• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فرشاد جان بابت توضيحاتت... آخه شنيده بودم يه سري از بچه ها روز اعزامشون مستقيم ميرن پادگاه آموزشي بخاطر همين ترديد داشتم كه 1 تير ميدون **** برم يا 01 ارتش!:exclamati حالا يعني از اونجا خودشون مارو ميبرن پادگان؟؟؟
از دوستان كسي اطلاعاتي داره راجع به مركز آموزش 01 ؟؟ چه جور جاييه؟؟؟ :questionm اگه كسي اعزامي 1تير 01 هست بگه باهم آشنا بشيم...:snitch:

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 01 هستم ولی زده 6صبح 1/4/91 در خود پادگان01

جدا"؟؟؟:blink: نميدونم والا چي بگم اشكان جان! تو برگه ي من كه زده محل مراجعه 7 صبح ميدون **** شهريار!! بچه كجايي اشكان؟ تحصيلاتت چيه؟ من شنيدم اونجا فقط ليسانس و فوق ليسانس ميگيرن! درسته؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون فرشاد جان بابت توضيحاتت... آخه شنيده بودم يه سري از بچه ها روز اعزامشون مستقيم ميرن پادگاه آموزشي بخاطر همين ترديد داشتم كه 1 تير ميدون **** برم يا 01 ارتش!:exclamati حالا يعني از اونجا خودشون مارو ميبرن پادگان؟؟؟
از دوستان كسي اطلاعاتي داره راجع به مركز آموزش 01 ؟؟ چه جور جاييه؟؟؟ :questionm اگه كسي اعزامي 1تير 01 هست بگه باهم آشنا بشيم...:snitch:

هتله....

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1

اونجوری که من شنیدم از چندین نفر 01 یکی از هتل ترین مراکز آموزشی ِ !
امکاناتش از خیلی جاها بیشتره ... و سخت گیری هاش کمتر !

issare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من افتادم پادگان نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه.کسی اطلاعی داره خوبه یا بد؟ سوال دیگه ای که دارم اینه که شنیدم آموزشی شده 3 ماه این صحت داره؟ آیا اونهایی که تک پسر باشند رو میندازن تو شهر خودشون؟

issare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یعنی هرکس پادگان شهید رجایی کرمانشاه بیوفته آموزشیشو ، موقع تقسیم میندازنش لب مرز چون مرزبانیه؟:-((

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

محل مراجعه 1/6/91 هر کجا زده میرید اونجا حتی اگه نوشته باشه محل مراجعه ساعت 7 صبح 1/6/91 دم در سوپرمارکتی محله باید برید همونجا!!!!

بهترین پادگان برای آموزش نیروی زمینی ارتش 01 تهرانه
بهترین پادگان برای نیروی هوایی ارتش شهید خضرایی تهران
بهترین پادگان برای نیروی انتظامی مالک اشتر اراک
برای **** هم شهید مدرس کرج

اینا نظرات اجمالی بود از اون دسته که دوره های قبلی توی این مراکز بودند

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها یعنی هرکس پادگان شهید رجایی کرمانشاه بیوفته آموزشیشو ، موقع تقسیم میندازنش لب مرز چون مرزبانیه؟:-((

فکر کنم نوشته باشه مرزبانی چون شهید رجایی کرمانشاه نیروی مرزبانی تربیت میکنه و تقسیمات هم میفته فرماندهی مرزبانی
تعداد محدودی ممکنه بیفتن ستاد کل مرزبانی تهران ولی بقیه حتما در استانها و شهرهای مرزی خدمت میکنند.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان.من افتادم پادگان نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه.کسی اطلاعی داره خوبه یا بد؟ سوال دیگه ای که دارم اینه که شنیدم آموزشی شده 3 ماه این صحت داره؟ آیا اونهایی که تک پسر باشند رو میندازن تو شهر خودشون؟

در مورد سوال اولتون. منبع خودم نیستم تو اینترنت سرچ زدم.
استان كرمانشاه، شهرستان كرمانشاه، سراب، نیلوفر ، جاده كرمانشاه – كوزران

فرماندهی: 22662788
مخابرات: 7276987 0831
دورنگار: 7277439
صندوق پستی : 6717145114

توی مرکز آموزش شهید رجایی شما میتونید به این مهارت ها دست پیدا کنید :
1- نقاش ساختمان درجه 1
2- برقکار ساختمان درجه 2
3- تعمیر کولر گازی
4- تعمیر آبگرمکن دیواری

پادگان شهید رجایی(مرزبانی)حدودا در 15 كیلومتری شمالغربی شهر كرمانشاه در منطقه ای به نام سراب نیلوفر واقع شده.

در مورد سوال دوم اصلا صحت نداره اموزشی همون 2 ماهه.

در مورد سوال سومتون هم تک پسر بله میندازن شهر خودشون

اصلا تقسیم مشخص نیست با توجه به اینکه تک پسر هستید شهر خودتون میندازن.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
محل مراجعه 1/6/91 هر کجا زده میرید اونجا حتی اگه نوشته باشه محل مراجعه ساعت 7 صبح 1/6/91 دم در سوپرمارکتی محله باید برید همونجا!!!!

بهترین پادگان برای آموزش نیروی زمینی ارتش 01 تهرانه
بهترین پادگان برای نیروی هوایی ارتش شهید خضرایی تهران
بهترین پادگان برای نیروی انتظامی مالک اشتر اراک
برای **** هم شهید مدرس کرج

اینا نظرات اجمالی بود از اون دسته که دوره های قبلی توی این مراکز بودند

پدافند یادت رفت.
البته پدافند فقط یه مرکز اموزش داره داره اونم سمنان 50کیلومتر وسط کویره.خوب و بدش بهتره برن ببینند دوستان.

