• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
مال منم نیومده، رفتم پلیس+10 کپیش رو گرفتم گفتن همین کافیه. ممکنه اومده و همسایه ها برداشته باشن. توی مجتمع ما یکی دو تا آدم عوضی که نامه ها رو بر میداره هست. برگه اول من رو هم باز کرده بودن خونده بودن گذاشته بودن همکف!

دمشون گرم.حالا کجا افتادی؟

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مال منم نیومده، رفتم پلیس+10 کپیش رو گرفتم گفتن همین کافیه. ممکنه اومده و همسایه ها برداشته باشن. توی مجتمع ما یکی دو تا آدم عوضی که نامه ها رو بر میداره هست. برگه اول من رو هم باز کرده بودن خونده بودن گذاشته بودن همکف!
من نامه شورای پزشکیم و همسایه ها پیچونده بودن.... نزدیک بود اضافه بخورم

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
تو این آشفته بازار هم بعضی ها خوب زرنگند!
یکی از دوستان می خواست واسه خودش سابقه بسیج درست کنه تا بتونه کسری بگیره بعد از وقایع اخیر طرف نرخ رو 2 برابر کرده!
عجب روزگاریه!!

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تو این آشفته بازار هم بعضی ها خوب زرنگند!
یکی از دوستان می خواست واسه خودش سابقه بسیج درست کنه تا بتونه کسری بگیره بعد از وقایع اخیر طرف نرخ رو 2 برابر کرده!
عجب روزگاریه!!

سه ما کسری 1.5 بود... الان مزنه چنده؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
من فاندی که گرفته بودم رو به زور تا فال 2013 انداخته بودم عقب به امید اتمام سربازی تا اون موقع و هماهنگ شدن تمام کارها به صورت منظم.

:) سردار من الان چه گهی باید بخورم؟ :)

شما موردت ایرادی نداره...موقع رفتنت که شد یه وثیقه رو میزاری از ایران میری(فعلا قانون این رو عوض نکردن!)...

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان امروز تو خبر آنلاین دیدم برای موضوع افزایش خدمت یادداشت گذاشته برین زیر اون مطلب کامنت بزارین و بگین خودش پی گیری کنه...(اگه دست به نوشتنتون خوبه براش مطلب بنویسین و به خبر آنلاین بگین دنبال مطلب رو بگیره)
شاید اینجوری فرجی شد...
اینم لینکش

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان امروز تو خبر آنلاین دیدم برای موضوع افزایش خدمت یادداشت گذاشته برین زیر اون مطلب کامنت بزارین و بگین خودش پی گیری کنه...(اگه دست به نوشتنتون خوبه براش مطلب بنویسین و به خبر آنلاین بگین دنبال مطلب رو بگیره)
شاید اینجوری فرجی شد...

اینم لینکش

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
من فاندی که گرفته بودم رو به زور تا فال 2013 انداخته بودم عقب به امید اتمام سربازی تا اون موقع و هماهنگ شدن تمام کارها به صورت منظم.

:) سردار من الان چه گهی باید بخورم؟ :)

شما که اینقدر باهوشی که admission همراه با fund گرفتی میتونی بری یه پروژه کسر خدمت برداری 7 ، 8 ماه از خدمتت کم بشه. بیشتر هم میتونی برداری. حین خدمت هم میتونی بگیری.
برو بنیاد نخبگان (تقاطع رسالت و صیادشیرازی) البته اگه فوق لیسانس داری. اگه لیسانس هستی که باید پول بزاری بری. حتی یک ماه هم از خدمتت بمونه باید کل پول رو بزاری پس اگه فکر میکنی نمیشه میتونی فال 2012 بری. به نظر من رفتی برنگرد. من بعد خدمت با خانومم میرم. حیف الان پول ندارم.(فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه تهران)

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دروغ از این بزرگتر هم میشه ؟ عکس زیر رو ببینین :

مشاهده پیوست 131390

اینم لینکش :

رد شایعه افزایش مدت خدمت سربازی - Tabnak.IR | تابناك

یعنی مسئولینی که به این راحتی دروغ میگن ، روشون میشه اسم خودشون رو مسلمون بگذارن . خدا لعنتشون کنه .

تاریخ خبر رو نگاه کن مردم رو سره کار نذار عمو جان.خبر ماله26/10/90هست.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
تاریخ خبر رو نگاه کن مردم رو سره کار نذار عمو جان.خبر ماله26/10/90هست.
آقای باشعور! پست منو بخون . مگه من گفتم مال امساله . خبر مال 26 دی ماه 90 هست . اکثر بچه ها هم به امید همین خبر توی دی ، بهمن و اسفند 90 دفترچه رو پست کردن ،
و حالا که موقع اعزاممون شده ، همه چیز رو تغییر دادن .
پس لطف کنید حرف مفت نزنید .

