• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی وقتا هم شده که لباس دادن و 1 هفته نگه داشتن ! بعد گفتن برید اندازه کنید ...

حتما با سر تراشیده برو و تا جایی که جا داره کوتاه کن ... چون اگه زیر ماشینای خودشون بیفتی 1 موتو میزنه 4 تاشو میکنه !

بزن بریز پایین .مرگ یه بار شیون یه بار بزن راحت شی

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا فکر نکنم روز اول پادگان نگهمون دارم . اگه احتمال داره نگه دارن با خودمون وسایل ببریم ؟

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی میدونه **** چند وقت به چند وقت نیرو میگیره؟ من دارم تا شهریور دوره تکمیلی بسیجو میرم میخوام شهریور دفترچه رو بفرستم به امید آبان ماه...یعنی احتمال داره **** پذیرش نکنه؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها کسی میدونه **** چند وقت به چند وقت نیرو میگیره؟ من دارم تا شهریور دوره تکمیلی بسیجو میرم میخوام شهریور دفترچه رو بفرستم به امید آبان ماه...یعنی احتمال داره **** پذیرش نکنه؟

بیخیاله **** مثل مرد برو ارتش خدمت کن . نمیدونم چرا حس بدی نسبت به **** دارم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

وقت خاصی نداره.
باید بپرسی از بخش وظیفه **** استان یا **** شهرستانتون سوال بپرس ببینم واسه اون ماه مد نظرتون پذیرش دارن یا خیر.

بیخیاله **** مثل مرد برو ارتش خدمت کن . نمیدونم چرا حس بدی نسبت به **** دارم

داداش یعنی کسی که نمیره ارتش مرد نیست ؟ ؟؟؟ :D

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
وقت خاصی نداره.
باید بپرسی از بخش وظیفه **** استان یا **** شهرستانتون سوال بپرس ببینم واسه اون ماه مد نظرتون پذیرش دارن یا خیر.

داداش یعنی کسی که نمیره ارتش مرد نیست ؟ ؟؟؟ :D

نه داداش قصد جسارت نداشتم . اخه آدم مفت خور تو **** زیاد دیدم ازشون خوشم نمیاد . احساس میکنم بیشترشون دورو منافق ظاهر سازن. دور از محضر عزیزای جان بر کف متعهد

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
فراخوان اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه ها در تيرماه سال 91

سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :كليه مشمولان فارغ‌التحصيل دانشگاهي كه زمان اعزام آنان اول تير ماه سال1391 مي باشد مي بايست در ساعت ومحلي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا درقالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح ابلاغ گرديده حضور نمايند،همچنين عدم حضور به موقع در زمان و محلهاي تعيين شده غيبت محسوب مي گردد.

MHCIP Portal - دسترسي سريع

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
فراخوان اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه ها در تيرماه سال 91

سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :كليه مشمولان فارغ‌التحصيل دانشگاهي كه زمان اعزام آنان اول تير ماه سال1391 مي باشد مي بايست در ساعت ومحلي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا درقالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح ابلاغ گرديده حضور نمايند،همچنين عدم حضور به موقع در زمان و محلهاي تعيين شده غيبت محسوب مي گردد.

MHCIP Portal - دسترسي سريع

دیگه رسمن داریم قاطی خروسا میشیم

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
اینم چندتا شعر در وصف ما سربازها :

بسوزد آنکه سربازی بنا کرد / تو را از من ، مرا از تو جدا کرد
گروهبانان مرا بیچاره کردند / لباس شخصی ام را پاره کردند
به خط کردند تراشیدند سرم را / لباس آش خوری کردند تنم را

سر پستم رسیدم خوابم آمد / محبت های مادر یادم آمد
نوشتم نامه ای با برگ چایی / کلاغ پر میروم مادر کجایی
نوشتم نامه ای با برگ انگور / جدا گشتم دو سال از خانه ام دور

به صف کردند تراشیدند سرم را / لباس ارتشی کردند تنم را
الهی خیر نبینی سر گروهبان / که امشب کردی تو مرا نگهبان

به امید اینکه همه موقع تقسیم همونجایی بیوفتن که دوست دارن!!!
آممممممممممممممممممممممممممین

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
فراخوان اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصیل دانشگاه ها در تیرماه سال ۹۱

