• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا: مدت سربازی با توجه به نیاز کشور تعیین می‌شود

سردار ابراهیم کریمی، با بیان اینکه غیبت با فرار از سربازی متفاوت است گفت: غیبت برای کسانی است که در موعد مقرر خود را برای انجام سربازی معرفی نمی‌کنند اما فرار برای کسانی اطلاق می‌شود که به خدمت سربازی اعزام و پس از اخذ مرخصی از محل خدمت یا خارج‌شدن از محیط دیگر باز نمی‌گردند.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا ادامه داد: در صورتی که فرار بدون عذرموجه باشد، دادگاه با توجه به آن حکم می‌دهد اما در صورتی که سرباز فراری دارای عذر موجه باشد شرایط و اظهارات وی در دادگاه بررسی خواهد شد.

کریمی به تمامی سربازان فراری توصیه کرد که خود را به محل ترک خدمت معرفی کنند چرا که در حال حاضر تسهیلاتی برای این دسته از افراد در نظر گرفته می‌شود اما با گذشت زمان و طولانی‌شدن مدت فرار قطعا شرایط این افراد بدتر خواهد شد.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین با اشاره به بخشش غیبت کلیه سربازان و مشمولان متقاضی اعزام به خدمت که تا سوم خرداد سال جاری نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند خاطرنشان کرد: افرادی که تا این تاریخ به سازمان وظیفه‌عمومی ناجا و دفاتر خدمات الکترونیکی پلیس +۱۰ مراجعه و تعیین تکلیف کنند، غیبت گذشته و کلیه اضافه خدمتشان بخشیده خواهد شد که این شرایط برای افرادی که هم اکنون در حال خدمت هستند، نیز صدق می‌کند.

کریمی همچنین با بیان اینکه کسری خدمت تا پایان سال ۹۰ اعتبار داشت گفت: بر اساس قانون جدید افرادی که والدین آنان دارای ۳۰ ماه سابقه جبهه، ۲۵ درصد جانبازی و ۲۴ ماه اسارت باشند به ازای هر کدام از آنان یکی از فرزندان‌شان از خدمت سربازی معاف می‌شود.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا اضافه کرد: به عنوان مثال اگر فردی دارای ۵۰ درصد جانبازی باشد دو فرزند وی می‌توانند از معافیت بهره‌مند شوند و این در حالی بود که در قانون قدیم این امر تنها تا سقف دو فرزند اجرا می‌شد.

کریمی با تاکید بر اینکه کسری خدمت برای افرادی که دارای سابقه‌ای کمتر از موارد ذکر شده باشند، تعلق نخواهد گرفت، گفت: حتی اگر فردی دارای ۲۴ درصد جانبازی باشد نیز فرزندش امکان استفاده از معافیت را نخواهد داشت چرا که این یک قانون است و اگر ما بخواهیم در چنین مواردی قانون را دستکاری کنیم، در حق عده‌ای ظلم می‌شود.

وی همچنین درباره اجرای طرح تعویض کارت‌های معافیت و پایان خدمت کاغذی با هوشمند، اظهار کرد: از سال گذشته طرحی اجرا شد که بر اساس آن به دارندگان کارت‌های معافیت کاغذی فرصت داده شد که بر اساس زمان‌بندی اعلام شده تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به تعویض کارت‌های خود اقدام کنند.

کریمی با بیان اینکه استقبال از این امر بسیار خوب بوده است گفت: تلاش ما بر این است که ظرف مدت یک ماه پس از ثبت درخواست، کارت جدید را برای متقاضیان پست کنیم چرا که کارت‌های هوشمند برای سهولت در کارهای بعدی دارای فواید مثبتی است.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از شهروندان خواست تا پایان اردیبهشت ماه به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه و نسبت به تعویض کارت‌های قدیمی خود اقدام کنند.

