• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
به وظیفه ها توی ارتش استواری نمیدن . اما نیروی انتظامی میده .

هیچ مشکلی نیست پادگان به پادگان فرق میکنه اما 06 و 01 نیرو زمینی میدونم که مشکلی نداره

اینایی که تو آیین نامه نوشته اجرا نمیشه الان درجه ها اینه
کاردانی : گروهبان یکم
کارشناسی : ستوانسوم
کارشناسی ارشد و پزشک : ستواندم
PhD یا دکترای تخصصی : ستوانیکم
اما شنیدم از وقتی خدمت 21 ماه شده درجه ها هم مثل قبل شده یعنی به لیسانس ستواندومی میدن .
باید تا درجه گرفتن اعزامی های برج 2 صبر کنید تا معلوم بشه . در ضمن این درجه ها جنبه ی تزیینی داره :ی گروهبان با ستواندوم برای وظیفه ها هیچ فرقی نداره یه استوار کادری میاد دهنتو سرویس میکنه میره و شما هرچی باشی یه وظیفه ای !

دوستان گمان نکنم اضافه شدن مدت خدمت تاثیری روی درجه ها داشته باشه
در ضمن من خودم بخشنامه رو خوندم ( توی آموزشی که منشی گروهان بودم توی دفتر فرماندهی گیرم اومد و خوندمش) اینطوری بود که
البته برای نیروی انتظامی
فوق دیپلم = 50% گروهبان 2 و 50% گروهبان 1
لیسانس = 40% استوار 2 - 40% استوار 1 و 20% ستوانسوم
فوق لیسانس = 60% ستوانسوم و 40% ستواندوم
دکتری = 40% ستواندوم و 60% ستوانیکم

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه نفر که خدا خیرش بده بیاد راجع به این 8 تا شرطی که اگه داشته باشی می افتی شهر خودت صحبت کنه ،
این 8 تا شرط دقیقا چی هستن؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوره تکمیلی من از از 7 تیر شروع میشه. میخوام کاری کنم حتی 2، 3 روز آموزشی هم نرم.!!! از حرفای قبلیت فهمیدم که تنها کار پذیرش گرفتنه. پس با این حساب زوده اقدام کنم؟

بله شما دوره تکمیلی رو که میری دیگه آموزشی نداری.و مثلا پذیرش از شهر خودت گرفتی اون تاریخ میری پادگان استان یا شهرستان که پذیرش شدی و اونجا لباس و ... میدن و یگانت مشخص میشه از فرداش هم میری سر خدمتت.اصلا چیزی به نام آموزش وجود نداره.

آقا این دوره تکمیلی چیه ؟!
چرا پذیرش **** آموزشی نداره ؟

الان خبر رسید که افتادم پدافند سمنان ! کسی آموزشی اونجا بوده ؟
ممکنه نامه پذیرش جامو عوض کنه یا دیگه تموم شد ؟

دوره تکمیلی یه دوره که کسانی که بسیج فعال دارن حداقل 6 ماه + کارت آموزش مقدماتی میتون این دوره رو ثبت نام کنن و باید 206 ساعت(البته اسمیه این ساعت) میرن کلاس تئوری و عملی و برگه کفایت از آموزش بهشون میدن و اگه بیفتن **** آموزشی نمیرن و اگر ارتش یا نیرو انتظامی باشن با این دوره تکمیلی براشون 2 ماه از خدمت گسر میشه.
برای پذیرش از **** برخی از استانها فقط کسانی رو میگرن که صدرصد دوره تکمیلی رو گذرونده باشن.ولی برخی استان ها نیروی که دروه تکمیلی رو طی نکرده باشه هم پذیرش میکنن.
اگر بند پ داشته باشی بله میشه عوض کرد.البته سخته.

