• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
اقا در مورد زدنه مو شفاف سازی کنید
خیلیا میگن روزه اول که میری لازم نیست موهاتو بزنی چو فقط لباس میدن میگن 1 هفته دیگه بیا
اخرش بزنیم یا نزنیم ( روزه اول رو میگما 1-4-1391)
روز اول نیازی به کوتاه کردن مو نیست!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها رفیقم اعزامی اردیبهشت بود 02 ارتش .
گردنش اینقدر سوخته تاول زده ... ما ها که تیر داریم میریم خیلی باید مواظب خودمون باشیم :grrr:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خدا نكنه داداش ، كرم ضد آفتاب پماد سوختگي و ويتامين آ دي وادت نره در ضمن انواع ويروس ها مجمله اسهال و وبأ و زرد زخم هم روكارن خيلي مواظب خودت باش

آره پماد ایپوزینک بگیر اگه خدایی نکرده سوختی جلوی آفتاب بزنی بدتر نشه نزاره تاول بزنه و مشکلات دیگه . اگه هم وضعت خوبه پماد سیکالفت بگیر امریکاییه بعد از آفتابسوختگی بزن معجزه میکنه

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
كي گفته تو ارتش استوار نداريم ، سركار استوار رو كه ديگه همه مي شناسن
اين هم درجه هاي ارتش
درجه‌های ارتش ایران - ویکی‌پدیا
به وظیفه ها توی ارتش استواری نمیدن . اما نیروی انتظامی میده .

هیچ مشکلی نیست پادگان به پادگان فرق میکنه اما 06 و 01 نیرو زمینی میدونم که مشکلی نداره
دوستان به فوق دیپلم- لیسانس- فوق لیسانس و بالاتر چه درجه ای میدن؟
منظور من از این سوال که تو چند صفحه قبل هم پرسیده بودم اینه که آیا قانون (عکس زیر) جدید سربازی مصوب آبان90 و ابلاغ شده آذر90 که از سایت 1sarbaz.ir نیز قابل دانلود هست اجرا میشه یا نه؟
به عبارت دیگه بچه هایی که اخیرا رفتن این قانون رو از نزدیک لمس کردن یا نه؟ یعنی درجه ها برگشته به قدیم یا پایه جدیدها هم مثل این یکی دو سال اخیر درجه پایین دریافت می کنن؟
مشاهده پیوست 160059
اینایی که تو آیین نامه نوشته اجرا نمیشه الان درجه ها اینه
کاردانی : گروهبان یکم
کارشناسی : ستوانسوم
کارشناسی ارشد و پزشک : ستواندم
PhD یا دکترای تخصصی : ستوانیکم
اما شنیدم از وقتی خدمت 21 ماه شده درجه ها هم مثل قبل شده یعنی به لیسانس ستواندومی میدن .
باید تا درجه گرفتن اعزامی های برج 2 صبر کنید تا معلوم بشه . در ضمن این درجه ها جنبه ی تزیینی داره :ی گروهبان با ستواندوم برای وظیفه ها هیچ فرقی نداره یه استوار کادری میاد دهنتو سرویس میکنه میره و شما هرچی باشی یه وظیفه ای !

Last edited:

kornu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وااااای , هر کیو اینجا میبینم 01 ارتش افتادن , هیچکی اینجا از مالک اشتر اراک خبری نداره ؟؟؟؟
فک کنم خودم تنهایی افتادم اونجا :D

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی از فرم تک پسری که باید از ثبت احوال بگیریم اطلاعاتی داره ؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره پماد ایپوزینک بگیر اگه خدایی نکرده سوختی جلوی آفتاب بزنی بدتر نشه نزاره تاول بزنه و مشکلات دیگه . اگه هم وضعت خوبه پماد سیکالفت بگیر امریکاییه بعد از آفتابسوختگی بزن معجزه میکنه

بچه ها النگوهامونو بیاریم یا نه....:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
خدا نكنه داداش ، كرم ضد آفتاب پماد سوختگي و ويتامين آ دي وادت نره در ضمن انواع ويروس ها مجمله اسهال و وبأ و زرد زخم هم روكارن خيلي مواظب خودت باش

خیلی ممنون از راهنماییت داداش :heart: حتما

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
منم به احتمال 90% یزدم ! میبد ... اعزامی ا تیری یا 19 ؟!

سلام
امروز پلیس +۱۰ بودم گفت ۳۰ ام محل آموزشی اونایی که ۱۹ تیر اعزام هستن مشخص میشه

یکی از دوستان اینجا گفته بود وضعیت خانواده رو پلیسً+۱۰ازش پرسیده (جانبازی یا پدر نظامی) منم پدرم بازنشسته نیروی انتظامی هست ولی پلیس +۱۰ گفت تاثیری نداره ! به نظرتون الکی میگه؟

راستی من پذیرش گرفتم ولی گفتن باید دوماه تاخیر بندازی ومسئول تامین نیروی سازمان نامه داد که بردم میدون **** که تاخیر بندازن . از اونجایی که غیبت داشتم و برای غایبها تاخیر و تعجیل نمیکننن ممکنه اون نامه ارگان رو نادیده بگیرن ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یه سوال ؟
بچه هایی که تو این تاپیک هستند و ان شاالله میرید آموزشی.
یعنی مو سر انقد مهمه.چند صفحه این تاپیک فقط در مورد مو سر هست.
اول بزنیم -نزنیم.
گیر میدن گیر نمیدن و ....

