آقا ما که 6 رفتیم 6:25 کارمون تموم شد
فقط بیلیت دادن فردا 8 صبح ترمینال
جوادنیا قزوین
اون پسره چش بود یهو غش کرد ؟؟؟؟
تا اسم جواد نیا اوممدددد یهو ولوووو شد رو زمین
آقا ما که 6 رفتیم 6:25 کارمون تموم شد
فقط بیلیت دادن فردا 8 صبح ترمینال
جوادنیا قزوین
دیگه رفتی تو جاده خاکی من نمیدونم تو تهرانی چی از بقیه زیاد داری که سروری میکنی
الحق که همین سیستم تقسیم خوب میشناستتون
تو برگه اي كه من دارم ادرس و مشخصات هست شماره حسابو ننوشته اصلا؟ وقتي اعزام بشم از پادگان ديگه نميشه درستش كرد؟صد در صد مهمه چون حقوقتون در اون حساب واریزمیشه.
باید از پلیس +10 بپرسید ولی بعد از ثبت اطلاعات برگه ای بهتون داده میشه که نوشته اطلاعات غیرقابل ویرایش هست.
نمی دونم کل ایران چه مشکلی با تهرانی ها دارن ؟؟ فکر کنم مشکل قدیمی باشه ؟ چون هر شهری که میری تا میشنون بچه تهرانی کلا یه جوری رفتار میکنن انکار حقشونو خوردی ؟؟؟ البته بگم بعضیا نه همه ---- بعضیا شونم فرقی نمیکنه کجایی باشی خیلی بامرامن بخصوص بچه های شیرازو بندر که تو خدمت باهاشون بودم خیلی باحالن -- به قول شیرازیا مشتی هستن
حالا خوبه میگفتن هتل 01 اگه هتل نبود چی بودامروز صبح رفتم 01 چند ساعت زیر آفتاب روی آسفالت نشستیم تا تقسیم کنن چند تا لیسانس وظیفه فرستادن واسمون قدقد کردن . سر لباس دادن نامردا اونقدر فس فس کردن که 3 ساعت طول کشید .
خدمت خیلی بدتر از اونی بود که فکرشو میکردم اه اه چجوری تحمل کنم .. تازه گفتن تو آموزشی ازمرخصی خبری نیست حتی جمعه ها!!!!
حالا خوبه میگفتن هتل 01 اگه هتل نبود چی بود
اون پسره چش بود یهو غش کرد ؟؟؟؟
تا اسم جواد نیا اوممدددد یهو ولوووو شد رو زمین
امروز صبح رفتم 01 چند ساعت زیر آفتاب روی آسفالت نشستیم تا تقسیم کنن چند تا لیسانس وظیفه فرستادن واسمون قدقد کردن . سر لباس دادن نامردا اونقدر فس فس کردن که 3 ساعت طول کشید .
خدمت خیلی بدتر از اونی بود که فکرشو میکردم اه اه چجوری تحمل کنم .. تازه گفتن تو آموزشی ازمرخصی خبری نیست حتی جمعه ها!!!!
خدمت آقایونی که 01 هستن عرض کنم بهترین مرکز آموزشی هست . ما که دیروز ترخیص شدیم و بچه های یگانمون همه برای هم گریه کردن واقعا خوش میگذره
این دوره که شما میخواید برید مرخصی برای اندازه کردن لباس ندارید حداکثر 1 روز بهتون مرخصی بدن
اردوگاه تلو هم از 25 تا 31 هست هر هنگ 4 روز
'گفتن دوشنبه صبح اونجا باشیمخوب همین دیگه.
این هتلشه.
حساب بقیش رو بکن.
حالا تا کی تعطیل؟
رفتار کادری ها خوب بود فقط این فرمانده گروهان ها یکم عقده ای میزدن . در مورد مرخصی هم به گروهان ما نگفتن مرخصی نمیدیم گفت یکی دو هفته بیاید بعد بگید مرخصی . گروهان چندی ؟
ولی در کل هیچ هتلی در کار نیست خیلی هم مزخرفه.