• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

emechkei

Registered User
لایک‌ها
0
ازادی -------------> خاوران
خاوران ------------> علم و صنعت (ایستگاه ائمه اطهار پیاده شو یه تاکسی سوار شو بگو سه راه تختی)

سلام به همگی مخصوصا بچه های 01 !
من اعزامیه 1 اردیبهشت 01 بودم (4،3،2،1 ---> 524 !!!!!!!!!!!!!!!!! )
بهترین مسیر واسه 01 : 1) بی آر تی آزادیو سوار میشی میای تا "ایستگاه شهید آیت" بعدش همونجا بی آر تی علم و صنعت،خاورانو سوار میشی میای تا ایستگاه ائمه اطهار. (از اونجا 6 دقیقه تا درب جنوب راهه)
2) بی آر تی آزادیو سوار میشی امام حسین پیاده میشی از اونجا مینی بوس و تاکسی میاره تا دم درب جنوب (کرایه مینی بوس 400 ، تاکسی 1000 تومنه)

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم تقسيم دست استانها نيست، يعني مثلا استان تهران يه پادگانهاي خاصي باشه يا كسايي كه از مشهد، اصفهان و... اعزام ميشم به پادگانهاي همون استانها برن براي اموزشي ؟؟

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ، اینم از آموزشی ما تو 05 کرمان که تموم شد..

یگان افتادم لشکر 84 خرم آباد ! کسی آدرس دقیقشو می دونه؟

و یه سوال من رسته الکترونیک خوردم ، تجهیزات مخابراتی ، اونجا کارو بار چیه؟

خود خرم آباد چه جور شهریه ؟ چون احتمالا باید خونه بگیرم

پ.ن
خسته نباشید به همه بچه ها که آموزشیشون تموم شد و
خدمت بچه هایی که تازه دارن میرن ، خیلی بهتر و راحت تر از اونیه که تو ذهنمونه ، وقت هدر رفتن وقته که اذیت می کنه ، که اینم فلش کارد براش خیلی جواب میده ;)

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
من دارم تسویمو جمع میکنم همین دو سه روز ترخیص میشم.
اموزشی ۰۱ بودم که هتل بود... خیلی دلم هوای اون روزا رو کرده. اگه شهرستانید سعی کنی با دوستاتون هروقت مرخصی دادن برید بیرون
بگردید و خوش بگذرونید.
نگهبانیاشم الکیه. اگه تابلو نبودید بگیرید با خیال راحت بخوابید . مطمئن باشید نه اضافی داره نه چیزی.فوقش یه هفته لغو مرخصیتون کنن.اینا که میگم مال ارتشه و ۰۱. نهستم به همین شکله.
دوره کد افتادم مراتو اصفهان مزدیک خودمون. اونجا هم بد نبود همش کلاس بودیم. سختیش این بود که سر کلاس نمیذاشتن بخوابیم.:دی و همشم میترسوندنمون که اگه نمره نیارین درجه نمیدن و اینحرفا که همش کشک بود.
اونجا از ۰۱ و ۰۶ بودیم. ۰۶یا رو هم نه کشته بودن نه شکنجه کرده بودن.... حالا ممکنه ۴ تا رژه بیشتر از ما رفته بودن.کلا نفهمیدم کی تموم شد دوره کد.
بعدم که افتادم هوانیروز اصفهان که اونجام هتل بود واقعا.سختیش راهش بود و صبح یه ساعت راهش تو سرویس !من شعبه رایانه بودم و اونجا برنامه مینوشتم واسه پادگان
خیلی خوش گذشت سربازی. با اینکه خدمت من از هتل ۳ ستاره شروع شد و به هتل ۵ ستاره ختم شد ولی زوست داشتم دو ماه آخر خدمتمو یه بار دیگه میرفتم آموزشی تو ۰۱ ....
آموزشی سخت نیست شمام سخت نگیرید ;)

