بچه ها سرتون رو کچل کردید؟
چه خبره از الان . چهارشنبه شب کل میکنیم با نمره 8 بیخود نوشتن با 4 چخبره مگه
بچه ها سرتون رو کچل کردید؟
آخه نمیدونی فداتشم.
بزن تا عادت کنی .
چقد حال میده به جا اینکه بری آموزشی ساعت 6-8 بری مسجد محله واسه دوره کارت سبز.
ماشين خطي كرج احتمالا نيست. من فك كنم با آژانس برم اطراف انقلاب. كجاي تهرانيد؟ دوس داشتيد با هم بريمسلام
فوق لیسانسم. افتادم شهید مدرس کرج. اوضاع احوالش چطوره؟ مثل اینکه 6 صبح 5شنبه باید اونجا باشیم. کسی می دونه 6 صبح واسه اونجا از تهران ماشین هست؟ ماشین می تونیم ببریم؟
یه سوال دیگه. من امریه گرفتم. امریمم تو سیستم ثبت شده. تازه دیروز اومدن برای گزینش پرس و جو. با توجه به اینکه امریم تو **** وظیفه ثبت شده جایی که ازش امریه گرفتم، می تونه امریرو لغو کنه؟!؟!؟
چه خبره از الان . چهارشنبه شب کل میکنیم با نمره 8 بیخود نوشتن با 4 چخبره مگه
به يه چيزي با تمام وجود معتقدم و اينكه عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد . پذيرش ما كه درست نشد برا **** ولي اميد وارم تمام دوستان هر جا هستن خوش باشن و آموزشي راحتي رو سپري كنن
بچه ها امروز ظهر خواب های اشفته ای دیدم البته خودم آشفته نیستما . خواب دیدم تو آموزشی دارن مجبورم میکنن به خودم مواد منفجره ببندم برم زیر تانک تا یاد بگیرم .............!!!!
سلام
فوق لیسانسم. افتادم شهید مدرس کرج. اوضاع احوالش چطوره؟ مثل اینکه 6 صبح 5شنبه باید اونجا باشیم. کسی می دونه 6 صبح واسه اونجا از تهران ماشین هست؟ ماشین می تونیم ببریم؟
یه سوال دیگه. من امریه گرفتم. امریمم تو سیستم ثبت شده. تازه دیروز اومدن برای گزینش پرس و جو. با توجه به اینکه امریم تو **** وظیفه ثبت شده جایی که ازش امریه گرفتم، می تونه امریرو لغو کنه؟!؟!؟
بزن تا عادت کنی.
صدرصد ممکنه خیر توش بوده.
ان شاالله شمام جا خوبی بیفتید.
خوبه که.
واسه یاد گرفتن بوده.
آدم هرچی یاد بگیره کمه.
حالا واقعا اینطور خوابی دیدی ؟مردونه ؟
ما نفهمیدیم 1/4 باید کجا بریم بالاخره ؟ یکی میگه برو 01 یکی میگه برو میدون **** . تو برگم نوشته انفرادی . یکی بیاد کامل توضیح بده توروخدا.
خوب معلومه دیگه می فرستنت انفرادی دیگه!! تا حساب کار دستت بیاد:lol:
نه شوخی کردم باید مستقیم بری 01
من تا اونجا که متوجه شدم برای کسانی که مرکز آموزششون در شهر محل سکونتشونه میرن یک راست پادگانشون و کسانی که مرکز آموزششون خارج از شهر محل سکونت میرن میدان ****
اتفاقا به منم خیلی نزدیکه
اگه بشه یه کاری کرد کله خدمت همینجا بود که معرکه میشه
بچه ها امروز ظهر خواب های اشفته ای دیدم البته خودم آشفته نیستما . خواب دیدم تو آموزشی دارن مجبورم میکنن به خودم مواد منفجره ببندم برم زیر تانک تا یاد بگیرم .............!!!!
برای بعد آموزشی جا رزرو کردم ... یا افسریه میفتم یا هجرت ! هر دوش نزدیکه
خوب معلومه دیگه می فرستنت انفرادی دیگه!! تا حساب کار دستت بیاد:lol:
نه شوخی کردم باید مستقیم بری 01
من تا اونجا که متوجه شدم برای کسانی که مرکز آموزششون در شهر محل سکونتشونه میرن یک راست پادگانشون و کسانی که مرکز آموزششون خارج از شهر محل سکونت میرن میدان ****
البته این درجه ها رو با رفتن به سربازی اتوماتیک حفظ میشید
با سه ردیف وسط بیشتر از همه کار دارید
به سربازان لیسانس و فوق لیسانس بسته به نمراتی که کسب میکنند یکی از سه درجه
استوار دوم ، استوار و یا ستوان سوم داده میشه. به ما گفتند به معاف از رزم ها فقط استوار دوم میدن
نوشته شده توسط علی پارسا
شوخی که نمیکنی؟
داداش ما رو هم دریاب
اموزشی 02 هستم
چطوری ؟