دوستام من پایه خدمتیم سال 86 هست و مرخصی گرفتم
الان بخوام برم همون 18 ماه هست یا 21 ماه؟
من بله فارغ شدم البته از تحصیل.
اعزامی 1/4 بودم که انداختم 1/6 .پذیرش هم از **** درست کردم و الانم دارم میرم دوره تا 1/6 که من بخوام برم واسه خدمت .یرگه از محل که آموزش کارت سبز رفتم میدم بهشون.چون کارت سبز دیر میاد.
بابا، اعتماد به نفس! من میخوام دفترچه رو شهریور بفرستم احتمالا میخوره آبان ماه...نگران بودم مدرک این دوره (احتمالا شهریور تموم میشه) به دستم نرسه. البته گفتن نامه میدیم بهت . مشکلی نداره. حالا که تو رو دیدم یه خورده خیالم راحت شد!!!
یه سوال، با این دوره یه راست میریم واسه دوران خدمت یعنی اصلا پادگان آموزشی نمیریم؟. چون یه عده میگفتن باید بریم، یه چند روز نگه میدارن میفرستن
من هیچوقت نمیگم غیر ممکنه و دیگه راهی نیست اما یا اون شخص خجالت میکشه بگه نتونستم کاری کنم یا اینکه خیلی خالی بنده! مگر اینکه خودِ خودِ آغا با دست خط خودشون برات بنویسه ! محسن کمتر از 7 روز دیگه اعزامی ها و این تقسیمات دیگه اینقدر هم کشکی کشکی نیست !تقریبا بله!
همش قول های الکی دادن. (تازه همین الانشم طرف نگفته که نشده هنوز میگه دنبالشم کد عوض کنم!!!!!!! 1 ماهه دنبال کد عوض کردنه، اگه میخواست کد کل کشور رو تغییر بده اینقدر طول نمیکشید)
سلام.
من 1 تیرماه باید برم آموزشی. افتادم ارتش.
مشکل من اینه که وزنم 135 کیلو هست.
مطمئنا کم میارم شدید ..
الان استرس و اضطرابو با هم دارم.
اگه میشه یکم منو راهنمایی کنید.
(به زور می تونم 100 متر بدووم)
تو آموزشی برام سخت میگیرن یا رعایت می کنن.
تمدید دوره نشم یه موقع(به خاطر کم آوردن و این جور چیزا)
اگه اطلاع دارید بهم بگید( شمارش معکوس شروع شده)
آقا راسته که آموزشی شده 3 ماه یا شایعس ؟
من که توی پدافند هوایی سمنان دهنم سرویس میشه 3 ماه با اون آب و هوای مسخرش
با ماه رمضون چیکار کنیم ؟ کسی آمار داره توی سمنان واسه ماه رمضون چه کارمیکنن ؟
من پذیرش **** گرفتم.
اگه پذیرش بگیرید بله.
ولی اگه نه پذیرش **** نگرید اگه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید که آموزشی باید برید حتما.
اگرم بدون اینکه پذیرش بگیرید بیفتید یه پادگان **** باید یه دو سه روز برید اونجا بعدش کارهاتون درست میشه.
سعی کنید پذیرش **** بگیرید.
قرار بود بعد پست کردن دفترچه یکی تو تهران تو تقسیم نیرو کارمو درست کنه بیوفتم ****. این با پذیرش فرق میکنه؟
چه جوری پذیرش بگیرم؟ بعد طی دوره (شهریور که میخوام دفترچه رو بفرستم) میتونم اقدام کنم؟ خواهشا راهنماییم کن. قرار بود بعد پست کردن دفترچه یکی تو تهران تو تقسیم نیرو کارمو درست کنه بیوفتم ****. این با پذیرش فرق میکنه؟
برو سپاهی که میخوای پذیرش بشی و یه سری فرم و اینا داره پر کن تا بفرستن واسه پذیرش. بهتره قبل از اینکه دفترچه رو بفرستی بری پیششون و کلیه سوالاتت رو بپرسی و ببینی اصلا پذیرش دارن یا نه. اون میشه کد عوش کردن در واقع میاد کد مرکز آموزشت رو تغییر میده و با پذیرش یکم فرق داره.
ممنون. بازم اگه سوال داشتم مزاحم میشیم! خدا اینترنتو از ما نگیره!
دوره جدیدشو اعلام کردن ؟؟؟؟ یا کی اعلام می کنن ؟؟؟
تا قبل از اعزام در خدمتم.