• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

asheghe_tanha02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی ما رفتیم ظرفیت پادگان پر بود . 200 نفر از اهواز اومده بود 500 نفرم از ارومیه و تبریز
1 روز نگه داشتن پذیرش کردن و برگ مرخصی دادن برا 9 روز
در مورد تقسیما من از سربازای خود پادگان پرسیدم گفت اکثر سربازایی که برای رجایی میان معمولا از استان های مرزی هست مثل آذربایجان شرقی غربی و خوزستان و .....
به همین دلیل 60-70 درصد میدن به مرزهای استان خودشون . مثلا شما که خوزستانی هستی میدن استان خودت برا خدمت
اگرم خوش شانس باشی میری تهران یا شهرهای دیگه که مرزی نیست
من خودم دوست دارم بیفتم مرز آذربایجان
چون 3 ماه کسری داره خودشم مرز خیلی راحت و امنی هست
من نمیدونم شما رو میخوان کجا پذیرش کنن
رجایی وقتی ما 30 خرداد بریم ظرفیتش تکمیل میشه !!!!

اگه شما 30 خرداد برید اونجا ماهایی که داریم یک تیر میریم میخوان کجای دلشون جا بدن؟

dd150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شما 30 خرداد برید اونجا ماهایی که داریم یک تیر میریم میخوان کجای دلشون جا بدن؟

اونجا فقط گردان امام علی بود که آخر این ماه خالی میشه که ماله لیسانس و فوق لیسانس ها هست . که اون گردان رو هم دادن به دیپلم و زیر دیپلم ها که همون ماها باشیم .

ما اول که رفتیم پادگان گفتن که شما عودت میشین به شهر خودتون که ماه بعد اعزام بشید به یه جا دیگه . ولی بعدش گفتن از تهران دستور اومده تا فردا تو پادگان بمونیم تا بگن چیکار کنیم .

ما هم یه روز موندیم و فرداش گفتن دستور اومده پذیرش کنیم و بهترین گردان که هتل هستش رو دادن به همین دیپلم زیر دیپلم ها

بقیه گردان ها هم پر بود .

نمیدونم الان شمایی که یک تیر میرید چیکار میکنن

اگه گردان امام علی جای خالی داشته باشه حتما میاین اونجا اگه نداشته باشه قطعا برگشت داده میشید

asheghe_tanha02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجا فقط گردان امام علی بود که آخر این ماه خالی میشه که ماله لیسانس و فوق لیسانس ها هست . که اون گردان رو هم دادن به دیپلم و زیر دیپلم ها که همون ماها باشیم .

ما اول که رفتیم پادگان گفتن که شما عودت میشین به شهر خودتون که ماه بعد اعزام بشید به یه جا دیگه . ولی بعدش گفتن از تهران دستور اومده تا فردا تو پادگان بمونیم تا بگن چیکار کنیم .

ما هم یه روز موندیم و فرداش گفتن دستور اومده پذیرش کنیم و بهترین گردان که هتل هستش رو دادن به همین دیپلم زیر دیپلم ها

اگه گردان امام علی جای خالی داشته باشه حتما میاین اونجا اگه نداشته باشه قطعا برگشت داده میشید
من یکی که دیگه حوصله علافی ندارم خدا کنه همون روز همونجا پذیرش کنن تموم شه بره ولی فکر نکنم گردان امام علی رو به دیپلمه ها بدن متمعنی که گفتن شما گردان امام علی هستید؟

dd150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی که دیگه حوصله علافی ندارم خدا کنه همون روز همونجا پذیرش کنن تموم شه بره ولی فکر نکنم گردان امام علی رو به دیپلمه ها بدن متمعنی که گفتن شما گردان امام علی هستید؟

باو رفتیم تو خود گردان . هممونو 7 ساعت تو آفتاب نگه داشتن دونه دونه ثبت نام کردن تو گردان امام علی . فقط تقسیم گروهان موند که اونم گفتن برین مرخصی برگردین انجام میدیم . حتی فرمانده گردان هم چند ساعت حرف زد و تهدید و فلان ...

ما هم وقتی گفتن برمیگردین شهر خودتون هممون عصبانی شدیم . چند تا از بچه ها هم با دژبان های پادگان درگیر شدن و 2 نفر از بچه های تبریزم یکی از دژبان ها رو به شدت زدن .... چون همه عصبانی بودن و نمیخواستن برگردن و علاف بشن

ولی خوشبختانه کارهای ما انجام شد و پذیرش شدیم

من خودم میترسیدم از این پادگان ولی خدا وکیلی جای خیلی باحالیه .... داخل پادگان که بهشت هست و اطرافشم سراب نیلوفر که گردشگری و جذاب هست

ایشالله شما هم پذیرش میشین تو رجایی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسی بابت راهنمایی دوستان.
------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه: راسته که میگن اگه معاف از رزم داشته باشیم **** پذیرشمون نمیکنه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

با این وضعی که شما میگی احتمالش زیاده که علافمون کنن و بریم اونجا و بگن برید دوماه دیگه دوباره اعزام میشید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من;)
محسن مگه **** تو هم فرت شد؟

