• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی جوونا اینقدر فوفول شدن؟!
بابا تو خدا خجالت داره
آموزشی چیه که اینقدر ازش گریزونید؟!
البته وقتی پسرا رو میبینم که زیر ابرو برمیدارن و شلوارشون از .... آویزونه دیگه توجیه این بحث ها خیلی هم سخت نیست

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
دوست عزیز اصلا بحث سوسول بودن و این چیزا نیست . ما با همون مدت زمان سربازی سابق یعنی 18 ماه هم یه جوری میساختیم ولی بیشترش تو شرایط فعلی ظلمه .
در ضمن من یه آدم کچل هیکل گنده هستم که مطمئنم میتون با یه دستم رو هوا بچرخونمت ولی اصلا بحث این حرفا نیست . بحث اینه که وقت آدم تلف میشه . حقوقشم حتی
خرج رفت و آمد هم نمیشه . حداقل مدت رو که زاد میکنن ، دیگه نباید درجه و حقوقم کم کنن . اینا همه ی اینها رو با هم انجام میدن .
نکته ی بعد هم اینکه تو سربازی چیزی به جز اطاعت محض (مترادف : خ... مالی) ، آدم فروشی ، نامردی ، پیچوندن وسایل دیگران (با این توجیه که از **** به **** حلاله - مترادف : دزدی ) و ظاهرفریبی به آدم یاد نمیدن .

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه که امکان تغییر یگان هست یا نه؟من میخوام از نیرو انتظامی برم ارتش یا هر جا دیگه امکانش هست؟بابا من رو این وقت سربازی کلی حساب کرده بودم میخواستم واسه کنکور ارشد درس بخونم.
حتی حاضرم جنگ بشه ولی نیرو انتظامی نباشم.به خدا حاضرم تو جنگ کشته بشم ولی زمان رو از دست ندم.
لطفا راهنمایی کنید.
تنها راهش اینه که بری پلیس + 10 اعزامت رو عقب بندازی و یه آشنا توی نیروی انسانی پیدا کنی که یگانت رو تغییر بده . چون اگر فقط عقب بندازی ممکنه بازم همون نیرو انتظامی بیوفتی . مثل من بدبخت .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چون اگر فقط عقب بندازی ممکنه بازم همون نیرو انتظامی بیوفتی . مثل من بدبخت .

شما وقتی جای آموزشیت مشخص شده بود عقب انداختی؟ چجوری؟
دوره بعد یه جای دیگه اومد؟(یه کد دیگه)؟

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
شما وقتی جای آموزشیت مشخص شده بود عقب انداختی؟ چجوری؟
دوره بعد یه جای دیگه اومد؟(یه کد دیگه)؟
نه من خودم تاحالا عقب ننداختم ولی یکی از دوستام که آشنا داشت ، این کار رو کرد که بیوفته ارتش و همینطور هم شد .

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
نه من خودم تاحالا عقب ننداختم ولی یکی از دوستام که آشنا داشت ، این کار رو کرد که بیوفته ارتش و همینطور هم شد .

آخه لامصبا به این راحتی عقب نمیندازن که حتما باید این شرایط وجود داشته باشه:شرایط
که فقط میتونیم خودمونو ناکار کنیم تا بلکه عقب بیفته

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
تنها راهش اینه که بری پلیس + 10 اعزامت رو عقب بندازی و یه آشنا توی نیروی انسانی پیدا کنی که یگانت رو تغییر بده . چون اگر فقط عقب بندازی ممکنه بازم همون نیرو انتظامی بیوفتی . مثل من بدبخت .

