• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرشاد خان دست گلتون درد نكنه. من هم ٤/١ اعزام هستم نيروي انتظامي جهرم . فكر كنم مطالبي كه نوشتيد تا حدود زيادي مشابه ساير پادگان هاي نيروي انتظامي باشه . راستي موقع تقسيم بهترين جاهاي نيروي انتظامي كجاها هستند؟ يكي از دوستان گفته عقيدتي سياسي ، خوبه اونجا؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
فرشاد خان دست گلتون درد نكنه. من هم ٤/١ اعزام هستم نيروي انتظامي جهرم . فكر كنم مطالبي كه نوشتيد تا حدود زيادي مشابه ساير پادگان هاي نيروي انتظامي باشه . راستي موقع تقسيم بهترين جاهاي نيروي انتظامي كجاها هستند؟ يكي از دوستان گفته عقيدتي سياسي ، خوبه اونجا؟

اگه بیاید وبلاگ بخش نظرات مطرح کنید یادم میمونه آخرای کار مینویسم البته اون چیزایی که خودم میدونم تا آخر این ماه قراره پرونده خاطرات آموزشی رو ببندم و برم سراغ یگان
یقیناً روال تمام پادگانها و بخصوص ناجا یکسانه میتونید استفاده کنید
از کجا اعزامید؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
موقع ارسال مدارک مشکلاتی واسه من پیش اومد که یه چند روزی وقتمو تلف کرد اینارو می نویسم که بچه های دیگه که میخوان دفترچه بفرستن دقت کنن
1- مدرک تحصیلی که از دانشگاه یا هر جای دیگه میگیرید یه کپی ازش بگیرید و بدید اونجا براتون مهر بزنن و اگه نشد ببرین یکی از دفتر خونه ها مهر کپی برابر اصل بزنن 1000 تومان هم هزینشه
2- عکسی که اونجا میبرین حتما حتما باید سیاه و سفید با زمینه سفید باشه و اگه عینک ، ریش پرفوسوری ، لباس غیر متعارف و.. داشته باشین و یا مدل موهاتو فشن و .. باشه عکسو قبول نمی کنن و باید برین دوباره عکس بگیرین
3- اگه دنبال معافیت نیستید به دکتر بگین حتی اگر یه بیماری جزیی هم دارین تو برگه چیزی ننویسه چون اگه بیماری تو برگه نوشته بشه به جای اعزام به خدمت براتون درخواست معافیت پزشکی میزنن و باید یه ماه هم تو کمسیون پزشکی وقتتون تلف بشه
4-قبلا یه آزمایش گروه خون انجام بدین چون نوشتن گروه خون اجباری هست
5- یه حساب تو بانک سپه باز کنین و شماره حساب رو تو دفترچه بنویسین (شماره کارت لازم نیست)
6- به تاریخ شروع و اتمام تحصیلتون دقت کنید تا تو معافیت تحصیلی و .. مشکل ساز نشه ( تو نامه های معافیت پزشکی معمولا شروع ترم اول 1 مهر و پایان اون رو 30 بهمن وشروع ترم دوم رو 1 اسفند و اتمامشو 30 تیر مینویسن)

1-داشتن کپی ضرر نداره ولی بربر اصل نمی خواد ... دیگه جایی بدردمون نمیخوره اون برگه
2-اشتباه! یعنی چه؟! عکس من ..و خیلیا رنگی بوده اونم با قیافه دانشجویی!! (غیر مستقیم مثلاً گفتم)هرکی ازت عکسو قبول نکرده فقط خواسته بپیچونت!!
3-بیماری هایی مثل درد در نواحی بیضه رو حتماً بگید ! چون در نهایت مجبور میشید برید دنبال معافیت (خصوصاً تو آموزشی چون دردآوره)
4-آزمایش نیاز نیست چون همون بهداری یا جایی که میرید دفترچه رو دکتر مهر کنه برای گروه خون تست میگیرن جوابم سریع میدن

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان , سربازای قدیم , فعلی , آینده ...

