• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی جالبه!!!!
دوشنبه به تو جواب دادن 21 ماه 3 شنبه جواب دادن 17 ماه!

من رفتم تو سایت **** وظیفه الان قسمت انتقادات براشون اعتراض گذاشتم که جواب متناقض میدن.شماهم برو اعتراض بذار

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون برای پاسختون ، پدافند نیرو هوایی هستش.
کسی از اردکان اطلاعات نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان عزیز.
دوستان قبول دارین که همه یک جورایی با این قانون جدید مشکل داریم؟
به تعداد بازدید و نظرات این مطلب دقت کردید؟
چرا نمایین با هم همدل و متحد باشیم؟
چرا از خودمون همت و غیرت ایرانی نشون نمی دیم؟
همه ما میایم و توی این سایت نظر میذاریم و مشکلاتمون رو مطرح می کنیم که به نظر من به گوش هیچ مسئولی نمیرسه.چند نفر از دوستانی که با ما هم درد هستن لینک هایی رو برای فرستادن نامه و مشکلات گذاشتن.انصافا” بیایم همدل باشیم و همه به این لینک ها نامه بزنیم اینجوری حداقل چند نفر از مسئولان صدای ما رو میشنون. خدایش فقط ۵ دقیقه وقت صرف این کار میشه.به نظرتون زیاده؟خودتون قضاوت کنید اگه همین ۲۳۰ نظر یک جا جمع بشه تاثیر گذارتره.
چندتا از لینک هایی که دوستان گذاشتن:*****،دکتر جلالی،ملک محمدی،گفتگوی ویژه خبری
برای حل مشکل خودتونم که شده اقدام کنید. با تشکر از همه شما
موافقان حرف من یا علی
این پست من نیست بچه های سایت دیگه میزارن منم اینجا میزارم تا دوستان بخونن.
ممنون

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان این آدرس ارتباط با رئس مجلس دکتر لاریجانی هستش. دست به کار شید و نامه بزنید.همت کنید تو رو خدا.
تماس با ما

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان عزیز.
دوستان قبول دارین که همه یک جورایی با این قانون جدید مشکل داریم؟
به تعداد بازدید و نظرات این مطلب دقت کردید؟
چرا نمایین با هم همدل و متحد باشیم؟
چرا از خودمون همت و غیرت ایرانی نشون نمی دیم؟
همه ما میایم و توی این سایت نظر میذاریم و مشکلاتمون رو مطرح می کنیم که به نظر من به گوش هیچ مسئولی نمیرسه.چند نفر از دوستانی که با ما هم درد هستن لینک هایی رو برای فرستادن نامه و مشکلات گذاشتن.انصافا” بیایم همدل باشیم و همه به این لینک ها نامه بزنیم اینجوری حداقل چند نفر از مسئولان صدای ما رو میشنون. خدایش فقط ۵ دقیقه وقت صرف این کار میشه.به نظرتون زیاده؟خودتون قضاوت کنید اگه همین ۲۳۰ نظر یک جا جمع بشه تاثیر گذارتره.
چندتا از لینک هایی که دوستان گذاشتن:*****،دکتر جلالی،ملک محمدی،گفتگوی ویژه خبری
برای حل مشکل خودتونم که شده اقدام کنید. با تشکر از همه شما
موافقان حرف من یا علی
این پست من نیست بچه های سایت دیگه میزارن منم اینجا میزارم تا دوستان بخونن.
ممنون

ببینید دوست من سیستم نظامی یه سیستم یه طرفست...... توی نظامی گری رده بالاتر بر اساس شرایط تصمیمی رو میگیره و قطعاً دلایلی هم داره برای تصمیمش ولی متاسفانه هیچ وقت به زیردست توضیحی مبنی بر علت دستور داده نمیشه...

الانم بالاترین رده نظامی گری امضا کرده نامه 21 ماه شدن رو .... خیلی خوبه نامه بنویسید به هر کی میخاید .... ولی این تصمیم رو قطعاً نیروهای مسلح تا رسیدن نامه جدید اجرا خواهند کرد....
و با توجه به بروکراسی سیستم یعنی حتی اگه با نامه شما شروع کنند به فکر در مورد عوض کردن تصمیم تا سال 92 طول میکشه...

