کاش منم میتونستم برج 4 بیام...من برج 6 هستم...چون دیر کارام انجام شد...میتونستم تعجیل کنم حتی به ارتشم که بیافتم رازیم اما خوب قسمت نشد
هر چی دیرتر میشه استرس آدم بیشتر میشه . من خدا خدا میکنم این هفته سریع تموم بشه برم ...
کاش منم میتونستم برج 4 بیام...من برج 6 هستم...چون دیر کارام انجام شد...میتونستم تعجیل کنم حتی به ارتشم که بیافتم رازیم اما خوب قسمت نشد
بله 01 فقط لیسانس به بالا می گیره ... درجه ها کم نشده تازه شایعه هست می خواد افزایش کنه ولی در کل افزایش یا کاهش درجه چون برای لیسانس سطح درجه را از ستوانی به استواری تغییر می ده پس احتیاج به تغییر ساختار ارتش داره و بنابراین در سال 91 این اتفاق نمی افته این حرفه فرمانده پادگان 01 هست .... درجه استواری در ارتش داریم ... آونهایی که بچه تهرانن و تو برگه سفیدشون زده انفرادی باید برن مستقیم پادگان بیخودی خودتون رو اذیت نکنین ...من اعزامی 1 اردیبهشت بودمدوستان شنیدم تو 01 فقط لیسانس به بالا ها هستن . فوق دیپلمه ها هم نیستن راست میگن ؟
یه چی دیگه تو درجه ها میگن درجه ها کم شده به لیسانسه ها استوار میدن . تو ارتش که درجه استواری نداریم . نیر. انتظامیه که استوار داره !! پس تو ارتش همون ستوان سومی میدن ؟
من تازه دوره آموزشیم دیروز تموم شده.نیروی دریایی ارتش سیرجان بودم.از بین حدودا 100 نفر امریه ای که بودیم فقط امریه 4-5 نفر که مربوط به اداره میراث فرهنگی و منابع طبیعی و محیط زیست بودن لغو شد ولی بقیه که بهزیستی و کمیته و فنی و حرفه ای بودن واسه همه قبول شد و دیروز بهمون برگ امریه دادن و ترخیص شدیم.
بچه هایی که 01 افتادین منم مثل شما خیلی استرس داشتم 2 ماه پیش ولی باور کنید فقط هفته اول سخته اونم چون به شرایط عادت نکردین ... ببینین شما حدود 9 هفته آموزشی دارین که در نهایت اگه یه تقویم بذاری جلوت در بدترین شرایط 40 تا 45 روز بیشتر آموزشی نیستین ... هفته اول فقط 2 روز حدودا پادگانی که اونم مال این که بهتون استحقاقی ها و تخت و کمد تحویل بدن و عملا یکم بهتون تحکم کنن تا یاد بگیرین محیط نظامی هست خیلی سخت نگیرین این 2 روز می گذره ... هفته 2 شما عملا از شنبه تا 5 شنبه ظهر هرشب پادگانی و همش کلاسای توجیهی دارین هر سازمانی تو پادگان می یاد براتون کلی حرف می زنه تو مسجد ، پنج شنبه ظهر همه بجز نگهبانا می رن مرخصی تا شنبه صبح و از هفته سوم روز برگ می شین یعنی بچه ها اگه نگهبان نباشن عصر ساعت 4 بعد از ظهر می رن خونه تا فرداش 5:45 اولش روز برگ 20 نفر میدن ولی مدام زیاد میشه .ببین نگهبانی هم کلا تو دوره باید 14 تا بدین ولی بستگی داره چقدر زرنگ باشی میشه اصلا ندی یا کمتر بدی ...من اعزامی 1 اردیبهشت بودم
من فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم از دانشگاه علم و صنعت ... از تهران اعزام شدم ...هنوز تقسیمات انجام نشده ...نگهبان اسلحه خانه داریم که 4 تا 2 ساعت به فاصله 4 ساعت هست ، نگهبان آسایشگاه هست که فقط 2 ساعت شب هست اینا رو باید پست بدی ولی گروهبان نگهبان و پاسبخش هم هست ، در کل تو لوحه نگهبانی روزی 16 نفر هستنسلام
