سلام منم 1 تیر هوا فضای اردکانم. پس خوب شد یه آشنا پیدا کردم. کیا آنلاین هستی؟
من اکثراً شب ها هستم شما چطور؟ مدرکتون چیه ؟ از کدوم شهر؟
سلام منم 1 تیر هوا فضای اردکانم. پس خوب شد یه آشنا پیدا کردم. کیا آنلاین هستی؟
من اکثراً شب ها هستم شما چطور؟ مدرکتون چیه ؟ از کدوم شهر؟
دوستان من 30 اردیبهشت مدارکمو برای اعزام در پلیس +10 ثبت کردم امروز رفتم ولی هنوز تاریخ اعزام برام نزدن.در صورتی که باید 48 ساعته طبق گفته خودشون صادر بشه.به نظرتون مشکلی هست؟
سلام. مدرکت چیه؟
منم همینطور اگه تونستی امشب ساعت 11 بیا بیشتر آشنا شیم. من لیسانسم از تهران. شما چی؟من اکثراً شب ها هستم شما چطور؟ مدرکتون چیه ؟ از کدوم شهر؟
شما از کجا هستید؟بروبچ اردکان آی دی من و ادد کنید :sh.nemati68 با هم یه صحبتی بکنیم
48 ساعته در بهترین حالت هست وگرنه حتی ممکنه تا یک هفته تا ده روز هم طول بکشه. مشکلی نیست چند روز دیگه دوباره برید سر بزنید، حتما اعزام تیر نیوفتادید که براتون هنوز نزدن کد رو.
قربانت محسن جان والا دوستام همه با من فرستادن و تاریخشون هم مشخص شده بود.متصدی هم امروز گفت برو 3 روز دیگه بیا.چند روز دیگه میرم ببینم چی میشه.واقعا مسخرست
والا من عجله دارم زود برسه.میخوام زود تاریخ اعزامم مشخص بشه اگه شهریور بود تعجیل بزنم واسه تیر.نمیخوام زیاد عقبش بندازم.زودتر برم قال قضیه کنده بشه راحت شیم از این بدبختی.عجله نکن.لحظه موعود خیلی زود فرا میرسه.
والا من عجله دارم زود برسه.میخوام زود تاریخ اعزامم مشخص بشه اگه شهریور بود تعجیل بزنم واسه تیر.نمیخوام زیاد عقبش بندازم.زودتر برم قال قضیه کنده بشه راحت شیم از این بدبختی.
کسی نیس جواب بده؟
یعنی چی؟ بعد از 18 ماه که تموم میشه دیگه از چی معافیم؟
یه سوال دیگه: الان سربازی کلا 18 ماهه یا 18 ماه + 2 ماه آموزشی؟ (برای لیسانس)
.
تاریخ ارسال دفترچه =========91/2/25
دریافت برگه المثنی از پلیس +10 ==========91/2/28
تاریخ اعزام به خدمت =======91/4/1
پذیرش خدمت در **** محمد رسول الله ===========91/2/29
دریافت المثنی کارت سفید ========91/3/6
کد آموزشی = نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 01 تهران
مدرکم هم لیسانس متولد سال 67 ساکن تهران
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.
.
تاریخ ارسال دفترچه =========91/2/25
دریافت برگه المثنی از پلیس +10 ==========91/2/28
تاریخ اعزام به خدمت =======91/4/1
پذیرش خدمت در **** محمد رسول الله ===========91/2/29
دریافت المثنی کارت سفید ========91/3/6
کد آموزشی = نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 01 تهران
مدرکم هم لیسانس متولد سال 67 ساکن تهران
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.
اگه پذیرشتون قطعیه احتمال زیاد تو برگ سبز عوض میشه کدتون.
من هم پذیرش **** گرفتم (با پارتی مستقیم توی **** وظیفه) ولی رفتم المثنی گرفتم دیدم کد نیروی انتظامی خوردم زنگ زدم بهش گفت کارات همه انجام شده ست کاری به این کد نداشته باش برگ سبزت که اومد کدت عوض شده ست.
هنوز برگ سبزم نیومده و نمیدونم واقعا اینطوری هست یا نه ولی خودش بهم اطمینان داده که درست شده ست.