• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه رفتی تو جاده خاکی من نمیدونم تو تهرانی چی از بقیه زیاد داری که سروری میکنی
الحق که همین سیستم تقسیم خوب میشناستتون

بچه پررو تو و امثاله تو رو تو خدمت خوب آدم میکنند.منم که رفتم خدمت امثاله تو بودن ولی بعد از آموزش مثه یه موش شده بودن.

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صد در صد مهمه چون حقوقتون در اون حساب واریزمیشه.
باید از پلیس +10 بپرسید ولی بعد از ثبت اطلاعات برگه ای بهتون داده میشه که نوشته اطلاعات غیرقابل ویرایش هست.
تو برگه اي كه من دارم ادرس و مشخصات هست شماره حسابو ننوشته اصلا؟ وقتي اعزام بشم از پادگان ديگه نميشه درستش كرد؟

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
خب به سلامی ما امروز رفتیم وسایل رو تحویل گرفتیم و الان خونه هستم
سه شنبه هم رسما دوره اموزشی شروع میشه
رفتارشون بد نیود به ما هم که لیسانس داشتیم خیلی احترام میزاشتن (مثلا اول ما صبحونه رو زدیم بعد بقیه :happy: )
البته اکثرا فوق دیپلم بودن و کلا 17-18 نفر لیسانس هستیم

پادگان 02 نزاجا
گردان نصر
گروهان 2

خدا خدا میکردم گردان نصر بیوفتم که همینجوری هم شد
تا اینجاش که خوب بوده بقیه ش هم خدا بزرگه

hassanbwa

Registered User
لایک‌ها
22
نمی دونم کل ایران چه مشکلی با تهرانی ها دارن ؟؟ فکر کنم مشکل قدیمی باشه ؟ چون هر شهری که میری تا میشنون بچه تهرانی کلا یه جوری رفتار میکنن انکار حقشونو خوردی ؟؟؟ البته بگم بعضیا نه همه ---- بعضیا شونم فرقی نمیکنه کجایی باشی خیلی بامرامن بخصوص بچه های شیرازو بندر که تو خدمت باهاشون بودم خیلی باحالن -- به قول شیرازیا مشتی هستن

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
نمی دونم کل ایران چه مشکلی با تهرانی ها دارن ؟؟ فکر کنم مشکل قدیمی باشه ؟ چون هر شهری که میری تا میشنون بچه تهرانی کلا یه جوری رفتار میکنن انکار حقشونو خوردی ؟؟؟ البته بگم بعضیا نه همه ---- بعضیا شونم فرقی نمیکنه کجایی باشی خیلی بامرامن بخصوص بچه های شیرازو بندر که تو خدمت باهاشون بودم خیلی باحالن -- به قول شیرازیا مشتی هستن

به خاطر این که فکر میکنن تو پایتخت حلوا خیرات میکنن !! نمیدونن چه خبره ... چقدر بدبختی داریم !

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
من صبح رفتم پادگان 06 الان رسیدم
اکثرا لیسانس بودیم و 10-12 تا فوق لیسانس، فوق دیپلم نبود
اکثرا هم مثل خودم رشته عمران بودن و بقیه برق
برخورد کادری ها خیلی خوب بود فقط دژبانی یه کم عوضی بود
لباس و پوتین رو دادن بهمون و گردان ها رو مشخص کردن تا 4 شنبه هم مرخصی :D

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار مهم
قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید:D

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
امروز صبح رفتم 01 چند ساعت زیر آفتاب روی آسفالت نشستیم تا تقسیم کنن چند تا لیسانس وظیفه فرستادن واسمون قدقد کردن . سر لباس دادن نامردا اونقدر فس فس کردن که 3 ساعت طول کشید .
خدمت خیلی بدتر از اونی بود که فکرشو میکردم اه اه چجوری تحمل کنم .. تازه گفتن تو آموزشی ازمرخصی خبری نیست حتی جمعه ها!!!!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
امروز صبح رفتم 01 چند ساعت زیر آفتاب روی آسفالت نشستیم تا تقسیم کنن چند تا لیسانس وظیفه فرستادن واسمون قدقد کردن . سر لباس دادن نامردا اونقدر فس فس کردن که 3 ساعت طول کشید .
خدمت خیلی بدتر از اونی بود که فکرشو میکردم اه اه چجوری تحمل کنم .. تازه گفتن تو آموزشی ازمرخصی خبری نیست حتی جمعه ها!!!!
حالا خوبه میگفتن هتل 01 اگه هتل نبود چی بود

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
اون پسره چش بود یهو غش کرد ؟؟؟؟
تا اسم جواد نیا اوممدددد یهو ولوووو شد رو زمین :D

والا من دقت نکردم متوجه نشدم

خدا کنه فردا هم به ما لباس بدن بزارن برگردیم واسه اندازه کردن

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
این یه هفته مرخصی که برای اندازه کردن لباسا میدن جزو دوره ی آموزشی حساب میشه ؟!!

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1

رفتار کادری ها خوب بود فقط این فرمانده گروهان ها یکم عقده ای میزدن . در مورد مرخصی هم به گروهان ما نگفتن مرخصی نمیدیم گفت یکی دو هفته بیاید بعد بگید مرخصی . گروهان چندی ؟
ولی در کل هیچ هتلی در کار نیست خیلی هم مزخرفه.

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
خدمت آقایونی که 01 هستن عرض کنم بهترین مرکز آموزشی هست . ما که دیروز ترخیص شدیم و بچه های یگانمون همه برای هم گریه کردن واقعا خوش میگذره
این دوره که شما میخواید برید مرخصی برای اندازه کردن لباس ندارید حداکثر 1 روز بهتون مرخصی بدن
اردوگاه تلو هم از 25 تا 31 هست هر هنگ 4 روز

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
خدمت آقایونی که 01 هستن عرض کنم بهترین مرکز آموزشی هست . ما که دیروز ترخیص شدیم و بچه های یگانمون همه برای هم گریه کردن واقعا خوش میگذره
این دوره که شما میخواید برید مرخصی برای اندازه کردن لباس ندارید حداکثر 1 روز بهتون مرخصی بدن
اردوگاه تلو هم از 25 تا 31 هست هر هنگ 4 روز

5روز مرخصی دادن . 25تا 31 تیر یا مرداد؟ . آقا این اسمامون رو کدوم طرف سینه باید بدوزیم ؟ چپ یا راست ؟

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
تویه 02 که خیلی خوب بود
اتفاقا همون اول دژبان اومد سخنرانی گفت که خوشحال باشید اینجا افتادید تا دلتون بخوایید مرخصی میدن....
ظاهرا 02 از 01 هتل تره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خوب همین دیگه.
این هتلشه.
حساب بقیش رو بکن.
حالا تا کی تعطیل؟
'گفتن دوشنبه صبح اونجا باشیم
داداشی نمیدونم چرا غمباد گرفتم:( میدونم باید مرد باشمو تحمل کنم... .

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
رفتار کادری ها خوب بود فقط این فرمانده گروهان ها یکم عقده ای میزدن . در مورد مرخصی هم به گروهان ما نگفتن مرخصی نمیدیم گفت یکی دو هفته بیاید بعد بگید مرخصی . گروهان چندی ؟
ولی در کل هیچ هتلی در کار نیست خیلی هم مزخرفه.

آره مزخرفه داداش محیط خشک و مسخره ای داره . هنگ 2 .. گردان 724

بالا