• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برادر خانم من هم 01 بود، میگفت روز اول یه خورده بشین پاشو میدن و زهرچشم میگیرن بعدش لباس و پوتین میدن میگن برید اندازه کنید چند روز دیگه بیایید. یکی از دوستام هم که نیروی هوایی ارتشه میگفت 95% روز اول ولتون میکنن ولی اگه ول نکردن خانواده میتونن وسایل رو بیارن. من که نمیبرم الکی بار اضافه. تازه ممکنه بدزدن اونجا.
درجه لیسانس ستوان دومیه.
داداش ساعت 6 صبح باید اونجا باشیم مترو کجا بود نصف شبی!! اصلا روی مترو حساب نکن. اگه به بی آرتی آزادی-تهرانپارس دسترسی داری سوار شو و ایستگاه آیت پیاده شو بعدش BRT های خاوران-علم و صنعت رو سوار شو و ایستگاه ائمه اطهار پیاده شو.از پل عابر برو دست راست بزرگراه (سمت شرق بزرگراه بسیج) و 10 دقیقه پیاده برو بالا (سمت روگذرهای کلاهدوز) و از سه راه تختی برو دست راست (سمت بلوار هجرت). اونجا 01 هستش. اگه مسیرت جور دیگه ایه بگو راهنمایی کنم. خونه ما نزدیک شهدا هست، اونجا سوار تاکسی میشم تا انتهای پیروزی. اگه بتونم از اینور کلاهدوز برم اونورش میتونم هم از در شمالی 01 برم هم از در جنوبی ولی نمیدونم از کدوم درش پذیرش میشه. فکر کنم از یه کنارگذری بشه با امنیت رفت اونور. درضمن اول صبحی بزرگراه بسیج خلوته.
لیسانس مکانیک کد میخوره معمولا و احتمالا میری شهرستان دو ماه دوره میگذرونی. من ارشد مکانیکم، ارشدها کد نمیخورن ولی هر سال با توجه به نیازشون کد میزنن پس اگه نیاز نداشته باشن کد نمیخوری.
لیسانس ستوان3وارشدستوان2فقط در ارتش.توی **** و نیروی انتظامی درجه ها رو پایین تر اوردن

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
لیسانس ستوان3وارشدستوان2فقط در ارتش.توی **** و نیروی انتظامی درجه ها رو پایین تر اوردن

تا به من میرسه همه چیز گند میشه. اون از کنکور دکترای سال قبل اینم از سربازیم که از 16ماه یه شبه شد 21 ماه.
دوستانی که افتادن 01 تهران نیان چون من اونجام. روز اول بمبارانش میکنن!!

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:
واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک
گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]
سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]
نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵
لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.
تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:
موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )
تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
منم فرستادم

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا آقایونی که میان پست میزارن این متن یه میل بزنن کلا 2 دقیقه کار نداره.

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشا آقایونی که میان پست میزارن این متن یه میل بزنن کلا 2 دقیقه کار نداره.

منم فرستادم ولی مثل کوبیدن آب در هاونه. دستور از بالاست و نظامی ها هم روحیه شون رو بابت جنگ احتمالیِ اواسط مرداد باختن. آمرییکاییهای لامذهب اول صبر میکنن اونایی که واقعا حاضرن برای دفاع از کشورشون بجنگن، انرژیشون رو توی ماه رمضون از دست بدن بعدش حمله کنن. حالا نمیگم اونایی که روزه نمیگیرن از کشور خودشون دفاع نمیکنن یا مثلا اونایی که روزه میگیرن همه شون واقعا غیرت دارن ولی خوب اینجوری دفاع کمتری جلوشون میشه و این تصمیم تاثیر داره.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی میدونه که امکان تغییر یگان هست یا نه؟من میخوام از نیرو انتظامی برم ارتش یا هر جا دیگه امکانش هست(حتی با پارتی کلفتی مثل سرهنگ ارتش)؟بابا من رو این وقت سربازی کلی حساب کرده بودم میخواستم واسه کنکور ارشد درس بخونم.
حتی حاضرم جنگ بشه ولی نیرو انتظامی نباشم.به خدا حاضرم تو جنگ کشته بشم ولی زمان رو از دست ندم.
لطفا راهنمایی کنید.

