پس به ما که گفتن هیچی رو عوض نکنید دوشنبه بیاید خودمون عوض می کنیم که؟ چجوری میشه؟
01 گروهان723
نه به ما چیزی نگفتن ، خب پس حالا که اینطور شد دیگه عوض نمی کنم میبرم همونجا یه شماره کمتر میگیرم البته خودم فکر می کنم که اندازه باشه ولی واقعا پوتین پوشیدن سخته ها
آره سخته...به ما گفتن فقط اتیکت بچسبونید بیاید
آقا یک سوال که واسه من بیجواب موند.
تاریخ اعزام که میری باید موهارو زده باشی یا میتونی بعد از مرخصی که میدن بزنی ؟
چرا بعضیها میرن میدون **** و بعضیها مستقیم باید برن پادگان
من کهریزک افتادم . 19 تیر . کسی از اونجا اطلاعات داره ؟
ممنون
سلام دوستان.من هم اعزام 4/1 بودم پادگان شهید رجایی کرمانشاه.از اهوازم.5شنبه شب اونجا بودیم.دیروز لباس دادن بهمون و تا شنبه آینده فرستادنمون مرخصی.برخورد فرمانده ها خوب بود اما دژبانا خیلی عقده ای و آشغال بودن.بچه ها کسی میدونه اگه ستاد فرمانده ای نزاجا خوزستان نامه بزنه که من رو واسه بعد از آموزشی لازم دارن نامه رو باید ببرم تهران یا باید ببرم مرکزی که آموزشی افتادم؟
آره بابا مرکز آموزش مرزبانی نیروی انتظامیه رجایی هستش (ناجا).. فکر کنم این دوستمون منظورش آشنایی در جایی دیگه باشه!!داداش شهید رجایی کرمانشاه مگه مال مرزبانی نیست ؟؟؟ من میدونم که هست ! اونوقت چه ربطی به نزاجا ( نیروی زمینی ارتش) داره که نامه بزنه؟؟؟؟ ضمنا برگه تقسیم شماها از تهران میاد
خدا نکنه کسی مرزبانی بیوفته
جون بعدش بالای 90 درصد میره مرز!!
من الان فردا شب باید برم سمت زاهدان(اخر دنیا!)که واسه 4 شنبه خودم رو معرفی کنم
باز خدا رو شکر اشنا گیر اوردم که همون ستاد بمونم و من رو شهرهای مرزی تر نندازن
بعد از دوره اموزشی کسی اطلاعاتی داره؟
سوالهامون رو کجا بپرسیم؟مثلا تو خوابگاهی که بهمون میدن میتونیم موبایل داشته باشیم؟؟یا اونجا هم مثل اسایشگاه دوره اموزشیه؟:evil2:
كسي يادش هست چند روز طول ميكشه تا برگ سبز بياد در خونه؟؟؟؟
یه سوال:
کسی میدونه بعد از غیبت چند روز طول میکشه تا برگه اعزام جدید صادر بشه؟ (چند روز بعد از تاریخ اعزام برم پلیس +10)
چي كار ميكنند اگه نري اونجا كه گفتن، فقط غيبت مزنن دوباره اعزام ميكنن يا دردسر ديگه هم داره؟؟!؟!منتظر پلیس +10 نمون!
من 1-12-90 اعزام تاریخ اعزامم بود
افتاده بودم مشکین شهر (ناجا) ( چون جاش خوب نبود پیچوندم نرفتم h34r2: )
هر 10 روز یه بار میرفتم پلیس +10 میگفتن صبر کن برگه جدیدت میاد ولی نیومد که نیومد...
بعد از یک ماه و نیم پاشدم رفتم **** وظیفه گفتم داستانم اینه
یه نامه بهم دادن بردم همون پادگان مشکین شهر گواهی عدم حضور بهم دادن،گواهی رو بردم **** وظیفه تاریخ جدید برام زدن 1-4-91
الان هم 02 ارتش هستم
از من میشنوی 25 روز بعد از تاریخ اعزامت برو **** وظیفه و خودت پیگیری کن
منتظر پلیس +10 نمون!
من 1-12-90 اعزام تاریخ اعزامم بود
افتاده بودم مشکین شهر (ناجا) ( چون جاش خوب نبود پیچوندم نرفتم h34r2: )
هر 10 روز یه بار میرفتم پلیس +10 میگفتن صبر کن برگه جدیدت میاد ولی نیومد که نیومد...
بعد از یک ماه و نیم پاشدم رفتم **** وظیفه گفتم داستانم اینه
یه نامه بهم دادن بردم همون پادگان مشکین شهر گواهی عدم حضور بهم دادن،گواهی رو بردم **** وظیفه تاریخ جدید برام زدن 1-4-91
الان هم 02 ارتش هستم
از من میشنوی 25 روز بعد از تاریخ اعزامت برو **** وظیفه و خودت پیگیری کن
چي كار ميكنند اگه نري اونجا كه گفتن، فقط غيبت مزنن دوباره اعزام ميكنن يا دردسر ديگه هم داره؟؟!؟!