دکتر طالقانی رضایی ، تو فارابی هست و مخصوص **** وظیفه ! مطبش تو مطهری رفتم
من تنبلی چشم و انحراف دارم ، عمل هم کردم
خوب معاف باید بشی دیگه
دکتر طالقانی رضایی ، تو فارابی هست و مخصوص **** وظیفه ! مطبش تو مطهری رفتم
من تنبلی چشم و انحراف دارم ، عمل هم کردم
خوب معاف باید بشی دیگه
دوستام من پایه خدمتیم سال 86 هست و مرخصی گرفتم
الان بخوام برم همون 18 ماه هست یا 21 ماه؟
دوستان یکی از بچه ها بهم گفت موهاتو کل نکن 01 روز اول میفرستن تا 5 تیر خونه .همون موقع کل کن ؟
راست میگه ؟ یه موقع روز اول با موهای فشن نریم بهمون گیر بدن ؟
بزن رفیق ! 1 هفته فرقی نداره ، ولی بری اونجا تو چشم باشی بدتره
دوستان یکی از بچه ها بهم گفت موهاتو کل نکن 01 روز اول میفرستن تا 5 تیر خونه .همون موقع کل کن ؟
بزن رفیق ! 1 هفته فرقی ندار ، ولی بری اونجا تو چشم باشی بدتره
بزن بریز پایین .مرگ یه بار شیون یه بار بزن راحت شی
سلام
داداش من دوره اردیبهشت 01 هستم.
نه کچل نکن بهت گیر نمیدن حتی هفته اول که میری آموزشی ما بچه هامون موهاشون و نزدن.
ما اگه خدا بخواد 4 شنبه آموزش در مرکز آموزشی هتل 01 به پایان میرسه.
فقط یک نصیحت حتما صف های اول وایسا که بندازنت هنگ 1 که این دوره هنگ 1 خیلی حال میکنند.
اعزامی های تیر فکر کنم همتون تغییرات دمایی را خوب رصد میکنید . هوا ناجوان مردانه و بیرحمانه داره گرم میشه . داره به سمت 50 درجه میره ( شاید من اینجوری حس میکنم؟) دور از محضر شریف دوستان احتمال جر خوردن خیلی بالاست :f34r:
چاره ای نیست . خدایا قدرت تحمل این گرمای شدید را بده.... آمین خدایا.............. آمین
محضر دوستان یه نکته رو عرض کنم که در مورد مرخصی و فرستادن به دوره حتما قرار نیست هر کاری با قبلیها کردن با شما هم بکنند.
بخصوص این دوره که 1 تیر میشه پنجشنبه شاید اگه شنبه برید چون اول هفته است دیگه بر نگردونن خونه
کلا سلیقه ای هست
نیازی نیست بزنی من خودم 01 هستم 4 شنبه هم تحلیفه اونجا روی موی سر زیاد گیر نیستن!دوستان یکی از بچه ها بهم گفت موهاتو کل نکن 01 روز اول میفرستن تا 5 تیر خونه .همون موقع کل کن ؟
اوه ! من که به احتمال 90% میبد یزد افتادم ... فکر کنم مثل چوب سوخته برگردم از آموزشی !!
ریش تراش تیغ اسپری هیچ اشکالی نداره ببر!من خودم دو سه بار اونجا با تیغ اصلاح کردم...01 بهترین هتل دنیاست!!!داداش شما که اردیبهشت 01 بودی . روز اول نگهتون داشتن یا فرستادن خونه ؟ ریش تراش برقی میشه با خودمون ببریم پادگان یا نه گیر میدن؟