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید دوست من سیستم نظامی یه سیستم یه طرفست...... توی نظامی گری رده بالاتر بر اساس شرایط تصمیمی رو میگیره و قطعاً دلایلی هم داره برای تصمیمش ولی متاسفانه هیچ وقت به زیردست توضیحی مبنی بر علت دستور داده نمیشه...

الانم بالاترین رده نظامی گری امضا کرده نامه 21 ماه شدن رو .... خیلی خوبه نامه بنویسید به هر کی میخاید .... ولی این تصمیم رو قطعاً نیروهای مسلح تا رسیدن نامه جدید اجرا خواهند کرد....
و با توجه به بروکراسی سیستم یعنی حتی اگه با نامه شما شروع کنند به فکر در مورد عوض کردن تصمیم تا سال 92 طول میکشه...
اقا فدات شم همه اینهایی که شما میگی رو تو چند صفحه قبل خودم نوشتم .وقتی صدا و سیما که زیر نظر شخص اول مملکته تیتر بزرگ میزنه کاهش سربازی از 24 به 21 یعنی ملت ایران مخصوصا جوونا شماها گاوید ونمی فهمید که از 18 به 21 افزایش یافته.دلیل این کارم هم که به قول یکی از بچه ها اب تو هاون کوبیدنه اینه که حداقل بفهمن خودشون گاون و یه دلخوشی الکی برا خودمون که شاید یه فرجی بشه.

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
به قول معروف یکدست صدا ندارد، همگی افرادی که مانند من با این قضیه مشکل دارند از طریق آدرس زیر به ***** نامه ارسال کنید تا بلکه رسیدگی بکنند:
ارسال نامه
به دليل وجود مسائل قانوني و حقوقي، نامه هاي `درخواست` و `شكايات` بايد بصورت كتبي به صندوق پست 13185-1555 (ارتباط مردمي) ارسال شوند.

سلام دوستان این آدرس ارتباط با رئس مجلس دکتر لاریجانی هستش. دست به کار شید و نامه بزنید.همت کنید تو رو خدا.
تماس با ما

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
اقا فدات شم همه اینهایی که شما میگی رو تو چند صفحه قبل خودم نوشتم .وقتی صدا و سیما که زیر نظر شخص اول مملکته تیتر بزرگ میزنه کاهش سربازی از 24 به 21 یعنی ملت ایران مخصوصا جوونا شماها گاوید ونمی فهمید که از 18 به 21 افزایش یافته.دلیل این کارم هم که به قول یکی از بچه ها اب تو هاون کوبیدنه اینه که حداقل بفهمن خودشون گاون و یه دلخوشی الکی برا خودمون که شاید یه فرجی بشه.

صدا و سیما اونو مبگه چون سیاست گذاری شده که بگه.... اینی که میگی با این کار نشون میدید فلان چیز رو بفهمن یا نفهمن هم خوبه (منم که گفتم خوبه) ولی فقط همین خوبه...عملی و موثر نخواهد بود...

خصوصاً اینکه گام بعدی افزایش به 24 ماهه... وقتی کسری هایی که سالها متداول بوده یههو حذف میشه و بسیجی هم محدود میشه یعنی کمر بر اجرای قانون افزایش سرباز بسته شده...

میدونی ما این روزا تو پادگان میشینیم دور هم هر موقع بشه و بحث میکنیم راجع به موضوع.(البته بعد از تمرین رژه که حسابی اکسیژن به مغزمون میرسه!!).. ..

یه جورایی میخوان سرباز رو بیشتر کنن چون واقعاً کم شده تعداد سربازا به گفته فرماندهایی قدیمی این روزا ..

