• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
تو این دو روزه بدجور ضربه خوردیم اگه این تغییرات طی 6ماه تا یک سال اتفاق میفتاد هضمش آسون بود
ولی الان چی.... تاثیرات روانیش به زودی خودش رو به صورت عقده - خشم - افسردگی و .. نشون میده

قانون تو یه روز اجرا میشه دیگه 6 ماه نداره که.....ولی خیلی بی انصافی کردن که از قبل اطلاع ندادن!!!!خودشون گفته بودن تا 92 خبری نیست!

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
قانون تو یه روز اجرا میشه دیگه 6 ماه نداره که.....ولی خیلی بی انصافی کردن که از قبل اطلاع ندادن!!!!خودشون گفته بودن تا 92 خبری نیست!

منظورم همون اطلاع رسانی قبلیه اگه الان به ما از تابستان یا پاییز سال پیش گفته بودند فروردین 91 خدمت اضافه میشه
اینقدر هم اینجا بحث و اعتراض نمی کردیم تکلیف معلوم بود

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!

نتیجه فرار از جنگ فقط یه چیزه : دادگاه نظامی و حکم جوخه اعدام

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
نتیجه فرار از جنگ فقط یه چیزه : دادگاه نظامی و حکم جوخه اعدام

بله درسته حکم فرار از جنگ اعدامه ولی قبول کنید که جنگ با جنگ فرق میکنه جنگی که نابرابر باشه مدت کمی طول می کشه در ضمن با توجه به چنین وضع موجود وفاداری خیلی کمه

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چرا ناراحتین مثلا نریم خدمت چی کار می خوایم بکنیم مگه کاری هست که بیایم انجام بدیم اگه کاری باشه مگه حقوق و درآمد مناسب ادمیزاد هست اگه باشه مگه می شه تو این گرونی زندگی کرد بهترین چاره تو این حالت مرگه چه بهتر که برمی تو جنگ و بمیریم حداقل اگه نتیجه جنگ مثل جنگ با عراق باشه خانوامون که تامین هستن چرا ناراحتین شاد باشین یواش یواش مرگ(راحتی) در انتظارمونه.الانه که باید از ته دل بخوایم که امام زمان ظهور بکنه...............

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
امام زمان ظهور کنه اینا امام زمان رو هم کلپ میکنند چون امام زمان حق میگه و اینا احتمالا حرف های امام زمان رو به مصلحت **** نمیدونند
به خطر همینه که وقتی ظهور کنه کلا 313 تا یار داره از کل مردمان دنیا فکر کردی مثلا سران **** یاران امام زمان هستند

p_e_d_r_a_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کاش میشد یه جوری فهمید که قطعا شامل ما هم که تو سال 90 دفترچه فرستادیم و ثبت سیستم شده میشه این 21 ماه یا نه

یا باید کاره خاصی انجام بدیم؟مثلا بریم پلیس +10 بگیم ثبت کنه دوباره

چون منم شنیدم که ما با سیستم سال 90 و قانون قدیم ثبت سیستم شدیم

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به منم بگه :(

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بچه ها کاش میشد یه جوری فهمید که قطعا شامل ما هم که تو سال 90 دفترچه فرستادیم و ثبت سیستم شده میشه این 21 ماه یا نه

یا باید کاره خاصی انجام بدیم؟مثلا بریم پلیس +10 بگیم ثبت کنه دوباره

چون منم شنیدم که ما با سیستم سال 90 و قانون قدیم ثبت سیستم شدیم

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به منم بگه :(
دیروز دوستان از تهران امار گرفتند کسایی که سال جدید اعزام میشند همه 21 ماهه میشن
توی سایت **** وظیفه هم نوشته :
كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند 21 ماه مي‌باشد.

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
امروز رفتم **** وظیفه گفتم من که اوایل بهمن دفترچه فرستادم تکلیفم چیه ؟ اون موقع که قانون 21 ماه نبود؟
گفت "ملاک قانون فقط تاریخ اعزام هست و فرقی نمی کنه کی دفترچه فرستاده باشی!"
بعد یه چیزی گفت که بیشتر دلم سوخت گفت "اگه همون اول اسفند میومدی **** وظیفه با بچه های اسفند اعزامت می کردم حدود 150 نفر رو که اعزام اردیبهشت بودن اسفند فرستادیم اونم بعضی ها جاهای خوب مثل جوادنیا قزوین که بدون پارتی کسی معمولا اونجا نمی افته!"
بهش گفتم قبلا بارها مصاحبه شده بود که مدت خدمت تا آخر سال 92 تغییر نمی کنه؟
گفت "درسته ولی دستور از بالا بوده و ما هم غافلگیر شدیم!!"
منم گفتم آره جون خودت!(البته تو دلم)

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
امروز رفتم **** وظیفه گفتم من که اوایل بهمن دفترچه فرستادم تکلیفم چیه ؟ اون موقع که قانون 21 ماه نبود؟
گفت "ملاک قانون فقط تاریخ اعزام هست و فرقی نمی کنه کی دفترچه فرستاده باشی!"
بعد یه چیزی گفت که بیشتر دلم سوخت گفت "اگه همون اول اسفند میومدی **** وظیفه با بچه های اسفند اعزامت می کردم حدود 150 نفر رو که اعزام اردیبهشت بودن اسفند فرستادیم اونم بعضی ها جاهای خوب مثل جوادنیا قزوین که بدون پارتی کسی معمولا اونجا نمی افته!"
بهش گفتم قبلا بارها مصاحبه شده بود که مدت خدمت تا آخر سال 92 تغییر نمی کنه؟
گفت "درسته ولی دستور از بالا بوده و ما هم غافلگیر شدیم!!"
منم گفتم آره جون خودت!(البته تو دلم)
ولی با تمام این اوصاف هنوز وضعیت کسایی مثل من که پایه خدمتیشون مال قبلا هست و دوباره دارن اعزام میشن در هاله ای از ابهامه .

