• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
مازاد 3:00pm فردا نبود ؟

یکی از خوبی های مازاد بودن اینه که کله صبح برای ساعت 6:00 میدون **** بیدار نمیشی ! :)

یکی از دوستام برج 4 خورده بوده 25 فروردین اقدام کرد و برج 2 ای شد....محل خدمت رو زده متعاقبا اعلام خواهد شد...این یعنی مازاد؟؟؟یا باید میرفت میپرسید بعدش که کجا خورده؟؟چون محل و ساعت اعزامش میدون **** ساعت 6 صبح فرداس.....شما که زدی مازادا ساعت 3..یعنی این دوستم مازاد نیست؟؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
والا من اعزامی 89/10/1 بودم و محل خدمتیم هم نیروی دریایی سیرجان بود و واقعا دوران سختی بود.
ماها که کامل خدمت کردیم بخصوص یه همچین جاهایی قدر این کارت پایان خدمت رو خوب میدونیم ولی بنظرتون یکی که معافیت گرفته یا حتی توی **** خدمت کرده هم قدر این کارتی رو که توی دستش هست رو میدونه؟؟؟؟؟؟؟

حاجی جوری میگی **** که انگار هتله... من ۷ ماه اول خدمتم رو قسمتی از **** بودم که حالم دیگه داشت بهم میخورد از محیطش و خیلی اذیت شدم ولی خوب بعدش انتقالی گرفتم و عاقبت بخیر شدیم الان میشه گفت هتل ۵ ستاره هستم .

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
حاجی جوری میگی **** که انگار هتله... من ۷ ماه اول خدمتم رو قسمتی از **** بودم که حالم دیگه داشت بهم میخورد از محیطش و خیلی اذیت شدم ولی خوب بعدش انتقالی گرفتم و عاقبت بخیر شدیم الان میشه گفت هتل ۵ ستاره هستم .

من نیرو دریایی **** افتادم...چیش شمارو اذیت میکرد..زیاد گیر میدن؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

یکی از دوستام برج 4 خورده بوده 25 فروردین اقدام کرد و برج 2 ای شد....محل خدمت رو زده متعاقبا اعلام خواهد شد...این یعنی مازاد؟؟؟یا باید میرفت میپرسید بعدش که کجا خورده؟؟چون محل و ساعت اعزامش میدون **** ساعت 6 صبح فرداس.....شما که زدی مازادا ساعت 3..یعنی این دوستم مازاد نیست؟؟

مازاد رو تو برگه سفید جلوی ارگان و محل اعزام نقطه چین گذاشته ساعت حضور هم 3 بعداز ظهر

نمی دونم اگه نوشته ساعت 6 احتمالا مازاد نیست

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
والا من اعزامی 89/10/1 بودم و محل خدمتیم هم نیروی دریایی سیرجان بود و واقعا دوران سختی بود.
ماها که کامل خدمت کردیم بخصوص یه همچین جاهایی قدر این کارت پایان خدمت رو خوب میدونیم ولی بنظرتون یکی که معافیت گرفته یا حتی توی **** خدمت کرده هم قدر این کارتی رو که توی دستش هست رو میدونه؟؟؟؟؟؟؟

اینطور که گفتی دوران واقعا سختی بود احتمالا مربی بودین درسته ؟؟؟

اگه مربی بودین میتونم بپرسم مربی کدوم گردان ؟؟!! اگه دوست دارین خصوصی پاسخ بدین!!!:cool:

trance

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان فردا **** وظیفا مییاد نه کچل کنید نه وسایل بیارید میفرستن خونه خاطرتون جمع میگن برین خودتون و معرفی کنید.

