شما از کجا هستید؟
من از تهرانم
شما از کجا هستید؟
سلام دوستان... يه سوال واجب داشتم ممنون ميشم اگه كسي ميدونه جواب بده!
من اعزامي 1 تير هستم با مدرك فوق ليسانس مكانيك ... هنوز برگه سفيدم نيومده! ميتونم برم از پليس+10 برگه سفيد رو بگيرم ببينم كجا افتادم يا بايد صبر كنم تا پست برام بياره؟؟؟؟؟
بنظرتون الان ديگه محل اعزامم مشخص شده؟؟
اکی. کیا آنلاین هستی؟من از تهرانم
اکی. چه موقع آنلاین هستی؟من از تهرانم
بله مشخص شده، می تونید برید پلیس +10 بگیرید. ایشالا جای خوبی افتاده باشی
.
تاریخ ارسال دفترچه =========91/2/25
دریافت برگه المثنی از پلیس +10 ==========91/2/28
تاریخ اعزام به خدمت =======91/4/1
پذیرش خدمت در **** محمد رسول الله ===========91/2/29
دریافت المثنی کارت سفید ========91/3/6
کد آموزشی = نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 01 تهران
مدرکم هم لیسانس متولد سال 67 ساکن تهران
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.
شما برو **** محمد رسول الله پیش سرهنگ سعادت فر بگو من از طرف سرهنگ دانشی اومدم اینجا پذیرش گرفتم اما کد ارتش خوردم خودش سریع واست یه نامه میزنه **** وظیفه درستش می کنن فقط زود برو.
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.
.
بچه ها براي دريافت برگه سفيد حتما بايد به همون پليس+10 اي مراجعه كنم كه مداركمو فرستادم(نزديك خونمون) يا هر شعبه پليس+10 اي باشه اشكال نداره؟؟؟؟؟
چون من شاغلم و سخت بهم مرخصي ميدن...اگه فرقي نداشته باشه ميتونم از پليس+10 نزديك محل كارم بگيرم.
اگه مرخصی نمیدن چه طور میری خدمت؟؟؟؟
هرجا بری میشه...
چند روزی هست که کدها مشخص شدن.
دوست عزیز البته لحن صحبت شما زیاد جالب نیست و دوستانی که در این مورد نظر دادند قصدشون کمک بوده.. اما خدمت شما عرض شود توی این مملکت میلیارد میلیارد اختلاس و دزدی میشه آب از آب هم تکون نمیخوره اونوقت شما میگی برا تغییر دادن به کد سربازی اجباری هیچ راهی وجود نداره!!!دوست عزیز به اراجیف هیچکس گوش نکن.اونا خدمت نرفتن ولی همچین کارشناسی میکنن که انگار فرمانده وظیفه عمومی هستند.اگر کد برا شما خورده هیچ راهی نداره.عوض کردن کد زمانی امکان ÷ذیره که دلایل قانونی باشه.مثه کسایی که خدمت قبلی دارن.وتو نیروی قبلیشون نیوفتادن.01جای بدی نیست ارتش به تحصیلکرده ها بیشتر از **** قایل است.
سلام دوست عزیز شما هنوز سنی نداری و خوب کاری کردی معافیت پزشکی نزدی چون لیسانسم داری و بهت سخت نمیگذره.منم دیروز 7 خرداد مدارکمو فرستادم با اینکه امکانش کمه ولی امیدوارم برای تیر ماه اعزام بزنن که دیگه بیشتر از این بلا تکلیف نباشم
در ضمن من شرایط معافیت پزشکی چشم دارم و اگه برای معافیت اقدام کنم به احتمال 95% معاف میشم ولی به اصرار اطرافیان اعزام به خدمت زدم چون میگن کار پیدا نمی کنی و .... من الان 23 سال دارم و مدرکمم هم لیسانس مکانیک خودرو هستش میخواستم در مورد این کار نظر دوستان رو بدونم
اول اینکه آیا حماقت کردم و باید از اول دنبال معافیت پزشکی می رفتم؟
دوم اینکه اگه الان یا حین خدمت نظرم عوض بشه میتونم برای معافیت دوباره اقدام کنم یا نه؟
ممنون میشم نظر و تجربه خودتونو در اختیارم بذارین
دوست عزیز البته لحن صحبت شما زیاد جالب نیست و دوستانی که در این مورد نظر دادند قصدشون کمک بوده.. اما خدمت شما عرض شود توی این مملکت میلیارد میلیارد اختلاس و دزدی میشه آب از آب هم تکون نمیخوره اونوقت شما میگی برا تغییر دادن به کد سربازی اجباری هیچ راهی وجود نداره!!!
اساساً اون سرداری یا سرهنگی که نتونه یه کد ناقابل رو عوض کنه به چه دردی میخوره؟؟؟ :lol:
با اون قسمت حرفتون هم موافقم که ارتش برای تحصیلکرده های لیسانس و فوق ارزش بیشتری نسبت به **** و نیروی انتظامی قائله و تو ارتش سلسله مراتبی رعایت میشه
دوست عزیز به اراجیف هیچکس گوش نکن.اونا خدمت نرفتن ولی همچین کارشناسی میکنن که انگار فرمانده وظیفه عمومی هستند.اگر کد برا شما خورده هیچ راهی نداره.عوض کردن کد زمانی امکان ÷ذیره که دلایل قانونی باشه.مثه کسایی که خدمت قبلی دارن.وتو نیروی قبلیشون نیوفتادن.01جای بدی نیست ارتش به تحصیلکرده ها بیشتر از **** قایل است.
منم دیروز 7 خرداد مدارکمو فرستادم با اینکه امکانش کمه ولی امیدوارم برای تیر ماه اعزام بزنن که دیگه بیشتر از این بلا تکلیف نباشم
در ضمن من شرایط معافیت پزشکی چشم دارم و اگه برای معافیت اقدام کنم به احتمال 95% معاف میشم ولی به اصرار اطرافیان اعزام به خدمت زدم چون میگن کار پیدا نمی کنی و .... من الان 23 سال دارم و مدرکمم هم لیسانس مکانیک خودرو هستش میخواستم در مورد این کار نظر دوستان رو بدونم
اول اینکه آیا حماقت کردم و باید از اول دنبال معافیت پزشکی می رفتم؟
دوم اینکه اگه الان یا حین خدمت نظرم عوض بشه میتونم برای معافیت دوباره اقدام کنم یا نه؟
ممنون میشم نظر و تجربه خودتونو در اختیارم بذارین