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
ولی با تمام این اوصاف هنوز وضعیت کسایی مثل من که پایه خدمتیشون مال قبلا هست و دوباره دارن اعزام میشن در هاله ای از ابهامه .

نترس دوست عزیز هاله که سهله اگه تو حباب هم باشه می ترکوننش پر واضحه که تهدیدات دشمن بر روی ایران و مرزهای ما زید شده برای همین خاطر اگه بشه 240 ماه هم می فرستن خدمت پس باید مثل بچه های خوب و حرف شنو فقط بگیم...........

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یه مطلب رو هم بگم اگه مراجعه کنید به سایت وظیفه عمومی یا همون دفترچه آماده به خدمت می بینید که نوشته
ماده 4- خدمت وظيفه عمومي 30 سال است و مراحل آن براي كليه مشمولان به شرح ذيل است :
الف ) دوره ضرورت دو سال و در صورتيكه مشمولان مازاد بر نياز باشند شوراي عالي دفاع مي تواند اين مدت را تا 18 ماه تقليل دهد.
ب )دوره احتياط 8 سال
ج )دوره ذخيره اول 10 سال
د )دوره ذخيره دوم 10 سال

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"سازمان وظيفه عمـومي نـاجـا در خصوص مدت خدمت دوره ضرورت در سال 1391 اعلام كرد: برابر ابلاغ ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از فروردين سال 1391 به خدمت اعزام مي‌شوند به نسبت مدت قانوني آن كه 24 ماه بوده حسب مورد كاهش يافته است.
لازم به ذكراست: طبق آخرين ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي كاركنان وظيفه درنيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت 21 ماه و اين مدت براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه‌هاي غيرنظامي به جز يگان حفاظت 24 ماه مي‌باشد و همچنين مدت خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير 18 ماه و براي كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير ومناطق عملياتي و همچنين،مناطق محروم و بد آب و هوا 19 ماه مي‌باشد.
اين سازمان يادآورشد: سربازاني كه در سال 90 وقبل ازآن به خدمت اعزام شده اندمدت خدمت انان برابر مقررات سابق (مناطق عادي 18ماه ، مناطق جنگي و عملياتي 16 ماه ، مناطق محروم وبدآب وهوا 17 ماه ) خواهدبود"

مطلب فوق رو از سایت خود سازمان وظیفه عمومی برداشتم که حرفهای دوستمون رو تصدیق می کنه.
من کارشناس ارشد هستم و فکر می کردم باید 16 ماه خدمت کنم که با 7ماه کسری می شد 9ماه که اون هم چند ماه پیش طبق قانون جدید به شدت کاهش پیدا کرد و شد 3ماه کسری باز خدا رو شکر سرهم 13ماه بیشتر خدمت نداشتم ولی با این قانون جدید کسری به کل حذف شد و مدرک تحصیلی هم حساب نمیشه که میشه 21ماه که این یعنی یک سال بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آقا مگه سردار کمالی نگفته بود تا آخر91 همون 18ماه هست؟!؟!زیر حرف خودش زده!؟ دمش گرم بابا..
این لینکو ببینید

100% یه خبرایی هست..خدا به همه رحم کنه...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تکذیب شایعه افزایش خدمت سربازی

دی ۲۶م, ۱۳۹۰

سردار موسی کمالی : در شرایط فعلی خدمت دوران سربازی ۱۸ ماه است و این مدت در سال ۱۳۹۱ هم به قوت خودش باقی می ماند اگر تصمیمی در خصوص مدت خدمت دوران سربازی گرفته شود برای مدت ۲۴ ماه از ابتدای سال ۱۳۹۲ خواهد بود. وی اضافه کرد: برابر قانون جدید هم پیش بینی ما این است که معافیت ها نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش هم پیدا کرده است.

Last edited:

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان فعلا تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که از طریق لینک زیر به دفتر ***** نامه نگاری کنیم و درخواست خودمون رو به گوششون برسونیم . اینم لینک :

ارسال نامه

ساده ترین کار ممکن اینه . حتی اگه نتیجه ای هم نداشته باشه .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
شما خیلی ساده ای برادر..
ساده نیستم دادا . شما دیروز نبودی پست های قبلی منو نخوندی . دیروز خیلی عصبی بودم .
به نظر شما در شرایط فعلی چاره ی دیگری داریم ؟
حالا چی میشه یه نامه از روی سادگی بنویسیم ؟

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
یکی از آشناهای ما که سرهنگ سپاهه یه مطلبی گفته که نباید من به شما لو بدم ولی در همین حد بهتون بگم که تا میتونید عقب بندازید سربازیتون رو که ممکنه یه مباحثی مطرح بشه که با $ بشه ...

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
من حس میکنم رو هوام!!
نمی تونم برنامه ریزی کنم واسه چیزی..
رو شانس زنده ایم به خدا..

بالا