وی افزود: افرادی که از ماه‌های گذشته نیز باقی‌مانده و موفق به ثبت درخواست خود در موعد مقرر نشده‌اند همچنان می‌توانند به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنند.

کریمی با بیان اینکه بعد از طرح تعویض کارت‌معافیت، طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت آغاز می‌شود گفت: تعدادی از شهروندان تقاضای تمدید اجرای این طرح را دارند اما جا دارد که از شهروندان بخواهم به این زمان‌بندی‌ها توجه کنند چرا که وقتی کاری در سطح ملی انجام می‌شود، زمانبندی‌های دقیقی صورت می‌گیرد و تجهیزات و نیروی زیادی نیز به کار گرفته می‌شود.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با تاکید بر اینکه کارت‌های معافیت قدیمی پس از اتمام مدت طرح تعویض فاقد اعتبار خواهند بود، گفت: پس از این مدت در صورتی که فردی با کارت معافیت کاغذی به جایی مراجعه کند کارش انجام نخواهد شد.

کریمی همچنین در بخش دیگری از سخنانش در برنامه تلویزیونی با بیان اینکه مردم به سربازی اعتقاد دارند و اصل آن را رد نمی‌کنند گفت: در مورد نوع آن بحث‌هایی وجود دارد که در قانون جدید سعی شده به این دغدغه‌ها پاسخ داده شود چرا که از سال ۶۳ تا ۹۰ یعنی به مدت ۲۷ سال یک قانون سربازی یکنواخت در حال اجرا بود که با توجه به شرایط زمان و مکان تنها اصلاحاتی مقطعی در مورد زمان سربازی و نحوه معافیت‌ها اعمال می‌شد. مدت سربازی با توجه به نیاز کشور تعیین می‌شود

وی با بیان اینکه مدت سربازی با توجه به نیاز کشور تعیین می‌شود، گفت: در تلاشیم به صورت تخصصی از سربازان استفاده کنیم اما طبیعتا برای همه رشته‌ها و موضوعات سربازان رشته تخصصی آنان در طول مدت سربازی پیدا نشود اما در تلاشیم تا حد ممکن توانایی‌های سربازان را شناسایی و در همان راستا از آن استفاده کنیم.

کریمی افزود: بخشی از سربازان نیز با توجه به توانمندی و تخصصی که دارند به سازمان‌های دولتی معرفی می‌شوند که اصطلاحا به آن «امریه» می‌گویند.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط سربازی را از زمان تصویب قانون جدید رو به بهبود دانست و گفت: نوع به کارگیری سربازان، تسهیلات و غیره در قانون جدید برای سربازان پیش‌بینی شده است.

به گفته کریمی قانون جدید سربازی می‌تواند نیازها و مشکلات سربازان را به شکل فعلی برطرف کند اما ما بر این باوریم که باید فرصت سربازی را به زمان تخصص اندوزی تبدیل کرد تا وقتی سرباز پس از دوران سربازی وارد جامعه می‌شود بتواند زندگی‌اش را به نحو بهتری ادامه دهد.

به گفته وی باید صحبت‌های بیشتری درباره اثرات سربازی در فرد و جامعه مطرح شود.

وی همچنین درباره دغدغه‌ عده‌ای از جوانان مبنی بر از دست‌رفتن موقعیت تحصیلی در صورت اعزام به خدمت سربازی خاطر نشان کرد: در قانون جدید پیش‌بینی شده که به سربازان این فرصت داده شود که در هنگام سربازی نیز در دانشگاه‌ها پذیرفته شوند و بتوانند در دوره‌های بالاتر شرکت کنند.