یه سوال داشتم . من 2 خرداد مدارکمو برای اعزام به خدمت تحویل پلیس +10 دادم و به من گفت 5 روز دیگه تاریخ اعزامت میاد
امروز 5 روز تموم شد ولی خبری نشد ! شنیدم که پست دیر میرسونه برگه ی تاریخ اعزامو ( اسمشم نمیدونم ! )
اگه برم همون پلیس +10 میتونه از تو سیستم برام استعلام بگیره ؟!

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
1-داشتن کپی ضرر نداره ولی بربر اصل نمی خواد ... دیگه جایی بدردمون نمیخوره اون برگه
2-اشتباه! یعنی چه؟! عکس من ..و خیلیا رنگی بوده اونم با قیافه دانشجویی!! (غیر مستقیم مثلاً گفتم)هرکی ازت عکسو قبول نکرده فقط خواسته بپیچونت!!
3-بیماری هایی مثل درد در نواحی بیضه رو حتماً بگید ! چون در نهایت مجبور میشید برید دنبال معافیت (خصوصاً تو آموزشی چون دردآوره)
4-آزمایش نیاز نیست چون همون بهداری یا جایی که میرید دفترچه رو دکتر مهر کنه برای گروه خون تست میگیرن جوابم سریع میدن

در مورد شماره ی "2" بگم که دوستمون درست گفته ! منم ک رفتم رو تابلو اعلانات پلیس + 10 نوشته بود عکس سیاه و سفید ( همینطوری زیرشم خط کشیده بودن ! ) 2×3 ! وقتی رفتم به کارمندش گفتم رنگی 2×3 دارم گفت حتما باید سیاه و سفید باشه !
در مورد شماره ی "4" ... حتما باید از یه آزمایشگاه معتبر نتیجه ی آزمایش گروه خونی رو نشون بدید !
در ضمن حتما باید بعد از تکمیل برگ دوم دفترچه ( واکسیناسیون و معاینه ی عمومی ) ازش فتوکپی بگیری !

من سر همین چیزای کوچیک 48 ساعت کارم عقب افتاد !

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان , سربازای قدیم , فعلی , آینده ...

یه سوال داشتم . من 2 خرداد مدارکمو برای اعزام به خدمت تحویل پلیس +10 دادم و به من گفت 5 روز دیگه تاریخ اعزامت میاد
امروز 5 روز تموم شد ولی خبری نشد ! شنیدم که پست دیر میرسونه برگه ی تاریخ اعزامو ( اسمشم نمیدونم ! )
اگه برم همون پلیس +10 میتونه از تو سیستم برام استعلام بگیره ؟!

وقتی که رفتی پلیس+10 و بعد چند روز مدارکت در سیستم وظیفه عمومی ثبت شد و برگ اعزام بنامت صادر شد میتونی بری پلیس+10 یه کد رهگیری بگیری. هر مرسوله پستی یه کد رهگیری داره
بعد میری سایت پست پیشتاز و کد مرسوله رو میزنی اون بهت مینویسه که نامت کجاست اصلا تحویل پست شده یا نه

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی که رفتی پلیس+10 و بعد چند روز مدارکت در سیستم وظیفه عمومی ثبت شد و برگ اعزام بنامت صادر شد میتونی بری پلیس+10 یه کد رهگیری بگیری. هر مرسوله پستی یه کد رهگیری داره
بعد میری سایت پست پیشتاز و کد مرسوله رو میزنی اون بهت مینویسه که نامت کجاست اصلا تحویل پست شده یا نه

ممنون داداش

معمولا بین تحویل مدارک تا مشخص شدن تاریخ اعزام چند روز فاصلست ؟!

