masoud_6782
کاربر تازه وارد
کسایی که خیبر دارن لطفا بگن ، ما مونیدم الان استرس گرفتیمآقا داداشم آموزشیش امروز تموم شد 02 بو یگان افتاده مشهدمیگه بچه های تهرون بیشتر شهرستان افتادن
از تقسیمات 01 کسی خبر نداره؟؟؟
کسایی که خیبر دارن لطفا بگن ، ما مونیدم الان استرس گرفتیمآقا داداشم آموزشیش امروز تموم شد 02 بو یگان افتاده مشهدمیگه بچه های تهرون بیشتر شهرستان افتادن
از تقسیمات 01 کسی خبر نداره؟؟؟
نه کلاً من تو هر فرومی که دیدم اکثرا بچه های تهران 01 بودن خیلی مشکوکم به این قضیه احتمالا یه بلای جدیدی بخوان سرمون بیارن.
من که از این صفرها نصیبم نشد ..... من نیــــــــــــروی انتظــــــــــــــامی افتادم ........ فردا هم اعزامم به محمد رسول الله بیـــــــــرجند:medieval:
اگه زنده برگشتم میام همینجا خبرشو اعلام می کنم.... اگر هم که :skull: شدم که هیچ......
تا اون روز بدرود کامپیوتر، بدرود استراحت، بدرود خواب خوش، بدورد آزادی و.... بـــــــدورد زنـــــــــــــــدگی! . ....
منم افتادم 06. از کرج البته. فردا هم باید برم ورزشگاه کرج
کسی میدونه کسری های بسیج واسه اونهایی که غیبت داشتن هم حساب میشه یا نه؟ کی باید رفت دنبالش حتما باید قبل از اعزام باشه یا میشه حین خدمت پیگیریش کرد؟
من اموزشی 01 بودم امروز تقسیم شدم و افتادم گروه 99 توپخانه پدافند هوایی پرندک رسته اداری ، کسی می دونه چجورجایی هست ؟ کی تعطیل می کننمون ؟
سلام دوستان
خوب این هم از اموزشی در شهر توریستی و گردشگری بیرجند
همین امروز رسیدم خونه از بس اونجا به ما لطف داشتن!
دوستان شما هم اکنون با یکی از شهدای اینده مرز های ایران اسلامی دارید صحبت میکنید
با فوق لیسانس محبت کردن درجه ی بسیار بالای ستوان سه رو بهم داده اند با کد مرزبانی استان زیبای سیستان و بلوجستان
باشد که مایه دلگرمی دوستانی که بیرجند افتاده اند، شده باشم...اگه سوالی باشه در خدمتم
مصطفی هستم یک مرزبان واقعی!!!
براتون آرزوی موفقیت میکنمسلام دوستان
خوب این هم از اموزشی در شهر توریستی و گردشگری بیرجند
همین امروز رسیدم خونه از بس اونجا به ما لطف داشتن!
دوستان شما هم اکنون با یکی از شهدای اینده مرز های ایران اسلامی دارید صحبت میکنید
با فوق لیسانس محبت کردن درجه ی بسیار بالای ستوان سه رو بهم داده اند با کد مرزبانی استان زیبای سیستان و بلوجستان
باشد که مایه دلگرمی دوستانی که بیرجند افتاده اند، شده باشم...اگه سوالی باشه در خدمتم
مصطفی هستم یک مرزبان واقعی!!!
یعنی اکثر 01 ها کد خوردن ؟