• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها میگم این وضعیت مذاکرات خیلی خرابه ها شانس که نداریم یه وقت جنگ نشه به زور ببرنمون جبهه ؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها میگم این وضعیت مذاکرات خیلی خرابه ها شانس که نداریم یه وقت جنگ نشه به زور ببرنمون جبهه ؟

حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست .
راست میگه ما شانس نداریم به ما رسید 21 ماه شد خدمت بعید نیست جنگ هم بشه الان جیزی که زیاده جوون بدشون نمیاد یه جنگی پیش بیاد یه چند صد هزار تا جوان تحصیل کرده به باد برن خیالشون از ایجاد اشتغال راحت شه . نسبت جمعیتی هم کمی متعادل شه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از دوستان کسی نمیدونه ایا میشه الان کسی که 1.6 افتاده بیاد .4/1 بره مثلا یکی نمیخواد بره..من برم جاش...
تا 6 الافم...البته 6 میتونم پذیرش **** بشم اما الان اگه 02 چیزی بیافتم حتی ارتشم راضیم

بیا بجای من برو من 1/6 میرم :happy:

پ.ن: فکر نکنم بشه.

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا همه 01 ها :)
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
یکی اینکه این شرایطی که میگن داشته باشی بعد آموزشی تهران می افتی(مثل متاهلی و تک پسری و پدر نظامی و ... )مدارکش رو باید پادگان ببریم؟تا کی مهلت داریم مدارک رو تحویل بدیم؟چون از یکی شنیدم میگفت باید اینارو همون اول می بردی پلیس+10!!!
سوال دوم در مورد رشته هایی که کد می خورن،من لیسانس متالورژی(مواد)هستم ، احتمال داره کد بخورم؟؟؟

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست .
راست میگه ما شانس نداریم به ما رسید 21 ماه شد خدمت بعید نیست جنگ هم بشه الان جیزی که زیاده جوون بدشون نمیاد یه جنگی پیش بیاد یه چند صد هزار تا جوان تحصیل کرده به باد برن خیالشون از ایجاد اشتغال راحت شه . نسبت جمعیتی هم کمی متعادل شه

نترسید هیچی نمیشه...اگرم خبری شد خودم مثل شمر پشت سرتونم

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان گلم که سر دوراهی موندن که برن خدمت یا نرن یا دیرتر برن یا.....
1.سعی کنید یکبار برای همیشه در باره این موضوع فکر کنید و تصمیم بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید. با خودتون رو راست باشید . من با 25 سال سن و شغل و معدل 17 کارشناسی و دوست دخ.تر و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه به این نتیجه رسیدم که باید برم خدمت و اول تیر هم اعزامم پادگان 01 ارتش. باور بفرمایید همه این سوالا و شک و تردید ها رو من هم داشتم ولی با یه سوال ساده از خودم همه چی حل شد: " نری خدمت چه غلطی می خوای بکنی؟" . شما هم به این فکر کنید که بجای خدمت رفتن چه کار می خواید بکنید . اگر فکر و برنامه ای دارید که فکر می کنید بهتره حتما برید دنبالش چون تو سربازی حلوا خیرات نمی کنن(مخصوصا این سری که ماه رمضون هم هست
N_aggressive%20%284%29.gif
) و سختی می کشید. اما اگر ایده ای ندارید یا کار خاصی ندارید به نظر من وقتتون رو تلف نکنید و برید سربازی: یکبار برای همیشه. من با همه امکانات بالا اگر 2 سال پیش می رفتم خدمت الان خیلی جلوتر بودم چون کارم تازه داره می افته رو غلطک ولی باید برم خدمت(لعنت بر پدر مخترع خدمت)
2.مطلب بعدی اینکه از گوشه و کنار می شنویم کارت پایان خدمت کلا دو سه جا تو زندگی به درد می خوره و بعدش باید بندازیش زیر فرش.منم کاملا این رو قبول دارم اما فراموش نکنید اثرات اون دو سه مورد تا آخر عمر براتون میمونه(کار،تحصیل، ازدواج و...) همه حرفم اینه که با در نظر گرفتن جوانب کار بهترین تصمیم رو " خودتون" و در کوتاه ترین مدت بگیرید.
3.من با 6-4 ماه خدمت موافقم بقیه اش اتلاف وقته
موفق و پیروز باشید
امیر

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
یکی اینکه این شرایطی که میگن داشته باشی بعد آموزشی تهران می افتی(مثل متاهلی و تک پسری و پدر نظامی و ... )مدارکش رو باید پادگان ببریم؟تا کی مهلت داریم مدارک رو تحویل بدیم؟چون از یکی شنیدم میگفت باید اینارو همون اول می بردی پلیس+10!!!
سوال دوم در مورد رشته هایی که کد می خورن،من لیسانس متالورژی(مواد)هستم ، احتمال داره کد بخورم؟؟؟

سر زمانش که شد بهت می کن مدارک رو تحویل بدی به یگانت .... بله مهندسب مواد کد می خوره احتمالا هم شیراز