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اینایی که نوشتم دقیقا مو به مو سرم اومده اون روزی که من اونجا بودم 90% مراجعه کنندگان به خاطر عکس بر می گشتن معمولان هم به سیاه و سفید نبودنش گیر می داد
تست خون هم دکتر گفت ما نمیگیریم فرستاد آزمایشگاه یه 6 تومن ناقابل هم اونجا پیاده شدیم تا هزینه فرستادن دفترچه با حساب باز کردن و دکتر و آزمایش و... نزدیک 50 تومن بشه

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
اینایی که نوشتم دقیقا مو به مو سرم اومده اون روزی که من اونجا بودم 90% مراجعه کنندگان به خاطر عکس بر می گشتن معمولان هم به سیاه و سفید نبودنش گیر می داد
تست خون هم دکتر گفت ما نمیگیریم فرستاد آزمایشگاه یه 6 تومن ناقابل هم اونجا پیاده شدیم تا هزینه فرستادن دفترچه با حساب باز کردن و دکتر و آزمایش و... نزدیک 50 تومن بشه
من عکس رنگی دادمو کسی هم گیری نداد!

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بیاید وبلاگ بخش نظرات مطرح کنید یادم میمونه آخرای کار مینویسم البته اون چیزایی که خودم میدونم تا آخر این ماه قراره پرونده خاطرات آموزشی رو ببندم و برم سراغ یگان
یقیناً روال تمام پادگانها و بخصوص ناجا یکسانه میتونید استفاده کنید
از کجا اعزامید؟

من از شيراز اعزام مي شم . جهرم در فاصله ي ١٨٥ كيلومتري شيراز هست. البته فكر كنم جو جهرم خيلي بهتر از مشكين شهر هست ، با اون گرماي طاقت فرساي جهرم و يك ماه ماه رمضون اگه مثل مشكين شهر باشه شك نكن كه بيش از ٣/٤ پادگان تلفاته!!!!!!!!!!

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلا دوستان
اگه كسي 2 هفته قبل از تاريخ اعزامش بدونه كه مشكلي كه داره ميتونه معافي پزشكي بگيره . بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟؟خيلي ديره؟ خواهشا كسي ميتونه كمك كنه؟

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه رفقا... امروز رفتم پليس+10 برگه سفيدمو گرفتم... آموزشي افتادم پادگان 01 نيرو زميني ارتش:f34r:... دو تا سوال مهم داشتم ممنون ميشم اگه كسي بدونه جواب بده!
1- تو برگه سفيد زده محل آموزش مركز آموزش 01 ولي پايينش نوشته محل مراجعه ساعت 7صبح 1/4 ميدان **** شهريار! حالا موندم 1تير كجا بايد برم؟!؟!؟:worried::confused:
2- از دوستان كسي اطلاع داره بعد آموزش كجاها تقسيم ميشيم؟؟؟؟ چون ميخوام از الان با يه شركت صحبت كنم بعد آموزشي بصورت پاره وقت مشغول بكار بشم!:rolleyes: بنظر شما امكانش هست؟؟؟... اصلا احتمالش هست تهران بيفتم؟؟(با مدرك فوق ليسانس مكانيك)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلا دوستان
اگه كسي 2 هفته قبل از تاريخ اعزامش بدونه كه مشكلي كه داره ميتونه معافي پزشكي بگيره . بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟؟خيلي ديره؟ خواهشا كسي ميتونه كمك كنه؟

این سوال شما یه مقدار ریزه کاری داره ولی خب توضیح میدم
شما حتی یکروز قبل از اعزام به خدمت هم میتونی جهت معافیت پزشکی اقدام کنی. ولی از اونجایی که جواب معافیت به زودی زود نمیاد یقینا شما اعزام نمیشی نه از طریق **** وظیفه بلکه خودت نمیری
در واقع روز اعزام غایب میشی
حالا بعد چند ماه جواب معافیتت میاد اگه معاف دائم شدی که خب تمام کسی هم باهات کاری نداره ولی اگه معاف دائم نشدی یعنی معافیت از رزم دادن یا حتی اونم بهت تعلق نگرفت اونوقته که باید دوباره بری مراحل اعزام رو طی کنی و 3 ماه اضافه خدمت هم خواهی داشت
اینکار رو کسانی میکنن که نه تنها 100 درصد بلکه 1000 درصد مطمئنن که معافیت دائم خواهند گرفت به ریسکش نمی ارزه اگه شک داری غیبت بخوری