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا خاک بر سر این **** وظیفه با این پاسخگوهای بیسوادش . دو تا عکس زیر ، سوالهای دو تا دوستمون هست که تو پستهای بالا کد پیگیریش رو گذاشته بودن :

64062472430850331070.gif

44914672192584070060.gif

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
این پست یکی از دوستان توی یه فروم دیگه است که منم اینجا میذارم:(دیروز)

واسه کسایی که قبلا خدمت کردن الان دوباره میخوان اعزام بشن اینو میگم :
امروز صبح زنگ زدم 09680 (واحد مشاوره **** وظیفه ) با توضیحات کامل شرح حال کسایی که پایه خدمتیشون برا قبلا بوده رو توصیف کردم گفت برا شما هنوز دستوری ابلاغ نشده باید صبر کنید تا به خودمونم خبر بدن !!!! (خبر کاملا موسخ)

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
از دوستانی که آدرس ایمیل و ... خبرگزاری و سایر شخصیت ها رو گذاشتن تشکر میشه
من شخصا به همشون یه ایمیل فرستادم هرچند میدونم احتمالا تاثیری نداره ولی من تلاشمو بالاخره کردم "سنگ مفت گنجشک هم مفت"!
به سایر دوستان هم توصیه میشه اینکارو بکنن هیچ ضرری نداره بخدا!!!

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0

متاسفانه موافقم و مسلما تغییر برای امسال نخواهد بود.
هر روز بهتر از دیروز!!

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من هم ایمیل و نامه به لینک هایی که معرفی کرده بودین فرستادم

مرسی از دوستان بابت معرفی سایت و لینک های مربوطه

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه موافقم و مسلما تغییر برای امسال نخواهد بود.
هر روز بهتر از دیروز!!
حتی اگر امسال هم تغییر پیدا نکنه و سال دیگه تغییر کنه باز هم به ما هم میرسه چون تا اونجایی که من میدونم در صورت سهل تر کردن قانون . برای قبلی ها هم اجرا میشه.دوستان ناامید نباشید. :)

naser2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا قبلا کارت سربازی حکم شناسنامه داشت هر کاری میخواستی بکنی کارت سرابزی میخواست الان دیگه هیچ جایی اعتبار نداره پس واسه چی 2 سال به خودم استرس وارد کنم

آقا مشکل من همینه که هر کاری میخوام بکنم کارت پایان خدمت می خواد. هیچ جا بهم کار نمیدن.. تو چطور میگی نمی خواد؟ فوق لیسانس مهندسی خوندم؟ بدون خدمت میشه کار کرد؟ آقا اگه میشه کارکرد که بگو چطوری، ما هم زودتر بریم سرکار والا

naser2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلت خوشه ها!
اولا ما رو با مدرک فرستادن مرزبانی بعدشم مرزیم ثانیا تو شهر خودتم باشه اگه نیروی انتظامی باشی خبری از ظهر خونه رفتن نیست خیلی زیاد بری خونه چند ساعت بین پست هاته.

منم قبلا چند ماه خدمت کردم با لیسانس.

دقیقا اینطوریه....افتضاحه

naser2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دیگه اون از بدشانسیت هست! هر چند اگه زرنگ باشی میتونی راحت انتقالی بگیری ، یکم سر کیسه رو شل کن :)

من با دیپلم افتادم هتل ترین نیرو ( نیرو هوایی ) فاصله زمانیش با خونمون هم 10 دقیقه ( اما پدرم در اومد توی این 17 ماه) بستگی به آدمش داره که بتونه طاقت بیاره یا نه.

هیچ ربطی به زرنگی نداره........ نیروی انتظامی از این خبرا نیست....مگه اینکه بیفتی ستاد یه کار اداری بهت بدن که اونم فقط از پست دادن بهتره........مرخصی در کار نیست. ما که اونموقع لیسانس بودیم، 2-4 و 2-6 پست می دادیم (دو ساعت پست 4 ساعت مثلا استراحت، البته فقط اسمش استراحت بود وگرنه کارای دیگه ازمون میکشیدن) بعدشم مثلا بعد از 3 ماه یه 10 روز میزاشتن بری خونه. هر صبح کارم این بود که دسشویی هارو تمیز کنم. بعدش برم سر پستم