من منظورم اینه که نگاه کنید چجوری همه ی مارو خر کردن (با معذرت)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بابا انقدر شلوغش نکنید ، کسی که میخوات 18 ماه خدمت کنه ( و بتونه خدمت کنه ) 21 ماه رو هم میتونه خدمت کنه !!!!! 5 سال درس خوندی؟ 10 سال ؟ 20 سال ؟ هر کسی که هستی 3 ماه هیچ چیزی از زندگیت کم نمیکنه !!! تازه اگر شهر خودت باشی که صبح میری ظهر هم بر میگردی...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بابا انقدر شلوغش نکنید ، کسی که میخوات 18 ماه خدمت کنه ( و بتونه خدمت کنه ) 21 ماه رو هم میتونه خدمت کنه !!!!! 5 سال درس خوندی؟ 10 سال ؟ 20 سال ؟ هر کسی که هستی 3 ماه هیچ چیزی از زندگیت کم نمیکنه !!! تازه اگر شهر خودت باشی که صبح میری ظهر هم بر میگردی...

دلت خوشه ها!
اولا ما رو با مدرک فرستادن مرزبانی بعدشم مرزیم ثانیا تو شهر خودتم باشه اگه نیروی انتظامی باشی خبری از ظهر خونه رفتن نیست خیلی زیاد بری خونه چند ساعت بین پست هاته.

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
!!! تازه اگر شهر خودت باشی که صبح میری ظهر هم بر میگردی...
دوست عزیز مشکل اینه بدبختی که مثل من پارتی نداره توی شهر خودش نمیوفته . من قبلا هم سربازی رفتم و تقسیم شدم و میدونم چه خبره .
اونجایی که من بودم 24 ساعته در اختیار نیرو انتظامی بودم . فقط ماهی 3 روز مرخصی داشتم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دلت خوشه ها!
اولا ما رو با مدرک فرستادن مرزبانی بعدشم مرزیم ثانیا تو شهر خودتم باشه اگه نیروی انتظامی باشی خبری از ظهر خونه رفتن نیست خیلی زیاد بری خونه چند ساعت بین پست هاته.

خب دیگه اون از بدشانسیت هست! هر چند اگه زرنگ باشی میتونی راحت انتقالی بگیری ، یکم سر کیسه رو شل کن :)

من با دیپلم افتادم هتل ترین نیرو ( نیرو هوایی ) فاصله زمانیش با خونمون هم 10 دقیقه ( اما پدرم در اومد توی این 17 ماه) بستگی به آدمش داره که بتونه طاقت بیاره یا نه.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

من که داداشم راهور هست
افسر کنار خیابونه
روزی 8 ساعت پست میده بعضی روزها هم 12 ساعت
جمعه هم آف ندارن عیدم مرخصی ها رو باهاشون حساب کردند
وقتشون رو کامل پرکردند

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
این گونه که شما میفرمائید نیست.
بهترین شکلش اینه که مثلا بیفتی نیرو انتظامی بشی سرباز راهنمایی رانندگی.
که اونم دو راه داره.
1- بیفتی راهور که همش تو جاده ای.
2- سرباز شهر که اونم از ساعت 8 باید پست بدی تا 2بعدازظهر .یه استراحت 1.5 ساعته و بعدش دوباره پست از 4 تا 9 شب.
یعنی در روز به راحت 10 ساعت و بالاتر باید پست بدی.
فکرش رو بکن سر یه چهار راه شلوغ یا یه مسیر بد افتادی و .....

preuaipr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این وضعیت برداشتن کسری جبهه و جانبازی پدر و مدرک دانشگاهی خیلی اوضاع بد شده!!!
یه سوال از کسانی که مطلع هستن: از پارسال یه شیوه معافی بود که جمع جبهه و جانبازی اگه سی میشد معاف بود کسی؟! آیا هنوز هست؟ فک کنم اسمش قانون تلفیق بود یا قانون سی؟
اونو برداشتن یا نه هنوز؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
با این وضعیت برداشتن کسری جبهه و جانبازی پدر و مدرک دانشگاهی خیلی اوضاع بد شده!!!
یه سوال از کسانی که مطلع هستن: از پارسال یه شیوه معافی بود که جمع جبهه و جانبازی اگه سی میشد معاف بود کسی؟! آیا هنوز هست؟ فک کنم اسمش قانون تلفیق بود یا قانون سی؟
اونو برداشتن یا نه هنوز؟
بله داداش کلا همه رو با هم برداشتن

بالا