• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوست عزیز مشکل اینه بدبختی که مثل من پارتی نداره توی شهر خودش نمیوفته . من قبلا هم سربازی رفتم و تقسیم شدم و میدونم چه خبره .
اونجایی که من بودم 24 ساعته در اختیار نیرو انتظامی بودم . فقط ماهی 3 روز مرخصی داشتم .

بله متاسفانه پارتی همه جا حرف اول رو میزنه ، حالا نیرو انتظامی یکم فرق میکنه قضیش اما اگر نیروی دریایی / هوایی **** و بعد هم ارتش باشید ، میشه یه جورایی حالش رو ببرید ، تازه اینا واسه بیسواد ها و دیپلمه ها هست ، اگر لیسانس به بالا باشید که مو اتو کشیده میرید پادگان :دی

من که داداشم راهور هست
افسر کنار خیابونه
روزی 8 ساعت پست میده بعضی روزها هم 12 ساعت
جمعه هم آف ندارن عیدم مرخصی ها رو باهاشون حساب کردند
وقتشون رو کامل پرکردند

8 ساعت پشت سر هم ؟ یا 2 ساعت 2 ساعت؟ داداش شما هم مطمئن باش یکم سر کیسه رو شل کنه ، نمیذارنش اونجا ... اگر میبینه واسش ارزش داره باید به نظامی ها باج داد و لا غیر....

preuaipr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله داداش کلا همه رو با هم برداشتن

مرسی از شما. فقط اینکه شما مطمئنی؟ یعنی غیر از اینترنت و سایت و اینا حضوری هم پرسیدی؟؟
آخه میدونی. دوستم از **** وظیفه پرسیده بود گفته بودن هنوز این قانون هست. یعنی جدا جدا شو برداشتن ولی مجموعشو برنداشتن!
رو این حساب نمیدونم چه جوریاس. اون یارو سرهنگم که گفته بود بهش گفت احتمال ۸۰ درصد هست برو تا شنبه بیا بپرس که معلوم میشه قطعیش!
اگه باشه که خیلی خوبه. بابام واسه بیشتر کردن درصد جانبازی اقدام کرده ایشالله مرحله دوم هم رد کنه خوبه! اگه تا اون موقع برندارن قانونو!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این گونه که شما میفرمائید نیست.
بهترین شکلش اینه که مثلا بیفتی نیرو انتظامی بشی سرباز راهنمایی رانندگی.
که اونم دو راه داره.
1- بیفتی راهور که همش تو جاده ای.
2- سرباز شهر که اونم از ساعت 8 باید پست بدی تا 2بعدازظهر .یه استراحت 1.5 ساعته و بعدش دوباره پست از 4 تا 9 شب.
یعنی در روز به راحت 10 ساعت و بالاتر باید پست بدی.
فکرش رو بکن سر یه چهار راه شلوغ یا یه مسیر بد افتادی و .....

دوست عزیز من الان تو 18 ماه خدمت هستم ( نیروی هوایی ) میدونم اینا چه غلطی دارن میکنن /. بدترین حا هم که باشی راه و چاه بلد باشی میشه واست بهشت!!!

طرف ساعت 8 صبح میاد 11 هم میره :) دیپلم هم نداره /. پارتی هم نداره فقط یکم مایه داره:دی

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از شما. فقط اینکه شما مطمئنی؟ یعنی غیر از اینترنت و سایت و اینا حضوری هم پرسیدی؟؟
آخه میدونی. دوستم از **** وظیفه پرسیده بود گفته بودن هنوز این قانون هست. یعنی جدا جدا شو برداشتن ولی مجموعشو برنداشتن!
رو این حساب نمیدونم چه جوریاس. اون یارو سرهنگم که گفته بود بهش گفت احتمال ۸۰ درصد هست برو تا شنبه بیا بپرس که معلوم میشه قطعیش!
اگه باشه که خیلی خوبه. بابام واسه بیشتر کردن درصد جانبازی اقدام کرده ایشالله مرحله دوم هم رد کنه خوبه! اگه تا اون موقع برندارن قانونو!
دوستم شرایط شما رو داشت رفته بود **** وظیفه و افسر مربوطه در جواب گفته بود خدمت دیگه نمیدونم اون میگفت

preuaipr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستم شرایط شما رو داشت رفته بود **** وظیفه و افسر مربوطه در جواب گفته بود خدمت دیگه نمیدونم اون میگفت

مرسی. من خودم نرفتم هنوز! شنبه میرم شخصا میپرسم که هست یا نه این قانون سی؟!
دوستان دیگه هم اگه میدونن و اطلاعی دارن اطلاع بدن که تنها امید کسری باقی مونده همین قانون هست ... :(

