چند سوال:
1- چطور کد را تغییر دادید؟
2- مطلبی رو که در مورد مرزبانی گفتید چقدر بهش ایمان دارید؟
من هم اول تیر مرزن آباد هستم (فکر کنم چند صفحه پیش هم باهم حرف زده بودیم)
بعد از مشخص شدن محل آموزش مثل خیلی از شماها تو وب تحقیقات خودم رو شروع کردم در مورد این آموزشگاه که متوجه شدم اسم کامل اونجا "مرکز آموزش علمی تخصصی مرزبانی شهید ادیبی مرزن آباد چالوس" هست. حتی تو چند سایت رسمی و غیر رسمی هم اگر بگردین مطالبی در مورد سخنرانی مقامات در مراسم های پایان دوره این مرکز به چشم میخوره که بیشتر در مورد آمادگی نیروهای آموزش دیده در این مرکز برای حفاظت از مرزهاست. ولی امکان داره برای کادر درجه داری پایور باشه چون در برخی موارد به این نکته هم اشاره شده حتی یکی از دوستان که دو سال پیش اونجا بود می گفت که حدود 20درصد برای مرز هستند و بقیه تقسیمات برای راهور و کلانتری و ... بوده که البته امکان داره تو این دو سال تغییرات زیادی در تقسیمات انجام شده باشه. یکی هم اخیرا می گفت اونجا بجز شرایط دارها همه میرن مرز!
در هر صورت وقتی کد نیروی انتظامی می خوری باید همه جوره خودت رو آماده هر اتفاقی بکنی.:wacko:
همچنین برای شما دوست عزیز که کدتون رو تغییر دادید در طول خدمت آرزوی سلامتی و روزهای خوش می کنم.
بالاخره مرزبانی هم به نیرو نیاز داره و از هر چندتا سرباز ناجا اسم چندتاشون برای اونجا در میاد که امید وارم اگه اسم من هم بود بتونم مفید باشم.
من کارشناس ارشد فیزیک و حفاظت خاک هستم (اسم رشته من چقدر شبیه حفاظت از مرز هست فکر کنم اگر همه رو هم وسط شهر بفرستن من یکی رو به این دلیل می برن مرز:happy