منم همین مشکل نیرو انتظامی رو دارم.. از یه سرهنگ ارتش پرسیدم. گفت وقتی کد خوردی چه عقب بندازی چه دانشگاه قبول بشی بازم جات تغییر نمی کنه..ولی گفت یه سری استثنا هم تو نیرو انتظامی هستش.نمیدونم منظورش چی بود...در کل با تحقیقاتی که من کردم به اینجا رسیدم که باید تو خود **** وظیفه آشنا داشته باشی.. از یگان های دیگه کاری بر نمیاد. البته یه راه دیگه هم هست. عقب بندازی بعد تو **** پارتی پیدا کنی پذیرش بگیری بدیش **** وظیفه بعد یزد بری آموزشی. بعد **** بیوفتی.. البته این پروسه بدون پارتی گردن کلفت غیرممکنه.. من که خودم دیگه حاظر نیستم 2 ماه دیگه هم تو استرس سربازی بمونم.. تا همین الان کلی وقتم هدر رفته..از دی ماه تا الان.. اگه دنبال معافی نبودم اسفند اعزام بودم.. دستی دستی سربازیمو ار 2 سال هم دارم بیشتر می کنم.... دلمو میزنم به دریا دنبال یه چاره واسه بعد آموزشی می گردم.

korosh89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من 2/2 اعزامم(01 تهران)
چند تا سوال داشتم:
اون روز اول که میریم نگهمون میدارن یا فقط وسایلمونو میدن(لازمه تو اولین روز کچل کنیم؟)
درجه لیسانس تو ارتش چی میشه؟
(دوستانی که شرق تهران می شینن!)بهترین مسیر برای 01 تهران چه راهیه(مترو یا بی آر تی)؟

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه که امکان تغییر یگان هست یا نه؟من میخوام از نیرو انتظامی برم ارتش یا هر جا دیگه امکانش هست(حتی با پارتی کلفتی مثل سرهنگ ارتش)؟بابا من رو این وقت سربازی کلی حساب کرده بودم میخواستم واسه کنکور ارشد درس بخونم.
حتی حاضرم جنگ بشه ولی نیرو انتظامی نباشم.به خدا حاضرم تو جنگ کشته بشم ولی زمان رو از دست ندم.
لطفا راهنمایی کنید.

تو چقدر فکرت شبیه منه!!! چرا آزاد پرید؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون اماده اماده:
گزارش بين‌الملل مشرق، پايگاه خبري دبکافايل وابسته به محافل جاسوسي صهيونيستي نوشت که آمريکا از روز يکشنبه گذشته رزمايش مشترک هوايي رادر منطقه خليج فارس با شرکت کشورهاي عضو شوراي همکاري خليخ فارس آغاز کرده است که در آن 200 فروند جنگنده و بمب افکن آمريکايي و عربي شرکت کرده‌اند.

رزمايش بحرين از سال 1988 ميلادي آغاز شده ولي تا کنون فقط آمريکا در اين رزمايش مشارکت داشت اما امسال 10 کشور از جمله اردن در اين رزمايش شرکت دارند.

دبکا مدعي‌ است اين رزمايش، بزرگترين رزمايش هوايي منطقه است و ادعا کرده که هدف از آن، مقابله با جمهوري اسلامي ايران است. به ادعاي اين رسانه صهيونيستي، اين رزمايش شامل عمليات فرضي بازکردن تنگه هرمز پس از مسدود کردن آن از سوي جمهوري اسلامي ايران نيز بود.

منابع نظامي آمريکايي با اعلام اين موضوع به دبکا گفتند که 100 جنگنده آمريکايي ازناو هواپيمابر "يو.بي.اس.اينترپرايز" و "يو.اس.اس.آبراهام لينکلن" که نزديک سواحل جنوبي ايران مستقرند، به هوا برخاسته و اين رزمايش را به همراه 100 جنگنده ديگر ازکشورهاي عربستان سعودي، امارات متحده عربي، کويت و بحرين انجام داده اند.

دبکا فايل همچنين ممانعت از حملات هوايي ايران به پالايشگاه هاي نفت و بندرهاي صادرات نفت درامارات، عربستان، بحرين و کويت را از ديگر اهداف اين رزمايش دانسته و مدعي شد که اين رزمايش همچنين با هدف آزمايش ميزان هماهنگي بين نيروهاي هوايي و دريايي آمريکا با کشورهاي حاشيه خليج فارس صورت گرفته است.