سازمان وظیفه عمومی ناجا طی اطلاعیه ای اعلام نمود: کلیه مشمولان فارغ‌التحصیل دانشگاهی که زمان اعزام آنان اول تیر ماه سال۱۳۹۱ می باشد می بایست در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا درقالب برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح ابلاغ گردیده حضور یابند،همچنین عدم حضور به موقع در زمان و محلهای تعیین شده غیبت محسوب می گردد.براساس این اطلاعیه ،آندسته از مشمولانی که به هر دلیل تاکنون موفق به دریافت برگ معرفی نامه مشمولان به مراکزآموزش نیروهای مسلح نگردیده اند می توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+۱۰) مراجعه ونسبت به دریافت برگ مذکور اقدام وبر اساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمایند.لازم به تاکید است: که مشمولان می بایست کلیه اوراق مربوط به اعزام (برگ آماده به خدمت، برگ واکسیناسیون، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکزآموزش نیروهای مسلح وسایر مدارک موردنیاز ازجمله شناسنامه، کارت ملی، و….) رادرهنگام مراجعه واعزام به خدمت به همراه داشته باشند.

**** وظیفه و خدمت سربازی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
برگه من اومد ، بیمارستان امام سجاد ناجا !
خیلی استرس گرفتم ، من پیش یکی از پزشک های **** وظیفه رفتم و گفت معافم ! ولی این جا نبود ! :( :( !

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
من کد ام رو تغییر دادم به 01 ! :دی نیروی انتظامی مزرن آباد توی تقسیم میوفتن مرز! آموزشی هم که می بینن به همین منظوره...

Last edited:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
برگه من اومد ، بیمارستان امام سجاد ناجا !
خیلی استرس گرفتم ، من پیش یکی از پزشک های **** وظیفه رفتم و گفت معافم ! ولی این جا نبود ! :( :( !

کی بهت گفت معافی دکتر حسینی شکوه خیابان دولت ؟
به منم گفت برو دنبالش معافی کلی وقتم تلف شد آخر معاف از رزم دادن که کاش اینم نمیدادن ؟

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کد ام رو تغییر دادم به 01 ! :دی نیروی انتظامی مزرن آباد توی تقسیم میوفتن مرزن بدون استثنا! آموزشی هم که می بینن به همین منظوره...

چند سوال:
1- چطور کد را تغییر دادید؟
2- مطلبی رو که در مورد مرزبانی گفتید چقدر بهش ایمان دارید؟

من هم اول تیر مرزن آباد هستم (فکر کنم چند صفحه پیش هم باهم حرف زده بودیم)
بعد از مشخص شدن محل آموزش مثل خیلی از شماها تو وب تحقیقات خودم رو شروع کردم در مورد این آموزشگاه که متوجه شدم اسم کامل اونجا "مرکز آموزش علمی تخصصی مرزبانی شهید ادیبی مرزن آباد چالوس" هست. حتی تو چند سایت رسمی و غیر رسمی هم اگر بگردین مطالبی در مورد سخنرانی مقامات در مراسم های پایان دوره این مرکز به چشم میخوره که بیشتر در مورد آمادگی نیروهای آموزش دیده در این مرکز برای حفاظت از مرزهاست. ولی امکان داره برای کادر درجه داری پایور باشه چون در برخی موارد به این نکته هم اشاره شده حتی یکی از دوستان که دو سال پیش اونجا بود می گفت که حدود 20درصد برای مرز هستند و بقیه تقسیمات برای راهور و کلانتری و ... بوده که البته امکان داره تو این دو سال تغییرات زیادی در تقسیمات انجام شده باشه. یکی هم اخیرا می گفت اونجا بجز شرایط دارها همه میرن مرز!