کریمی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه اقداماتی که امروزه در حال انجام است در آینده اثرات خود را نشان خواهد داد گفت: وقتی به افرادی که در گذشته سربازی خود را طی کرده‌اند نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که این افراد از این دوران به نیکی یاد می‌کنند و معتقدند که از دوران سربازی خود استفاده کرده‌اند.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین درباره شرایط اضافه‌خدمت و مجازات‌های غیبت برای مشمولان غایب در زمان صلح، خاطر نشان کرد: در قانون جدید برای غیبت تا سقف سه ماه، سه ماه اضافه خدمت، برای غیبت بیش از سه ماه تا یک سال شش ماه اضافه خدمت و برای افرادی که بیشتر از یک‌سال غیبت داشته‌اند علاوه بر اینکه شش‌ ماه اضافه خدمت تعلق می‌گیرد، فراری محسوب می‌شوند و به جرم آنان در دادگاه رسیدگی می‌شود.

وی همچنین درباره شرایط بهره‌مندی از معافیت کفالت اظهار کرد: بر اساس قانون معافیت کفالت برای یگانه فرزند ذکور بالای ۱۸ سال است و در صورتی که فردی برادر بزرگتری که ازدواج نیز کرده باشد، دارد نمی‌تواند از این نوع معافیت بهره‌مند شود

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
ساعت 5 امروزحرکت به سمت شیراز..نیرو دریایی ****:) فک کنم میخوان مارو بفرستن خلیج این دزد دریایی هارو بگیریم:) دوستان...اصلا سخت نگیرین هرجا بودین توی هر شرایطی..این خیلی مهمه که دیدتون نسبت به سربازی چیه...فقط سعی کنین خوش بگذرونین..میدونم سخته ولی میشه خوش گذروند...خوش باشین و موفق....

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کریمی با تاکید بر اینکه کسری خدمت برای افرادی که دارای سابقه‌ای کمتر از موارد ذکر شده باشند، تعلق نخواهد گرفت، گفت: حتی اگر فردی دارای ۲۴ درصد جانبازی باشد نیز فرزندش امکان استفاده از معافیت را نخواهد داشت چرا که این یک قانون است و اگر ما بخواهیم در چنین مواردی قانون را دستکاری کنیم، در حق عده‌ای ظلم می‌شود.

سردار در حق کی ظلم می شه اونوقت؟

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113

ریدم به سردار

ان کجاش ظلمه آخه .تو که هیچی از هدالت نمیدونی چرا زر میزنی

akhtatn289

Registered User
لایک‌ها
0
ما كه بهمون لباس دادن فرستادنمون خونه كه دوشنبه برگرديم
به نظر هتل ميرسه

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان یه سوال ؟؟
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و دارای اضافه خدمت هستم و می خوام 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم !! یک آشنا دارم که میخواد بعد از آموزشی منو بندازه ارگان **** تهران کار اداری با کامپیوتر و ساعت 3 بیام خونه !! آیا این امکانش هست ؟؟ آیا می تونه آموزشی هم بندازه تهران ؟؟ دوستان ارگان **** پادگان آموزشی تهران کجاها داره ؟؟ شهرستانا کجا داره **** ؟؟
یه سوال مهم دیگه آیا هنوزم در خدمت آموزشی **** خشم شب داریم ؟؟
سوال مهم دیگه اینکه اگه من 20 اردیبهشت دفترجه رو تازه بفرستم چه زمانی اعزام میشم تقریبا ؟؟ حدودا ؟؟
با توجه به خبر زیر من میخوام 20 اردیبشهت دفترچه بفرستم تا از وقتی که دارم نهایت استفاده رو ببرم و تمام غیبتهام بخشیده بشه : آیا خبر رو من درست متوجه شدم ؟؟

(جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین با اشاره به بخشش غیبت کلیه سربازان و مشمولان متقاضی اعزام به خدمت که تا سوم خرداد سال جاری نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند خاطرنشان کرد: افرادی که تا این تاریخ به سازمان وظیفه‌عمومی ناجا و دفاتر خدمات الکترونیکی پلیس +۱۰ مراجعه و تعیین تکلیف کنند، غیبت گذشته و کلیه اضافه خدمتشان بخشیده خواهد شد که این شرایط برای افرادی که هم اکنون در حال خدمت هستند، نیز صدق می‌کند.)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من مازاد بودم افتادم شهید خضرایی تهران (نیرو هوایی ارتش) :)

واقعا شانس آوردم نزدیک بود یا 05 کرمان بیفتم یا مالک اشتر اراک

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من مازاد بودم افتادم شهید خضرایی تهران (نیرو هوایی ارتش) :)

واقعا شانس آوردم نزدیک بود یا 05 کرمان بیفتم یا مالک اشتر اراک

اتفاقا مالک اشتر جای خوبیه.