در اين رزمايش همچنين جنگنده هاي ارتش رژيم اسرائيل نيز از سرزمين هاي اشغالي تا تأسيسات بزرگ آمريکا درجزيره کريت را که معادل مسافت سرزمين هاي اشغالي تا ايران است، پرواز کرده اند و در خلال مسير سوخت گيري اين جنگنده ها نيز به صورت هوايي انجام شد.

اين در حالي است که برخي محافل عربي حاشيه خليج فارس با ابراز تأسف از اين طرح‌ها تصريح کردند که اينها طرح هاي تجاوزطلبانه آمريکا و غرب است که مي‌خواهد کشورهاي حاشيه خليج فارس را به مقابله با ايران وادار کند.

اين رزمايش درشرايطي صورت مي گيرد که رژيم صهيونيستي بتازگي اعلام کرده که تهديدهاي خود به حمله نظامي احتمالي به ايران را نيز تا پاييز آينده متوقف خواهد کرد.

ترس صهيونيست ها وغرب از واکنش هاي احتمالي ايران و ماهيت اين واکنش ها مهم ترين عامل بازدارنده دربرابر حمله به تأسيسات اتمي ايران است، چرا که ايران اعلام کرده در صورت هر حمله احتمالي، رژيم صهيونيستي و همچنين تمامي هدف هاي آمريکايي در منطقه را موشک باران خواهد کرد.

اين در حالي است که ساعاتي پس از برگزاري اين رزمايشٰ فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران، از برگزاري رزمايش مشترک ارتش و **** در رده "لشکر" در سال جاري خبر داد.

امير احمدرضا پوردستان، فرمانده نيروي زمینی ارتش در نشست خبري که صبح امروز چهارشنبه برگزار شد، گفت: اين نيرو در سال جاري هشت رزمايش را در حوزه‌هاي مختلف برگزار مي‌کند که يکي از آنها رزمايش تخصصي هوابرد، ديگري رزمايش بي سابقه تخصصي هوانيروز و يک رزمايش مشترک با برادران **** است که احتمالاً در مرزهاي جنوب شرق يا جنوب غرب کشور انجام خواهد شد که انجام اين رزمايش در رده لشگر با برادران **** براي نخستين بار پس از انقلاب انجام مي‌شود.

korosh89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا سوال داشتم:
اون روز اول که میریم نگهمون میدارن یا فقط وسایلمونو میدن(لازمه تو اولین روز کچل کنیم؟)
(دوستانی که شرق تهران می شینن!)بهترین مسیر برای 01 تهران چه راهیه(مترو یا بی آر تی)؟

یه سوال دیگه قضیه دوره کد چیه؟!(برای لیسانس مکانیک هم دوره کد دارن؟)

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون اماده اماده:
گزارش بين‌الملل مشرق، پايگاه خبري دبکافايل وابسته به محافل جاسوسي صهيونيستي نوشت که آمريکا از روز يکشنبه گذشته رزمايش مشترک هوايي رادر منطقه خليج فارس با شرکت کشورهاي عضو شوراي همکاري خليخ فارس آغاز کرده است که در آن 200 فروند جنگنده و بمب افکن آمريکايي و عربي شرکت کرده‌اند.

رزمايش بحرين از سال 1988 ميلادي آغاز شده ولي تا کنون فقط آمريکا در اين رزمايش مشارکت داشت اما امسال 10 کشور از جمله اردن در اين رزمايش شرکت دارند.

دبکا مدعي‌ است اين رزمايش، بزرگترين رزمايش هوايي منطقه است و ادعا کرده که هدف از آن، مقابله با جمهوري اسلامي ايران است. به ادعاي اين رسانه صهيونيستي، اين رزمايش شامل عمليات فرضي بازکردن تنگه هرمز پس از مسدود کردن آن از سوي جمهوري اسلامي ايران نيز بود.

منابع نظامي آمريکايي با اعلام اين موضوع به دبکا گفتند که 100 جنگنده آمريکايي ازناو هواپيمابر "يو.بي.اس.اينترپرايز" و "يو.اس.اس.آبراهام لينکلن" که نزديک سواحل جنوبي ايران مستقرند، به هوا برخاسته و اين رزمايش را به همراه 100 جنگنده ديگر ازکشورهاي عربستان سعودي، امارات متحده عربي، کويت و بحرين انجام داده اند.