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
مرسی. من خودم نرفتم هنوز! شنبه میرم شخصا میپرسم که هست یا نه این قانون سی؟!
دوستان دیگه هم اگه میدونن و اطلاعی دارن اطلاع بدن که تنها امید کسری باقی مونده همین قانون هست ... :(

تاجایی که من میدونم همه قانون های کسر خدمت رو برداشتن

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
پدافند سمنان21ماه خدمت نبود؟
این جمله ای که میخوام بگم با توجه به پستها و اسپم های قبلی شماس :

نه عمو جون کسی نیست . go to hell

اینم اسپم های شما :

نقل قول نوشته اصلی توسط imanpod نمایش نوشته ها
دروغ از این بزرگتر هم میشه ؟ عکس زیر رو ببینین :

نام: zna6uv1dnpur3ww6g5ac.gif نمایش: 27 اندازه: 30.0 کیلو بایت

اینم لینکش :

رد شایعه افزایش مدت خدمت سربازی - Tabnak.IR | تابناك

یعنی مسئولینی که به این راحتی دروغ میگن ، روشون میشه اسم خودشون رو مسلمون بگذارن . خدا لعنتشون کنه .
تاریخ خبر رو نگاه کن مردم رو سره کار نذار عمو جان.خبر ماله26/10/90هست.

بعضیا اینقدر از جنگ میترسن که میگن فرار کنیم.ماشالله وقتی جوونای مملکت اینقدر راحت طلب و ترسو هستن دیگه امریکا میخایم چکار؟من خودم 4ماه خدمت داشتم با این قانون شد21ماه .کاریش نمیشه کرد ولی اگه جنگ هم میشد و من سرباز نبودم باز هم خودم و معرفی میکردم.غیرت ایرانی خیلی با ارزش تر از اسلحه ی یانکی هاست.

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
دروغ از این بزرگتر هم میشه ؟ عکس زیر رو ببینین :

مشاهده پیوست 131390

اینم لینکش :

رد شایعه افزایش مدت خدمت سربازی - Tabnak.IR | تابناك

یعنی مسئولینی که به این راحتی دروغ میگن ، روشون میشه اسم خودشون رو مسلمون بگذارن . خدا لعنتشون کنه .

آدم حرصش میگیره وقتی این مصاحبه های قبلی اینا رو میبینه!
الان این سردار کمالی کجاست؟ چرا پیداش نیست؟! اصلا چکاره بود اومد الکی وعده و وعید داد و رفت؟
ببین چه با قاطعیت هم گفته که مدت سربازی بیشتر نمیشه!!
اگه گفته بود هیچی معلوم نیست اینقدر حرصم نمی گرفت!

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
خبر جدید :

معافيت يكي از فرزندان مادران فاقد شوهر تحت پوشش كميته امدادامام خميني (ره) و بهزيستي

MHCIP Portal - اخبار

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
آدم حرصش میگیره وقتی این مصاحبه های قبلی اینا رو میبینه!
الان این سردار کمالی کجاست؟ چرا پیداش نیست؟! اصلا چکاره بود اومد الکی وعده و وعید داد و رفت؟
ببین چه با قاطعیت هم گفته که مدت سربازی بیشتر نمیشه!!
اگه گفته بود هیچی معلوم نیست اینقدر حرصم نمی گرفت!

ما بیشتر شبیه بوکسوری شدیم که هنوز نیومده تو رینگ یه مشت جانانه میخوره و پخش زمین میشه !

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12

mjtb05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من 2/2/1391 اعزامم هست از اصفهان،لیسانس آموزش زبان انگلیسی دارم و محل آموزشی هم زده 02 تهران نیروی زمینی ارتش . هواهش میکنم اگه کسی اونجا بوده یا اونجا افتاده بهم یکم اطلاعات بده ازز اونجا :( اینکه چه جور جائیه؟ آدرسش کجاست ؟ توی آموزشی مرخصی هم میدن یا نه؟ و اینکه بعضی میگن ممکنه به خاطر رشته ت ، بعد از آموزشیت " کددوره " بخوری، یعنی چی؟؟؟؟ خواهش میکنم کمک کنین. ممنون:(

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من 2/2/1391 اعزامم هست از اصفهان،لیسانس آموزش زبان انگلیسی دارم و محل آموزشی هم زده 02 تهران نیروی زمینی ارتش . هواهش میکنم اگه کسی اونجا بوده یا اونجا افتاده بهم یکم اطلاعات بده ازز اونجا :( اینکه چه جور جائیه؟ آدرسش کجاست ؟ توی آموزشی مرخصی هم میدن یا نه؟ و اینکه بعضی میگن ممکنه به خاطر رشته ت ، بعد از آموزشیت " کددوره " بخوری، یعنی چی؟؟؟؟ خواهش میکنم کمک کنین. ممنون:(

