• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبچ اردکان آی دی من و ادد کنید :sh.nemati68 با هم یه صحبتی بکنیم

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من 30 اردیبهشت مدارکمو برای اعزام در پلیس +10 ثبت کردم امروز رفتم ولی هنوز تاریخ اعزام برام نزدن.در صورتی که باید 48 ساعته طبق گفته خودشون صادر بشه.به نظرتون مشکلی هست؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من 30 اردیبهشت مدارکمو برای اعزام در پلیس +10 ثبت کردم امروز رفتم ولی هنوز تاریخ اعزام برام نزدن.در صورتی که باید 48 ساعته طبق گفته خودشون صادر بشه.به نظرتون مشکلی هست؟

48 ساعته در بهترین حالت هست وگرنه حتی ممکنه تا یک هفته تا ده روز هم طول بکشه. مشکلی نیست چند روز دیگه دوباره برید سر بزنید، حتما اعزام تیر نیوفتادید که براتون هنوز نزدن کد رو.

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
48 ساعته در بهترین حالت هست وگرنه حتی ممکنه تا یک هفته تا ده روز هم طول بکشه. مشکلی نیست چند روز دیگه دوباره برید سر بزنید، حتما اعزام تیر نیوفتادید که براتون هنوز نزدن کد رو.

قربانت محسن جان والا دوستام همه با من فرستادن و تاریخشون هم مشخص شده بود.متصدی هم امروز گفت برو 3 روز دیگه بیا.چند روز دیگه میرم ببینم چی میشه.واقعا مسخرست

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
قربانت محسن جان والا دوستام همه با من فرستادن و تاریخشون هم مشخص شده بود.متصدی هم امروز گفت برو 3 روز دیگه بیا.چند روز دیگه میرم ببینم چی میشه.واقعا مسخرست

عجله نکن.لحظه موعود خیلی زود فرا میرسه.

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عجله نکن.لحظه موعود خیلی زود فرا میرسه.
والا من عجله دارم زود برسه.میخوام زود تاریخ اعزامم مشخص بشه اگه شهریور بود تعجیل بزنم واسه تیر.نمیخوام زیاد عقبش بندازم.زودتر برم قال قضیه کنده بشه راحت شیم از این بدبختی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
والا من عجله دارم زود برسه.میخوام زود تاریخ اعزامم مشخص بشه اگه شهریور بود تعجیل بزنم واسه تیر.نمیخوام زیاد عقبش بندازم.زودتر برم قال قضیه کنده بشه راحت شیم از این بدبختی.

احتمال خیلی زیاد تیر نمیوفتید چون اگه اعزامی تیر میبودید تا حالا مشخصش میکردن.
باید درخواست تعجیل بدید ببینید قبول میکنن یا میگن الان دیره.

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

کسی نیس جواب بده؟

یعنی چی؟ بعد از 18 ماه که تموم میشه دیگه از چی معافیم؟
یه سوال دیگه: الان سربازی کلا 18 ماهه یا 18 ماه + 2 ماه آموزشی؟ (برای لیسانس)​

دوست عزیز منم چند ماه دیگه اعزام میشم به نظر من کچل بودن جایی مشکل سازه که همه مثل تو کچل نباشن اگه از من میشنوی با نمره 2 بزن تا اونجا دوباره موهاتو نزنن چون اون طوری که من شنیدم ماشیناشون 1 مورو میزنه 4 تاشو میکنه در ضمن موی هزار نفرو با این ماشینا میزنن دریغ از یه با ضد عفونی کردن یا تیز کردن تیغ هاش

gharibistudent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
تاریخ ارسال دفترچه =========91/2/25
دریافت برگه المثنی از پلیس +10 ==========91/2/28
تاریخ اعزام به خدمت =======91/4/1
پذیرش خدمت در **** محمد رسول الله ===========91/2/29
دریافت المثنی کارت سفید ========91/3/6
کد آموزشی = نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 01 تهران
مدرکم هم لیسانس متولد سال 67 ساکن تهران
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.

احتمالا... **** ...پر... گنجیشک پر.... منم01 ارتشم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
.