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه رفقا... امروز رفتم پليس+10 برگه سفيدمو گرفتم... آموزشي افتادم پادگان 01 نيرو زميني ارتش:f34r:... دو تا سوال مهم داشتم ممنون ميشم اگه كسي بدونه جواب بده!
1- تو برگه سفيد زده محل آموزش مركز آموزش 01 ولي پايينش نوشته محل مراجعه ساعت 7صبح 1/4 ميدان **** شهريار! حالا موندم 1تير كجا بايد برم؟!؟!؟:worried::confused:
2- از دوستان كسي اطلاع داره بعد آموزش كجاها تقسيم ميشيم؟؟؟؟ چون ميخوام از الان با يه شركت صحبت كنم بعد آموزشي بصورت پاره وقت مشغول بكار بشم!:rolleyes: بنظر شما امكانش هست؟؟؟... اصلا احتمالش هست تهران بيفتم؟؟(با مدرك فوق ليسانس مكانيك)

خب افتخار بندست که سوالاتت رو جواب بدم اگه سایر دوستان هم نظری دارن بفرماین تا هم شما و هم بنده استفاده کنیم
1- 01 محل آموزشت هست ولی شما باید روز 1 تیر ماه مراجعه کنی به محل مراجعه. خیلی بدیهی است که هر جا محل مراجعه آدرس دادن باید برید اونجا دیگه. در واقع از وظیفه عمومی یه نامه میدن بهتون معرفی به پادگان
2- در مورد تقسیم نمیشه چیزی گفت ولی بنظر من با شرکت صحبت نکن. اول اینکه ارتش خیلی کم بطور بومی تقسیم میکنه مگه اینکه دارای شرایط خاصی باشی اگه هم بومی شدی ممکنه قسمتی بیفتی که شبانه روزی باشی یا حداقل عصرها هم اونجا باشی. ولی میتونی با شرکت صحبت کنی ولی قول 100 درصد هم ندی بگی احتمالا اگه تقسیمم اینطور باشه میام کار کنم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

الان یعنی اینقدر سخت شده !!!!!!
زمانی که ما دفترچه پست میکردیم من خودم عکسم رنگی بود. اصلا تو دفترچه اونزمان ننوشته بود سیاه سفید نوشته بود رنگی زمینه روشن !!!

تست خون هم نگرفتن رفتم پیش دکتر اونم توی بیمارستان ارتش اولا که پول نگرفتن بعد همشو سوال کرد منم جواب دادم اونم نوشت مثلا گفت گروه خونیت چیه منم گفتم O-
البته خیلی قدیما تو آزمایشگاه کارتش رو هم دادن.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون داداش

معمولا بین تحویل مدارک تا مشخص شدن تاریخ اعزام چند روز فاصلست ؟!

بسته به ترافیک اعزام داره ولی تا 10-15 روز قطعا مشخص میشه
زمان ما (تیر 89) دقیقا دو سال پیش 10 روز طول کشید تا توی سیستم پلیس +10 ثبت بشه تاریخ اعزام حدود 1 ماهی هم طول کشید که برگ اعزام بیاد. 15 روز قبل اعزام هم برگ کد اومد با کد شماره 13.
دفترچم هم اوایل آبان 88 فرستاده بودم!

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم 01 هستم ولی زده 6صبح 1/4/91 در خود پادگان01

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
بسته به ترافیک اعزام داره ولی تا 10-15 روز قطعا مشخص میشه
زمان ما (تیر 89) دقیقا دو سال پیش 10 روز طول کشید تا توی سیستم پلیس +10 ثبت بشه تاریخ اعزام حدود 1 ماهی هم طول کشید که برگ اعزام بیاد. 15 روز قبل اعزام هم برگ کد اومد با کد شماره 13.
دفترچم هم اوایل آبان 88 فرستاده بودم!

ممنون ! هر چی ما عجله داریم زودتر بریم تمومش کنیم این خدمت لعنتیو ... اینا هم هی طولش میدن ! :دی

بالا