• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان... يه سوال واجب داشتم ممنون ميشم اگه كسي ميدونه جواب بده!
من اعزامي 1 تير هستم با مدرك فوق ليسانس مكانيك ... هنوز برگه سفيدم نيومده! ميتونم برم از پليس+10 برگه سفيد رو بگيرم ببينم كجا افتادم يا بايد صبر كنم تا پست برام بياره؟؟؟؟؟
بنظرتون الان ديگه محل اعزامم مشخص شده؟؟

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان... يه سوال واجب داشتم ممنون ميشم اگه كسي ميدونه جواب بده!
من اعزامي 1 تير هستم با مدرك فوق ليسانس مكانيك ... هنوز برگه سفيدم نيومده! ميتونم برم از پليس+10 برگه سفيد رو بگيرم ببينم كجا افتادم يا بايد صبر كنم تا پست برام بياره؟؟؟؟؟
بنظرتون الان ديگه محل اعزامم مشخص شده؟؟

بله مشخص شده، می تونید برید پلیس +10 بگیرید. ایشالا جای خوبی افتاده باشی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
.
تاریخ ارسال دفترچه =========91/2/25
دریافت برگه المثنی از پلیس +10 ==========91/2/28
تاریخ اعزام به خدمت =======91/4/1
پذیرش خدمت در **** محمد رسول الله ===========91/2/29
دریافت المثنی کارت سفید ========91/3/6
کد آموزشی = نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 01 تهران
مدرکم هم لیسانس متولد سال 67 ساکن تهران
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.

اگه پذیرشت قطعی شده باشه باید تا قبل از اعزام برگ کد دیگه ای برات بیاد حتی ممکنه یه روز قبل اعزامم بیاد اما اگه نیومد میری 01
البته مرکز آموزش 01 جز بهترین مراکز آموزش نظامی کشور هست اونایی که رفتن اونجا و میگن سخت بوده پس ببین اگه جای دیگه میفتادن چی میگفتن من خودم نیروی انتظامی بودم آموزشم رو !!!
میتونی از **** هم پیگیر بشی که آقا من پذیرش گرفتم چرا کد ارتش اومده یا میتونی بری **** وظیفه یا بهتره زنگ بزنی به وظیفه عمومی که آقا بجای کد **** ارتش زدید برای من ببین چی میگن

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
.
از دوستان خواهش دارم که کمکم کن من پذیرش برای **** گرفتنم ( سابقه بسیج و دوره مقدماتی و دوره تکمیلی دارم ) ولی همینطور که میبینید افتادم ارتش .چیکار باید بکنم یکی راهنماییم کنه .احتمال داره تغییر بدن یکی که اطلاع داره مفید توضیح بده .خدا خیرتون بده.
شما برو **** محمد رسول الله پیش سرهنگ سعادت فر بگو من از طرف سرهنگ دانشی اومدم اینجا پذیرش گرفتم اما کد ارتش خوردم خودش سریع واست یه نامه میزنه **** وظیفه درستش می کنن فقط زود برو

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها براي دريافت برگه سفيد حتما بايد به همون پليس+10 اي مراجعه كنم كه مداركمو فرستادم(نزديك خونمون) يا هر شعبه پليس+10 اي باشه اشكال نداره؟؟؟؟؟
چون من شاغلم و سخت بهم مرخصي ميدن...اگه فرقي نداشته باشه ميتونم از پليس+10 نزديك محل كارم بگيرم.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
.

دوست عزیز به اراجیف هیچکس گوش نکن.اونا خدمت نرفتن ولی همچین کارشناسی میکنن که انگار فرمانده وظیفه عمومی هستند.اگر کد برا شما خورده هیچ راهی نداره.عوض کردن کد زمانی امکان ÷ذیره که دلایل قانونی باشه.مثه کسایی که خدمت قبلی دارن.وتو نیروی قبلیشون نیوفتادن.01جای بدی نیست ارتش به تحصیلکرده ها بیشتر از **** قایل است.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها براي دريافت برگه سفيد حتما بايد به همون پليس+10 اي مراجعه كنم كه مداركمو فرستادم(نزديك خونمون) يا هر شعبه پليس+10 اي باشه اشكال نداره؟؟؟؟؟
چون من شاغلم و سخت بهم مرخصي ميدن...اگه فرقي نداشته باشه ميتونم از پليس+10 نزديك محل كارم بگيرم.

