• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه نمیدونی فداتشم.
بزن تا عادت کنی . :D
چقد حال میده به جا اینکه بری آموزشی ساعت 6-8 بری مسجد محله واسه دوره کارت سبز.:)

به يه چيزي با تمام وجود معتقدم و اينكه عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد . پذيرش ما كه درست نشد برا **** ولي اميد وارم تمام دوستان هر جا هستن خوش باشن و آموزشي راحتي رو سپري كنن

ali 91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم اونجام پنج شنبه 1 تير.
امريه كجا داريد؟
نزديك ايستگاه مترو اتمسفره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها امروز ظهر خواب های اشفته ای دیدم البته خودم آشفته نیستما . خواب دیدم تو آموزشی دارن مجبورم میکنن به خودم مواد منفجره ببندم برم زیر تانک تا یاد بگیرم .............!!!!:eek:

ali 91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فوق لیسانسم. افتادم شهید مدرس کرج. اوضاع احوالش چطوره؟ مثل اینکه 6 صبح 5شنبه باید اونجا باشیم. کسی می دونه 6 صبح واسه اونجا از تهران ماشین هست؟ ماشین می تونیم ببریم؟
یه سوال دیگه. من امریه گرفتم. امریمم تو سیستم ثبت شده. تازه دیروز اومدن برای گزینش پرس و جو. با توجه به اینکه امریم تو **** وظیفه ثبت شده جایی که ازش امریه گرفتم، می تونه امریرو لغو کنه؟!؟!؟
ماشين خطي كرج احتمالا نيست. من فك كنم با آژانس برم اطراف انقلاب. كجاي تهرانيد؟ دوس داشتيد با هم بريم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چه خبره از الان . چهارشنبه شب کل میکنیم با نمره 8 بیخود نوشتن با 4 چخبره مگه

بزن تا عادت کنی.:D

به يه چيزي با تمام وجود معتقدم و اينكه عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد . پذيرش ما كه درست نشد برا **** ولي اميد وارم تمام دوستان هر جا هستن خوش باشن و آموزشي راحتي رو سپري كنن

صدرصد ممکنه خیر توش بوده.
ان شاالله شمام جا خوبی بیفتید.

بچه ها امروز ظهر خواب های اشفته ای دیدم البته خودم آشفته نیستما . خواب دیدم تو آموزشی دارن مجبورم میکنن به خودم مواد منفجره ببندم برم زیر تانک تا یاد بگیرم .............!!!!:eek:

خوبه که.
واسه یاد گرفتن بوده.
آدم هرچی یاد بگیره کمه.
حالا واقعا اینطور خوابی دیدی ؟مردونه ؟

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فوق لیسانسم. افتادم شهید مدرس کرج. اوضاع احوالش چطوره؟ مثل اینکه 6 صبح 5شنبه باید اونجا باشیم. کسی می دونه 6 صبح واسه اونجا از تهران ماشین هست؟ ماشین می تونیم ببریم؟
یه سوال دیگه. من امریه گرفتم. امریمم تو سیستم ثبت شده. تازه دیروز اومدن برای گزینش پرس و جو. با توجه به اینکه امریم تو **** وظیفه ثبت شده جایی که ازش امریه گرفتم، می تونه امریرو لغو کنه؟!؟!؟

من تازه دوره آموزشیم دیروز تموم شده.نیروی دریایی ارتش سیرجان بودم.از بین حدودا 100 نفر امریه ای که بودیم فقط امریه 4-5 نفر که مربوط به اداره میراث فرهنگی و منابع طبیعی و محیط زیست بودن لغو شد ولی بقیه که بهزیستی و کمیته و فنی و حرفه ای بودن واسه همه قبول شد و دیروز بهمون برگ امریه دادن و ترخیص شدیم.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بزن تا عادت کنی.:D

صدرصد ممکنه خیر توش بوده.
ان شاالله شمام جا خوبی بیفتید.

