• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دکتر مهندسای اعزامی تیر 01 ارتش منتظرتون هستم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره نوبت ما هم داره میشه کوله بار خاطره جمع کنیم واسه ملت تعریف کنیم
مردیم اینقدر خاطره خدمت شنیدیم:D

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
انشاا..ه که خوش میگذره . راستی دادا جون ماه رمضون چطور میشه ؟

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بله فارغ شدم :D البته از تحصیل.
اعزامی 1/4 بودم که انداختم 1/6 .پذیرش هم از **** درست کردم و الانم دارم میرم دوره تا 1/6 که من بخوام برم واسه خدمت .یرگه از محل که آموزش کارت سبز رفتم میدم بهشون.چون کارت سبز دیر میاد.

بابا، اعتماد به نفس! من میخوام دفترچه رو شهریور بفرستم احتمالا میخوره آبان ماه...نگران بودم مدرک این دوره (احتمالا شهریور تموم میشه) به دستم نرسه. البته گفتن نامه میدیم بهت . مشکلی نداره. حالا که تو رو دیدم یه خورده خیالم راحت شد!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
یه سوال، با این دوره یه راست میریم واسه دوران خدمت یعنی اصلا پادگان آموزشی نمیریم؟. چون یه عده میگفتن باید بریم، یه چند روز نگه میدارن میفرستن

pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوش به حالتان تکمیلی دارین. کاش به پارتی داشتیم برامون جور می کرد :D

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
ميدونيد اين دوره چيش بده گرما..................................... گرما رو نميشه كاريش كرد ؟

afshin292

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واي دوستان كي ميگه جوادنيا قزوين هتله به قرآن به نظرم از ارتشو و ناجا سخت تر ميگيره تو جوادنيا كشتن ما رو تة اين ٢٠ روز در روز ٣٠ دقيقه در اختيار خودمون نيستيم هركي بهتون گفت جواد نيا هتله مطمئن باشيد داره دروغ ميگه .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بابا، اعتماد به نفس! من میخوام دفترچه رو شهریور بفرستم احتمالا میخوره آبان ماه...نگران بودم مدرک این دوره (احتمالا شهریور تموم میشه) به دستم نرسه. البته گفتن نامه میدیم بهت . مشکلی نداره. حالا که تو رو دیدم یه خورده خیالم راحت شد!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
یه سوال، با این دوره یه راست میریم واسه دوران خدمت یعنی اصلا پادگان آموزشی نمیریم؟. چون یه عده میگفتن باید بریم، یه چند روز نگه میدارن میفرستن

من پذیرش **** گرفتم.
اگه پذیرش بگیرید بله.
ولی اگه نه پذیرش **** نگرید اگه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید که آموزشی باید برید حتما.
اگرم بدون اینکه پذیرش بگیرید بیفتید یه پادگان **** باید یه دو سه روز برید اونجا بعدش کارهاتون درست میشه.

سعی کنید پذیرش **** بگیرید.

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تقریبا بله!
همش قول های الکی دادن. (تازه همین الانشم طرف نگفته که نشده هنوز میگه دنبالشم کد عوض کنم!!!!!!! 1 ماهه دنبال کد عوض کردنه، اگه میخواست کد کل کشور رو تغییر بده اینقدر طول نمیکشید:eek:)
من هیچوقت نمیگم غیر ممکنه و دیگه راهی نیست اما یا اون شخص خجالت میکشه بگه نتونستم کاری کنم یا اینکه خیلی خالی بنده! مگر اینکه خودِ خودِ آغا با دست خط خودشون برات بنویسه ! محسن کمتر از 7 روز دیگه اعزامی ها و این تقسیمات دیگه اینقدر هم کشکی کشکی نیست !