ما تو ایران زندگی میکنیم.با پارتی هر چیزی امکان داره
بستگی داره اون سرهنگ چقدر برش داشته باشه و چه پستی داشته باشه
یه سرهنگ داریم که هیچ کاری نمیکنه.یه سرهنگم داریم که با یه تلفن جا به جات میکنه
تو پیدا کردن پارتی موفق باشی:)

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
من کم کم دارم تصمیم میگیرم دیگه اینجا نیام
بابا افکار منفیتون رو حداقل اینجوری انتشار ندین.بابا دهن مایی که میخواهیم بریم سرویس میشه

منم ایمیل زدم.اما میدونم هیچ تاثیری نداره.اما خوب به احترام خواست دوستان ما هم شرکت کردیم تو این حرکت:)

mjtb05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام - اول از همه تشکر از همه ی رفقایی که درمورد سوال قبلیم درمورد 02 که محل آموزشی منه کمکم کردن.
دوم اینکه منم ایمیل رو فرستادم و امیدورم فایده ای داشت باشه و حداقل خیلیا رو از سردرگمی دربیاره. چرا که من خودم الان واقعا نمیدونم ؛ باتوجه به اینکه من دفترچمو قبل از عید فرستادم و برگه سفیدم هم قبل ازعید اومد( تاریخ اعزام: 2/2/1391) ولی برگه سبزم (تاریخ اعزام 2/2/1391 محل آموزشی: نیروی زمینی ارتش- 02 تهران) اوایل فروردین اومد. و باتوجه به اینکه من لیسانس دارم ؛ الان من به جز آموزشی چندماه خدمت دارم ؟ 21 ماه ؟18 ماه ؟ کمتر یا بیشتر؟ . . .
و
سوم اینکه دوستم آموزشی افتاده **** اصفهان، اگه کسی میدونه چجور جاییه یه راهنمایی کنه .
ممنون از همه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام - اول از همه تشکر از همه ی رفقایی که درمورد سوال قبلیم درمورد 02 که محل آموزشی منه کمکم کردن.
دوم اینکه منم ایمیل رو فرستادم و امیدورم فایده ای داشت باشه و حداقل خیلیا رو از سردرگمی دربیاره. چرا که من خودم الان واقعا نمیدونم ؛ باتوجه به اینکه من دفترچمو قبل از عید فرستادم و برگه سفیدم هم قبل ازعید اومد( تاریخ اعزام: 2/2/1391) ولی برگه سبزم (تاریخ اعزام 2/2/1391 محل آموزشی: نیروی زمینی ارتش- 02 تهران) اوایل فروردین اومد. و باتوجه به اینکه من لیسانس دارم ؛ الان من به جز آموزشی چندماه خدمت دارم ؟ 21 ماه ؟18 ماه ؟ کمتر یا بیشتر؟ . . .
و
سوم اینکه دوستم آموزشی افتاده **** اصفهان، اگه کسی میدونه چجور جاییه یه راهنمایی کنه .
ممنون از همه.

آموزشی هم جز خدمته، کلا 21 ماه داری و بعد از آموزشی میشه 19 ماه.

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان، اونایی که قبلا حتی 1 روز هم خدمت رفتن با قانون قدیمی خدمت میکنن. شماره پیگیری 55265812 رو توی قسمت سوال و جواب سایت **** وظیفه بزنید متوجه میشید:
جستجوي مشاوره

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام -كسي ميدونه كسايي كه امريه هستن ميتونن هم سرباز باشن هم دانشجو باشن؟ كسايي كه امريه اموزش پرورش هستن .سرباز معلم هستن چطوريه ؟ مرسي كسي ميتونه جواب بده

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما موردت ایرادی نداره...موقع رفتنت که شد یه وثیقه رو میزاری از ایران میری(فعلا قانون این رو عوض نکردن!)...
کلی زور زدم سربازی رو برم خیالم راحت بشه که دیگه وثیقه نذارم....

