• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز
منم افتادم پدافند سمنان
فوق لیسانس هم هستم
تو برگه آبی (یا سفید) که میاد در خونه محل بکار گیری رو زده نیروی هوایی ارتش، و محل آموزشی رو زده پدافند هوایی سمنان. یعنی اگرم پدافند هوایی از نیرو هوایی جدا شده باشه، ما پدافندی نیستیم، نیر هوایی ای هستیم
در مورد خوبی یا بدیش هم انگار واسه تحصیل کرده ها معمولیه اما برای دیپلم و زیر دیپلم خیلی سخته. اطلاعات بیشتر رو می تونی اینجا بخونی :
سربازی در پادگان آموزشی پدافند هوایی سمنان padafand havayi semnan
حالا خوش بحال شما که آشنا داری و تهران می افتی. مهم اینه که تو شهر خودت بیوفتی، و الا آموزشی مهم نیست.

دوستان عزیزی که افتادن پدافند باید عرض کنم.من الان سربازه پدافند هستم و آموزشی هم سمنان بودم.پدافند دیگه ربطی به نیر هوایی نداره.یعنی کاملا جا شده.اونم که تو برگتون زده نیرو هوایی و گروه پدافند سمنان بخاطر عدم اصلاحات در سیستم **** وظیفست.اگه سوالی داشتید درخدمتم.در ثانی خدمت تو پدافند یکی از گشادترین نوعه خدمتهاست فقط 2ماه سمنان آسفالت میشید بقیش چیزی نیست.

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیزی که افتادن پدافند باید عرض کنم.من الان سربازه پدافند هستم و آموزشی هم سمنان بودم.پدافند دیگه ربطی به نیر هوایی نداره.یعنی کاملا جا شده.اونم که تو برگتون زده نیرو هوایی و گروه پدافند سمنان بخاطر عدم اصلاحات در سیستم **** وظیفست.اگه سوالی داشتید درخدمتم.در ثانی خدمت تو پدافند یکی از گشادترین نوعه خدمتهاست فقط 2ماه سمنان آسفالت میشید بقیش چیزی نیست.
اخه کسی که اشنای منم بود گفت اموزشی اونجا و مهمتر اینکه:سربازی تو ستاد فرماندهی نیروی هوایی تو پیروزی.....این چیه پس؟
اونجا چه جوریه؟واسه فوق لیسانسا....
چیا بیاریم با خودمون؟
تلفن زدن و ایناش به راهه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تشییع پیکر شهید عبدالجواد نوری

803510_orig.jpg

تبریک؟!!!!! :blink:

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رحمتش کنه.

ای بابا داداش از این چیزا تو این پست نزنید روحیه بچه ها تضعیف میشه فردا دیدی نرفتن خدمت .شدن سرباز فراری.:D

دوست عزيز بايد اطلاع رساني بشه تا همه بدونن اين نظاميا دارن تو اين مملكت چه آتيشايي مي سوزونن . آخه ليسانسه شيمي محض از دانشگاه دولتي رو برديد لب مرز با افغاني ها درگيرش كرديد كه چي؟ .

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رحمتش کنه .. راحت شد !

راحت شد درست ولي
دوست عزيز بايد اطلاع رساني بشه تا همه بدونن اين نظاميا دارن تو اين مملكت چه آتيشايي مي سوزونن . آخه ليسانسه شيمي محض از دانشگاه دولتي رو برديد لب مرز با افغاني ها درگيرش كرديد كه چي؟ .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
************* !!!! :eek::hmm:;)

گیر نده دیگه .... از این همه متن فقط اونو دیدی.

تبریک؟!!!!! :blink:

آره دیگه محسن خوب شهید شده.
تبریک و تسلیت بهتر بود.

راحت شد درست ولي

نه درست میگید خیلی هم کار خوبیه.
من شوخی کردم.

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز

این دوره ایی که این بنده خدا رفته 1/12
میگه حتی روز تحلیف بارون میومده
فرمانده میگه زیر بارون نمیخاد رژه برید
همرو میبرن توی ( نمازخونه یا حسینه )
همون جا بدون رژه به اینا درجه میدن

حالا نمیدونم
اون دوره خیلی خاص بوده ؟
جدیدا انقد هوای سربازای اونجارو دارن ؟
این بنده خدا خالی بنده ؟

اینا سوالاییه که به هر حال به جوابش میرسیم

راستی یه سوال فنی
شما احتمالا ماه رمضان اونجا بودی
توی ماه رمضان مرخصی میدن ؟

اینکه اسفند دوره طلایی هست شک نکنید بدلایل مختلف از جمله تعطیلات. اما باید بگم اخیرا یعنی 5-4 ماهه پیش شنیدم مسئول آموزش پادگان بازنشسته شده که ایشون البته دلیل بیشتر سختی بودن! بنابراین ممکنه الان خیلی اوضاع اونجا بهتر شده باشه.
بله 15 روز آخر آموزشی ما ماه رمضان بود. برای ما که عقیدتی سیاسی اجازه نداد مرخصی بدن!! ایشالا به شما بدن.

