بچه های ترم بالایی 01..... از خدمتتون 2 سوال داشتم
واسه گزینش عقیدتی سیاسی اومدن پادگان؟ چجوریاس؟
تو همدوره ای هاتون حتما چند تا معاف از رزم داشتید ... معاف از رزم هاتون چی کارا میکردن ؟ یا به عبارت دیگه چی کارا نمیکردن .. اصلا اونجا کسی میگه شما که معاف از رزمی فلان کارو نکن .. یا نه یارو خودش باید پاشه بگه مثلا من زانوم مشکل داره نمیتونم رژه برم؟
اصلا میشه کلا بیخیاله معاف از رزمی شد تو آموزشی یعنی اردو و میدون تیر بری هر کاری که همه میکنن انجام بدی و معاف از رزمیو بیخال شی؟
ممنون میشم جواب بدید ....
برای عقیدتی اعلام میکنن وسط دوره یه امتحان و گزینشه شرکت میکنید آخر دوره معلوم میشه نتایج
برای حفاظت هم همینطوره دقیقاً
رو معاف از رزم خیلی حساب نکنید ولی اگه مشکلی مثل آب آوردن زانو داشته باشید از رژه و ورزش معافتون میکنن برای اینم لازم به معاف از رزم نیست میرید بهداری بعد اعزام به بیمارستان خانواده... بعد عکس میگیرید... بعد دیگه کارای سنگین نمیدن بهتون
دوره رو برای خودتون سخت نکنید ! (درسته که تهرانی هستید و پیچوندن تو خونتونه!!!) ولی از لحاظ فیزیکی خیلی فشار زیاد نیست خصوصاً اینکه ماه رمضان در پیشه... (من پستهای قبلیم به مشکل قلب خودم اشاره کردم و اینکه خدا رو شکر با اینکه تمام کارا رو بی کم و کاست انجام دادم اما فشار زیادی رو احساس نکردم)