• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به حرف هیچکس اعتنا نکن .میتونه برا 1/6پذیرش بگیره برات ولی برا 1/4محاله.اینو مطمئن باش.اگه میخای بری **** همون1/6برو.من الان دارم ارتشخدمت میکنم خیلی هم راضی ام.صبح با سرویس میرم ساعت2هم خونه هستم.ماهی یه بار معاون افسر نگهبان هستم که یه روزه بعدش استراحت میدن.ولی دوستم تو سپاهه.خودش باید بره و بیاد .بعدشم هفته ای یه بار نگهبان.نگهبان ها نه معاون افسر نگهبان.تا ساعت3بعد از ظهر هم باید تو پادگان باشه.

کجا خدمت میکنی؟؟؟؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محل مراجعه 1/6/91 هر کجا زده میرید اونجا حتی اگه نوشته باشه محل مراجعه ساعت 7 صبح 1/6/91 دم در سوپرمارکتی محله باید برید همونجا!!!!

بهترین پادگان برای آموزش نیروی زمینی ارتش 01 تهرانه
بهترین پادگان برای نیروی هوایی ارتش شهید خضرایی تهران
بهترین پادگان برای نیروی انتظامی مالک اشتر اراک
برای **** هم شهید مدرس کرج

اینا نظرات اجمالی بود از اون دسته که دوره های قبلی توی این مراکز بودند

ایول... ولی از کجا فهمیدن محله ما سوپر مارکت نداره که گفتن بیا پادگان... جل الخالق...:blink:

meamshean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاریخ اعزام من 1/4/91 ، مرکز آموزش 01

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران-لیسانس- اره فقط لیسانس و فوق لیسانسه...
یکی از دوستام اعزام 1/12/90 بود.... اینقدر گفت هتله که گفتم شاید از خونمونم راحتتر باشه... خلاصه خیلی از راحتی و شعور کادری های اونجا صحبت کرد. میگه بهترین جاییه که میشه اموزشی و گذروند.

خدا كنه همينطور باشه! منم امروز تو نت تعريف و تمجيدهاي زيادي ديدم از 01 ... امروز يكي از آشناهامون يه سري وعده وعيدهايي بهمون داد كه بعد آموزشي يه جاي راحت تو ارتش واسمون رديف كنه تا بتونم بعد ساعت 3 كار نيمه وقت هم انجام بدم!:rolleyes:خدا كنه بشه...

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محل مراجعه 1/6/91 هر کجا زده میرید اونجا حتی اگه نوشته باشه محل مراجعه ساعت 7 صبح 1/6/91 دم در سوپرمارکتی محله باید برید همونجا!!!!

اولا 1/6/91 نه هو 1/4/91 !:blush: بعدشم آقاي فرشاد با لحن جواب دادنت زياد حال نكردم!!:jealous: مجبور نيستي جواب بديا...:whistle:

P A M I

Registered User
لایک‌ها
6
01 نیروی زمینی نه تنها تو ارتش ، بلکه بین تمام ارگان های دیگه برای آموزشی بهتر و مجهز تر هست

یادش بخیر پارسال این موقع ها برگه سفید من اومد 1 تیر اعزام شدم ....
بهترین دوره دارید میرید آموزشی ، 1 مرداد میخورید به ماه رمضون بسیار راحت میشه

نبوووووووود 5 ماه دیگه ؟!!!

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

من تاریخ 3/3/91 مدارک رو تکمیل کردم دادم پلیس +10
امروز رفتم +10 یک برگه برام پرینت کردن که بالاش زده برگه اعزام به خدمت المثنی ! و پایینش نوشته 180 روز اضافه خدمت به دلیل غیبت !!!
میخوام ببینم دیر اقدام کردم ؟ (2/3/91 آخرین مهلت بوده ؟)

محل آموزش هم نوشته متعاقبا اعلام میشه ! یعنی کی ؟
مدرک تحصیلی هم انصراف از تحصیل دادم و 6 سال غیبت دارم
پدرم هم بازنشسته نیروی انتظامی هست . تاثیری داره توی محل خدمتم ؟

ممنون

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
خدا كنه همينطور باشه! منم امروز تو نت تعريف و تمجيدهاي زيادي ديدم از 01 ... امروز يكي از آشناهامون يه سري وعده وعيدهايي بهمون داد كه بعد آموزشي يه جاي راحت تو ارتش واسمون رديف كنه تا بتونم بعد ساعت 3 كار نيمه وقت هم انجام بدم!:rolleyes:خدا كنه بشه...

01برای تهرانیا یعنی در درا.از هفته دوم عصرا میرن خونه اونم تو آموزشی.ما تو آموزشی 45روز مرخصی ساعتی بهمون ندادن چه برسه به خونه.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
01 نیروی زمینی نه تنها تو ارتش ، بلکه بین تمام ارگان های دیگه برای آموزشی بهتر و مجهز تر هست

یادش بخیر پارسال این موقع ها برگه سفید من اومد 1 تیر اعزام شدم ....
بهترین دوره دارید میرید آموزشی ، 1 مرداد میخورید به ماه رمضون بسیار راحت میشه

نبوووووووود 5 ماه دیگه ؟!!!