شما که اینقدر باهوشی که admission همراه با fund گرفتی میتونی بری یه پروژه کسر خدمت برداری 7 ، 8 ماه از خدمتت کم بشه. بیشتر هم میتونی برداری. حین خدمت هم میتونی بگیری.
برو بنیاد نخبگان (تقاطع رسالت و صیادشیرازی) البته اگه فوق لیسانس داری. اگه لیسانس هستی که باید پول بزاری بری. حتی یک ماه هم از خدمتت بمونه باید کل پول رو بزاری پس اگه فکر میکنی نمیشه میتونی فال 2012 بری. به نظر من رفتی برنگرد. من بعد خدمت با خانومم میرم. حیف الان پول ندارم.(فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه تهران)
نمی تونم و نمی خوام پول بذارم... ندارم و نمی خوامم دیگه برگردم.
از یه جا امریه گرفتم. الانم از همونجا دارم این پست و می فرستم... گفتن قبل از آموزشی بیا 10 روز کار کن آشنا بشیم... خر حمالی و اینا.
اما اینا هنوز مشخص نکردن باهام پروژه ای می خوان حساب کنن یا کل زمان خدمت و می خوان ازم کار بکشن. اگه پروژه ای بخوان کار کنن امکانش و دارن که من یه پروژه بهشون تحویل بدم تو 6 ماه و کلن جای خدمت حساب بشه؟

دوست عزیز من الان تو 18 ماه خدمت هستم ( نیروی هوایی ) میدونم اینا چه غلطی دارن میکنن /. بدترین حا هم که باشی راه و چاه بلد باشی میشه واست بهشت!!!

طرف ساعت 8 صبح میاد 11 هم میره :) دیپلم هم نداره /. پارتی هم نداره فقط یکم مایه داره:دی
دقیقن رفیق من الان داره کاخ نیاوران خدمت می کنه.... می گه فقط پول... نه به عنوان رشوه به عنوان قرض با چک کارمندی می ده به این و اون چند ماهه. اونا هم هواش رو شدید دارن. تا الان 5 تومن قرض داده به این و اون.

نه من خودم تاحالا عقب ننداختم ولی یکی از دوستام که آشنا داشت ، این کار رو کرد که بیوفته ارتش و همینطور هم شد .

من اعزامم اسفند بود. یه پروژه داشتم که دو ماه وقت می خواستم. اگر نمی تونستم بندازم عقب نمی تونستم برم چون کار چندین نفر رو هوا می موند و زحمت چندماهمون.

به واسطه ای رفتم دم در خونه ی کمالی... دو ماه انداخت عقب... کدم هم پاک شد. هنوز برگ سفید جدید هم نیومده که ببینم کد جدیدم کجا خورده.

korosh89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برادر خانم من هم 01 بود، میگفت روز اول یه خورده بشین پاشو میدن و زهرچشم میگیرن بعدش لباس و پوتین میدن میگن برید اندازه کنید چند روز دیگه بیایید. یکی از دوستام هم که نیروی هوایی ارتشه میگفت 95% روز اول ولتون میکنن ولی اگه ول نکردن خانواده میتونن وسایل رو بیارن. من که نمیبرم الکی بار اضافه. تازه ممکنه بدزدن اونجا.
درجه لیسانس ستوان دومیه.
داداش ساعت 6 صبح باید اونجا باشیم مترو کجا بود نصف شبی!! اصلا روی مترو حساب نکن. اگه به بی آرتی آزادی-تهرانپارس دسترسی داری سوار شو و ایستگاه آیت پیاده شو بعدش BRT های خاوران-علم و صنعت رو سوار شو و ایستگاه ائمه اطهار پیاده شو.از پل عابر برو دست راست بزرگراه (سمت شرق بزرگراه بسیج) و 10 دقیقه پیاده برو بالا (سمت روگذرهای کلاهدوز) و از سه راه تختی برو دست راست (سمت بلوار هجرت). اونجا 01 هستش. اگه مسیرت جور دیگه ایه بگو راهنمایی کنم. خونه ما نزدیک شهدا هست، اونجا سوار تاکسی میشم تا انتهای پیروزی. اگه بتونم از اینور کلاهدوز برم اونورش میتونم هم از در شمالی 01 برم هم از در جنوبی ولی نمیدونم از کدوم درش پذیرش میشه. فکر کنم از یه کنارگذری بشه با امنیت رفت اونور. درضمن اول صبحی بزرگراه بسیج خلوته.
لیسانس مکانیک کد میخوره معمولا و احتمالا میری شهرستان دو ماه دوره میگذرونی. من ارشد مکانیکم، ارشدها کد نمیخورن ولی هر سال با توجه به نیازشون کد میزنن پس اگه نیاز نداشته باشن کد نمیخوری.

