دوست عزیز فکر نمیکنم یه نظر اینقدر باعث عصبانیت بشه که توهین کنی.خداییش تعجب کردم.
من توهین نکردم شما جوونای مملکت رو ترسو خطاب کردی خودت رو هم با غیرت و وطن دوست
اگه از حرفم توهین برداشت کردی ببخشید از شما هم معذرت میخوام
دوست عزیز فکر نمیکنم یه نظر اینقدر باعث عصبانیت بشه که توهین کنی.خداییش تعجب کردم.
من توهین نکردم شما جوونای مملکت رو ترسو خطاب کردی خودت رو هم با غیرت و وطن دوست
اگه از حرفم توهین برداشت کردی ببخشید از شما هم معذرت میخوام
من گفتم بعضیا که البته خیلی هم کم هستن.
بعضیا اینقدر از جنگ میترسن که میگن فرار کنیم.ماشالله وقتی جوونای مملکت اینقدر راحت طلب و ترسو هستن دیگه امریکا میخایم چکار؟من خودم 4ماه خدمت داشتم با این قانون شد21ماه .کاریش نمیشه کرد ولی اگه جنگ هم میشد و من سرباز نبودم باز هم خودم و معرفی میکردم.غیرت ایرانی خیلی با ارزش تر از اسلحه ی یانکی هاست.
دقیقا درست گفتی.***** گفت با هر سلاحی به ما حمله بشه با همون سلاح حمله میکنیم.این یعنی چی؟اقا به فرض هم که چنگ بشه ما بمب هسته ای داریم نترسید
دقیقا درست گفتی.***** گفت با هر سلاحی به ما حمله بشه با همون سلاح حمله میکنیم.این یعنی چی؟
عزیز اینقدر ناراحت نباش 4 ماه هیچی نیست پس من چی بگم که 3 ماه دفترچه ای داشتم هیچی نبخشیدن وقتی خدمت من تموم شد برا عید فطر همه رو بخشیدن از اون به بعد هم فرت و فرت بخشیدن از این بیشتر ، آدم احساس بدی در انتهای اونجاش بهش دست میده،(حس بدیه آدم ببینه تمام هم دوره ای هاش ترخیص میشه ،یاد اونموقع افتادم شدید حالم گرفته شد )منطقی باشین بابا.... ۴ماه کم نیست....فقط بخاطره اینکه چندتا بیسواد نسشتن تصمیمای جدید میگیرن.....
تا چند روز بیش بذلو بخشش حالا یه دفه توسری....برنامه ریزی تواین مملکت یعنی شانس که منم ندارم
کسر خدمت فرزند جانباز از بین رفته؟!؟!!
مطمئن باشید جنگ با ایران امکان پذیر نیست،سلام
میبینم که بحث افزایش خدمت اینجا هم فراگیر شده
بحث جنگ هم که داغه
اما باور کنین جنگی نمیشه.خیالتون راحت اینقدر خودتون رو نترسونین...تا سوریه هست نوبت ما نمیشه
در مورد افزایش خدمت هم
من به دوستام گفتم....گفتم وقتی رفتن به یربازی رو به تنت مالیدی...دیگه بیخیال بقیش....حالا مثلا شخص خود من توی این 26-7 سال اپولو هوا کرده ام که بشینم زانوی غم بغل بگیرم که باید چند ماه بیشتر خدمت کنم؟بابا به قول یارو گفتنی تیک ایت ایزی...یعنی راحت بگیرین...باور کنین سخت بگیرین واقعا بهتون سخت میگذره
بابا شماها هر چی باشین وضعتون از من بدتر نیست که...با فوق من رو انداختن 1100 کیلومتر دور از خونه توی پایگاه مرزبانی واسه اموزشی اونم نیرو انتظامی....با اینکه میدونم سخته اما کاریه که شده دیگه....راحت بگیرین تا راحت بگذره واستون
من برگه دومم نیومد رفتم از پلیس +10گرفتم.همون درسته؟
کسر خدمت فرزند جانباز از بین رفته؟!؟!![/QUOTE
یادش بخیرررررررررررررررررررررررر