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0

وقتی گروهانت معلوم شد میری تو گروهان پذیرش میشی...اونجا باید فرمی رو پر کنی که علاوه بر مشخصات سوالاتی هم در باره شرایط داشتن هست که از رو فرمی که بهت میدن باید جواب بدی که شرایطی مثل پدر نظامی یا تک پسر یا ... داری یا نه؟ اگه داشته باشی بعد بهت میگن چه چیزایی رو کی به کجا تحویل بدی. (مدارک شرایط رو معمولاً هفته اول یا دوم به رکن یکم گردانت تحویل میدی)

متالوژی کد میخوره معمولاً یکی از دوستای خودم (البته نه در 01) کد رابینهود خورده بود :rolleyes: ;) (همون پرسنلی)

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
مهندسی برق هم کد میخورن ؟ کجا میفتن بیشتر دوره کد ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مهندسی برق هم کد میخورن ؟ کجا میفتن بیشتر دوره کد ؟

کد میخون.
میفتن مرز بلوچستان.:D
البته ممکنه برای پشتیبانی از برادران افغان ببرنتون کابل هراتی جاییی خلاصه.:)

پ.ن:شوخی کردم.من دوستم سال 88 اعزام شد رشته اش مهندسی برق بود کد نخورد.اگه اینم تغییر نکرده باشه پس شما هم کد نمیخورید.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
کد میخون.
میفتن مرز بلوچستان.:D
البته ممکنه برای پشتیبانی از برادران افغان ببرنتون کابل هراتی جاییی خلاصه.:)

پ.ن:شوخی کردم.من دوستم سال 88 اعزام شد رشته اش مهندسی برق بود کد نخورد.اگه اینم تغییر نکرده باشه پس شما هم کد نمیخورید.

خوشحالیا . مرسی از جوابت

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
یه سوالی از اساتید داشتم
از ارشاد هم میشه امریه گرفت ؟
اگه آره چجوری ؟
من تو شهرستان هستم
چجوری باید اقدام کرد ؟

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ترم بالایی نیستم ولی جواب سوالاتو می دونم!
واسه گزینش میان تو مسجد اعلام می کنن کیا می خوان بیان ع-س من خودم چون اخلاقم بهشون نمی خورد!نرفتم...اونایی که رفته بودن می گفتن سوالای مذهبی می کردن...
اگه معاف از رزم داشته باشی باید یه ماه بری بهداری و چند جا تا بتونی معاف از رژه رو بگیری...کار خاصی هم نمی کنن ممکنه موقعی که بقیه میرن رژه شماها رو ببرن نظافت عمومی...
یه توصیه به هم دوستان
اگه گفتن کی دست خطش خوبه کی کار بایگانی کرده و از این حرفها حتما داوطلب بشین!
منشی بودن و یا بودن در رکن خیلی به دردتون می خوره!

من شنیده بودم که اگه منشی بشی علاوه بر اینکه کلی کار میریزن سرت , کارای اداری سربازام باید تو انجام بدی , خلاصه حسابی کلافت می کنن , حالا نمی دونم تا چه حد درسته ,

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
دوستانی که 1 تیر اعزامن به نظرتون روز اول میفرستنمون خونه واسه وسایل و اندازه کردن لباسا و .....یا اینکه فردا کلا کوله بارو با کل وسایل ببندیم؟;)

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که 1 تیر اعزامن به نظرتون روز اول میفرستنمون خونه واسه وسایل و اندازه کردن لباسا و .....یا اینکه فردا کلا کوله بارو با کل وسایل ببندیم؟;)

شما کوله بارت رو ببند اینا که کارشون حساب کتاب نداره یه هو دیدی نگه داشتن
ولی به احتمال زیاد میگن برید اندازه کنید خصوصا اینکه 5 شنبه جمعه هم هست ولی بازم 1 درصد دیدی نگه داشتن
---------------------
دوستان یک سوال،
کسی که کد می خوره چند روز باید بره؟17 روز؟یا بیشتر؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
من شنیده بودم که اگه منشی بشی علاوه بر اینکه کلی کار میریزن سرت , کارای اداری سربازام باید تو انجام بدی , خلاصه حسابی کلافت می کنن , حالا نمی دونم تا چه حد درسته ,
منشی رژه رو می پیچونه چون باید کار اداری بکنه! منشی نظافت رو هم می پیچونه چون باید کار اداری بکنه! منشی نماز و قران و ورزش صبحگاهی و زیارت عاشورا و ... رو هم می پیچونه چون باز هم باید کار اداری بکنه!...(کار منشی فقط لیست خروج و آمار گیریو لوحه نگهبانیه همین!)
منشی از همه زودتر از اعلام ظرفیت سازمان های مختلف برای امریه خبر دار میشه...
منشی میتونه خیلی راحت برای خودشو رفیقاش مرخصی رد کنه...
منشی میتونه برای خودشو رفیقاش نگهبانی رد نکنه!
بازم بگم منشی بودن به چه دردی می خوره...
یه توصیه
اگه منشی نشدین حتما طرح رفاقت با منشی رو بریزین!

بالا