خوبه که.
واسه یاد گرفتن بوده.
آدم هرچی یاد بگیره کمه.
حالا واقعا اینطور خوابی دیدی ؟مردونه ؟

آره مردونه همین بود البته گفتم که آشفته بود جیزای دیگه ای هم دیدم که جاش نیست بازگو شه . ان شاالله که خیره

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
ما نفهمیدیم 1/4 باید کجا بریم بالاخره ؟ یکی میگه برو 01 یکی میگه برو میدون **** . تو برگم نوشته انفرادی . یکی بیاد کامل توضیح بده توروخدا.

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
ما نفهمیدیم 1/4 باید کجا بریم بالاخره ؟ یکی میگه برو 01 یکی میگه برو میدون **** . تو برگم نوشته انفرادی . یکی بیاد کامل توضیح بده توروخدا.

خوب معلومه دیگه می فرستنت انفرادی دیگه!! تا حساب کار دستت بیاد:lol:

نه شوخی کردم باید مستقیم بری 01
من تا اونجا که متوجه شدم برای کسانی که مرکز آموزششون در شهر محل سکونتشونه میرن یک راست پادگانشون و کسانی که مرکز آموزششون خارج از شهر محل سکونت میرن میدان ****

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من تا اونجا که متوجه شدم برای کسانی که مرکز آموزششون در شهر محل سکونتشونه میرن یک راست پادگانشون و کسانی که مرکز آموزششون خارج از شهر محل سکونت میرن میدان ****

ولی من فکر کنم تهرانیا همه اول باید برن میدون **** بعد از اونجا برن پادگان
شما مطمئنی که اول باید مستقیم بریم پادگان؟

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1

شهادتت رو تبریک میگم !! :lol: منم خواب دیدم لب مرز شهید شدم ... :D

این روزا خواب آشفته زیاد میبینی اهمیت نده :D

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4

نه عزیزه من فرغی نمیکنه همه اول باید برن همونجا که تو برگه نوشته مطمئنم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان شنیدم تو 01 فقط لیسانس به بالا ها هستن . فوق دیپلمه ها هم نیستن راست میگن ؟:cool:
یه چی دیگه تو درجه ها میگن درجه ها کم شده به لیسانسه ها استوار میدن . تو ارتش که درجه استواری نداریم . نیر. انتظامیه که استوار داره !! پس تو ارتش همون ستوان سومی میدن ؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
البته این درجه ها رو با رفتن به سربازی اتوماتیک حفظ میشید
5zmj9f6.jpg

با سه ردیف وسط بیشتر از همه کار دارید
به سربازان لیسانس و فوق لیسانس بسته به نمراتی که کسب میکنند یکی از سه درجه
استوار دوم ، استوار و یا ستوان سوم داده میشه. به ما گفتند به معاف از رزم ها فقط استوار دوم میدن
نوشته شده توسط علی پارسا

دادا تو ارتش استوار نداریم که!!!

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
شوخی که نمیکنی؟
داداش ما رو هم دریاب
اموزشی 02 هستم
چطوری ؟

یه آشنایی از طریق دوستش که تو تقسیمات دست داره اوکی کرد جامو !

آموزشی میبد یزد (****) ... بقیشم یا افسریه یا پادگان مرکزی هجرت !

حالا منتظرم کارت سفید بیاد ببنیم چیکار کرده ...

داداشت باید من تازه واردو دریابه اون موقع نه من !!! :D

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاش منم میتونستم برج 4 بیام...من برج 6 هستم...چون دیر کارام انجام شد...میتونستم تعجیل کنم حتی به ارتشم که بیافتم رازیم اما خوب قسمت نشد

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام گفت اگه تعجیل کنی یهو میندازنت نیرو دریایی یا یه جای پرت...
منم گوش کردم..
از دوستان کسی میدونه **** خاتم چطوره اوضاعش؟

بالا