• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mojtaba6889

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من پدرم 48 ماه سابقه جبهه داره.اما برادرم از مقداریش استفاده کرد و 9 ماته کسری گرفت

الان من میتونم معافیت بگیرم؟؟؟
ا
سلام
تا اونجایی که می دونم طبق قانون جدید اگر 30 ماه کامل داشته باشید می تونید معافیت بگیرید حالا ببینید برادرتون اگر 18 ماهش رو استفاده کردند ایرادی نداره ولی اگر بیشتر هست نمی توانید استفاده کنید.کاش قبل از قانون جدید اقدام کرده بودید و مقداری کسری گرفته بودید.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یکم راهنمایی کنید روز اول که میشه پنجشنبه وسایل با خودمون ببریم ؟ یا فقط مدارکی که خواستنو ؟ فکر نکنم نگرمون دارن آخه . وسایل چیا میدن ؟ چیا ببریم ؟

bernabeo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز

این دوره ایی که این بنده خدا رفته 1/12
میگه حتی روز تحلیف بارون میومده
فرمانده میگه زیر بارون نمیخاد رژه برید
همرو میبرن توی ( نمازخونه یا حسینه )
همون جا بدون رژه به اینا درجه میدن

حالا نمیدونم
اون دوره خیلی خاص بوده ؟
جدیدا انقد هوای سربازای اونجارو دارن ؟
این بنده خدا خالی بنده ؟

اینا سوالاییه که به هر حال به جوابش میرسیم

راستی یه سوال فنی
شما احتمالا ماه رمضان اونجا بودی
توی ماه رمضان مرخصی میدن ؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضیا میگن پدافند خوبه...بعضیا میگن جهنم...:(من که نفهمیدم....
من فوق لیسانسم....
6.1 اعزامم بود تعجیل زدم 4.1
اشنا داشتم گفت اموزشیت تو سمنانه ولی سربازیت تو ستاد فرماندهی نیروی هوایی تو پیروزی تهران....این دیگه چه جوریه....مگه ستاد فرماندهی ماله نیروی هوایی نیست.؟پس این پدافند سمنانش چیه؟:(تورو خدا یکی بگه چه خبره

نمیری...............................................:D
پدافندم مال نیرو هوایی...

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
بعضیا میگن پدافند خوبه...بعضیا میگن جهنم...:(من که نفهمیدم....
من فوق لیسانسم....
6.1 اعزامم بود تعجیل زدم 4.1
اشنا داشتم گفت اموزشیت تو سمنانه ولی سربازیت تو ستاد فرماندهی نیروی هوایی تو پیروزی تهران....این دیگه چه جوریه....مگه ستاد فرماندهی ماله نیروی هوایی نیست.؟پس این پدافند سمنانش چیه؟:(تورو خدا یکی بگه چه خبره
دوست عزیز
منم افتادم پدافند سمنان
فوق لیسانس هم هستم
تو برگه آبی (یا سفید) که میاد در خونه محل بکار گیری رو زده نیروی هوایی ارتش، و محل آموزشی رو زده پدافند هوایی سمنان. یعنی اگرم پدافند هوایی از نیرو هوایی جدا شده باشه، ما پدافندی نیستیم، نیر هوایی ای هستیم
در مورد خوبی یا بدیش هم انگار واسه تحصیل کرده ها معمولیه اما برای دیپلم و زیر دیپلم خیلی سخته. اطلاعات بیشتر رو می تونی اینجا بخونی :
سربازی در پادگان آموزشی پدافند هوایی سمنان padafand havayi semnan
حالا خوش بحال شما که آشنا داری و تهران می افتی. مهم اینه که تو شهر خودت بیوفتی، و الا آموزشی مهم نیست.