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این دوره تکمیلی چیه ؟!
چرا پذیرش **** آموزشی نداره ؟

الان خبر رسید که افتادم پدافند سمنان ! کسی آموزشی اونجا بوده ؟
ممکنه نامه پذیرش جامو عوض کنه یا دیگه تموم شد ؟
خوش اومدی حاجی....منم 4.1 همون جام:)

a3ven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که راجع به مو بحث می کردن...انقدر سخت نگیرین...من همین الان کچل کردم:cool:
یه عکس هم قبل از کچلی بگیرین ...بعد تو همین حالت دوباره با موی کچل بگیرین بعد مقایسه کنین برین حالشو ببیرین.....:D

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان گمان نکنم اضافه شدن مدت خدمت تاثیری روی درجه ها داشته باشه
در ضمن من خودم بخشنامه رو خوندم ( توی آموزشی که منشی گروهان بودم توی دفتر فرماندهی گیرم اومد و خوندمش) اینطوری بود که
البته برای نیروی انتظامی
فوق دیپلم = 50% گروهبان 2 و 50% گروهبان 1
لیسانس = 40% استوار 2 - 40% استوار 1 و 20% ستوانسوم
فوق لیسانس = 60% ستوانسوم و 40% ستواندوم
دکتری = 40% ستواندوم و 60% ستوانیکم

آقا ما نفهمیدیم آخر چی شد هر کی یه چیز میگه .
رفیقه من که 02 آموزشیش پرسیده میگن تو ارتش به لیسانس ستوان سوم میدن تو نیرو انتظامی استوار یکم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه هایی که راجع به مو بحث می کردن...انقدر سخت نگیرین...من همین الان کچل کردم:cool:
یه عکس هم قبل از کچلی بگیرین ...بعد تو همین حالت دوباره با موی کچل بگیرین بعد مقایسه کنین برین حالشو ببیرین.....:D

عکس قبل و بعدتو بزار ببینیم حالشو ببریم:D

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله شما دوره تکمیلی رو که میری دیگه آموزشی نداری.و مثلا پذیرش از شهر خودت گرفتی اون تاریخ میری پادگان استان یا شهرستان که پذیرش شدی و اونجا لباس و ... میدن و یگانت مشخص میشه از فرداش هم میری سر خدمتت.اصلا چیزی به نام آموزش وجود نداره.

مرسی از جوابات..ولی میخوام بدونم قبل فرستادن دفترچه باید برم پی اش؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مرسی از جوابات..ولی میخوام بدونم قبل فرستادن دفترچه باید برم پی اش؟

بدون کارت سبز که نمیتونی بری واسه پذیرش .
وقتی شما میری پذیرش میگه برگت رو بده + کارت تکمیلی اگه داری.

ولی قبلش برو بپرس ببینم کی پذیرش دارن که شما برگت رو بفرستی اگه اون تاریخ که اونا پذیرش نداشتن بود بتونی تمدید کنی و ....

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
روز اعزام میشه شخصی رفت پادگان یا حتما باید بریم همونجایی که تو برگه نوشته؟ من 01 ارتش هستم. بعد اینکه رفتیم پادگان مرخص میکنن مارو برای 1 هفته یا نگه میدارن؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های ترم بالایی 01..... از خدمتتون 2 سوال داشتم
واسه گزینش عقیدتی سیاسی اومدن پادگان؟ چجوریاس؟
تو همدوره ای هاتون حتما چند تا معاف از رزم داشتید ... معاف از رزم هاتون چی کارا میکردن ؟ یا به عبارت دیگه چی کارا نمیکردن .. اصلا اونجا کسی میگه شما که معاف از رزمی فلان کارو نکن .. یا نه یارو خودش باید پاشه بگه مثلا من زانوم مشکل داره نمیتونم رژه برم؟
اصلا میشه کلا بیخیاله معاف از رزمی شد تو آموزشی یعنی اردو و میدون تیر بری هر کاری که همه میکنن انجام بدی و معاف از رزمیو بیخال شی؟
ممنون میشم جواب بدید ....