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا مالک اشتر جای خوبیه.

مالک اشتر که میگن بهترین پادگان ناجاست

من فکر نمیکردم تهران بیفتم نه شرایط دار بودم نه پارتی داشتم خیلی شانسی بود تقسیما :)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مالک اشتر که میگن بهترین پادگان ناجاست

من فکر نمیکردم تهران بیفتم نه شرایط دار بودم نه پارتی داشتم خیلی شانسی بود تقسیما :)

کلا اونهایی که مازاد میخورن میتونن جای خوبی بیوفتن.

موفق باشی و خوش بگذره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
1 سال!
1 سال از سربازيم گذشت! پارسال در چنين روزي در چنين لحظه اي وارد پادگان پدافند هوايي سمنان شدم و چه بد دوراني بود...

يني داغون شدم آغا مشاهده پیوست 136495

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
کلا اونهایی که مازاد میخورن میتونن جای خوبی بیوفتن.

موفق باشی و خوش بگذره

مرسی امیدوارم دوران خدمت خوبی رو بگذرونی همیشه موفق و سر بلند باشی
--
و امیدوارم این قانون 21 ماه هم حداقل برای ماها که 90 فرستادیم دفترچه رو و البته خدمت قبلی ها یه تغییری بکنه و دل همه سربازای 91 رو شاد کنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسی امیدوارم دوران خدمت خوبی رو بگذرونی همیشه موفق و سر بلند باشی
--
و امیدوارم این قانون 21 ماه هم حداقل برای ماها که 90 فرستادیم دفترچه رو و البته خدمت قبلی ها یه تغییری بکنه و دل همه سربازای 91 رو شاد کنه

خدا کنه. اونجوری که خیلی خوب میشه.

akhtatn289

Registered User
لایک‌ها
0
اقا كسي ميدونه اتيكت اسم و شماره يگان و سمت چپ بايد بزنيم يا راست؟
تهران كجا اينكارو انجام ميده؟

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
ما هم بالاخره تقسیم شدیم.من افتادم شهید خضرایی تهران.(مازاد خورده بودم)

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

saeed3010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز برگه اعزام منم اومد.19 ارديبهشت!!نمي خوام برم!!!!!!!!!!:(

trance

Registered User
لایک‌ها
33

سلام
من امروز رفتم 01 از اونورم رفتم میدان امام حسین برید اونجا سمت چپ خیابون توی یه پاساژه اونا براتون اوکی میکنن هم شما هم اتیکت
من رفتم واسم زدن سمت راست خودشون بلدن به من گفت 15 ساله داریم اینکارو میکنیم بلدیم خودشون میدونن چیکار کنن

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0

من الان رفتم امام حسین دادم برام اتیکت زدن. کنار مسجد نزدیک مترو امام حسین. طبقه همکف میدی اتیکت برات مینویسن یا اگه ارتش باشی برات چاپ میکنن بعدش میری طبقه بالاش میدی برات میدوزن روی لباست سمت راست بالای جیبت. شماره یگانت هم بالاش میدوزن. منم بلد نبودم طرف خودش راهنماییت میکنه. اگه لیسانس هستی بگو بالای اسمت بنویسه ل و . اگه فوق هستی باید بنویسه ف ل و .
الان دیگه دیره فردا ببر برات اتیکت بنویسن بدوزن.

بالا