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز
منم افتادم پدافند سمنان
فوق لیسانس هم هستم
تو برگه آبی (یا سفید) که میاد در خونه محل بکار گیری رو زده نیروی هوایی ارتش، و محل آموزشی رو زده پدافند هوایی سمنان. یعنی اگرم پدافند هوایی از نیرو هوایی جدا شده باشه، ما پدافندی نیستیم، نیر هوایی ای هستیم
در مورد خوبی یا بدیش هم انگار واسه تحصیل کرده ها معمولیه اما برای دیپلم و زیر دیپلم خیلی سخته. اطلاعات بیشتر رو می تونی اینجا بخونی :
سربازی در پادگان آموزشی پدافند هوایی سمنان padafand havayi semnan
حالا خوش بحال شما که آشنا داری و تهران می افتی. مهم اینه که تو شهر خودت بیوفتی، و الا آموزشی مهم نیست.

چه خوب...البته من هنوز برگه سفیدم نیومده ولی 99% اونجام....
بچه کجایی؟چی خوندی؟کجا خوندی؟
اره اون پیج رو خوندم.....
این صفحه هم ببین بد نیست....:
https://www.facebook.com/MAVPHS/timeline

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
چه خوب...البته من هنوز برگه سفیدم نیومده ولی 99% اونجام....
بچه کجایی؟چی خوندی؟کجا خوندی؟
اره اون پیج رو خوندم.....
این صفحه هم ببین بد نیست....:
https://www.facebook.com/MAVPHS/timeline

برگه ات تو پلیس +10 هم نیومده یعنی ؟
من کامپیوتر خودم از تهران اعزامم اونجا
شما چطور ؟

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برگه ات تو پلیس +10 هم نیومده یعنی ؟
من کامپیوتر خودم از تهران اعزامم اونجا
شما چطور ؟
من سازه خوندم...اندیشه تهران....حالا هماهنگ می کنیم اونجا میبینمت:)
نه نرفتم...اخه تعجیل زده بودم فک کنم هنوز نیومده باشه(حوصله شلوغی پلیس +10 رو ندارم!)

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان کسی نمیدونه رشته عمران تو ارتش دوره کد میخوره یا نه؟

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهادت دانش آموخته شیمی دانشگاه کاشان
عبدالجواد نوری، دانش آموخته رشته شیمی ورودی 85 دانشگاه کاشان در پاسگاه مرزی در منطقه سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، این دانشجو در درگیری با اشرار در منطقه سیستان و بلوچستان به درجه شهادت نائل شد.
وی حدود پنج ماه گذشته در رشته شیمی محض از دانشگاه کاشان فارغ التحصیل شد که در این منطقه در دوره سربازی انجام وظیفه می کرد.

عبدالجواد نوری، متولد سال 1361 اهل سبزوار بود که در سال 1385 وارد دانشگاه کاشان شده و در سال گذشته از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عبدالجواد نوری، دانش آموخته رشته شیمی ورودی 85 دانشگاه کاشان در پاسگاه مرزی در منطقه سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، این دانشجو در درگیری با اشرار در منطقه سیستان و بلوچستان به درجه شهادت نائل شد.
وی حدود پنج ماه گذشته در رشته شیمی محض از دانشگاه کاشان فارغ التحصیل شد که در این منطقه در دوره سربازی انجام وظیفه می کرد.

عبدالجواد نوری، متولد سال 1361 اهل سبزوار بود که در سال 1385 وارد دانشگاه کاشان شده و در سال گذشته از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

خدا رحمتش کنه.خدا به داد همه ما برسه
Rest in Peace Abdoljavad

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

خدا رحمتش کنه.

ای بابا داداش از این چیزا تو این پست نزنید روحیه بچه ها تضعیف میشه فردا دیدی نرفتن خدمت .شدن سرباز فراری.:D

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خداوند متعال روح پاكش رو ببخشد و بيامرزد. به احترام استوار يكم وظيفه مهندس نوري

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

روحش شاد و یادش گرامی.
و خوش به حالش...

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1

خدا رحمتش کنه .. راحت شد !

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یعنی هیچکس حتی یک خط اطلاعات در مورد پادگان نبی اکرم میبد یزد نداره ؟!! :eek::(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تشییع پیکر شهید عبدالجواد نوری

803510_orig.jpg

بالا