• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منشی رژه رو می پیچونه چون باید کار اداری بکنه! منشی نظافت رو هم می پیچونه چون باید کار اداری بکنه! منشی نماز و قران و ورزش صبحگاهی و زیارت عاشورا و ... رو هم می پیچونه چون باز هم باید کار اداری بکنه!...(کار منشی فقط لیست خروج و آمار گیریو لوحه نگهبانیه همین!)
منشی از همه زودتر از اعلام ظرفیت سازمان های مختلف برای امریه خبر دار میشه...
منشی میتونه خیلی راحت برای خودشو رفیقاش مرخصی رد کنه...
منشی میتونه برای خودشو رفیقاش نگهبانی رد نکنه!
بازم بگم منشی بودن به چه دردی می خوره...
یه توصیه
اگه منشی نشدین حتما طرح رفاقت با منشی رو بریزین!

ایول , پس منشی می تونه تو تقسیم نقش داشته باشه , پس اینایی که میگن نباید تو خدمت مسئولیت بگیریمو همش دردسره و ازین حرفا ... منظورشون چیه ؟؟؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
شما کوله بارت رو ببند اینا که کارشون حساب کتاب نداره یه هو دیدی نگه داشتن
ولی به احتمال زیاد میگن برید اندازه کنید خصوصا اینکه 5 شنبه جمعه هم هست ولی بازم 1 درصد دیدی نگه داشتن
---------------------
دوستان یک سوال،
کسی که کد می خوره چند روز باید بره؟17 روز؟یا بیشتر؟

پنج شبنه که میری میدون **** وسیله نبر . شنبه میفرستن پادگان اون موقع ببر چون اول هفتس احتمالا نگه دارن

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها در کل عقیدتی سیاسی خوب هست؟ اومدن بریم گزینش بشیم ؟ بریم چیکاره میشیم ؟.
حاجی بازی و ته ریش بازی میشه؟ :f34r:

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنج شبنه که میری میدون **** وسیله نبر . شنبه میفرستن پادگان اون موقع ببر چون اول هفتس احتمالا نگه دارن
ظاهرا برای اونایی که نوشته انفرادی باید خودشون برن پادگان
من 01 تهرانم نوشته انفرادی
مستقیم باید بریم پادگان

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
وقتی گروهانت معلوم شد میری تو گروهان پذیرش میشی...اونجا باید فرمی رو پر کنی که علاوه بر مشخصات سوالاتی هم در باره شرایط داشتن هست که از رو فرمی که بهت میدن باید جواب بدی که شرایطی مثل پدر نظامی یا تک پسر یا ... داری یا نه؟ اگه داشته باشی بعد بهت میگن چه چیزایی رو کی به کجا تحویل بدی. (مدارک شرایط رو معمولاً هفته اول یا دوم به رکن یکم گردانت تحویل میدی)

متالوژی کد میخوره معمولاً یکی از دوستای خودم (البته نه در 01) کد رابینهود خورده بود :rolleyes: ;) (همون پرسنلی)
دوتا از هم خدمتی های من هم متالوژی خونده بودن ولی فرقی با سرباز صفر نداشتن , منم همینطور - لیسانس کامپیوتر دارم من, بیشتر بسته به این داره که کدوم نیرو بیفتی !!

اون مدارک هم که میخوان مهم هست , معمولا یه ماه بعد میخوان ولی به این فکر نکن که تو همون شهر بیفتی ,منظورشون استان هست نه شهر, من 2 مورد از اونارو داشتم افتادم شهرستان که نمیشد رفت و اومد باید میموندم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من شنیده بودم که اگه منشی بشی علاوه بر اینکه کلی کار میریزن سرت , کارای اداری سربازام باید تو انجام بدی , خلاصه حسابی کلافت می کنن , حالا نمی دونم تا چه حد درسته ,
اره درسته , تنها مزیتش اینه که خیلی کم نگهبان وای میستی که اونم تو اموزشی کلا هر 10 روز یه بار نگهبانی که به چشم نمیاد اصلا , مزیت دیگه اش این هست که شاید رژه و اینا تمرین نکنی (که منشی های ما میکردن)

