• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یکی از بچه ها بهم گفت موهاتو کل نکن 01 روز اول میفرستن تا 5 تیر خونه .همون موقع کل کن ؟
راست میگه ؟ یه موقع روز اول با موهای فشن نریم بهمون گیر بدن ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان یکی از بچه ها بهم گفت موهاتو کل نکن 01 روز اول میفرستن تا 5 تیر خونه .همون موقع کل کن ؟

بزن رفیق ! 1 هفته فرقی ندار ، ولی بری اونجا تو چشم باشی بدتره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

کچل کن بهتره.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
اعزامی های تیر فکر کنم همتون تغییرات دمایی را خوب رصد میکنید . هوا ناجوان مردانه و بیرحمانه داره گرم میشه . داره به سمت 50 درجه میره ( شاید من اینجوری حس میکنم؟) دور از محضر شریف دوستان احتمال جر خوردن خیلی بالاست :f34r:
چاره ای نیست . خدایا قدرت تحمل این گرمای شدید را بده.... آمین خدایا.............. آمین

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
داداش من دوره اردیبهشت 01 هستم.

نه کچل نکن بهت گیر نمیدن حتی هفته اول که میری آموزشی ما بچه هامون موهاشون و نزدن.
ما اگه خدا بخواد 4 شنبه آموزش در مرکز آموزشی هتل 01 به پایان میرسه.

فقط یک نصیحت حتما صف های اول وایسا که بندازنت هنگ 1 که این دوره هنگ 1 خیلی حال میکنند.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
داداش من دوره اردیبهشت 01 هستم.

نه کچل نکن بهت گیر نمیدن حتی هفته اول که میری آموزشی ما بچه هامون موهاشون و نزدن.
ما اگه خدا بخواد 4 شنبه آموزش در مرکز آموزشی هتل 01 به پایان میرسه.

فقط یک نصیحت حتما صف های اول وایسا که بندازنت هنگ 1 که این دوره هنگ 1 خیلی حال میکنند.

داداش شما که اردیبهشت 01 بودی . روز اول نگهتون داشتن یا فرستادن خونه ؟ ریش تراش برقی میشه با خودمون ببریم پادگان یا نه گیر میدن؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
محضر دوستان یه نکته رو عرض کنم که در مورد مرخصی و فرستادن به دوره حتما قرار نیست هر کاری با قبلیها کردن با شما هم بکنند.
بخصوص این دوره که 1 تیر میشه پنجشنبه شاید اگه شنبه برید چون اول هفته است دیگه بر نگردونن خونه
کلا سلیقه ای هست

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
اعزامی های تیر فکر کنم همتون تغییرات دمایی را خوب رصد میکنید . هوا ناجوان مردانه و بیرحمانه داره گرم میشه . داره به سمت 50 درجه میره ( شاید من اینجوری حس میکنم؟) دور از محضر شریف دوستان احتمال جر خوردن خیلی بالاست :f34r:
چاره ای نیست . خدایا قدرت تحمل این گرمای شدید را بده.... آمین خدایا.............. آمین

اوه ! من که به احتمال 90% میبد یزد افتادم ... فکر کنم مثل چوب سوخته برگردم از آموزشی !!

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محضر دوستان یه نکته رو عرض کنم که در مورد مرخصی و فرستادن به دوره حتما قرار نیست هر کاری با قبلیها کردن با شما هم بکنند.
بخصوص این دوره که 1 تیر میشه پنجشنبه شاید اگه شنبه برید چون اول هفته است دیگه بر نگردونن خونه
کلا سلیقه ای هست

فرشاد خان عرض أدب ، نيستي داداش دلمون برات تنگ شده

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز يه سر رفتم محل آمو زشيم جهرم ، خدا به دادم برسه گرماش وحشتنا كه هاااااا ولي با دژبان ها يه رفاقتي پيدا كرديم .

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من خودم از قسمت مشاوره سازمان **** وظیفه پرسیدم گفتند که اموزشی اعزام 1/4/91 دو ماه است.
لطفا شایعه سازی نکنید.

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
نیازی نیست بزنی من خودم 01 هستم 4 شنبه هم تحلیفه اونجا روی موی سر زیاد گیر نیستن!

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه ! من که به احتمال 90% میبد یزد افتادم ... فکر کنم مثل چوب سوخته برگردم از آموزشی !!

خدا نكنه داداش ، كرم ضد آفتاب پماد سوختگي و ويتامين آ دي وادت نره در ضمن انواع ويروس ها مجمله اسهال و وبأ و زرد زخم هم روكارن خيلي مواظب خودت باش

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
داداش شما که اردیبهشت 01 بودی . روز اول نگهتون داشتن یا فرستادن خونه ؟ ریش تراش برقی میشه با خودمون ببریم پادگان یا نه گیر میدن؟
ریش تراش تیغ اسپری هیچ اشکالی نداره ببر!من خودم دو سه بار اونجا با تیغ اصلاح کردم...01 بهترین هتل دنیاست!!!
سیگار هم می برم کلا زیاد نمی گردنت!

بالا