Last edited:

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.
من 1 تیرماه باید برم آموزشی. افتادم ارتش.
مشکل من اینه که وزنم 135 کیلو هست.
مطمئنا کم میارم شدید ..
الان استرس و اضطرابو با هم دارم.
اگه میشه یکم منو راهنمایی کنید.
(به زور می تونم 100 متر بدووم)
تو آموزشی برام سخت میگیرن یا رعایت می کنن.
تمدید دوره نشم یه موقع(به خاطر کم آوردن و این جور چیزا)
اگه اطلاع دارید بهم بگید( شمارش معکوس شروع شده)
:(

اقا نگران نباش توی هفته اول اگه ببینن نمیتونی و کم میاری(نه یه کم، کاملا کم بیاری و داغون...) از دفعات بعد موقع ورزش شما رو نگهبان یه جا میزارن و نمیبرن
ولی بازم به اینکه کجا افتادی و ادم بالاسریت عقده ای نباشه و...بستگی داره
ولی مطمئن باش عمرا تجدید دوره نمیشی

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آقا راسته که آموزشی شده 3 ماه یا شایعس ؟
من که توی پدافند هوایی سمنان دهنم سرویس میشه 3 ماه با اون آب و هوای مسخرش
با ماه رمضون چیکار کنیم ؟ کسی آمار داره توی سمنان واسه ماه رمضون چه کارمیکنن ؟

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
آقا راسته که آموزشی شده 3 ماه یا شایعس ؟
من که توی پدافند هوایی سمنان دهنم سرویس میشه 3 ماه با اون آب و هوای مسخرش
با ماه رمضون چیکار کنیم ؟ کسی آمار داره توی سمنان واسه ماه رمضون چه کارمیکنن ؟

نترس تنها مزیت سمنان عقیدتی بسیار مقتدرشه بطوری که همه مثه سگ ازش خوف دارن.تو ماه رمضون تقریبا کلاسین ولی خب دیگه آب و هواش تخماتیکه.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پذیرش **** گرفتم.
اگه پذیرش بگیرید بله.
ولی اگه نه پذیرش **** نگرید اگه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید که آموزشی باید برید حتما.
اگرم بدون اینکه پذیرش بگیرید بیفتید یه پادگان **** باید یه دو سه روز برید اونجا بعدش کارهاتون درست میشه.

سعی کنید پذیرش **** بگیرید.

چه جوری پذیرش بگیرم؟ بعد طی دوره (شهریور که میخوام دفترچه رو بفرستم) میتونم اقدام کنم؟ خواهشا راهنماییم کن. قرار بود بعد پست کردن دفترچه یکی تو تهران تو تقسیم نیرو کارمو درست کنه بیوفتم ****. این با پذیرش فرق میکنه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قرار بود بعد پست کردن دفترچه یکی تو تهران تو تقسیم نیرو کارمو درست کنه بیوفتم ****. این با پذیرش فرق میکنه؟

خوش به حالت که از این جور افراد میشناسی، من حاضرم هزینه هم بکنم و یکی از این افراد گیرم بیاد :eek:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چه جوری پذیرش بگیرم؟ بعد طی دوره (شهریور که میخوام دفترچه رو بفرستم) میتونم اقدام کنم؟ خواهشا راهنماییم کن. قرار بود بعد پست کردن دفترچه یکی تو تهران تو تقسیم نیرو کارمو درست کنه بیوفتم ****. این با پذیرش فرق میکنه؟

برو سپاهی که میخوای پذیرش بشی و یه سری فرم و اینا داره پر کن تا بفرستن واسه پذیرش. بهتره قبل از اینکه دفترچه رو بفرستی بری پیششون و کلیه سوالاتت رو بپرسی و ببینی اصلا پذیرش دارن یا نه. اون میشه کد عوش کردن در واقع میاد کد مرکز آموزشت رو تغییر میده و با پذیرش یکم فرق داره.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو سپاهی که میخوای پذیرش بشی و یه سری فرم و اینا داره پر کن تا بفرستن واسه پذیرش. بهتره قبل از اینکه دفترچه رو بفرستی بری پیششون و کلیه سوالاتت رو بپرسی و ببینی اصلا پذیرش دارن یا نه. اون میشه کد عوش کردن در واقع میاد کد مرکز آموزشت رو تغییر میده و با پذیرش یکم فرق داره.

ممنون. بازم اگه سوال داشتم مزاحم میشیم! خدا اینترنتو از ما نگیره!

بالا