خیلی بعیده تهران بیفتی مگه این که شانس بیاری یا شرایط دار باشی.اونجا که بری ازت میپرسن کیا کسری دارن ؟چون میخان تو همونجا نگه دارن.ازت پرسیدن میگی من هیچی کسری ندارم.اگه سمنان نگهت دارن داغون میشی.چون هردفعه تا شهر بخای بیای هواخوری بایدحدود15تا20تومن خرج کنی.بعدشم هرجا افتادی لیسانسه ها تو پدافند راحتند.من افتادم پدافند مشهد دارم حکومت میکنم.صبح میرم تا ساعت1بعدشم در اختیار خود.خوب نیرویی افتادی از نیرو انتظامی و **** خیلی راحت تره.اگه جای دوری افتادی میتونی جابه جا کنی با بچه های همون طرفا که تهران خدمت میکنند.حالا اموزش و برو تا بعد خدا بزرگه.فقط تو اموزشی چاشنی صبر یادت نره.60روز خودت و. بزن به کس خلی تا بگذره وگرنه دق میکنی
همچین که گفتی بعیده این موهای بدنم سیخ شد ! شما خودت مشهدی هستی افتادی مشهد ؟ یا اینکه مال یه جای دیگه ای ؟ خیر سرشون گفتن می خوان خوشایند سازی کنن خدمت رو و سعی بشه همه تو شهر خودشون بیوفتن که ! حالا
1.شرایط این که تو شهر خودم بیوفتم چیه ؟ تک پسری واسشون مهم هست ؟
2. مرخصی می دن ؟ پنج شنبه جمعه می شه مرخصی گرفت اومد تهران؟ میان دوره چی ؟ پایان دوره چقدر ؟
3. کسری ها رو فقط سوال می کنن داری یا نه که من بگم نه ؟! مگه تو برگه هامون نزده ! زده دیگه ! یه نگا کنن می فهمن ! البته رو برگه سبز من نخورده ولی رو برگه سفید خورده !
4. 15 تا 20 تومن ؟؟؟!!5. سلفش می گن پر سوسکه :lol:راس می گن ؟ غذاش چجوریه ؟
6. مرسی و ایشالا مث برق و باد دوران خدمتت بگذره