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سال 89 من میومدم این جا رو میخوندم یادم نیست دقیقا چند صفحه شده بود این تاپیک اما زیاد بود البته نه به زیادی الان.
پست به پست همه صفحات رو خوندم. بهمن 89 که اعزام شدم، از لحظات اول به فایده این کارم پی بردم، واقعا قبل این که هر اتفاقی بیفته من میدونستم که چیه و چه طور باید رفتار کنم چون از تجربیات دیگران باخبر شده بودم.
با این که مدرکم فوق دیپلمه اما به دلایلی با مدرک دیپلم رفتم سربازی، مسلما سخت ترین قسمتش آموزشی بود و بد ترین چیزی که توی آموزشی باهاش مواجه شدم مریضی بود (البته نکات سخت و بد دیگه هم بود اما اولا که هیچ چیز به اندازه سلامت ارزش نداره دوما اینکه همون طور که گفتم به واسطه خوندن تجربیات دوستان توی اینجا از خیلی چیز ها خبر داشتم و سوما این که از نظر روانی خودم رو آماده بدترین چیز ها کرده بودم) اما آنفولانزا که اپیدمی هم شده بود توی پادگان واقعا همه رو از پا درآورده بود. اگه بتونم به عنوان یه تجربه چیز به دردبخوری بهتون بگم اینه که مراقب باشدی توی سربازی خصوصا توی آموزشی مریض نشید چون هرجور سختی جسمی و روانی رو که باید تحمل کنید درد و رنج مریضی هم بهش اضافه میشه. هیچ کس هم دلش برای شما نمیسوزه (حتی خوندن نماز اجباری به نیم ساعت استراحت شمایی که توی تب دارید میسوزید ارجحیت داره) حتی اگه کل یه پادگان هم مریض بشن هیچ کس کار خاصی نمی کنه.
از اون جایی که توی دوره آموزشی شما به دلیل فعالیت بدنی و شرایط بد ذهنی ضعیف هستید، به شدت آمادگی مریضی رو دارید. به این وضعیت، شرایط بد بهداشتی، عدم وجود بهداری کارآمد در اکثر پادگان ها، بی توجهی درجه داران به سرباز ها، تغذیه بسیار بد. خواب و استراحت کم، عدم دسترسی به خارج پادگان و ... رو هم اضافه کنید. به شخصه با وسایل و توشه بسیار کاملی رفته بودم (از وسایل بهداشتی تا خوراکی و دارویی)، واقعا توی رعایت بهداشت هم چند برابر حالت عادی تلاش می کردم (متاسفانه خیلی از سرباز ها به فکر خودشون هم نیستن و ابتدایی ترین مسایل بهداشتی مثل مسواک زدن یا شستن دست با صابون پس از دستشویی هم خودداری میکنن) اما به هر حال زمانی که توی یه آسایشگاه 70- 80 متری بیش از 60 نفر زندگی کنن...

فاصله تخت ها به شدت کم بود. (به دلیل شیوع بیماری همه سربازها در طول شب در حال سرفه و عطسه بودند و افراد زیادی مثل خود من بیشتر شب ها توی تب میسوختند). حمام پادگان هم بسیار کثیف بود و فاقد سیستم مناسب گرمایش آب بود.
تقریبا از دوره 70 روزه ما 60 روزش رو من مریض بودم یعنی تقریبا هفته دوم دوره دو سوم پادگان مریض بودن. تب و لرز و سرفه های بسیاد شدید. بدن درد و حتی عفونت هر دوگوشم (و با همین شرایط انجام همه تمرینات رژه و ...) چیزهایی بود که باعث زجر شبانه روزیم شده بود وقتی دوره تموم شد. به قدری لاغر شده بودم که چهرم عوض شده بود.

به هر حال دوره آموزشی تموم شد و خوش بختانه یگان رو توی جای مناسب بودم.
البته بعد از 5 ماه تونستم با معافیت دایم پزشکی (به دلیل بیماری قلبی) از شر سربازی راحت بشم.
امروز تقریبا 6-7 ماه میشه که دیگه سرباز نیستم. اما خیلی دلم واسه این جا تنگ شده بود.

اگه سوالی از سربازی دارید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
[email protected]

بالا