02جایه بسیار خوبیه.شانس اوردی.شاید کد بخوری.مرخصیش و نمیدونم

mjtb05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من 2/2/1391 اعزامم هست از اصفهان،لیسانس آموزش زبان انگلیسی دارم و محل آموزشی هم زده 02 تهران نیروی زمینی ارتش . خواهش میکنم اگه کسی اونجا بوده یا اونجا افتاده بهم یکم اطلاعات بده از اونجا ..اینکه
چه جور جائیه؟ آدرسش کجاست ؟ توی آموزشی مرخصی هم میدن یا نه؟
و اینکه بعضی میگن ممکنه به خاطر رشته ت ، بعد از آموزشیت " کد دوره " بخوری، یعنی چی کد دوره؟؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنین. ممنون

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
فوق لیسانس ما هم مالید باید 24 ماه از عمرمون تلف بشه اونم کجا؟نیرو انتظامی
لعنت خدا بر مسببش،لعنت خدا بر مسبب بی عدالتی و ظلم.آه مظلوم ظالم رو میگیره هم تو این دنیا هم تو اون دنیا.

مگه نیرو انتظامی نظامی حساب نمیشه ؟
یا فقط راهور نظامی حساب نمیشه ؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0

سلام دوست من....

02 تهران هم الان دیگه یکی از پادگانهای خوب برای لیسانسه...نه در حد 01 ولی اینجام مزیتای خودسو داره و نسبت به قبل گویا خیلی بهتر شده اوضاع...

کد خوردن یعنی یه آموزش تخصصی دیدن برای کسایی که رشتشون بدرد ارتش نمیخوره.....

البته شما رشتت لیسانس انگلیسیه که اتفاقاً ارتش نیاز داره....در همین دوره کد میان از سازمانهای مختلف و خصوصاً حفاظت اطلاعات و اعلام نیاز میکنند به کسایی که مدرک زبان انگلیسی دارن برای امریه داخل سازمانی (حفاظت رو عمداً اشاره کردم چون الان خدمتش 21 هست نه24)

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من 2/2/1391 اعزامم هست از اصفهان،لیسانس آموزش زبان انگلیسی دارم و محل آموزشی هم زده 02 تهران نیروی زمینی ارتش . خواهش میکنم اگه کسی اونجا بوده یا اونجا افتاده بهم یکم اطلاعات بده از اونجا ..اینکه
چه جور جائیه؟ آدرسش کجاست ؟ توی آموزشی مرخصی هم میدن یا نه؟
و اینکه بعضی میگن ممکنه به خاطر رشته ت ، بعد از آموزشیت " کد دوره " بخوری، یعنی چی کد دوره؟؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنین. ممنون

جای خوبیه. نزدیک 01 هست.
ببین چند مسیر مختلف برای رفتنت هست. بهترینش اینه که از ترمینال جنوب که پیاده شدی بری پایانه خاوران ، BRT های خاوران-علم و صنعت رو سوار شی و ایستگاه ائمه اطهار پیاده شی.از پل عابر برو دست راست بزرگراه (سمت شرق بزرگراه بسیج) و 10 دقیقه پیاده بری بالا (سمت روگذرهای کلاهدوز) و از سه راه تختی بری دست راست (سمت بلوار هجرت). اونجا 01 هست و یه خورده بالاتر 02.

mzh

Registered User
لایک‌ها
39
یعنی جوونا اینقدر فوفول شدن؟!
بابا تو خدا خجالت داره
آموزشی چیه که اینقدر ازش گریزونید؟!
البته وقتی پسرا رو میبینم که زیر ابرو برمیدارن و شلوارشون از .... آویزونه دیگه توجیه این بحث ها خیلی هم سخت نیست

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه که امکان تغییر یگان هست یا نه؟من میخوام از نیرو انتظامی برم ارتش یا هر جا دیگه امکانش هست(حتی با پارتی کلفتی مثل سرهنگ ارتش)؟بابا من رو این وقت سربازی کلی حساب کرده بودم میخواستم واسه کنکور ارشد درس بخونم.
حتی حاضرم جنگ بشه ولی نیرو انتظامی نباشم.به خدا حاضرم تو جنگ کشته بشم ولی زمان رو از دست ندم.
لطفا راهنمایی کنید.

بالا