دبکا فايل همچنين ممانعت از حملات هوايي ايران به پالايشگاه هاي نفت و بندرهاي صادرات نفت درامارات، عربستان، بحرين و کويت را از ديگر اهداف اين رزمايش دانسته و مدعي شد که اين رزمايش همچنين با هدف آزمايش ميزان هماهنگي بين نيروهاي هوايي و دريايي آمريکا با کشورهاي حاشيه خليج فارس صورت گرفته است.

در اين رزمايش همچنين جنگنده هاي ارتش رژيم اسرائيل نيز از سرزمين هاي اشغالي تا تأسيسات بزرگ آمريکا درجزيره کريت را که معادل مسافت سرزمين هاي اشغالي تا ايران است، پرواز کرده اند و در خلال مسير سوخت گيري اين جنگنده ها نيز به صورت هوايي انجام شد.

اين در حالي است که برخي محافل عربي حاشيه خليج فارس با ابراز تأسف از اين طرح‌ها تصريح کردند که اينها طرح هاي تجاوزطلبانه آمريکا و غرب است که مي‌خواهد کشورهاي حاشيه خليج فارس را به مقابله با ايران وادار کند.

اين رزمايش درشرايطي صورت مي گيرد که رژيم صهيونيستي بتازگي اعلام کرده که تهديدهاي خود به حمله نظامي احتمالي به ايران را نيز تا پاييز آينده متوقف خواهد کرد.

ترس صهيونيست ها وغرب از واکنش هاي احتمالي ايران و ماهيت اين واکنش ها مهم ترين عامل بازدارنده دربرابر حمله به تأسيسات اتمي ايران است، چرا که ايران اعلام کرده در صورت هر حمله احتمالي، رژيم صهيونيستي و همچنين تمامي هدف هاي آمريکايي در منطقه را موشک باران خواهد کرد.

اين در حالي است که ساعاتي پس از برگزاري اين رزمايشٰ فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران، از برگزاري رزمايش مشترک ارتش و **** در رده "لشکر" در سال جاري خبر داد.

امير احمدرضا پوردستان، فرمانده نيروي زمینی ارتش در نشست خبري که صبح امروز چهارشنبه برگزار شد، گفت: اين نيرو در سال جاري هشت رزمايش را در حوزه‌هاي مختلف برگزار مي‌کند که يکي از آنها رزمايش تخصصي هوابرد، ديگري رزمايش بي سابقه تخصصي هوانيروز و يک رزمايش مشترک با برادران **** است که احتمالاً در مرزهاي جنوب شرق يا جنوب غرب کشور انجام خواهد شد که انجام اين رزمايش در رده لشگر با برادران **** براي نخستين بار پس از انقلاب انجام مي‌شود.

په نه په خیال کردی این اضاف خدمت و تغییر ناگهانی قانون سربازی اونم تا این حد و یه شبه بی دلیل بوده؟احتمال جنگ خیلی بالاست خیلی.
ولی من اینطوری تحلیل میکنم که با وجود این قانون جدید هیچکی 21 ماه خدمت نمیکنه چون:
1-اگه جنگ بشه و ایران پیروز بشه (این جنگ دیگه فرسایشی نخواهد بود و زود تموم میشه) همه سربازای این دوره که زنده موندن تشویقی میگیرن و سربازیشون تموم میشه.
2-اگه جنگ بشه و ایران شکست بخوره همه سربازای زنده بقیه خدمتشون میماله مثل سربازای عراق
3-اگه جنگ نشه عفو ***** میاد و همه 3 ماه تشویقی میگیرن
این نظر من بود.

mehdoost

Registered User
لایک‌ها
0
به همین زودی 1 هفته ام تو عجب شیر گذشت یه نصیحتی مه کسایی مثله خودم میکنم که از سربازی میترسن
برین کاری نداره فقط و فقط هفته ی اولش سخته بعدش خیلی عادت میکنین
خاطرات خوشی هم داره

