• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
تازه فکر میکردم میتونم از شرایط داداشم که حین خدمته و یک سال ازم کوچکتره استفاده کنم و یگان تهران باشم .. ولی گفتن فقط برادر کوچکتر میتونه از شرایط برادر بزرگتر استفاده کنه (چه قانون مسخرهای).
یارو فرمانده گروهانه هم گفت بیشتر بچه ها شیراز و اهواز میافتن:(

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
5روز مرخصی دادن . 25تا 31 تیر یا مرداد؟ . آقا این اسمامون رو کدوم طرف سینه باید بدوزیم ؟ چپ یا راست ؟

سمت راست داداش .
لباسای من که اندازه نشد مدیوم هم واسم بزرگ بود . سایز کوچک هم تموم شده بود

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
5روز مرخصی دادن . 25تا 31 تیر یا مرداد؟ . آقا این اسمامون رو کدوم طرف سینه باید بدوزیم ؟ چپ یا راست ؟

خوب خدا رو شکر . سه شنبه صحبتش بود که فقط تا شنبه بهتون مرخصی بدن
25 تا 31 تیر
بچه ها اصلا ناراحت نباشید واقعا هتل ترین مرکز آموزش ارتش هست . هر شب ( بجز وقتایی که نگهبانید ) مرخصی دارید از ساعت 4 بعد از ظهر تا 5:30 روز بعدش . میگم که ما دیروز گریه مون گرفته بود
افرادی هم که 714 افتادن بدونن که بهترین یگان مرکز افتادن از افسرای آموزش بگیر ( واقعا دوستشون دارم ) تا فرمانده گروهان که واقعا با فرهنگ و متشخص هستش .
کلا هر سوالی در مورد 01 داشتید من در خدمتم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
داداش یادت نیست این اسم و شماره گروهانمون رو کدوم طرف سینه باید بدوزیم ؟

گفتم که داداش سمت راست سینه . اول شماره گروهان . بعد اگه لیسانسی ل.و پایینش هم اسمتو

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خوب خدا رو شکر . سه شنبه صحبتش بود که فقط تا شنبه بهتون مرخصی بدن
25 تا 31 تیر
بچه ها اصلا ناراحت نباشید واقعا هتل ترین مرکز آموزش ارتش هست . هر شب ( بجز وقتایی که نگهبانید ) مرخصی دارید از ساعت 4 بعد از ظهر تا 5:30 روز بعدش . میگم که ما دیروز گریه مون گرفته بود
افرادی هم که 714 افتادن بدونن که بهترین یگان مرکز افتادن از افسرای آموزش بگیر ( واقعا دوستشون دارم ) تا فرمانده گروهان .
کلا هر سوالی در مورد 01 داشتید من در خدمتم

خوب داداش پس چرا امروز گفتن مرخصی نداریم حتی گفتن متاهل ها از هفته سوم میتونن آخره هفته برن . یعنی خالی بستن میخواستن روز اولی بترسونن مارو؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز صبح رفتم 01 چند ساعت زیر آفتاب روی آسفالت نشستیم تا تقسیم کنن چند تا لیسانس وظیفه فرستادن واسمون قدقد کردن . سر لباس دادن نامردا اونقدر فس فس کردن که 3 ساعت طول کشید .
خدمت خیلی بدتر از اونی بود که فکرشو میکردم اه اه چجوری تحمل کنم .. تازه گفتن تو آموزشی ازمرخصی خبری نیست حتی جمعه ها!!!!

کدوم گروهان؟

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
من افتادم شهدای کرمانشاه **** همش یه طرف اینکه ایناکه معاف شدن میان تیکه میندازن خیلی بده تازه نامردا معافیت تحصیلی رو هم برداشتن و کردنش 21 ماه تف بدین شانس

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
شما آشخورها هنوز صفرتون باز نشده چرا در مورد پادگان 01 قضاوت میکنید؟
نکنه فکر کردید میرید دانشگاه؟
مگه تا حالا چند تا پادگان دیدید؟ یا چند بار رفتید آموزشی ؟
عقده ای؟ کادری عقده ای اصلاً میدونید چطوره؟
01 بهترین رفتار و شرایط رو برای قشر تحصیل کرده داره.... چون تفکر ف پادگان اینطوره و این تاثیر رو زیردستا در رده های مختلف میزاره ...

شما بعدها آرزو خواهید کرد کاش بقیه خدمتون 01 میموندیم!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
'گفتن دوشنبه صبح اونجا باشیم
داداشی نمیدونم چرا غمباد گرفتم:( میدونم باید مرد باشمو تحمل کنم... .

خوبه بابا.
ای بابا خودت که میدونی باید تحمل کنی.
منم همین الان بهش فکر کردم.
سخته...
ولی خوب دیگه باید تحمل کنیم.

