• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوق لیسانس که کد نمی خوره، هر رشته ای هم باشه، مگه می خوره؟؟؟
نه فوق لیسانس هر رشته ای باشه کد نمی خوره...

-----

من اعزامی 1 اردیبهشت 01 ارتش بودم... بالای 90 درصد کد خوردن اکثرا مرکز آموزش پیاده شیراز... عمران هم کد خورد... کامپیوتر هم داشتیم که کد خورد... از برق، الکترونیک و مخابرات کد نخوردن و مستقیم به یگان اعزام شدن... دوره کد خوبیش اینه که مرخصی زیاد داره... در طول دوره و آنتهاش سرجمع حدود 20 روز مرخصی داره

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستای 01 دقیق یادم نیست شماره گروهانو کجا باید بنویسیم ؟
قسمت بالا سمت چپ اتیکتی که سمت راست سینه نصب میکنیم ؟
اگه اشتباه میگم دوستای عزیز اصلاح کنن ...
دقیقا بالای اتیکت دیگه(وسط) ، بری اونجا که می فروشن خودشون می دونن ، در ضمن شماره هنگ رو هم باید بزنی یعنی شماره ای که میزنی سه رقمی هستش

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امروز رفتیم 01 لباس و تجهیزات گرفتیم،هیچی اندازم نیست قراره دوشنبه بریم عوض کنیم. کلا همه چیز خوب بود. از دوشنبه صبح رسما شروع می کنیم.من افتادم یگان 732

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امروز رفتیم 01 لباس و تجهیزات گرفتیم،هیچی اندازم نیست قراره دوشنبه بریم عوض کنیم. کلا همه چیز خوب بود. از دوشنبه صبح رسما شروع می کنیم.من افتادم یگان 732
گروهان 732 کنار ستاد هنگ 2 هست و به همین خاطر باید به نظافت گروهان بیشتر اهمیت بدین و یکم از این جهت به نسبت بقیه گروهان ها سخت گیر ترن... سر گروهبان خیلی خوبی دارین... افسر وظیفه هاش هم هر 3 تاشون خوبن... ولی در کل هنگ 2 به نسبت هنگ 1 سخت گیرترن... حالا رفتین می بینین قضیه چطوریه...

vahidsepas1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها داداشم اعزامی اردیبهشت 02 بود . تو برگه معرفی به یگان نوشتن : فرماندهی پشتیبانی منطقه 5 ف آماد 61-مشهد
هیچ جوری نتونستیم آدرسشو پیدا کنیم تو اینترنت و نقشه مشهد . میگید چیکار کنیم؟

مشهد-خیابان امام *****.خیابان سردادور.درب پشتیبانی

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروهان 732 کنار ستاد هنگ 2 هست و به همین خاطر باید به نظافت گروهان بیشتر اهمیت بدین و یکم از این جهت به نسبت بقیه گروهان ها سخت گیر ترن... سر گروهبان خیلی خوبی دارین... افسر وظیفه هاش هم هر 3 تاشون خوبن... ولی در کل هنگ 2 به نسبت هنگ 1 سخت گیرترن... حالا رفتین می بینین قضیه چطوریه...

ممنون از اطلاعاتت . خیلی خوبه که نسبت به نظافت سخت گیرتر باشن چون محیط برای خودمون تمیز تر میشه. دو شنبه معلوم میشه چی به چیه

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از اطلاعاتت . خیلی خوبه که نسبت به نظافت سخت گیرتر باشن چون محیط برای خودمون تمیز تر میشه. دو شنبه معلوم میشه چی به چیه

دوشنبه میخوان مارو توجیه کنن خیر سرشون

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها هر وسیله ای که می پرسیدن بیاریم یا نه میگفتن نه نیارید یعنی واقعا بجز اون چند قلم که خودشون نوشته بودن چیز دیگه نمیزارن ببریم داخل؟

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها هر وسیله ای که می پرسیدن بیاریم یا نه میگفتن نه نیارید یعنی واقعا بجز اون چند قلم که خودشون نوشته بودن چیز دیگه نمیزارن ببریم داخل؟

چی می خوای ببری مثلا؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من لباس و پوتین دقیقا اندازم بود... 521

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
بچه ها من پدافند هوایی سمنانم آموزشی
میخواستم بپرسم این اتکت که روی سینمون باید بزنیم باید چسبی باشه یا باید کامل بدوزیمش ؟
اسمم رو کدوم طرف بنویسم ؟ روی قلبم ؟ یا سمت دیگه ؟

vahidsepas1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من پدافند هوایی سمنانم آموزشی
میخواستم بپرسم این اتکت که روی سینمون باید بزنیم باید چسبی باشه یا باید کامل بدوزیمش ؟
اسمم رو کدوم طرف بنویسم ؟ روی قلبم ؟ یا سمت دیگه ؟

اتیکت سفید.چسبی نباشه.سمت چپ میدوزیش.فرمانده تون بریمانی هست.روزای اول سخت میگیره بعد خوب میشه.

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یهسری لوازم شخصی آرایشی بهداشتی :D قرص نیرو زاو.......
من برا خودم ژیلت و کف ریش می برم. در مورد قرص نیرو زا هم اونجا فقط مرد هست، قرص مورد استفاده نداره:fez:. منظورمو که می فهمی؟

vahidsepas1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چجور جاییه ؟ منظور همون محل ؟

اگه داداشت لیسانس باشه اداری هست.از 7صبح تا1ظهر.پادگانش خیلی بزرگ و سرسبزه.ولی ممکنه بد شانسی بیاره و تقسیمش کن واحدهای تابعه.یکیش تربت حیدریه هست.یکیش قوچانه.و بدتر از همه زاغه مهمات هست که تو جاده و 50کیلومتری مشهده.ولی اگه خوده مشهد بیفته بخور بخابه تقریبا.بعدش عصرا تو شهر.

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام روزنوشت های من از دوره ی آموزشی رو توی sarbusy.blogfa.com ببینید.
من اعزامی 1 تیر هستم. پادگان 02 ارتش

بالا