• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خاطره ی تلخی بود.

یه لطفی می کنی لیست کنی وسایلی رو که بردی و لازم شد؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آقا مشکل من همینه که هر کاری میخوام بکنم کارت پایان خدمت می خواد. هیچ جا بهم کار نمیدن.. تو چطور میگی نمی خواد؟ فوق لیسانس مهندسی خوندم؟ بدون خدمت میشه کار کرد؟ آقا اگه میشه کارکرد که بگو چطوری، ما هم زودتر بریم سرکار والا

بدون پایان خدمت دانشگاه مدرک کارشناسیم و نداد گفت برو کارت بیار یعنی بدون کارت سیکلی

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
بدون پایان خدمت دانشگاه مدرک کارشناسیم و نداد گفت برو کارت بیار یعنی بدون کارت سیکلی

دانشگاه که مدرک بدون پایان خدمت نمی ده ولی اگه روی برگ سبزتو بخونی نوشته برای دریافت گواهی پایان دوره تحصیلات(گواهی موقت) می تونی از برگ سبزت استفاده کنی من خودم رفتم و گرفتم 2/2 هم اعزام به تبعیدخانه عجب شیر هستم

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
می دونین چه طور بشه جالبه؟ وقتی که ما رفتیم خدمت و 21 ماهمون تمام شد دوبراه قانونو برگردونن و بکننش 18 ماه وای من خودم چه حالی می شم

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
اقا یه بنده خدایی الان یه چیزی بهم گفت الان حسابی حالم گرفته شد گفت اگه سربازی 21 ماه بشه ممکنه اموزشی 3ماه بشه.کسی خبرداره؟

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
به قول معروف یکدست صدا ندارد، همگی افرادی که مانند من با این قضیه مشکل دارند از طریق آدرس زیر به ***** نامه ارسال کنید تا بلکه رسیدگی بکنند:
ارسال نامه
به دليل وجود مسائل قانوني و حقوقي، نامه هاي `درخواست` و `شكايات` بايد بصورت كتبي به صندوق پست 13185-1555 (ارتباط مردمي) ارسال شوند.

سلام دوستان این آدرس ارتباط با رئس مجلس دکتر لاریجانی هستش. دست به کار شید و نامه بزنید.همت کنید تو رو خدا.
تماس با ما
up...............

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از پادگان نیروی هوایی اردکان **** اطلاعات نداره.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من اعزامی 89/10/1 هستم.پدافند هوایی ارتش افتادم.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.با درجه گروهبانیکمی.جام خوب بود کارگزینی بودم پیش جانشین ریاست پرسنلی ! فقط کارش زیاده از صبح تا 4 5 بعداز ظهر اما بقیه ساعت 1:30 میرن خونه.خداروشکر دیگه داره تموم میشه 1تیر تمومه ! اما خیلی بد شد که کردن 21 ماه ! واقعاً سخته !

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اقا یه بنده خدایی الان یه چیزی بهم گفت الان حسابی حالم گرفته شد گفت اگه سربازی 21 ماه بشه ممکنه اموزشی 3ماه بشه.کسی خبرداره؟

چرت گفته.اموزشی برای **** هزینه داره.برای چی دوره تکمیلی بسیج گذاشتن که سربازای **** رو اموزشی نبرن؟چون هزینشون بیاد پایینو سریعتر ازت کار بکشن

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اعزامی 89/10/1 هستم.پدافند هوایی ارتش افتادم.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.با درجه گروهبانیکمی.جام خوب بود کارگزینی بودم پیش جانشین ریاست پرسنلی ! فقط کارش زیاده از صبح تا 4 5 بعداز ظهر اما بقیه ساعت 1:30 میرن خونه.خداروشکر دیگه داره تموم میشه 1تیر تمومه ! اما خیلی بد شد که کردن 21 ماه ! واقعاً سخته !