در هر صورت وقتی کد نیروی انتظامی می خوری باید همه جوره خودت رو آماده هر اتفاقی بکنی.:wacko:
همچنین برای شما دوست عزیز که کدتون رو تغییر دادید در طول خدمت آرزوی سلامتی و روزهای خوش می کنم.:D
بالاخره مرزبانی هم به نیرو نیاز داره و از هر چندتا سرباز ناجا اسم چندتاشون برای اونجا در میاد که امید وارم اگه اسم من هم بود بتونم مفید باشم.
من کارشناس ارشد فیزیک و حفاظت خاک هستم (اسم رشته من چقدر شبیه حفاظت از مرز هست فکر کنم اگر همه رو هم وسط شهر بفرستن من یکی رو به این دلیل می برن مرز:happy:)

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
چند سوال:
1- چطور کد را تغییر دادید؟
2- مطلبی رو که در مورد مرزبانی گفتید چقدر بهش ایمان دارید؟

من هم اول تیر مرزن آباد هستم (فکر کنم چند صفحه پیش هم باهم حرف زده بودیم)
بعد از مشخص شدن محل آموزش مثل خیلی از شماها تو وب تحقیقات خودم رو شروع کردم در مورد این آموزشگاه که متوجه شدم اسم کامل اونجا "مرکز آموزش علمی تخصصی مرزبانی شهید ادیبی مرزن آباد چالوس" هست. حتی تو چند سایت رسمی و غیر رسمی هم اگر بگردین مطالبی در مورد سخنرانی مقامات در مراسم های پایان دوره این مرکز به چشم میخوره که بیشتر در مورد آمادگی نیروهای آموزش دیده در این مرکز برای حفاظت از مرزهاست. ولی امکان داره برای کادر درجه داری پایور باشه چون در برخی موارد به این نکته هم اشاره شده حتی یکی از دوستان که دو سال پیش اونجا بود می گفت که حدود 20درصد برای مرز هستند و بقیه تقسیمات برای راهور و کلانتری و ... بوده که البته امکان داره تو این دو سال تغییرات زیادی در تقسیمات انجام شده باشه. یکی هم اخیرا می گفت اونجا بجز شرایط دارها همه میرن مرز!

در هر صورت وقتی کد نیروی انتظامی می خوری باید همه جوره خودت رو آماده هر اتفاقی بکنی.:wacko:
همچنین برای شما دوست عزیز که کدتون رو تغییر دادید در طول خدمت آرزوی سلامتی و روزهای خوش می کنم.:D
بالاخره مرزبانی هم به نیرو نیاز داره و از هر چندتا سرباز ناجا اسم چندتاشون برای اونجا در میاد که امید وارم اگه اسم من هم بود بتونم مفید باشم.
من کارشناس ارشد فیزیک و حفاظت خاک هستم (اسم رشته من چقدر شبیه حفاظت از مرز هست فکر کنم اگر همه رو هم وسط شهر بفرستن من یکی رو به این دلیل می برن مرز:happy:)

سلام عزیز
1- بند پ! :دی
2- والا این 2تا از آشناهامون این مورد رو گفته بودن + توی روزنامه جام جم مازندران خوانده بودم

:)) آره اسم رشتت غلط اندازه! :D آره این احتمالش هم هست که مرز نیوفتین (پستم رو ادیت کردم) اینم میدونم که خود پادگان هم پذیرش میکنه از بین سرباز های آموزشی! مرز یه خوبیش اینکه از خدمتت 2-3 ماه کم میشه ولی خوب ، دوری از خانواده سخته...
تشکر انشالله شما هم جای دلخواهتون بیوفتین :X استان شما هم که مرز های خوبی داره

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کی بهت گفت معافی دکتر حسینی شکوه خیابان دولت ؟
به منم گفت برو دنبالش معافی کلی وقتم تلف شد آخر معاف از رزم دادن که کاش اینم نمیدادن ؟

دکتر طالقانی رضایی ، تو فارابی هست و مخصوص **** وظیفه ! مطبش تو مطهری رفتم
من تنبلی چشم و انحراف دارم ، عمل هم کردم

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه خبره از الان . چهارشنبه شب کل میکنیم با نمره 8 بیخود نوشتن با 4 چخبره مگه

داداش یکی از آشناهای رفیقم اول اردیبهشت 04 بیرجند افتاده بود، قبل اعزام با 4 زده بود اونجا که رفته بود دوباره موهاشو با 2 زده بودن:p:lol:
اتفاقا صبح رفته بود حوزه گفته بودن ساعت 11 ترمینال باشی، عصرشم بیرجند بودش!
شاید سر ظهر آفتاب خورده به موهاش رشدش زیاد شده!!! :D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

دوستام من پایه خدمتیم سال 86 هست و مرخصی گرفتم
الان بخوام برم همون 18 ماه هست یا 21 ماه؟

بالا