ممنون...

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
ابتدا . من هم ایمیل فرستادم ، از دست دوستی که متن برایمان قرار داده بود تشکر می کنم

دوم . من هم سال 90 دفترچه را پست کردم ، احتمال دارد که قانون ما را هم 18 ماه خدمت قرار دهد ؟

سوم . 02/02 من هم اعزامم از تهران به استان زیبای یزد شهر اردکان پادگان ولیعصر اردکان نیرو هوایی **** ، من هیچ اطلاعی در مورد این پادگان ندارم ، خیلی ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره بازگو کند که من مشتاق مشتاق هستم.

چهار . دوستانی که اطلاعاتی در مورد پدافند نیرو هوایی **** واقع در چیتگر دارند ، ممنون میشم توضیح در مورد محیط و مسئولین و رفت و آمد از تهران به انجا و ... بدهند

در آخـــر . تشکر از همه شما.

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من هم ایمیل فرستادم. انشاالله که کار هممون درست بشه.

بچه ها راستی یک سئوال دارم، هرکسی که می تونه بی زحمت کمکم کنه.

اونهایی که مازاد می خورند در روز اعزام توسط افراد **** وظیفه تقسیم می شند یا نه به صورت سراسری و سیستمی (رایانه ای) این کار انجام می شه؟

به نظرتون من که فوق لیسانس کامپیوتر دارم و مازاد هستم. می تونم با جور کردن پارتی روز تقسیم جای خوبی بیفتم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

من هم ایمیل فرستادم. انشاالله که کار هممون درست بشه.

بچه ها راستی یک سئوال دارم، هرکسی که می تونه بی زحمت کمکم کنه.

اونهایی که مازاد می خورند در روز اعزام توسط افراد **** وظیفه تقسیم می شند یا نه به صورت سراسری و سیستمی (رایانه ای) این کار انجام می شه؟

به نظرتون من که فوق لیسانس کامپیوتر دارم و مازاد هستم. می تونم با جور کردن پارتی روز تقسیم جای خوبی بیفتم؟

توسط افراد تقسیم میشید نه کامپیوتر.
بله با پارتی میتونید جای عالی بیفتید حتی بدون پارتی هم با کمی چرب زبانی(!) و یا مظلوم نمایی(!) میشه کاری کرد که جای خوبی بندازنتون.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان.
دوم . من هم سال 90 دفترچه را پست کردم ، احتمال دارد که قانون ما را هم 18 ماه خدمت قرار دهد ؟

خیر، 21 ماه شده چه برای کسانی که امسال دفترچه فرستادن چه پارسال.

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
توسط افراد تقسیم میشید نه کامپیوتر.
بله با پارتی میتونید جای عالی بیفتید حتی بدون پارتی هم با کمی چرب زبانی(!) و یا مظلوم نمایی(!) میشه کاری کرد که جای خوبی بندازنتون.

ممنون داداش از پاسخ سریعت

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا 21 ماه خیلی زیاده. کافیه فقط یکبار از 1 تا 21 با فاصله زمانی 1 ثانیه بین هر دو عدد، بشمارید (نفس آدم بند میاد!!!).

خدا به دادمون برسه، با 21 ماه خدمت اون هم تو پادگان (و شایدم شرایط جنگی) چه غلطی بکنیم!!!

من 1 ماه پیش برا خودم برنامه ریزی کرده بودم که سریع خدمتو بپیچونم بعد برای دکتری برم کانادا ولی حالا عین بز نشستم و به دفترچه آماده به خدمت نگاه می کنم.

خاک بر سر مسئولین خشک مغزمون!

بالا