Hesam89
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 17
- لایکها
- 0
سلام. من خودم از قسمت مشاوره سازمان **** وظیفه پرسیدم گفتند که اموزشی اعزام 1/4/91 دو ماه است.
لطفا شایعه سازی نکنید.
لطف كردي اشكان جون از نگراني در اومديم
سلام. من خودم از قسمت مشاوره سازمان **** وظیفه پرسیدم گفتند که اموزشی اعزام 1/4/91 دو ماه است.
لطفا شایعه سازی نکنید.
روز اول نیازی به کوتاه کردن مو نیست!اقا در مورد زدنه مو شفاف سازی کنید
خیلیا میگن روزه اول که میری لازم نیست موهاتو بزنی چو فقط لباس میدن میگن 1 هفته دیگه بیا
اخرش بزنیم یا نزنیم ( روزه اول رو میگما 1-4-1391)
روز اول نیازی به کوتاه کردن مو نیست!
خدا نكنه داداش ، كرم ضد آفتاب پماد سوختگي و ويتامين آ دي وادت نره در ضمن انواع ويروس ها مجمله اسهال و وبأ و زرد زخم هم روكارن خيلي مواظب خودت باش
به وظیفه ها توی ارتش استواری نمیدن . اما نیروی انتظامی میده .كي گفته تو ارتش استوار نداريم ، سركار استوار رو كه ديگه همه مي شناسن
اين هم درجه هاي ارتش
درجههای ارتش ایران - ویکیپدیا
هیچ مشکلی نیست پادگان به پادگان فرق میکنه اما 06 و 01 نیرو زمینی میدونم که مشکلی نداره6 تیغ چی ؟!
اینایی که تو آیین نامه نوشته اجرا نمیشه الان درجه ها اینهدوستان به فوق دیپلم- لیسانس- فوق لیسانس و بالاتر چه درجه ای میدن؟
منظور من از این سوال که تو چند صفحه قبل هم پرسیده بودم اینه که آیا قانون (عکس زیر) جدید سربازی مصوب آبان90 و ابلاغ شده آذر90 که از سایت 1sarbaz.ir نیز قابل دانلود هست اجرا میشه یا نه؟
به عبارت دیگه بچه هایی که اخیرا رفتن این قانون رو از نزدیک لمس کردن یا نه؟ یعنی درجه ها برگشته به قدیم یا پایه جدیدها هم مثل این یکی دو سال اخیر درجه پایین دریافت می کنن؟
مشاهده پیوست 160059
اره چطور مگه؟یزد افتادی داداش ؟!!
آره پماد ایپوزینک بگیر اگه خدایی نکرده سوختی جلوی آفتاب بزنی بدتر نشه نزاره تاول بزنه و مشکلات دیگه . اگه هم وضعت خوبه پماد سیکالفت بگیر امریکاییه بعد از آفتابسوختگی بزن معجزه میکنه
خدا نكنه داداش ، كرم ضد آفتاب پماد سوختگي و ويتامين آ دي وادت نره در ضمن انواع ويروس ها مجمله اسهال و وبأ و زرد زخم هم روكارن خيلي مواظب خودت باش
اره چطور مگه؟
من اعزام 1/4 هستم.منم به احتمال 90% یزدم ! میبد ... اعزامی ا تیری یا 19 ؟!
منم به احتمال 90% یزدم ! میبد ... اعزامی ا تیری یا 19 ؟!
یه سوال ؟
بچه هایی که تو این تاپیک هستند و ان شاالله میرید آموزشی.
یعنی مو سر انقد مهمه.چند صفحه این تاپیک فقط در مورد مو سر هست.
اول بزنیم -نزنیم.
گیر میدن گیر نمیدن و ....
بابا بزن بره دیگه مو چیه.آخرش که باید بزنی.
من که آمورشی نمیرم و 1/6 هستم ولی میخواید به خاطر شما همین فردا مو سرمو بزنم.بعدش میام اینجا مینویسم که ببیند نمردم.
بزن بره این موها رو .....
داداش جواب ما رو ندادی ها!!! مراحل پذیرشت چه جوری بود؟ قبل دفترجه اقدام کردی؟ پارتی میخواد یانه؟ یه خورده شفاف سازی کن برادر!
ندیدم سوالت رو ...شرمنده.
من واسه پذیرش اصلا قبلش نرفتم سوالی بپرسم و .....
دفترچه پست کردم و واسم اومد تاریخ 1/4 رفتم که پذیرش بگیرم گفتن که 1/4 تموم شده برو تمدیدش کن 1/6 (یه چیز که نمیدونم فقط مخصوص **** استان ما هست یا تمام **** اینکه اگه تکمیلی نداشته باشی دوره 45 روزه ....نمیتونی پذیرش از **** بگیری.تو **** استان ما که اینطوره.) بعدش من تمدید کردم و مدارکم رو رفتم دادم تحویل مسئول **** وظیفه **** استان ایشون اسم منو نوشتن و گفتن چند روز قبل از اعزامت سر بزن بینم کد واست اومده یا خیر.این بوده پروسه پذیرش گرفتن من.
حالا واسه شما.
شما کی مدرک میگیری؟اگه مدرک داری چرا پست نمیکنی که واست کارت بیاد و حتی بتونی همین 1/6 هم بری.چو.ن فعلا برای پذیرش **** فرصت هست.
به این سوالات جواب بده تا بهتر بتونم راهنمایت کنم.