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من عرض کردم که برای نیروی انتظامی گفتمسپاه و نیروی انتظامی درجه هاشون متغیره یعنی ممکنه برای لیسانس هم استوار بدن هم ستوان ولی ارتش اینطوری نیست لیسانسها فقط یه درجه ستوانسومی دارند

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
امروز پلیس +۱۰ بودم گفت ۳۰ ام محل آموزشی اونایی که ۱۹ تیر اعزام هستن مشخص میشه

یکی از دوستان اینجا گفته بود وضعیت خانواده رو پلیسً+۱۰ازش پرسیده (جانبازی یا پدر نظامی) منم پدرم بازنشسته نیروی انتظامی هست ولی پلیس +۱۰ گفت تاثیری نداره ! به نظرتون الکی میگه؟

راستی من پذیرش گرفتم ولی گفتن باید دوماه تاخیر بندازی ومسئول تامین نیروی سازمان نامه داد که بردم میدون **** که تاخیر بندازن . از اونجایی که غیبت داشتم و برای غایبها تاخیر و تعجیل نمیکننن ممکنه اون نامه ارگان رو نادیده بگیرن ؟

ینی 31 ام یا 1 تیر بریم پلیس+10 المثنی کارت سفید و میدن ؟!!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
روز اعزام میشه شخصی رفت پادگان یا حتما باید بریم همونجایی که تو برگه نوشته؟ من 01 ارتش هستم. بعد اینکه رفتیم پادگان مرخص میکنن مارو برای 1 هفته یا نگه میدارن؟

بچه کجایی داداش با هم بریم

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
ینی 31 ام یا 1 تیر بریم پلیس+10 المثنی کارت سفید و میدن ؟!!

داداش الان احتمالا مال شما هم مشخص شده .
من از توی خود **** وظیفه آشنا داشتم و فهمیدم کجا افتادم
امروز اگه میتونی یکسر برو +10 بپرس ببین مشخص شده یا نه

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به فرموده ی بعضی از بچه ها، بهتره از پوتین هایی که خودشون می دن استفاده نکنیم (هرچند چون اندازه ی پامونم نمی شه، نمی تونیم استفاده کنیم !)
من چند جا سر زدم واسه پوتین سربازی البرز، نبود !
دوستان کسی اطلاع داره پوتین خوب از کجا می شه خرید ؟ چه مارکی ؟

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0

دوره تکمیلی یه دوره که کسانی که بسیج فعال دارن حداقل 6 ماه + کارت آموزش مقدماتی میتون این دوره رو ثبت نام کنن و باید 206 ساعت(البته اسمیه این ساعت) میرن کلاس تئوری و عملی و برگه کفایت از آموزش بهشون میدن و اگه بیفتن **** آموزشی نمیرن و اگر ارتش یا نیرو انتظامی باشن با این دوره تکمیلی براشون 2 ماه از خدمت گسر میشه.
برای پذیرش از **** برخی از استانها فقط کسانی رو میگرن که صدرصد دوره تکمیلی رو گذرونده باشن.ولی برخی استان ها نیروی که دروه تکمیلی رو طی نکرده باشه هم پذیرش میکنن.
اگر بند پ داشته باشی بله میشه عوض کرد.البته سخته.

ممنون دوست عزیز
منم پذیرش **** گرفتم ولی گفتن ظرفیت برای برج 6 دارن و یک نامه دادن واسه **** وظیفه که پذیرشم میکنن و **** وظیفه 2 ماه تاخیر در اعزام برام بزنه ولی الان برام زدن پدافند سمنان
البته روزی که بردم نامه رو گفتن 4 شنبه این هفته از پلیس +10 پیگیری کنم . حالا نمیدونم درخواست رو **** وظیفه رد کرده یا ممکنه تغییر بدن :(
مشکل فکر میکنم سر غیبته :(

بالا