مگه به دوست داشتنه؟!!!جنگ بشه فرار از خدمت برابر است با دادگاه نظامی و ....
آخه یه سری از دوستان میگن چنگ شد فوقش فرار میکنیم اینجوری نوشتم که به اونا بر نخوره.
مگه به دوست داشتنه؟!!!جنگ بشه فرار از خدمت برابر است با دادگاه نظامی و ....
تو این دو روزه بدجور ضربه خوردیم اگه این تغییرات طی 6ماه تا یک سال اتفاق میفتاد هضمش آسون بود
ولی الان چی.... تاثیرات روانیش به زودی خودش رو به صورت عقده - خشم - افسردگی و .. نشون میده
قانون تو یه روز اجرا میشه دیگه 6 ماه نداره که.....ولی خیلی بی انصافی کردن که از قبل اطلاع ندادن!!!!خودشون گفته بودن تا 92 خبری نیست!
دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!
نتیجه فرار از جنگ فقط یه چیزه : دادگاه نظامی و حکم جوخه اعدام
دیروز دوستان از تهران امار گرفتند کسایی که سال جدید اعزام میشند همه 21 ماهه میشنبچه ها کاش میشد یه جوری فهمید که قطعا شامل ما هم که تو سال 90 دفترچه فرستادیم و ثبت سیستم شده میشه این 21 ماه یا نه
یا باید کاره خاصی انجام بدیم؟مثلا بریم پلیس +10 بگیم ثبت کنه دوباره
چون منم شنیدم که ما با سیستم سال 90 و قانون قدیم ثبت سیستم شدیم
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به منم بگه
ولی با تمام این اوصاف هنوز وضعیت کسایی مثل من که پایه خدمتیشون مال قبلا هست و دوباره دارن اعزام میشن در هاله ای از ابهامه .امروز رفتم **** وظیفه گفتم من که اوایل بهمن دفترچه فرستادم تکلیفم چیه ؟ اون موقع که قانون 21 ماه نبود؟
گفت "ملاک قانون فقط تاریخ اعزام هست و فرقی نمی کنه کی دفترچه فرستاده باشی!"
بعد یه چیزی گفت که بیشتر دلم سوخت گفت "اگه همون اول اسفند میومدی **** وظیفه با بچه های اسفند اعزامت می کردم حدود 150 نفر رو که اعزام اردیبهشت بودن اسفند فرستادیم اونم بعضی ها جاهای خوب مثل جوادنیا قزوین که بدون پارتی کسی معمولا اونجا نمی افته!"
بهش گفتم قبلا بارها مصاحبه شده بود که مدت خدمت تا آخر سال 92 تغییر نمی کنه؟
گفت "درسته ولی دستور از بالا بوده و ما هم غافلگیر شدیم!!"
منم گفتم آره جون خودت!(البته تو دلم)
ولی با تمام این اوصاف هنوز وضعیت کسایی مثل من که پایه خدمتیشون مال قبلا هست و دوباره دارن اعزام میشن در هاله ای از ابهامه .
دوستان فعلا تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که از طریق لینک زیر به دفتر ***** نامه نگاری کنیم و درخواست خودمون رو به گوششون برسونیم . اینم لینک :
ارسال نامه
ساده نیستم دادا . شما دیروز نبودی پست های قبلی منو نخوندی . دیروز خیلی عصبی بودم .شما خیلی ساده ای برادر..