• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
سلام من اعزامم 91/4/1 بود یعنی همین 5شنبه که گذشت رفتیم و تا سه شنبه مرخصی گرفتیم و برگشتیم راستی این لینک "سربازی" روزنوشت های منه از دوره ی آموزشی. سر بزنید خوشحال میشم.

منم 02 هستم
پنجشنبه گردان و گروهان مشخص شد
گردان نصر گروهان 2
وبلاگتو دیدم دقیق توضیح داده بودی مخصوصا اون کلمه قشنگ رو...
پسره از پشت پنجره جو گیر شده بود، خوب جوابشو داد

may_hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه از ازادی تا 01 با brt چطور میشه رفت؟

سلام
من شنیدم با "بی آر تی" باید ایستگاه "پل"پیاده بشید میشه سر خیابان نیروی هوایی، بعد از اونجا با تاکسی بیاید سر راه تختی، اتوبوس های آزادی به خاوران رو هم اون طرفا دیدم ولی نمی دونم ایستگاه هاش کجاست. ولی به نظرم بهترین راه برای این مسیر مترو هست، توی پایانه آزادی سوار مترو میشید و ایستگاه کلاهدوز پیاده میشید،(حدود 40 دقیقه طول میکشه) از اونجا هم با ده دقیقه پیاده روی میرسید 01.

Last edited:

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
کسی میدونه از ازادی تا 01 با brt چطور میشه رفت؟

ازادی -------------> خاوران
خاوران ------------> علم و صنعت (ایستگاه ائمه اطهار پیاده شو یه تاکسی سوار شو بگو سه راه تختی)

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی در مورد چپ و راستش به ما که نگفت فقط گفت بالای اسمتون بدوزین . یه نمونه هم نشون داد یادمه تقریبان وسط بود .

شماره گروهان و گردان باید بالای اتیکت سمت راست وسط نصب بشه

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال مهم لطفا کمک کنید(تهرانیاهای عزیز)
من دوره کد مخابرات ارتشو خوردم بعد از آموزشی محل دوره کد رو مرکز آموزش مخابرات سرتیپ امینی(لویزان) نوشتن.کسی آدرس دقیقی از این مرکز داره کمک کنه به من

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
به عدد یا حروف ؟ یعنی یه اتیکت دیگه بالای اتیکت اسم واسه شماره گروهان . یا بالای همون اتیکت

بالای اتیکت اسم به صورت عدد که میفروشن و دوخته میشه
بری این مغازه های سربازی خودشون میدونن

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عدد یا حروف ؟ یعنی یه اتیکت دیگه بالای اتیکت اسم واسه شماره گروهان . یا بالای همون اتیکت

شما اگه بری گمرک یا امام حسین بهت میگن
به عدد بالای اتیکت اسم عددش رو باید از همون گمرک بگیرین مثلا من که گردان 1 گروهان 2 هستم باید بزنم 21

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یکی جواب منو بده
من 04 بیرجند ارتش بودم البته پادگان بیرون از شهر .. هتل بود .. ما فوق لیسانس ها رو کار نداشتن
من رشتم حسابداری بود و کد نخوردم البته از 100 درصد حدود 95 دردصد از بچه ها کد خوردن
من دفترچه رو بهمن 90 فرستادم و اعزامی 91/2/1 بودم الان هم لشکر 77 مشهد امور اداری افتادم
می خوام بدونم ما همون 21 ماه خدمتیم ؟؟؟
تو این دو ماه توی پادگان هیچ کی جواب درست به ما نداد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام یکی جواب منو بده
من 04 بیرجند ارتش بودم البته پادگان بیرون از شهر .. هتل بود .. ما فوق لیسانس ها رو کار نداشتن
من رشتم حسابداری بود و کد نخوردم البته از 100 درصد حدود 95 دردصد از بچه ها کد خوردن
من دفترچه رو بهمن 90 فرستادم و اعزامی 91/2/1 بودم الان هم لشکر 77 مشهد امور اداری افتادم

بله ، 21 ماه تمام

tablo1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تا جایی که من میدونم **** تو تهران آموزشی نداره نزدیکترینش پادگان آموزشی نیروی زمینی **** شادگان شهید مدرس اتوبان كرج هست

کرج. بهترین پادگان شهید مدرس هست. کیلومتر 28 اتوبان تهران کرج. البته بیشتر فوق لیسانس و دکترا و تمامیه اعضای بنیاد نخبگان رو پذیرش می کنه.

tablo1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهید مدرس کرج. کیلومتر 28 اتوبان تهران کرج. سر خیابونه درش. بیشتر فوق و دکترا می گیره.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شنیدم با "بی آر تی" باید ایستگاه "پل"پیاده بشید میشه سر خیابان نیروی هوایی، بعد از اونجا با تاکسی بیاید سر راه تختی، اتوبوس های آزادی به خاوران رو هم اون طرفا دیدم ولی نمی دونم ایستگاه هاش کجاست. ولی به نظرم بهترین راه برای این مسیر مترو هست، توی پایانه آزادی سوار مترو میشید و ایستگاه کلاهدوز پیاده میشید،(حدود 40 دقیقه طول میکشه) از اونجا هم با ده دقیقه پیاده روی میرسید 01.

مرسی عزیز... مترو ساعت 6 تازه کارش شروع میشه

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
برای دوستی که آدرسه مرا مخ رو میخواست عرض کنم که لویزان هستش

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یکی جواب منو بده

بله.............................................................................................................................................................

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها داداشم اعزامی اردیبهشت 02 بود . تو برگه معرفی به یگان نوشتن : فرماندهی پشتیبانی منطقه 5 ف آماد 61-مشهد
هیچ جوری نتونستیم آدرسشو پیدا کنیم تو اینترنت و نقشه مشهد . میگید چیکار کنیم؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بله.............................................................................................................................................................

آقا با دفترچه فرستادن کاری ندارن . اعزامی 91 به بعد 21 ماه خدمت میکنه

phprider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من 19 تیر اعزامم، دیپلمم و افتادم ****، مرکز آموزشی نبی اکرم میبد.
کسی اطلاعاتی از این پادگان داره؟

may_hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یکی جواب منو بده

فوق لیسانس که کد نمی خوره، هر رشته ای هم باشه، مگه می خوره؟؟؟

بالا