ما هم رفتین خدمت یاهووووووووووووووووووووو

keyvan_ironi

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم رفتیم تا دو ماه دیگه همتون رو به خدا می سپارم

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
جان من یه مرد پیدا بشه از نیرو هوایی **** اردکان یزد یه اطلاعاتی به ما بده .:(:weird:

سلام رفیق :دی
منم افتادم اونجا
شب ساعت 8 باید ترمینال جنوب باشیم
میگن جای خوبیه، فقط من موندم برم امروز موهام رو بزنم یا نه؟
آخه میگن امروز که بریم لباس میدن و دوباره میگن برگردید خونه تا لباس ها رو درست کنیم و دوباره چند روز بعد باید برگردیم پادگان

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رفیق :دی
منم افتادم اونجا
شب ساعت 8 باید ترمینال جنوب باشیم
میگن جای خوبیه، فقط من موندم برم امروز موهام رو بزنم یا نه؟
آخه میگن امروز که بریم لباس میدن و دوباره میگن برگردید خونه تا لباس ها رو درست کنیم و دوباره چند روز بعد باید برگردیم پادگان

سلام دوست عزیز ، آره باید ساعت 8 بریم ترمینال ولی خیلی بد که شب می فرستند .:wacko:

در ضمن به نظر من دیگه برگشتی به خونه در کار نیست چون ما 3 یا 4 صبح می رسیم اونجا بعد بهمون لباس سایز خودمون می دند یا اینکه می فرستند شهر مرخصی ساعتی ولی منم دوست دارم برگردیم از پادگان موندن خیلی بهتر در ضمن حتما حتما کچل کن .

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز ، آره باید ساعت 8 بریم ترمینال ولی خیلی بد که شب می فرستند .:wacko:

در ضمن به نظر من دیگه برگشتی به خونه در کار نیست چون ما 3 یا 4 صبح می رسیم اونجا بعد بهمون لباس سایز خودمون می دند یا اینکه می فرستند شهر مرخصی ساعتی ولی منم دوست دارم برگردیم از پادگان موندن خیلی بهتر در ضمن حتما حتما کچل کن .

شب که بهتره، میریم تو اتوبوس میخوابیم راحت :دی
آخه این رو یکی از بچه هایی که اونجا بود گفت، میگفت برادرم آموزشی اینجا بوده، رفته بوده، بعد بهش لباس دادن و برگشته، چند روز بعد رفته
حالا نمیدونم دیگه چجوری بشه
تو پیغام خصوصی یه آمار بده، حداقل با یه آشنا راهی بشیم بریم یزد :دی

p_e_d_r_a_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت 7 خاتمی یزد نبود؟
کسی نیست اینجا که آشنا بشیم با هم باشیم؟
هر کی یزد هست بگه که شمارمو بدم تماس بگیریم قرار بزاریم همگی با هم بریم

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
منم ساعت 9 باید برم ترمینال غرب،
آقا ایستگاه آزادی مترو که آب گرفته بود رو درس کردن؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482

والا دوست من منظورم این نبود که خدمت تو **** آسونه بهرصورت همه جا سخت و آسون وجود داره ولی درکل مطمئن باشید که خدمت کردن تو ارتش اونم نیروی دریایی زمین تا آسمون فرق داره با ****.

اینطور که گفتی دوران واقعا سختی بود احتمالا مربی بودین درسته ؟؟؟

اگه مربی بودین میتونم بپرسم مربی کدوم گردان ؟؟!! اگه دوست دارین خصوصی پاسخ بدین!!!:cool:
من حدود 6 ماه مربی آموزشی بودم اونم تو گردان اویس قرنی که فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس پذیرش میکنه. میتونم بگم افتضاح بود یعنی شرط میبندم که کاری سخت تر از مربی آموزشی توی خدمت وجود نداره فکر کنید که من انگار 8 ماه اموزشیم طول کشید وقتی که نگهبان بودم که البته 3 ماه اول خدمت که پایه بوق بودیم هرشب و خیلی بهمون حال میدادن یک شب درمیون نگهبان بودیم و این نگهبانی یعنی ساعت 4 صبح با سربازا بیدار شدن،یعنی حدود 700 تا سرباز که همشون میخوان جیم شن رو بردن مسجد و سلف برای خوردن غذا ، یعنی نظارت بر نظافت صبحگاهی کل گردان ، یعنی به خط کردن سربازا و بردنشون برای ورزش صبحگاهی، یعنی آموزش **** جم برای رژه، یعنیظهر و دوباره نماز و نهار ، یعنی دوباره کلاس گرفتن براشون تا شام و دوباهر نماز و شما و....تا ساعت 9 شب که خاموشی بود و تازه از اینجا کار نگهبان بدبخت شروع میشد که نگهبانهای گردان رو بزاره سر پستاشون ، یعنی سر زدن به بچها در طول شب که جیم نشن و یعنی در کل 24 ساعت بیدار بودن و یعنی بدبختی و یعنی فلاکت و .....
باز خداروشکر که 8 ماه بقیه خدمت رو اومدم یجای یکم بهتر
دوباره حالم خراب شد
خدایاهزار مرتبه شکرت که خدمت تموم شد
روزای تیره خداحافظ