آره کار هم میکشن , نسبت به بقیه یکم راحتی دارن ولی نه اونقدرها که فرقی داشته باشه, هم تختی من منشی بود , تو تقسیم و اینا هم تاثیر نداره!
یکی بود عین کلفت برا اینا ظرف هاشون رو میشست و تمیز میکرد دفتر رو و صدتا هم حرف میزدن بهش,اخرشم افتاد زاهدان مرز.
ولی درکل آموزشی رو از هرکی بپرسی بهتون میگه که خیلی راحت هست ,بعدش سخت هست, دوستای آموزشی هم با دوستای دوران خدمت(بعد آموزشی) زمین تا آسمون فرق دارن.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
شما کوله بارت رو ببند اینا که کارشون حساب کتاب نداره یه هو دیدی نگه داشتن
ولی به احتمال زیاد میگن برید اندازه کنید خصوصا اینکه 5 شنبه جمعه هم هست ولی بازم 1 درصد دیدی نگه داشتن
---------------------
دوستان یک سوال،
کسی که کد می خوره چند روز باید بره؟17 روز؟یا بیشتر؟

2 مماه دوره کد هست

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که اردیبهشت رفته بودن ، تقسیم شدن؟
کجا افتادن؟تقسیمات چه جوری بود؟
اردیبهشتیا؟
----------------------------------
من حدود یکی دو سالی هست که می شنوم هر کی تو شهر خودش خدمت میکنه.
ولی الان چرا اینجوری شده؟

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه مدارکی ببریم؟:f34r:

من که اصل برگه اعزام و معرفی نامه محل آموزش و چندتا فتو از شناسنامه و کارت ملی (فقط فتو) و یکی دو قطعه عکس دارم می برم!

دوستان یکی جواب بده لطفا
چیز مهم دیگری هم هست؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ظاهرا برای اونایی که نوشته انفرادی باید خودشون برن پادگان
من 01 تهرانم نوشته انفرادی
مستقیم باید بریم پادگان

بچه تهرانی شما؟ من تهرانم ولی نوشته برم میدون ****!!!!!

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها يه سوال دارم خيلي حياتيه
من به خاطر 4 ترم مشروطي داشتم اخراج مي شدم كه دانشگاه يه ترم ديگه بهم فرصت داد تا 70 واحد پاس كنم و با فوق ديپلم از دانشگاه برم ، حالا اگه من بخوام ادامه تحصيل بدم به نظرتون بهترين كار چيه (در ضمن اگه 70 واحد پاس كنم وتقاضاي مدرك ندم فكر كنم مدرك صادر نمي شه ) و يك سال هم فرصت دارم تا دفترچه رو پست كنم.مثلا دانشگاه آزاد فراگير يا هرچيز ديگه!!!

mohamad111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمکم کنین
واسه کسری بسیج قبل آموزشی باید اقدام کرد ؟ یا همون تو طول دوره میشه؟
در ضمن من برادر بزرگم یه شهر دیگه امریه سربازه می تونم من اقدام کنم که بعد آموزشی بیافتم شهر خودم؟
اقا محسن گفتن میشه
باید قبل آموزشی اقدام کنم یا کی؟ چطوری؟
در ضمن یه برادر 15 ساله هم دارم
راهنمایی کنین لطفا

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها هنوز پست برگه محل اعزاممو نیاورده . همون المثی که از پلیس+10 گرفتم با خودم ببرم دیگه مشکل نداره؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمکم کنین
واسه کسری بسیج قبل آموزشی باید اقدام کرد ؟ یا همون تو طول دوره میشه؟
در ضمن من برادر بزرگم یه شهر دیگه امریه سربازه می تونم من اقدام کنم که بعد آموزشی بیافتم شهر خودم؟
اقا محسن گفتن میشه
باید قبل آموزشی اقدام کنم یا کی؟ چطوری؟
در ضمن یه برادر 15 ساله هم دارم
راهنمایی کنین لطفا

در مورد کسری بسیج ... اگه زیاده قبل اعزام ولی اگه در حدی که خدمتت باقی بمونه توی خدمت اقدام میکنی مثلاً اگه 8 ماه کسری داری وقتی رفتی تو یگان خدمتی میری دنبالش

در مورد اینکه یه برادر در حین خدمت داری من یه چیزایی شنیده بودم فقط وجود برادر کوچکتر شاید مشکل ساز باشه.... بهر حال بی تاثیر نیست این مورد روی محل خدمت حتی اگه جای دوری هم تقسیم شی بعداً میتونی تغییر بدی به خاطر شرایط

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد منشی شدن

خوب در مورد 01 اون چیزی که دیدم این بود که منشی ها واقعاً راحت بودن... کارای اصلی رو افسرای آموزش میکردن منشی ها فقط به خاطر خط خوبشون می نوشتن... و این خیلی کار سنگینی نبود..