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
راحت شد درست ولي

دل خوشی داریا برادر من ! تو این مملکت چی سر جای ِ خودشه که این یکی باشه ... :blink:

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی 1/4 مالک اشتر هس ؟؟؟؟ اگه هس بگه آشنا شیم D:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
اخه کسی که اشنای منم بود گفت اموزشی اونجا و مهمتر اینکه:سربازی تو ستاد فرماندهی نیروی هوایی تو پیروزی.....این چیه پس؟
اونجا چه جوریه؟واسه فوق لیسانسا....
چیا بیاریم با خودمون؟
تلفن زدن و ایناش به راهه؟

پیروزی ستاد نیرو هوایی نیست.ستاد فرماندهی قرارگاه پدافند خاتم الاانبیاست.اشنا اشتباه میکنه پدافند کاملا جداست.حتی لباساشونم تغییر کرده.پدافند شده نیروی چهارم ارتش.کلا تو یگان راحتی فقط اموزشیش سخته اونم بخاطر اینکه تو کویره و دلت میگیره.تلفن داره البته کارتی.چیزه خاصی هم نمیخاد ببری.فقط شخصی ببر.

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پیروزی ستاد نیرو هوایی نیست.ستاد فرماندهی قرارگاه پدافند خاتم الاانبیاست.اشنا اشتباه میکنه پدافند کاملا جداست.حتی لباساشونم تغییر کرده.پدافند شده نیروی چهارم ارتش.کلا تو یگان راحتی فقط اموزشیش سخته اونم بخاطر اینکه تو کویره و دلت میگیره.تلفن داره البته کارتی.چیزه خاصی هم نمیخاد ببری.فقط شخصی ببر.

ستاد فرماندهی نیروی هوایی
ایران - تهران -منطقه 13 - پیروزی - نرسیده به نبرد
اینم ادرسشه....نمیدونم....
مرخصی ایناش چقدره؟چندروز کلا می دن؟5شنبه جمعه ها تعطیله؟

amerigo18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ما هم 4/20 رفتیم پادگان چند ساعتی زیر افتاب نگرمون داشتن بعدشم یک دست لباس ی پوتین یک کلاه (هر 3 قلم بهم کوچیک بود) 3جفت جوراب به همراه دو عدد کمربند دادن بهمون گفتن برید تا 4/27 براتون مرخصی رد میکنیم
جالبش اینجا بود که چندتا بچه محل با هم افتادیم که قبلا اصلا همدیگرو ندیده بودیم چون هیچ کدوم تو محل نمیچرخیم:D
و یک موضوع مهم اینکه از ی سروان که مسوئل اموزش ما بود یا همون فرمانه ما میشد پرسیدیم اموزشی چند وقته گفتش 3 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر 2ماه نبودش؟
برای نظر دادنم زود هستش ولی چیزی که فهمیدم مهم دوستات هست که چطور ادمای باشن

arian67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین جواب بدید خوشحال میشم
من 91/4/1 اعزامم از رشت و کاردانی دارم حالا سوالم اینه که:
1-من تو برگه ای که از پلیس +10گرفتم مشخص شد که نیروی اتظامی مالک اشتر اراک افتادم ولی از کد و این حرفا خبری نبود.آیا علت خاصی داره؟(البته چونمن18 خرداد درخواست تعجیل داده بودم.خودم واسه روشن شدن وضعیتم به پلیس+10 مراجعه کردم که ضمن موافقت این برگه رو که محل پادگانو مشخص کرده رو پرینت گرفتن دادن دستم)
2-پادگان مالک اشتر اراک چه جور جایی هستش؟
3-ماشین ریش تراش ببرم مشکلی داره؟
4-سوال آخر اینکه روز اعزام بعد از مراجعه به **** وظیفه شهر خودم باید سوا پا شم برم اراک یا همونجا ماشین هستو خودشون مارو با یه اتوبوس میفرستن؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن کمک کنن یا علی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به همه دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین جواب بدید خوشحال میشم
من 91/4/1 اعزامم از رشت و کاردانی دارم حالا سوالم اینه که:
1-من تو برگه ای که از پلیس +10گرفتم مشخص شد که نیروی اتظامی مالک اشتر اراک افتادم ولی از کد و این حرفا خبری نبود.آیا علت خاصی داره؟(البته چونمن18 خرداد درخواست تعجیل داده بودم.خودم واسه روشن شدن وضعیتم به پلیس+10 مراجعه کردم که ضمن موافقت این برگه رو که محل پادگانو مشخص کرده رو پرینت گرفتن دادن دستم)
2-پادگان مالک اشتر اراک چه جور جایی هستش؟
3-ماشین ریش تراش ببرم مشکلی داره؟
4-سوال آخر اینکه روز اعزام بعد از مراجعه به **** وظیفه شهر خودم باید سوا پا شم برم اراک یا همونجا ماشین هستو خودشون مارو با یه اتوبوس میفرستن؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن کمک کنن یا علی

سلام
1- نه هیچ مشکلی نیست کلا کد نمیزنن فقط محل رو مینویسن
2- هتلترین پادگان در ناجا
3- اگه موزر باشه گیر نمیدن
4- یا بلیط اتوبوس میدن میگن مثلا عصر یا فردا برید ترمینال یا اینکه همونجا سوار میکنن میبرن

بالا