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.6 ماه خدمت شدم :))) دیگه چیزی نمونده 1 سال دیگه فقط =)))
تو این چند ماه یه جا ثابت نبودم.اولش که آموزشی دژبان کل آجا (کهریزک) بودم.بع از اون تو تقسیم افتادم ندامتگاه حشمتیه (کهریزک) سرباز انتقال بودم ینی زندانی میبردم دادگاه و اینجور کارا.خلاصه دهنم سرویس شد تا اینکه تونستم امریه بگیرم و الان توی آتش نشانی تهران به عنوان سرباز آتش نشان دارم خدمت میکنم...

یه سوال داشتم :
دوستم فردا داره میره سربازی دیگه.سال 90 دفترچه پست کرده و اعزامش تو 91 بوده.الان این بنده خدا باید طبق قانون جدید خدمت کنه ینی همون 21 ماه یا نه چون تو 90 دفترچه فرستاده طبق قانون های سال 90 باهاش برخورد میشه؟!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام.6 ماه خدمت شدم :))) دیگه چیزی نمونده 1 سال دیگه فقط =)))
تو این چند ماه یه جا ثابت نبودم.اولش که آموزشی دژبان کل آجا (کهریزک) بودم.بع از اون تو تقسیم افتادم ندامتگاه حشمتیه (کهریزک) سرباز انتقال بودم ینی زندانی میبردم دادگاه و اینجور کارا.خلاصه دهنم سرویس شد تا اینکه تونستم امریه بگیرم و الان توی آتش نشانی تهران به عنوان سرباز آتش نشان دارم خدمت میکنم...

یه سوال داشتم :
دوستم فردا داره میره سربازی دیگه.سال 90 دفترچه پست کرده و اعزامش تو 91 بوده.الان این بنده خدا باید طبق قانون جدید خدمت کنه ینی همون 21 ماه یا نه چون تو 90 دفترچه فرستاده طبق قانون های سال 90 باهاش برخورد میشه؟!
21 ماه باید خدمت کنه

msaz2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من فوق لیسانس کامپیوتر مازاد بودم از مشهد. امروز رفتم **** وظیفه. کلی نگهمون داشتند تا همه رو فرستادن رفت اونوقت نوبت مازادها که شد، من رو انداختن 01 ارتش تهران.

گفتن فردا ساعت 14:30 بریم ترمینال تا اعزام شیم.

می گن 01 جای خیلی خوبیه، این حرف درسته؟

راستی نیروهای 01 بعد از آموزشی کجاها تقسیم می شند؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من فوق لیسانس کامپیوتر مازاد بودم از مشهد. امروز رفتم **** وظیفه. کلی نگهمون داشتند تا همه رو فرستادن رفت اونوقت نوبت مازادها که شد، من رو انداختن 01 ارتش تهران.

گفتن فردا ساعت 14:30 بریم ترمینال تا اعزام شیم.

می گن 01 جای خیلی خوبیه، این حرف درسته؟

راستی نیروهای 01 بعد از آموزشی کجاها تقسیم می شند؟

انگاری جدی جدی هتله!
من امروز اونجا بودم...تازه خدمتم شروع شده! با سربازاش که صحبت می کردم می گفت بعدا آرزو می کنی کاش کل خدمتت رو 01 باشی!

بالا