• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
داداش الان احتمالا مال شما هم مشخص شده .
من از توی خود **** وظیفه آشنا داشتم و فهمیدم کجا افتادم
امروز اگه میتونی یکسر برو +10 بپرس ببین مشخص شده یا نه

امروز که دیگه وقتش گذشت ... ایشالا فردا صبح اول وقت میرم :D

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
خوش اومدی حاجی....منم 4.1 همون جام:)

سلام رفیق
من 4/19 اعزامم
اونجا میبینمت
راستی در موردش اگه اطلاعاتی داری بده ببینیم کجا افتادیم.
من فقط میدونم آب و هواش گرم و خشکه و از سمنان 30 40 کیلومتر فاصله داره

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
یکسری پلیس +10 تا 5 هستن :)

کوچه پایینیمون ِ پلیس +10
biggrinsmiley.gif
ولی تا 13:30 بیشتر نیستن ...

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بروبچ اعزامی آخر هفته (1 تیر ) این ابیات را در مدح خودشون تکرار کنن
آخر هفته ...سربازی رفته
آخر هفته ....بر باد رفته
آخر هفته....از یاد رفته
آخر هفته....موها به .... رفته
آخر هفته.............................................

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظرتون میارزه معاف از رزم بگیریم؟ معاف از رزم تو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره (بعد از آموزشی میندازن تو شهر خودمون)؟ اگه درخواست کمیسیون دادیم بعدش نمیشه درخواست رو لغو کرد؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام دوستان
به فرموده ی بعضی از بچه ها، بهتره از پوتین هایی که خودشون می دن استفاده نکنیم (هرچند چون اندازه ی پامونم نمی شه، نمی تونیم استفاده کنیم !)
من چند جا سر زدم واسه پوتین سربازی البرز، نبود !
دوستان کسی اطلاع داره پوتین خوب از کجا می شه خرید ؟ چه مارکی ؟
بهمن , شیوا , تو همین جاها که وسائل سربازی میفروشن .
بعد از رفتن پوتین و اینا زیاد مهم نیست , درسته یکم تاثیر داره ولی نه اونقدرها که فکر میکنی , با بهترین پوتین هم تو 8 ماه پاهات سرویس میشن , میشه گفت میزان درد یکسان هست
یه پوتین سبک بردار .

مهم این هست که تو کدوم نیرو بیفتی , تو نیروانتظامی بیفتی اشکت در میاد ,دعا کن اونجا نیفتی .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نظرتون میارزه معاف از رزم بگیریم؟ معاف از رزم تو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره (بعد از آموزشی میندازن تو شهر خودمون)؟ اگه درخواست کمیسیون دادیم بعدش نمیشه درخواست رو لغو کرد؟
در کل اگه بخوایم بگیم آره میارزه , تا حدودی مراعات میکنن و اگه نکردن بهونه میکنی :D اوناهم حق ندارن چیزی بگن و بیش از حد فشار بیارن , چه در آموزشی چه بعد آموزشی
ولی اگه لیسانس باشی و معاف از رزم باشی تو آموزشی ,درجه رو کم میدن بهت که بعدا برات دردسر میشه , اگه لیسانس هستی سعی کن معاف از رزمی رو بعد از آموزشی بگیری
و اگه جای خوب افتاده بودی که اصلا نگرفتی هم نگرفتی ;)

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های ترم بالایی 01..... از خدمتتون 2 سوال داشتم
واسه گزینش عقیدتی سیاسی اومدن پادگان؟ چجوریاس؟
تو همدوره ای هاتون حتما چند تا معاف از رزم داشتید ... معاف از رزم هاتون چی کارا میکردن ؟ یا به عبارت دیگه چی کارا نمیکردن .. اصلا اونجا کسی میگه شما که معاف از رزمی فلان کارو نکن .. یا نه یارو خودش باید پاشه بگه مثلا من زانوم مشکل داره نمیتونم رژه برم؟
اصلا میشه کلا بیخیاله معاف از رزمی شد تو آموزشی یعنی اردو و میدون تیر بری هر کاری که همه میکنن انجام بدی و معاف از رزمیو بیخال شی؟
ممنون میشم جواب بدید ....
من ترم بالایی نیستم ولی جواب سوالاتو می دونم!
واسه گزینش میان تو مسجد اعلام می کنن کیا می خوان بیان ع-س من خودم چون اخلاقم بهشون نمی خورد!نرفتم...اونایی که رفته بودن می گفتن سوالای مذهبی می کردن...
اگه معاف از رزم داشته باشی باید یه ماه بری بهداری و چند جا تا بتونی معاف از رژه رو بگیری...کار خاصی هم نمی کنن ممکنه موقعی که بقیه میرن رژه شماها رو ببرن نظافت عمومی...
یه توصیه به هم دوستان
اگه گفتن کی دست خطش خوبه کی کار بایگانی کرده و از این حرفها حتما داوطلب بشین!
منشی بودن و یا بودن در رکن خیلی به دردتون می خوره!