55 روز نبود؟
:rolleyes:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
په نه په خیال کردی این اضاف خدمت و تغییر ناگهانی قانون سربازی اونم تا این حد و یه شبه بی دلیل بوده؟احتمال جنگ خیلی بالاست خیلی.
ولی من اینطوری تحلیل میکنم که با وجود این قانون جدید هیچکی 21 ماه خدمت نمیکنه چون:
1-اگه جنگ بشه و ایران پیروز بشه (این جنگ دیگه فرسایشی نخواهد بود و زود تموم میشه) همه سربازای این دوره که زنده موندن تشویقی میگیرن و سربازیشون تموم میشه.
2-اگه جنگ بشه و ایران شکست بخوره همه سربازای زنده بقیه خدمتشون میماله مثل سربازای عراق
3-اگه جنگ نشه عفو ***** میاد و همه 3 ماه تشویقی میگیرن
این نظر من بود.

جالب بود ولی انشالله گزینه2پیش نیاد

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
به همین زودی 1 هفته ام تو عجب شیر گذشت یه نصیحتی مه کسایی مثله خودم میکنم که از سربازی میترسن
برین کاری نداره فقط و فقط هفته ی اولش سخته بعدش خیلی عادت میکنین
خاطرات خوشی هم داره

55 روز نبود؟
:rolleyes:
سلام شما یه هفته زودتر اعزام شدین
موقع اعزام برگه ارجاع به ترمینال بهتون دادند
مرخصی بعد از یه هفته مگه میدن

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:
واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک
گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]
سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]
نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵
لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.
تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:
موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )
تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:
واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک
گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]
سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]
نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵
لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.
تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:
موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )
تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.

بفرستین اقا2دقبقه کار نداره.من فرستادم

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا سوال داشتم:

یه سوال دیگه قضیه دوره کد چیه؟!(برای لیسانس مکانیک هم دوره کد دارن؟)

سلام
برادر خانم من هم 01 بود، میگفت روز اول یه خورده بشین پاشو میدن و زهرچشم میگیرن بعدش لباس و پوتین میدن میگن برید اندازه کنید چند روز دیگه بیایید. یکی از دوستام هم که نیروی هوایی ارتشه میگفت 95% روز اول ولتون میکنن ولی اگه ول نکردن خانواده میتونن وسایل رو بیارن. من که نمیبرم الکی بار اضافه. تازه ممکنه بدزدن اونجا.
درجه لیسانس ستوان دومیه.
داداش ساعت 6 صبح باید اونجا باشیم مترو کجا بود نصف شبی!! اصلا روی مترو حساب نکن. اگه به بی آرتی آزادی-تهرانپارس دسترسی داری سوار شو و ایستگاه آیت پیاده شو بعدش BRT های خاوران-علم و صنعت رو سوار شو و ایستگاه ائمه اطهار پیاده شو.از پل عابر برو دست راست بزرگراه (سمت شرق بزرگراه بسیج) و 10 دقیقه پیاده برو بالا (سمت روگذرهای کلاهدوز) و از سه راه تختی برو دست راست (سمت بلوار هجرت). اونجا 01 هستش. اگه مسیرت جور دیگه ایه بگو راهنمایی کنم. خونه ما نزدیک شهدا هست، اونجا سوار تاکسی میشم تا انتهای پیروزی. اگه بتونم از اینور کلاهدوز برم اونورش میتونم هم از در شمالی 01 برم هم از در جنوبی ولی نمیدونم از کدوم درش پذیرش میشه. فکر کنم از یه کنارگذری بشه با امنیت رفت اونور. درضمن اول صبحی بزرگراه بسیج خلوته.
لیسانس مکانیک کد میخوره معمولا و احتمالا میری شهرستان دو ماه دوره میگذرونی. من ارشد مکانیکم، ارشدها کد نمیخورن ولی هر سال با توجه به نیازشون کد میزنن پس اگه نیاز نداشته باشن کد نمیخوری.

بالا