• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین آقا جون تو یگان شما کلا 100 نفر آدمن چه بخوای و چه نخوای فرمانده تو یگان اسمت و یاد می گیره ، تو یگان ما اینجوری بود ... منشی مزایای خوبی داره مثلا نگهبانی نداره و ... ولی مثلا منشی من نبودم ولی سر کلاسها هم نمی رفتم و حتی نگهبانی هم نمی دادم .. این بستگی به خودت داره که چقدر زرنگ باشی و چجوری ارتباط برقرار کنی ... خیلی جاها خوبه که تا فرمانده هنگ هم تو رو بشناسن .. این دیگه خودتی که باید گلیمت و از آب بکشی بیرون

منشی بودن تو درجه ی طرف تاثیر داره ؟؟؟ یعنی بخاطر کارش ممکنه تحویلش بگیرنو درجه و تقسیمشو خوب بزارن ؟؟؟

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
کسی در مورد دژبان مرکز کهریزک سماجا اطلاعاتی نداره ؟

بجز منشی دیگه چه کارایی هست توی آموزشی ؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
منشی بودن تو درجه ی طرف تاثیر داره ؟؟؟ یعنی بخاطر کارش ممکنه تحویلش بگیرنو درجه و تقسیمشو خوب بزارن ؟؟؟
درجه ها که معلومه لیسانس تو ارتش ستوان 3 و فوق ستوان 2 و .... تقسیم ربطی به پادگانی که توش هستی نداره نهایتا می تونن نامه بزنن ما به این شخص نیاز داریم که اینم بگم خدمت تو پادگان سخته

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من گیج شدم. یکی از همکلاسی هام 01 افتاده نوشته پنجشنبه انفرادی بره پادگان ولی واسه من نوشته برم میدون **** !!! جفتمون لیسانس هم محلی ... پس چرا؟؟؟
شما میگید چیکار کنم من؟؟

pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من گیج شدم. یکی از همکلاسی هام 01 افتاده نوشته پنجشنبه انفرادی بره پادگان ولی واسه من نوشته برم میدون **** !!! جفتمون لیسانس هم محلی ... پس چرا؟؟؟
شما میگید چیکار کنم من؟؟

موقع ارسال دفترچه توی فرمش یک گزینه ای بود که نوشته بود ترجیح میدین خودتان به پادگان مراجعه کنین یا از طرف نیروهای مسلح اعزام بشین (یک چیزی تو همین مایه ها). دوستتان اونجا نگفته ترجیم میدم خودم برم.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
مشکل داره داداش فردا برو دنبالش حتما باید اصلش رو ببری

چه مشکلی داره عزیز؟! مهر +10 میخوره برابر با اصل هست! اونهایی که کدشون تغییر میکنه یا برگه نمیاد در خونشون باید برن از +10 المثنی بگیرند. توی خود برگه اعزام هم این موضوع ذکر شده.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بابت منشی دوستم یه نکته گفت ! وقتی منشی می شید دیگه با بچه صمیمی نشید ! با کادری هم صمیمی نشید !

چون در هر 2 حالت انتظار رفاقت بازی دارند !

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
شما میگید چیکار کنم من؟؟
هر آدرسی که توی برگت نوشته میری همونجا. این دگه گیج شدن نداره

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
من برگه سبزم نیامده ولی سفیدم آمده برم دنبال برگه سبز؟ از کجا باید بگیرم؟

برو پلیس +10 یه پیگیری بکن حالا ضرر که نداره ، وضعیت مملکتو که میبینی یهو دیدی الکی گیر دادن و اذیت کردن مطمئن باش بخوان اذیت کنن به کوچیکترین چبزا هم گیر میدن اصلش باشه بهتره .

ali 91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حوزه هنري سرباز مي‌گيره. ارشاد هم بايد طبيعتا بگيره[

may_hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موقع ارسال دفترچه توی فرمش یک گزینه ای بود که نوشته بود ترجیح میدین خودتان به پادگان مراجعه کنین یا از طرف نیروهای مسلح اعزام بشین (یک چیزی تو همین مایه ها). دوستتان اونجا نگفته ترجیم میدم خودم برم.
اینجوری نیست، من خودم زده بودم انفرادی برم ولی الان نوشته برم میدون ****. شاید هم یک استثنا بوده!!

may_hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از چه طریق باید اقدام کرد ؟
ارشاد استان یا ارشاد شهرستان؟
دوست عزیز، اینجا همه یا تجربه هاشونو میگن یا شنیده هاشونو، پس اطلاعات مربوط به گذشته(دور یا نزدیک!) هستند، بنابراین ممکنه شرایط عوض شده باشه یا حتی از یک شهر و استان به شهر و استان دیگه متفاوت باشه. به نظر من بهترین کار اینه که اول یه سری به نزدیکترین اداره ارشاد (یا هر جایی که می خواید امریه بگیرید) بزنید. بعد اونها راهنمایی می کنند چکار کنید.

Last edited:
بالا