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی از دوستان در مورد مرکز آموزش کهریزک سماجا اطلاعات داره ؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های ترم بالایی 01..... از خدمتتون 2 سوال داشتم
واسه گزینش عقیدتی سیاسی اومدن پادگان؟ چجوریاس؟
تو همدوره ای هاتون حتما چند تا معاف از رزم داشتید ... معاف از رزم هاتون چی کارا میکردن ؟ یا به عبارت دیگه چی کارا نمیکردن .. اصلا اونجا کسی میگه شما که معاف از رزمی فلان کارو نکن .. یا نه یارو خودش باید پاشه بگه مثلا من زانوم مشکل داره نمیتونم رژه برم؟
اصلا میشه کلا بیخیاله معاف از رزمی شد تو آموزشی یعنی اردو و میدون تیر بری هر کاری که همه میکنن انجام بدی و معاف از رزمیو بیخال شی؟
ممنون میشم جواب بدید ....

برای عقیدتی اعلام میکنن وسط دوره یه امتحان و گزینشه شرکت میکنید آخر دوره معلوم میشه نتایج
برای حفاظت هم همینطوره دقیقاً
رو معاف از رزم خیلی حساب نکنید ولی اگه مشکلی مثل آب آوردن زانو داشته باشید از رژه و ورزش معافتون میکنن برای اینم لازم به معاف از رزم نیست میرید بهداری بعد اعزام به بیمارستان خانواده... بعد عکس میگیرید... بعد دیگه کارای سنگین نمیدن بهتون

دوره رو برای خودتون سخت نکنید ! (درسته که تهرانی هستید و پیچوندن تو خونتونه!!!) ولی از لحاظ فیزیکی خیلی فشار زیاد نیست خصوصاً اینکه ماه رمضان در پیشه... (من پستهای قبلیم به مشکل قلب خودم اشاره کردم و اینکه خدا رو شکر با اینکه تمام کارا رو بی کم و کاست انجام دادم اما فشار زیادی رو احساس نکردم)

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به فرموده ی بعضی از بچه ها، بهتره از پوتین هایی که خودشون می دن استفاده نکنیم (هرچند چون اندازه ی پامونم نمی شه، نمی تونیم استفاده کنیم !)
من چند جا سر زدم واسه پوتین سربازی البرز، نبود !
دوستان کسی اطلاع داره پوتین خوب از کجا می شه خرید ؟ چه مارکی ؟

حتماً اگه تونستید پوتینها رو عوض کنید و از این پوتینهای سبک که با مارک های مختلف هستند بگیرید... تفاوتش زمین تا آسمونه ...خیلی سبک و راحت تره و تو دویدن و رژه واقعاً کمک میکنه...

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه مدارکی ببریم؟:f34r:

من که اصل برگه اعزام و معرفی نامه محل آموزش و چندتا فتو از شناسنامه و کارت ملی و یکی دو قطعه عکس دارم می برم!

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی نمیدونه ایا میشه الان کسی که 1.6 افتاده بیاد .4/1 بره مثلا یکی نمیخواد بره..من برم جاش...
تا 6 الافم...البته 6 میتونم پذیرش **** بشم اما الان اگه 02 چیزی بیافتم حتی ارتشم راضیم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
برای عقیدتی اعلام میکنن وسط دوره یه امتحان و گزینشه شرکت میکنید آخر دوره معلوم میشه نتایج
برای حفاظت هم همینطوره دقیقاً
رو معاف از رزم خیلی حساب نکنید ولی اگه مشکلی مثل آب آوردن زانو داشته باشید از رژه و ورزش معافتون میکنن برای اینم لازم به معاف از رزم نیست میرید بهداری بعد اعزام به بیمارستان خانواده... بعد عکس میگیرید... بعد دیگه کارای سنگین نمیدن بهتون

دوره رو برای خودتون سخت نکنید ! (درسته که تهرانی هستید و پیچوندن تو خونتونه!!!) ولی از لحاظ فیزیکی خیلی فشار زیاد نیست خصوصاً اینکه ماه رمضان در پیشه... (من پستهای قبلیم به مشکل قلب خودم اشاره کردم و اینکه خدا رو شکر با اینکه تمام کارا رو بی کم و کاست انجام دادم اما فشار زیادی رو احساس نکردم)
کاش یکم تحقیق میکردم که به خاطر معاف از رزمی چند ماه وقتم تلف نمیشد به قول عزیزان لیسانس که هستیم 01 که هستیم ماه رمضونم که هست دیگه معاف از رزم لازم نبود که.... دیگه پشیمونی و حسرت فایده نداره

بالا