پدافند کجا؟اموزشی کجا بودی؟منم قبلا پدافند تهران بودم با فوق دیپلم والان با کارشناسی میخام برم ادامشو.اموزشی برام زدن سمنان

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاههای ارسالی امکان پذیر باشد.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نه بابا دیگه یه چیزی که میشه همه شلوغ ترش میکنن.
آموزشی همون دو ماه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاههای ارسالی امکان پذیر باشد.
حرکت بسیار ، بسیار خوبیه.
به نظر من
این پست رو در یک تاپیک مجزا با نام اعتراض به تناقض گویی ها در مورد خدمت تو همین قسمت "سبک زندگی" بنویسید که دوستان بیشتری ببیند.بهتره.
همچنین اینکه هرکسی که ایمیل زد در همون تاپیک اعلام کنه.
بهتر میشه

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
حرکت بسیار ، بسیار خوبیه.
به نظر من
این پست رو در یک تاپیک مجزا با نام اعتراض به تناقض گویی ها در مورد خدمت تو همین قسمت "سبک زندگی" بنویسید که دوستان بیشتری ببیند.بهتره.
همچنین اینکه هرکسی که ایمیل زد در همون تاپیک اعلام کنه.
بهتر میشه

تاپیک زدم اما یه جزء خودم بازدید کننده دیگهای نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mjtb05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی افتادم 02 تهران ؛ کسی اونجا افتاده ؟ کسی میدونه چه جور جاییه ؟ (لطفا راهنماییم کنید.)

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
آموزشی افتادم 02 تهران ؛ کسی اونجا افتاده ؟ کسی میدونه چه جور جاییه ؟ (لطفا راهنماییم کنید.)

پستهای قبلی رو یه نگاه بنداز. دوستان توضیحات کاملی رو دادن

HH-MM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان خاتمی یزد 8 روز دیگه نبود؟

بود آقا بود ;)
فکر میکنم این دم رفتنی بهتره فاز منفی رو کنار بذاریم...من خودم شب اول که خبرو از اخبار شنیدم تا 2 3 ساعت کارد میزدی خونم در نمیومد و این حس خیلیا بوده که واسه همه طبیعیه ولی اتفاقیه که افتاده و به نظر من هر چی بیشتر بهش فکر کنیم وحشتناکتر هم میشه و زندگی واسه ادم زهر مار میشه...
به هر حال منم مثل همه شما امیدوارم که یه فرجی حاصل بشه و کمی باعث خوشحالیمون بشه...

mjtb05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم پست ؟ :( پیدا نکردم .. میشه بگید شما?
02 تهراااااااااااااااااان ... کسی نیــــــــــــــــس ؟؟
کسی نبوده ؟

Last edited:

delkhamosh

Registered User
لایک‌ها
0
بود آقا بود ;)
فکر میکنم این دم رفتنی بهتره فاز منفی رو کنار بذاریم...من خودم شب اول که خبرو از اخبار شنیدم تا 2 3 ساعت کارد میزدی خونم در نمیومد و این حس خیلیا بوده که واسه همه طبیعیه ولی اتفاقیه که افتاده و به نظر من هر چی بیشتر بهش فکر کنیم وحشتناکتر هم میشه و زندگی واسه ادم زهر مار میشه...
به هر حال منم مثل همه شما امیدوارم که یه فرجی حاصل بشه و کمی باعث خوشحالیمون بشه...

داداش دلم سوخت 4 سال برنامه ریزی کردم یکسال زودتر دانشگاهو تموم کردم برنامه برای ارشد داشتم میخواستم کانون وکلا شرکت کنم اگر زیادش نکرده بودند امسال میتونستم شرکت کنم بیچاره شدم چکار کنم ای نور به قبرشون بباره ای هرچی بدبختی سر بچشون بیاد 2 سال از زندگی محروممون کردند باید 2ماه خدمت میکردم پارسال شد 8 ماه امسال12 ماه سال دیگه جنگ میشه میگن 24 ماه بعد هم میگن هنوز 8 سال از دوره احتیاط مونده اونم باید خدمت کید تا جنگ تموم بشه

بالا