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان , من امروز (09/03/91)رفتم پلیس +10 برگ سبزمو گرفتم , تاریخ اعزاممو زده 01/06 , در خواست تعجیل دادم واسه تیر , چقدر احتمال قبولیش هست ؟؟؟
یه سوال دیگه , اگه در خواستم قبول بشه یه کد جدید صادر می کنن یا همون کد قبلیه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی جواب بده

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان , من امروز (09/03/91)رفتم پلیس +10 برگ سبزمو گرفتم , تاریخ اعزاممو زده 01/06 , در خواست تعجیل دادم واسه تیر , چقدر احتمال قبولیش هست ؟؟؟
یه سوال دیگه , اگه در خواستم قبول بشه یه کد جدید صادر می کنن یا همون کد قبلیه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی جواب بده

یعنی چی کد قبلی؟مگه برات کد خورده؟اگه تعجیل بخوری چون تا 1/4راهی نمونده احتمال زیاد مازاد میخوری روزه اعزام مشخص میکنند کجا بیفتی.

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی کد قبلی؟مگه برات کد خورده؟اگه تعجیل بخوری چون تا 1/4راهی نمونده احتمال زیاد مازاد میخوری روزه اعزام مشخص میکنند کجا بیفتی.

می خوام ببینم اعزاممو واسه تیر می ندازن یا نه ؟؟

واسه کد هم منظورم این بود که اگه بخوام پذیرش بگیرم با همین برگ سبزی که الان دستمه می تونم پذیرش بگیرم یا نه باید صبر کنم برگه سبز جدید بیاد بعد با اون اقدام کنم ؟؟؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
می خوام ببینم اعزاممو واسه تیر می ندازن یا نه ؟؟

واسه کد هم منظورم این بود که اگه بخوام پذیرش بگیرم با همین برگ سبزی که الان دستمه می تونم پذیرش بگیرم یا نه باید صبر کنم برگه سبز جدید بیاد بعد با اون اقدام کنم ؟؟؟

اگه اعزامت واسه تیر بیفته که نمیتونی پذیرش بگیری.چون برا پذیرش 2ماه زمان لازمه.ولی اگه همون1/6باشی با همون برگه سبزی که داری پیگیر باش برا پذیرش.

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اعزامت واسه تیر بیفته که نمیتونی پذیرش بگیری.چون برا پذیرش 2ماه زمان لازمه.ولی اگه همون1/6باشی با همون برگه سبزی که داری پیگیر باش برا پذیرش.

آخه تو **** آشنا دارم گفته هر وقت برگه سبزت اومد بیار واسم ,

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آخه تو **** آشنا دارم گفته هر وقت برگه سبزت اومد بیار واسم ,

به حرف هیچکس اعتنا نکن .میتونه برا 1/6پذیرش بگیره برات ولی برا 1/4محاله.اینو مطمئن باش.اگه میخای بری **** همون1/6برو.من الان دارم ارتشخدمت میکنم خیلی هم راضی ام.صبح با سرویس میرم ساعت2هم خونه هستم.ماهی یه بار معاون افسر نگهبان هستم که یه روزه بعدش استراحت میدن.ولی دوستم تو سپاهه.خودش باید بره و بیاد .بعدشم هفته ای یه بار نگهبان.نگهبان ها نه معاون افسر نگهبان.تا ساعت3بعد از ظهر هم باید تو پادگان باشه.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدا"؟؟؟:blink: نميدونم والا چي بگم اشكان جان! تو برگه ي من كه زده محل مراجعه 7 صبح ميدون **** شهريار!! بچه كجايي اشكان؟ تحصيلاتت چيه؟ من شنيدم اونجا فقط ليسانس و فوق ليسانس ميگيرن! درسته؟

تهران-لیسانس- اره فقط لیسانس و فوق لیسانسه...
یکی از دوستام اعزام 1/12/90 بود.... اینقدر گفت هتله که گفتم شاید از خونمونم راحتتر باشه... خلاصه خیلی از راحتی و شعور کادری های اونجا صحبت کرد. میگه بهترین جاییه که میشه اموزشی و گذروند.

meamshean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز آموزشی من هم 01 تهرانه، از اصفهان اعزام میشم

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به حرف هیچکس اعتنا نکن .میتونه برا 1/6پذیرش بگیره برات ولی برا 1/4محاله.اینو مطمئن باش.اگه میخای بری **** همون1/6برو.من الان دارم ارتشخدمت میکنم خیلی هم راضی ام.صبح با سرویس میرم ساعت2هم خونه هستم.ماهی یه بار معاون افسر نگهبان هستم که یه روزه بعدش استراحت میدن.ولی دوستم تو سپاهه.خودش باید بره و بیاد .بعدشم هفته ای یه بار نگهبان.نگهبان ها نه معاون افسر نگهبان.تا ساعت3بعد از ظهر هم باید تو پادگان باشه.

من الان بیشترین چیزی که برام مهمه اینه که تیر اعزام بشم , اصلا نمی خوام این دو ماهو ول بچرخم , حالا اگه ام اینجا تونستم پذیرش بگیرم که هیچ اگه نشدم دیگه دست خداست کجا بیفتم , حالا من با مدرک لیسانس مکانیک بدون پذیرش احتمالش هس تهران بیوفتم , چون می خوام واسه ارشد بخونم ؟؟؟

بالا