تقریبا بله!
همش قول های الکی دادن. (تازه همین الانشم طرف نگفته که نشده هنوز میگه دنبالشم کد عوض کنم!!!!!!! 1 ماهه دنبال کد عوض کردنه، اگه میخواست کد کل کشور رو تغییر بده اینقدر طول نمیکشید:eek:)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تقریبا بله!
همش قول های الکی دادن. (تازه همین الانشم طرف نگفته که نشده هنوز میگه دنبالشم کد عوض کنم!!!!!!! 1 ماهه دنبال کد عوض کردنه، اگه میخواست کد کل کشور رو تغییر بده اینقدر طول نمیکشید:eek:)

خوش به حالت محسن
باز هم امیدواری.
اینکه دقیقه نودی شده.
من میدونم تو آموزشی رو تموم میکنی طرف هی دنبال کد عوض کردنه !!!! :D

امیدوارم به زودی کارت ردیف بشه.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه میتونین دوره تکمیلی بسیج برین اقدام کنین. من دیگه داشتم مدارک آماده میکردم و قرار بود برم واسه معاینه و واکسن که یکی از دوستا رو دیدم.اینو واسم ردیف کرد. خدا پدشونو بیامرزه زمان معرفی رو یکسال کردن وگرنه کارم جور در نمیومد. اینو گفتم که اگه شرایطشو دارین حتما اقدام کنین ارزششو داره

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بچه ها اگه میتونین دوره تکمیلی بسیج برین اقدام کنین. من دیگه داشتم مدارک آماده میکردم و قرار بود برم واسه معاینه و واکسن که یکی از دوستا رو دیدم.اینو واسم ردیف کرد. خدا پدشونو بیامرزه زمان معرفی رو یکسال کردن وگرنه کارم جور در نمیومد. اینو گفتم که اگه شرایطشو دارین حتما اقدام کنین ارزششو داره

من دارم میرم.
ولی میگن کسی که میره تکمیلی درجش کمتره.
مثلا اگه به کسی که با لیسانس رفته آموزشی درجه ستوان سوم بدن.به ما که میریم تکمیلی استواری یا گروهبان میدن.
راستی جز آموزشی نرفتن کسری غیر از اون هم داره.یا فقط دو ماه آموزشی ؟

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دارم میرم.
مثلا اگه به کسی که با لیسانس رفته آموزشی درجه ستوان سوم بدن.به ما که میریم تکمیلی استواری یا گروهبان میدن.

با این دوره حتما تو **** میوفتی و بستگی به تعداد سال فعال بودن داره که به ازای هر سال حدودا یک ماه کم میشه. درجه رو هم که فکر نکنم تو **** فرقی داشته باشه چون دوره ای که خودشون گذاشتن پس باید معادل آموزشی باشه البته این دوره فقط تو **** آموزشی رو میپیچونه ارتش و.... این خبرا نیست. پس همون درجه رو باید بدن. تازه هم ندن! ارزششو داره! والا!!!

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دارم میرم.

حالا شما کی اعزامی؟ یا کی میخوای اقدام کنی واسه پست کردن؟(فارغ التحصیل شدی هنوز؟)

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوره جدیدشو اعلام کردن ؟؟؟؟ یا کی اعلام می کنن ؟؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حالا شما کی اعزامی؟ یا کی میخوای اقدام کنی واسه پست کردن؟(فارغ التحصیل شدی هنوز؟)

من بله فارغ شدم :D البته از تحصیل.
اعزامی 1/4 بودم که انداختم 1/6 .پذیرش هم از **** درست کردم و الانم دارم میرم دوره تا 1/6 که من بخوام برم واسه خدمت .یرگه از محل که آموزش کارت سبز رفتم میدم بهشون.چون کارت سبز دیر میاد.

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بله فارغ شدم :D البته از تحصیل.
اعزامی 1/4 بودم که انداختم 1/6 .پذیرش هم از **** درست کردم و الانم دارم میرم دوره تا 1/6 که من بخوام برم واسه خدمت .یرگه از محل که آموزش کارت سبز رفتم میدم بهشون.چون کارت سبز دیر میاد.

من شنیده بودم که بعد از تمام شدن دوره تازه 1 ماه طول میکشه تا اون برگ سبزه بیاد , این تو رونده سربازیت مشکلی درس نمی کنه ؟؟؟؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به سربازهای عزیز :D
من ساکن بابل هستم به نظرتون برای تقسیم ( بعد آموزشی) کدوم نیرو برام بهتر هست؟ نیرو انتظامی یا ارتش؟ چون اشنا دارم میتونم تغییر بدم. تک پسر هم هستم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستام من پایه خدمتیم سال 86 هست و مرخصی گرفتم
الان بخوام برم همون 18 ماه هست یا 21 ماه؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ashkan7626 warth قطارم واستون در بست میگیرم آی دی بدید با هم آشنا شیم خوب

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من شنیده بودم که بعد از تمام شدن دوره تازه 1 ماه طول میکشه تا اون برگ سبزه بیاد , این تو رونده سربازیت مشکلی درس نمی کنه ؟؟؟؟

درست میگید .ولی من نامه آوردم.
درواقع مسئول اون قسمت گفت با نامه مشکلت حل.
بند پ خلاصه.

بالا