شما لیسانس هستید یا فوق؟ تقسیماتتون انجام شده؟ کجا افتادید؟ این نگهبانی زمانش چند ساعته ؟ روزه ؟ شبه؟ از کجا اعزام شدید؟ رشته تون رو هم بی زحمت بگید؟
با تشکر
تشکرمن فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم از دانشگاه علم و صنعت ... از تهران اعزام شدم ...هنوز تقسیمات انجام نشده ...نگهبان اسلحه خانه داریم که 4 تا 2 ساعت به فاصله 4 ساعت هست ، نگهبان آسایشگاه هست که فقط 2 ساعت شب هست اینا رو باید پست بدی ولی گروهبان نگهبان و پاسبخش هم هست ، در کل تو لوحه نگهبانی روزی 16 نفر هستن
من فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم از دانشگاه علم و صنعت ... از تهران اعزام شدم ...هنوز تقسیمات انجام نشده ...نگهبان اسلحه خانه داریم که 4 تا 2 ساعت به فاصله 4 ساعت هست ، نگهبان آسایشگاه هست که فقط 2 ساعت شب هست اینا رو باید پست بدی ولی گروهبان نگهبان و پاسبخش هم هست ، در کل تو لوحه نگهبانی روزی 16 نفر هستن
دو تا سوال دیگه! فوق ها هم کد می خورن یا نه؟ توی تقسیمات فوق لیسانس ها توی شهر خودشون هستن یا مشخص نیست؟
ولی من فکر کنم تهرانیا همه اول باید برن میدون **** بعد از اونجا برن پادگان
شما مطمئنی که اول باید مستقیم بریم پادگان؟
عمران کد نمی خوره فکر کنم ... فوق هم کد نمی خورهسلام
من 06 افتادم 1 تیر
اگه تونستی یه آمار بگیر که رشته عمران دوره کد میخوره یا نه؟
ممنون
8 تا شرط ... همه اینارو 4 روز اگه صبر کنی می فهمی ... رو تابلو اعلانات هر یگان می زنن ....برادر در حین خدمت هم یکی از شرایطدوستان یه سری استثنا ها هست که اگه داشته باشی یگان میفتی شهر خودت .. کسی اطلاع نداره برادر حین خدمت داشتن هم جزو اون استثنا ها هست یا نه؟
8 تا شرط ... همه اینارو 4 روز اگه صبر کنی می فهمی ... رو تابلو اعلانات هر یگان می زنن ....برادر در حین خدمت هم یکی از شرایط
نه عزیز جان **** و ازتشش فرقی نداره .. شرط پدر نظامی رو داریم حالا چه ارتش یا چه **** ولی چیزی یادم نمیاد برای جانبازی تو شرایط چه حالا مال ارتش باشه و چه مال **** ..فرزند جانباز ظاهرا جز شرایط ارتش حساب نمیشه و فقط **** قبول میکنه، درسته؟
هی وای من. پس می شه که لغو بشه؟!؟! یا خدا. من پیش خودم گفتم دیگه بیخ ریش صاحابشونم!!!!
کسی از مدرس کرج چیزی نمی دونه؟
دوستان یه سری استثنا ها هست که اگه داشته باشی یگان میفتی شهر خودت .. کسی اطلاع نداره برادر حین خدمت داشتن هم جزو اون استثنا ها هست یا نه؟
مدرس کرج بهترین پادگان آموزشی **** هست، هتله خیالت راحت.
هست، در صورتی که برادرتون غیبت نداشته باشه (داشته باشه و بخشیده شده باشه قبول نیست) و اینکه برادرتون تو شهر خودتون خدمت نکنه در اون صورت به برادرتون بگید یه گواهی اشتغال به خدمت بگیره بده به شما ببری با خودت.
برادرم فعلا هفته اخره اموزشیشه تو شهر خودمون ..یعنی اگه یگان بیفته شهر دیگه من باید پاشم برم گواهیشو بگیرم بیارم..
هست، در صورتی که برادرتون غیبت نداشته باشه (داشته باشه و بخشیده شده باشه قبول نیست) و اینکه برادرتون تو شهر خودتون خدمت نکنه در اون صورت به برادرتون بگید یه گواهی اشتغال به خدمت بگیره بده به شما ببری با خودت.