بابا بزن بره دیگه مو چیه.آخرش که باید بزنی.
من که آمورشی نمیرم و 1/6 هستم ولی میخواید به خاطر شما همین فردا مو سرمو بزنم.بعدش میام اینجا مینویسم که ببیند نمردم.:D

بزن بره این موها رو .....

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال ؟
بچه هایی که تو این تاپیک هستند و ان شاالله میرید آموزشی.
یعنی مو سر انقد مهمه.چند صفحه این تاپیک فقط در مورد مو سر هست.
اول بزنیم -نزنیم.
گیر میدن گیر نمیدن و ....

بابا بزن بره دیگه مو چیه.آخرش که باید بزنی.
من که آمورشی نمیرم و 1/6 هستم ولی میخواید به خاطر شما همین فردا مو سرمو بزنم.بعدش میام اینجا مینویسم که ببیند نمردم.:D

بزن بره این موها رو .....

داداش جواب ما رو ندادی ها!!! مراحل پذیرشت چه جوری بود؟ قبل دفترجه اقدام کردی؟ پارتی میخواد یانه؟ یه خورده شفاف سازی کن برادر!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
داداش جواب ما رو ندادی ها!!! مراحل پذیرشت چه جوری بود؟ قبل دفترجه اقدام کردی؟ پارتی میخواد یانه؟ یه خورده شفاف سازی کن برادر!

ندیدم سوالت رو ...شرمنده.

من واسه پذیرش اصلا قبلش نرفتم سوالی بپرسم و .....
دفترچه پست کردم و واسم اومد تاریخ 1/4 رفتم که پذیرش بگیرم گفتن که 1/4 تموم شده برو تمدیدش کن 1/6 (یه چیز که نمیدونم فقط مخصوص **** استان ما هست یا تمام **** اینکه اگه تکمیلی نداشته باشی دوره 45 روزه ....نمیتونی پذیرش از **** بگیری.تو **** استان ما که اینطوره.) بعدش من تمدید کردم و مدارکم رو رفتم دادم تحویل مسئول **** وظیفه **** استان ایشون اسم منو نوشتن و گفتن چند روز قبل از اعزامت سر بزن بینم کد واست اومده یا خیر.این بوده پروسه پذیرش گرفتن من.

حالا واسه شما.
شما کی مدرک میگیری؟اگه مدرک داری چرا پست نمیکنی که واست کارت بیاد و حتی بتونی همین 1/6 هم بری.چو.ن فعلا برای پذیرش **** فرصت هست.
به این سوالات جواب بده تا بهتر بتونم راهنمایت کنم.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ندیدم سوالت رو ...شرمنده.

من واسه پذیرش اصلا قبلش نرفتم سوالی بپرسم و .....
دفترچه پست کردم و واسم اومد تاریخ 1/4 رفتم که پذیرش بگیرم گفتن که 1/4 تموم شده برو تمدیدش کن 1/6 (یه چیز که نمیدونم فقط مخصوص **** استان ما هست یا تمام **** اینکه اگه تکمیلی نداشته باشی دوره 45 روزه ....نمیتونی پذیرش از **** بگیری.تو **** استان ما که اینطوره.) بعدش من تمدید کردم و مدارکم رو رفتم دادم تحویل مسئول **** وظیفه **** استان ایشون اسم منو نوشتن و گفتن چند روز قبل از اعزامت سر بزن بینم کد واست اومده یا خیر.این بوده پروسه پذیرش گرفتن من.

حالا واسه شما.
شما کی مدرک میگیری؟اگه مدرک داری چرا پست نمیکنی که واست کارت بیاد و حتی بتونی همین 1/6 هم بری.چو.ن فعلا برای پذیرش **** فرصت هست.
به این سوالات جواب بده تا بهتر بتونم راهنمایت کنم.

دوره تکمیلی من از از 7 تیر شروع میشه. میخوام کاری کنم حتی 2، 3 روز آموزشی هم نرم.!!! از حرفای قبلیت فهمیدم که تنها کار پذیرش گرفتنه. پس با این حساب زوده اقدام کنم؟

aghamir

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این دوره تکمیلی چیه ؟!
چرا پذیرش **** آموزشی نداره ؟

الان خبر رسید که افتادم پدافند سمنان ! کسی آموزشی اونجا بوده ؟
ممکنه نامه پذیرش جامو عوض کنه یا دیگه تموم شد ؟

Last edited:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های ترم بالایی 01 از خدمتتون سوال داشتم
واسه گزینش عقیدتی سیاسی اومدن پادگان؟ چجوریاس؟
تو همدوره ای هاتون حتما چند تا معاف از رزم داشتید ... معاف از رزم هاتون چی کارا میکردن ؟ یا به عبارت دیگه چی کارا نمیکردن .. اصلا اونجا کسی میگه شما که معاف از رزمی فلان کارو نکن .. یا نه یارو خودش باید پاشه بگه مثلا من زانوم مشکل داره نمیتونم رژه برم؟
اصلا میشه کلا بیخیاله معاف از رزمی شد تو آموزشی یعنی اردو و میدون تیر بری هر کاری که همه میکنن انجام بدی و معاف از رزمیو بیخال شی؟
ممنون میشم جواب بدید ....

بالا