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
کسی هم خدمتی مانیست؟شهدای کرمانشاهو میگم؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
شما آشخورها هنوز صفرتون باز نشده چرا در مورد پادگان 01 قضاوت میکنید؟
نکنه فکر کردید میرید دانشگاه؟
مگه تا حالا چند تا پادگان دیدید؟ یا چند بار رفتید آموزشی ؟
عقده ای؟ کادری عقده ای اصلاً میدونید چطوره؟
01 بهترین رفتار و شرایط رو برای قشر تحصیل کرده داره.... چون تفکر ف پادگان اینطوره و این تاثیر رو زیردستا در رده های مختلف میزاره ...

شما بعدها آرزو خواهید کرد کاش بقیه خدمتون 01 میموندیم!

باشه اقا ما آشخور صفر شما آبگوشتخور باز .. آره همشون عقده ای نفهم اوزی بودن

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
خوب داداش پس چرا امروز گفتن مرخصی نداریم حتی گفتن متاهل ها از هفته سوم میتونن آخره هفته برن . یعنی خالی بستن میخواستن روز اولی بترسونن مارو؟

فقط هفته اول مرخصی نداریم از هفته دوم هر شب میتونید برید بیرون البته تهرانی ها که دیگه هر شب میرن خونه خودشون میخوابن
روز اول بوده میخواستن یکم بترسونن ولی مطمئن باشین برید اونجا از محیطش لذت میبرید . به قول امیر 01 مرکز فرهنگیه نه پادگان نظامی

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز نرفتی فکر میکنی فرمانده پادگان باید بیاد بقلت کنه و بهت خوش امد بگه؟پسر جان داری میری سربازی ها نه سفر توریستی.اونایی که 01هستند . مینالن باید میرفتن پدافند سمنان تا قدر عافیت رو میدونستن.ولی خب مجبورین به شرایط عادت کنید یا فرار کنید .

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
ظاهرا با این تعریفا 06 از 01 بهتره!
به ما مرخصی هم بیشتر دادن
برخورد ها هم خیلی خوب بود

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
اگه جای درست حسابی بود که به امثال تو لااقل یه کم طرز درست حرف زدن رو یاد میدادن... اگه 01 بهترین شرایط رو داره پس فاتحه بقیه جاها رو بخون !

این شیوه در نظامی گری کاملاً روال متداول گفتگو هست...
هنوز که آموزشی هستی (اونم نشدی هنوز) گله ای نیست وقتی آشنایی نداری!

وقتی جاهایی تقسیمت کنن که موقع نهار آب تانکری رو بخورید که 40-50 درجه گرماشه! بهترش.... پادگانی که وسط بیابون باشه و تنها دلخوشیت اینشه که 3 هفته یه بار اجازه بدن و بتونی کمی دور شی از پادگان تا موجود زنده غیر نظامی ببینی!

بازم بهتر... بیفتی یه یگان رزمی با شرایطی که هر روز 12 ساعت پوتین پات باشه! و بقیه فعالیتاش بماند (با همون ستاره احتمالی)

پادگان خوب.... امیدوارم اهواز بیفتی تا هر وقت تشنه شدی و آب داغ و نه چندان درست و حسابی پادگان اهواز رو خوردی بفهمی آب سردن 01 یعنی چی
پادگان خوب.... یعنی پادگانهایی که واسه حموم کردن اونم توی یه حموم وسط پادگان باید نیم ساعت تو صف باشی تا یه ربع اجازه حموم داشته باشی اونم نه هر روز(این برای افسر وظیفس تازه وگرنه سرباز هفته ای دو باره حمومش)

الان دیگه به رسم نظامی گری باید بهت بگم هنوز سهمیت نیومده اظهار نظر میکنی!

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
و اما 06 !

یادمه مراتو بودم ما 01 ها گریه میکردیم این دیگه چه جهمنیه ما رو فرستادن ولی 06 ها از خوشی داشتن میمردن که چه بهشتیه اینجا!

06 جاییه که از لحاظ بدنی تمرینات بسیار بسیار سختگیرانه تری داده میشه! و آسایشگاه افتضاحتر!! (چند طبقه برای دستشویی و یا آب خوردن بال پایین رفتن)

خلاصه 06 یکی از جاهای نامناسبیه که لیسانس در تهران ممکنه بیفته

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا با این تعریفا 06 از 01 بهتره!
به ما مرخصی هم بیشتر دادن
برخورد ها هم خیلی خوب بود

کدوم تعریفا عزیز من؟

کسایی که هنوز پایه خدمتیشون عدد یکه(اونم نه کامل چند ساعت!!) چه تجربه ای از اونجا دارن که بخوان تعریف کنند؟

بالا