گاهاً من سر کلاس بعد از ظهر یکی دوبار به دستور فرمانده که استاد کلاس بود برای آوردن ماژیک رفتم دیدم چه خدمتی میکردن منشی ها وقتی ما تو گرما رو بیلچرها عذاب میکشیدیم!

کار اداری هم سرنوشت ماست مگه تو یگان فکر میکنید چیکار قراره بکنید؟ نویسنده گروهان یا تو رکن یک .. سه .. یا چهر ... همینه...

بهر حال منشی شدن صد در صد توصیه میشه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
در مورد منشی شدن

خوب در مورد 01 اون چیزی که دیدم این بود که منشی ها واقعاً راحت بودن... کارای اصلی رو افسرای آموزش میکردن منشی ها فقط به خاطر خط خوبشون می نوشتن... و این خیلی کار سنگینی نبود..

گاهاً من سر کلاس بعد از ظهر یکی دوبار به دستور فرمانده که استاد کلاس بود برای آوردن ماژیک رفتم دیدم چه خدمتی میکردن منشی ها وقتی ما تو گرما رو بیلچرها عذاب میکشیدیم!

کار اداری هم سرنوشت ماست مگه تو یگان فکر میکنید چیکار قراره بکنید؟ نویسنده گروهان یا تو رکن یک .. سه .. یا چهر ... همینه...

بهر حال منشی شدن صد در صد توصیه میشه

من خودم منشی بودم توی شهید بیگلری نیروی انتظامی
کار خوبیه ولی هر کسی هم نمیتونه از عهدش بر بیاد
مسئولیتهای زیادی هم داره باید سر وقت پستها مشخص باشن عدالت رعایت بشه مرخصی ها بموقع آماده بشن آمار داده بشه و ...
یعنی اینطور نیست که فقط بشینی و بنویسی
باید سعی کنی هم طرف بچه ها باشی هم طرف افسرا که هیچکدوم ازت شاکی نشن

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد منشی شدن بگم که والا من از چند تا از دوستام شنیدم که میگن کلا هیچ وقت داوطلب هیچ کاری نشو
هیچ وقت سعی نکن که تو چشم باشی
حتی زیاد سمت فرمانده هات هم نرو ، بیشتر از یک سلام کردن(اونم دیگه یه وقت اگه مجبور شدی) با فرمانده ها صحبت نکن
کلا اصلا تو چشم نباش
فکر کنم اینطوری بهتر باشه
------------
دوستانی پیش کسوت یه سوال
الان تقسیم بندی ها چه جوریه؟
مثلا توی 01 بعد از آموزشی چند درصد میفتن تهران؟

Last edited:

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد منشی شدن بگم که والا من از چند تا از دوستام شنیدم که میگن کلا هیچ وقت داوطلب هیچ کاری نشو
هیچ وقت سعی نکن که تو چشم باشی
حتی زیاد سمت فرمانده هات هم نرو ، بیشتر از یک سلام کردن(اونم دیگه یه وقت اگه مجبور شدی) با فرمانده ها صحبت نکن
کلا اصلا تو چشم نباش
فکر کنم اینطوری بهتر باشه
ببین آقا جون تو یگان شما کلا 100 نفر آدمن چه بخوای و چه نخوای فرمانده تو یگان اسمت و یاد می گیره ، تو یگان ما اینجوری بود ... منشی مزایای خوبی داره مثلا نگهبانی نداره و ... ولی مثلا منشی من نبودم ولی سر کلاسها هم نمی رفتم و حتی نگهبانی هم نمی دادم .. این بستگی به خودت داره که چقدر زرنگ باشی و چجوری ارتباط برقرار کنی ... خیلی جاها خوبه که تا فرمانده هنگ هم تو رو بشناسن .. این دیگه خودتی که باید گلیمت و از آب بکشی بیرون

بالا