اگه مرخصی نمیدن چه طور میری خدمت؟؟؟؟
هرجا بری میشه...
چند روزی هست که کدها مشخص شدن.

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه مرخصی نمیدن چه طور میری خدمت؟؟؟؟
هرجا بری میشه...
چند روزی هست که کدها مشخص شدن.

چون تا آخر اين ماه قرارداد دارم و بعدش ديگه قراردادم تموم ميشه!
مرسي از جوابت.

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم دیروز 7 خرداد مدارکمو فرستادم با اینکه امکانش کمه ولی امیدوارم برای تیر ماه اعزام بزنن که دیگه بیشتر از این بلا تکلیف نباشم
در ضمن من شرایط معافیت پزشکی چشم دارم و اگه برای معافیت اقدام کنم به احتمال 95% معاف میشم ولی به اصرار اطرافیان اعزام به خدمت زدم چون میگن کار پیدا نمی کنی و .... من الان 23 سال دارم و مدرکمم هم لیسانس مکانیک خودرو هستش میخواستم در مورد این کار نظر دوستان رو بدونم
اول اینکه آیا حماقت کردم و باید از اول دنبال معافیت پزشکی می رفتم؟
دوم اینکه اگه الان یا حین خدمت نظرم عوض بشه میتونم برای معافیت دوباره اقدام کنم یا نه؟
ممنون میشم نظر و تجربه خودتونو در اختیارم بذارین

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به اراجیف هیچکس گوش نکن.اونا خدمت نرفتن ولی همچین کارشناسی میکنن که انگار فرمانده وظیفه عمومی هستند.اگر کد برا شما خورده هیچ راهی نداره.عوض کردن کد زمانی امکان ÷ذیره که دلایل قانونی باشه.مثه کسایی که خدمت قبلی دارن.وتو نیروی قبلیشون نیوفتادن.01جای بدی نیست ارتش به تحصیلکرده ها بیشتر از **** قایل است.
دوست عزیز البته لحن صحبت شما زیاد جالب نیست و دوستانی که در این مورد نظر دادند قصدشون کمک بوده.. اما خدمت شما عرض شود توی این مملکت میلیارد میلیارد اختلاس و دزدی میشه آب از آب هم تکون نمیخوره اونوقت شما میگی برا تغییر دادن به کد سربازی اجباری هیچ راهی وجود نداره!!!
اساساً اون سرداری یا سرهنگی که نتونه یه کد ناقابل رو عوض کنه به چه دردی میخوره؟؟؟ :lol:
با اون قسمت حرفتون هم موافقم که ارتش برای تحصیلکرده های لیسانس و فوق ارزش بیشتری نسبت به **** و نیروی انتظامی قائله و تو ارتش سلسله مراتبی رعایت میشه

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
منم دیروز 7 خرداد مدارکمو فرستادم با اینکه امکانش کمه ولی امیدوارم برای تیر ماه اعزام بزنن که دیگه بیشتر از این بلا تکلیف نباشم
در ضمن من شرایط معافیت پزشکی چشم دارم و اگه برای معافیت اقدام کنم به احتمال 95% معاف میشم ولی به اصرار اطرافیان اعزام به خدمت زدم چون میگن کار پیدا نمی کنی و .... من الان 23 سال دارم و مدرکمم هم لیسانس مکانیک خودرو هستش میخواستم در مورد این کار نظر دوستان رو بدونم
دوم اینکه اگه الان یا حین خدمت نظرم عوض بشه میتونم برای معافیت دوباره اقدام کنم یا نه؟
سلام دوست عزیز شما هنوز سنی نداری و خوب کاری کردی معافیت پزشکی نزدی چون لیسانسم داری و بهت سخت نمیگذره.
اما اگه در حین خدمتم نظرت عوض بشه بازم میتونی اقدام کنی
اما سعی کن به خوبی و خوشی خدمتتو تموم کنی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز البته لحن صحبت شما زیاد جالب نیست و دوستانی که در این مورد نظر دادند قصدشون کمک بوده.. اما خدمت شما عرض شود توی این مملکت میلیارد میلیارد اختلاس و دزدی میشه آب از آب هم تکون نمیخوره اونوقت شما میگی برا تغییر دادن به کد سربازی اجباری هیچ راهی وجود نداره!!!
اساساً اون سرداری یا سرهنگی که نتونه یه کد ناقابل رو عوض کنه به چه دردی میخوره؟؟؟ :lol:
با اون قسمت حرفتون هم موافقم که ارتش برای تحصیلکرده های لیسانس و فوق ارزش بیشتری نسبت به **** و نیروی انتظامی قائله و تو ارتش سلسله مراتبی رعایت میشه