اگه پذیرشتون قطعیه احتمال زیاد تو برگ سبز عوض میشه کدتون.
من هم پذیرش **** گرفتم (با پارتی مستقیم توی **** وظیفه) ولی رفتم المثنی گرفتم دیدم کد نیروی انتظامی خوردم زنگ زدم بهش گفت کارات همه انجام شده ست کاری به این کد نداشته باش برگ سبزت که اومد کدت عوض شده ست.
هنوز برگ سبزم نیومده و نمیدونم واقعا اینطوری هست یا نه ولی خودش بهم اطمینان داده که درست شده ست.

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از دوستان (علي) لطف كرده يه سري اطلاعات در مورد پادگان شهيد دستغيب جهرم (نيروي انتظامي) داده كه گفتم شايد به درد شما هم بخوره. لطفا هر كسي هر اطلاعات ديگه اي هم داره يا آموزشي رو او نجا گذرونده بگه ممنون مي شم .
"اول از همه چیز تنقلات با خودت ببر که روزای اول کم نیاری ولی بوفه و ساندیویچی هم اونجا هست.حوله حمامی..شامپو چون شامپوهشون خوب نیست.مس.اک خمیر دندان صابون حوله کوچک بهتون میدن.سوزن نخ حتما ببر..لباس زیر هم نمیخواد ببری بهت میدن از هرمدوم ۲ جفت.در مورد مرخصی هم هفته ی اول نمیدن و از هفته ی دوم مرخصی های ۵شنبه و جمعه ها رو میدن وبعضی هفته ها ۴شنبه که میگن اگه رژه خوب برید بهتون میدن که ما هفته قبل خوب رفتیم و اومدیم خونه.اونجا خودش خیاطی داره و اگه هم سرش شلوغ باشه مرخصی ۲ ساعته بهتون میدن برید شهر اندازه کنید لباساتئون رو..ولی وقتی لباس ها رو میدن میتونی با بقیه بچه ها عوض کنی اگه گیرت نیمد باید بری مرخصی ۲ ساعته…۳ هفته ی اول تا ۴می سخت میگذره مخصوصا ۲ هفته ی اول ولی باز همه ی اینا میگذره.و تموم میشه.شماها توی ماه رمضان هم میخورید که سخت بهتون نمیگیرن..هفته ی اولی که ما رفتیم فقط همش توی افتاب نشستیم و واقعا سخت بود که چندا از بچه ها سرشون سوخت و ۴ روز بهشون اسعلاجی دادن..اگه موهات بلند هست از همین الان کوتاهش که یه دفعه توی اون گرما داغون نشه..حمام هم هفته ی ۳ بار دارید.صبحها هم از ۴ تا ۵٫۳۰ باز هست.بیدار باش ساعت ۴٫۱۵ بعد نماز بعد صبحانه بعد نظافت عمومی وبعد هم امار وبهدشم کلاسها شروع میشه.هفته دوم هر روز تا ساعت ۱۰٫۳۰ رژه دارید هفته بعدشم کلاس دارید تا ۱۲٫۲۰ بعدش نماز بعد ناهار بهد استراحت تا ۳٫۳۰ بعد باز کلاس تا ۶٫۲۰ بعد هم دیگه نماز و شام و امار وخاموشی.فقط سخت نگیر که اگه سخت بگیری داغون میشی.
زیادی دیگه حرف زدم.
icon_mrgreen.gif

موفق باشيد"

gharibistudent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پذیرشتون قطعیه احتمال زیاد تو برگ سبز عوض میشه کدتون.
من هم پذیرش **** گرفتم (با پارتی مستقیم توی **** وظیفه) ولی رفتم المثنی گرفتم دیدم کد نیروی انتظامی خوردم زنگ زدم بهش گفت کارات همه انجام شده ست کاری به این کد نداشته باش برگ سبزت که اومد کدت عوض شده ست.
هنوز برگ سبزم نیومده و نمیدونم واقعا اینطوری هست یا نه ولی خودش بهم اطمینان داده که درست شده ست.

برگه سبز که تاریخ اعزامم رو نشون میده
فکر کنم منظورت کارت سفید باشه
حاج محسن دست مارم بگیر ،به آشنات ما رو هم معرفی کن

jgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من موقع ثبت نام رنگ چشممو اشتباه زدم میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلا دوستان
اگه كسي 2 هفته قبل از تاريخ اعزامش بدونه كه مشكلي كه داره ميتونه معافي پزشكي بگيره . بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟؟خيلي ديره؟ خواهشا كسي ميتونه كمك كنه؟

بالا