سلام ... آره امروز رفتم گرفتم
کلا سه گزینه **** داشتم ... بابل , کرمانشاه , میبد ! که میبد رو انتخاب کردم جور کردن واسم
به خدا انقدر از **** بدم میاد که حاضر بودم نیرو انتظامی هم بیفتم !!
مستقیم باید بری پادگان دیگه ... میدون **** نمیخواد بری
هر جا هستی ایشالا موفق و دلخوش باشی داداش :wub:
سلام به همه بچه ها
فردا اعزامیما....
یه سوال...
یکی از دوستام که سربازیسشو تموم کرده دیشب می گفت که گوشی می تونی با خودت ببری....سیم کاتو دربیاری نگه داری پیش خودت و گوشی(یه گوشی مدل پاییین مثلا) رو بدی به دژبانی؟
بنظرتون میشه؟
بعد هر وقت خواستی ازشون بری بگیری زنگ بزنی دوباره بدی بهشون....؟
یکی منو توجیه کنه چرا همه افتادن 01 ؟
مرسی دوست عزیزداداش تا جمله آخرت درست بود ولی آخری نه
اگه گوشی داشته باشی ازت میگیرن و نگه میدارن و میره بایگانی دیگه اینطور نیست که هر وقت خواستی بری بهشون بگی بدن بهت زنگ بزنی پس بدی
گوشی ها رو نگه میدارن تا اولین باری که میخواید برید خونه میدن و میگن دیگه نیارید فقط گوشی شما نیست که فرض کن 100 تا گوشی از کجا هی پیدا کنن بدن زنگ بزنید !!!!
یکی منو توجیه کنه چرا همه افتادن 01 ؟
فردا باید بریم، با این که میدونم فردا هیچ خبری نیست، من از همین الان استرس گرفتمuke:
من الان استرس نداشتم تا دیدم تو گفتی استرس گرفتم منم استرسم شروع شد:eh:
دوستام من یه سوال داشتم
من پدرم 26 ماه سابقه جبهه داره طبق قانون قبلی حدود 7 ماه کسر خدمت بهم می خوره ولی طبق قانون جدید هیچ
ولی اینجا نوشته تا آخر شهریور فرصت داریم
به نظر شما می تونم کسر خدمت بگیرم؟
مرسی دوست عزیز
پس ببری نبری فرقی نمیکنه نه؟
حالا به نظرت یه گوشی که هیچ اکماناتی هم نداره بدی به دژبان بدون سیم کارت خوبه؟
اصلا میشه سیم کارتو با خودت ببری تو؟
دردسرای gf داشتنه دیگه....نمیبرم با خودم.....باید بیست تایی کارته تلفن بگیرم با خودمداداش ببین اگه تونستی دو ماه بدون گوشی سر کنی !!! بابا گوشی میخوای چیکار آخه صد تا دردسر صد تا حرف میشنوی
کارت تلفن ببر بسه
همه نیفتادن 01 اونهایی که افتادن 01 اینجا زیاد می پلکن !! نمیدونم چرا؟:f34r:
نه کلاً من تو هر فرومی که دیدم اکثرا بچه های تهران 01 بودن خیلی مشکوکم به این قضیه احتمالا یه بلای جدیدی بخوان سرمون بیارن.
دوست عزیز الکی جو نده، شما تمام افرادی که توی همه فرومها دیدی که افتادن 01 (یک تیر 91 البته) جمع بزن به 100 نفر نمی رسن(به 50 نفر هم نمی رسن) ، اونجا 2 تا هنگ سرباز میگیره. اینا توهمات رسانه ای هست، مثلا تو تلویزیون با 4 نفر مصاحبه می کنن میگن همه چی ارزون شده بیننده ها هم فکر می کنن همه چی ارزون شده، میرن خرید می بینن نه بابا این خبرا هم نیست.(حالا نخواستم مثال مورد دار بزنم!!!!)نه کلاً من تو هر فرومی که دیدم اکثرا بچه های تهران 01 بودن خیلی مشکوکم به این قضیه احتمالا یه بلای جدیدی بخوان سرمون بیارن.