دوست من این رفیق که نظر داد زیاد جالب صحبت نکرد
توی خود آیین نامه وظیفه عمومی ناجا به صراحتاً قید شده اونایی که اقدام به پذیرش از جای خاصی همچون **** کردند ولی کد ارگان دیگه ای خوردند جهت تغییر کد سریعاً به وظیفه عمومی استان مراجعه کنند. همچنین نوشته اونایی که سابقه خدمت قبلی دارند ( مثلا در نیروی انتظامی) و بنا به دلایل قانونی از خدمت ترخیص موقت شدند اگه برای ادامه خدمت کدی غیر از نیروی قبلی ( مثلا ناجا) اومد به وظیفه عمومی محل مراجعه و نسبت به تغییر کد اقدام کنند.
پس کد عوض میشه . نمونش رفیق من امریه گرفته بود برای توی برگ کد پادگان 01 نیروی زمینی ارتش زده بود. بعد 3-4 روزی یه برگ کد دیگه اومد که محل آموزش شهید خضرایی نیروی هوایی اعلام شده بود.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من وبلاگی دارم که توش خاطرات آموزش سربازی رو مینویسم هر کی دوست داره میتونه بخونه بخصوص اونایی که مرکز آموزش شهید بیگلری نیروی انتظامی مشگین شهر افتادند.

مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

داره خیلی خوب هم داره. فقط پارتی میخواد.

ولی 01 ارتش تهران خودش هتله اگه همونجا هم برید خوبه و زود میگذره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

من نمیگم بگیرید یا نه ولی اگه من جای شما بودم بدون شک معافی رو میگرفتم. (ممکنه شما شرایطتون فرق کنه و جوری باشه که اگه برید بهتر باشه که اینو خودتون باید فکر کنید درباره ش)

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
موقع ارسال مدارک مشکلاتی واسه من پیش اومد که یه چند روزی وقتمو تلف کرد اینارو می نویسم که بچه های دیگه که میخوان دفترچه بفرستن دقت کنن
1- مدرک تحصیلی که از دانشگاه یا هر جای دیگه میگیرید یه کپی ازش بگیرید و بدید اونجا براتون مهر بزنن و اگه نشد ببرین یکی از دفتر خونه ها مهر کپی برابر اصل بزنن 1000 تومان هم هزینشه
2- عکسی که اونجا میبرین حتما حتما باید سیاه و سفید با زمینه سفید باشه و اگه عینک ، ریش پرفوسوری ، لباس غیر متعارف و.. داشته باشین و یا مدل موهاتو فشن و .. باشه عکسو قبول نمی کنن و باید برین دوباره عکس بگیرین
3- اگه دنبال معافیت نیستید به دکتر بگین حتی اگر یه بیماری جزیی هم دارین تو برگه چیزی ننویسه چون اگه بیماری تو برگه نوشته بشه به جای اعزام به خدمت براتون درخواست معافیت پزشکی میزنن و باید یه ماه هم تو کمسیون پزشکی وقتتون تلف بشه
4-قبلا یه آزمایش گروه خون انجام بدین چون نوشتن گروه خون اجباری هست
5- یه حساب تو بانک سپه باز کنین و شماره حساب رو تو دفترچه بنویسین (شماره کارت لازم نیست)
6- به تاریخ شروع و اتمام تحصیلتون دقت کنید تا تو معافیت تحصیلی و .. مشکل ساز نشه ( تو نامه های معافیت پزشکی معمولا شروع ترم اول 1 مهر و پایان اون رو 30 بهمن وشروع ترم دوم رو 1 اسفند و اتمامشو 30 تیر مینویسن)

بالا