بووووووووووووووووووووووووووووووود.منم 5ماه دیگه

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

من تاریخ 3/3/91 مدارک رو تکمیل کردم دادم پلیس +10
امروز رفتم +10 یک برگه برام پرینت کردن که بالاش زده برگه اعزام به خدمت المثنی ! و پایینش نوشته 180 روز اضافه خدمت به دلیل غیبت !!!
میخوام ببینم دیر اقدام کردم ؟ (2/3/91 آخرین مهلت بوده ؟)

محل آموزش هم نوشته متعاقبا اعلام میشه ! یعنی کی ؟
مدرک تحصیلی هم انصراف از تحصیل دادم و 6 سال غیبت دارم
پدرم هم بازنشسته نیروی انتظامی هست . تاثیری داره توی محل خدمتم ؟

ممنون
180روزت بخشیده میشه نگران نباش.اگه تو نیرو انتظامی بیفتی پدرت خیلیمیتونه بهت کمک کنه.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
منم اعزام 1 تیر هستم و آموزشی هم نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس افتادم! :D چطور جاییه؟ سختگیر که نیستن؟ میان دوره داره؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . اگه دفترجه رو بریم از یک شهر دیگه پست کنیم تو مکان آموزشی تاثیر داره ؟ چون هر کی از مشهد میفرسته میفته محمد رسول الله بیرجند بعدش هم زاهدان ...

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
01برای تهرانیا یعنی در درا.از هفته دوم عصرا میرن خونه اونم تو آموزشی.ما تو آموزشی 45روز مرخصی ساعتی بهمون ندادن چه برسه به خونه.
یعنی چی عصرا میرن خونه؟؟؟؟؟ توی آموزشی؟؟؟؟؟؟؟ توی ارتش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
حتماً وقتی هم که وارد پادگان میشن یه بسته چیپس و پفک و چوب شور بهشون میدن که حوصله شون سر نره تو پادگان!!!؟
فقط امیدوارم از این افسرای ارتش 01 کسی اینجا رو نبینه چون دیگه علناً داره بهشون توهین میشه:D

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام . اگه دفترجه رو بریم از یک شهر دیگه پست کنیم تو مکان آموزشی تاثیر داره ؟ چون هر کی از مشهد میفرسته میفته محمد رسول الله بیرجند بعدش هم زاهدان ...

داداش من ملاک اون شهری هست که توی دفترچه نوشتی بعبارتی محل سکونت نه محل پست دفترچه چون اینا سامانه اینترنتی دارن همه یه جا جمع میشن مهم اینه که خودت کجایی هستی و کجا ساکنی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اولا 1/6/91 نه هو 1/4/91 !:blush: بعدشم آقاي فرشاد با لحن جواب دادنت زياد حال نكردم!!:jealous: مجبور نيستي جواب بديا...:whistle:

ببخشید !!!

چشم از این به بعد جواب نمیدم امیدوارم همتون خدمت خوبی رو پیش رو داشته باشید

خدانگهدار اعزامیان 1/4/91

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خوام ببینم اعزاممو واسه تیر می ندازن یا نه ؟؟

واسه کد هم منظورم این بود که اگه بخوام پذیرش بگیرم با همین برگ سبزی که الان دستمه می تونم پذیرش بگیرم یا نه باید صبر کنم برگه سبز جدید بیاد بعد با اون اقدام کنم ؟؟؟
دوست عزیز اگه الان بخوای تعجیل در اعزام بزنی و اگر هم موافقت بشه به احتمال بسیار زیاد جای جالبی نمیوفتی و یا مازاد میخوری که اونم در 90 درصد مواقع ناجوره چون کسایی که جای بدی میفتن و نمیرن تو میری جای اونا!!!

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید !!!

چشم از این به بعد جواب نمیدم امیدوارم همتون خدمت خوبی رو پیش رو داشته باشید

خدانگهدار اعزامیان 1/4/91
چرا فرشاد؟ اتفاقاً خیلی کمک بچه ها کردی
راستی بابت وبلاگت هم ممنون خیلی جالب بود بازم باش;)

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
180روزت بخشیده میشه نگران نباش.اگه تو نیرو انتظامی بیفتی پدرت خیلیمیتونه بهت کمک کنه.

ممنون دوست عزیز
امروز توی همون پلیس +۱۰ درخواست تاخیر دادم که گفت سیستم به خاطر داشتن غیبت قبول نمیکنه

این تاریخ اعزامی که زده و گفته ۶ صبح میدان **** باشی چه کار میکنن ؟ باید موهارو زده باشی؟
آموزشی از چند روز بعدش شروع میشه ؟
دیپلمه هارو معمولا کجاها میفرستن؟
دنبال آشنا باشم کاری برای آموزشی میتونه بکنه یا سیستم خودکار جاهارو مشخص میکنه ؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی چی عصرا میرن خونه؟؟؟؟؟ توی آموزشی؟؟؟؟؟؟؟ توی ارتش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
حتماً وقتی هم که وارد پادگان میشن یه بسته چیپس و پفک و چوب شور بهشون میدن که حوصله شون سر نره تو پادگان!!!؟
فقط امیدوارم از این افسرای ارتش 01 کسی اینجا رو نبینه چون دیگه علناً داره بهشون توهین میشه:D

حالا وقتی رفتی میفهمی.

بالا