Sent from my android mobile

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دارم تسویمو جمع میکنم همین دو سه روز ترخیص میشم.
اموزشی ۰۱ بودم که هتل بود... خیلی دلم هوای اون روزا رو کرده. اگه شهرستانید سعی کنی با دوستاتون هروقت مرخصی دادن برید بیرون
بگردید و خوش بگذرونید.
نگهبانیاشم الکیه. اگه تابلو نبودید بگیرید با خیال راحت بخوابید . مطمئن باشید نه اضافی داره نه چیزی.فوقش یه هفته لغو مرخصیتون کنن.اینا که میگم مال ارتشه و ۰۱. نهستم به همین شکله.
دوره کد افتادم مراتو اصفهان مزدیک خودمون. اونجا هم بد نبود همش کلاس بودیم. سختیش این بود که سر کلاس نمیذاشتن بخوابیم.:دی و همشم میترسوندنمون که اگه نمره نیارین درجه نمیدن و اینحرفا که همش کشک بود.
اونجا از ۰۱ و ۰۶ بودیم. ۰۶یا رو هم نه کشته بودن نه شکنجه کرده بودن.... حالا ممکنه ۴ تا رژه بیشتر از ما رفته بودن.کلا نفهمیدم کی تموم شد دوره کد.
بعدم که افتادم هوانیروز اصفهان که اونجام هتل بود واقعا.سختیش راهش بود و صبح یه ساعت راهش تو سرویس !من شعبه رایانه بودم و اونجا برنامه مینوشتم واسه پادگان
خیلی خوش گذشت سربازی. با اینکه خدمت من از هتل ۳ ستاره شروع شد و به هتل ۵ ستاره ختم شد ولی زوست داشتم دو ماه آخر خدمتمو یه بار دیگه میرفتم آموزشی تو ۰۱ ....
آموزشی سخت نیست شمام سخت نگیرید ;)

Sent from my android mobile

داداش تبریک
یه سوال این وسایلی که تو جاهای مختلف میگن ببرین تو پادگان به درد می خوره مثل وسیله و دارو و . . . اصلا اینا رو میذارن آدم ببره تو، گیر نمیدن دم در؟ من 02 هستم

foxly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه:p.
01 اُفتادم . عینک دودی میشه برد ؟ گیر نمیدن ؟:cool:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
رفتم موهارو دادم به باد . قیافه آدم از ایم رو به اون رو میشه . شبیه .... شدم . احساس میکنم صورتم کج و کوله و نا متقارن شده..:rolleyes:

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتن که ریشو با 4 بزنید تیغ نه؟

والا به ما گفتن اگه می خواین ریش بذارید حد اقل نمره 2 و حداکثر نمره 4 یعنی ریشتون از موهاتون بلند تر نباشه...ولی شکر خورد من تیغ می زنم

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز میرم پوتینم روعوض میکنم دیگه از فردا رسما خدمت شروع میشه ،
8 صبح 01 :)

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز میرم پوتینم روعوض میکنم دیگه از فردا رسما خدمت شروع میشه ،
8 صبح 01 :)

پس به ما که گفتن هیچی رو عوض نکنید دوشنبه بیاید خودمون عوض می کنیم که؟ چجوری میشه؟
01 گروهان723

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
اتیکت سفید.چسبی نباشه.سمت چپ میدوزیش.فرمانده تون بریمانی هست.روزای اول سخت میگیره بعد خوب میشه.

با تشکر
آقا من این چپ و راست رو قاطی کردم ، سمت چپ خودم یا سمت چپ وقتی از روبرو نگاه میکنی ؟
اینطوری که داداشم پشت تلفن گفت بهم گفت سمت راست بدن خودم _ اصلا گیج شدم

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفتم موهارو دادم به باد . قیافه آدم از ایم رو به اون رو میشه . شبیه .... شدم . احساس میکنم صورتم کج و کوله و نا متقارن شده..:rolleyes:

داداش بی خیال دنیا دوباره درمیاد تازه مد هم هست. بذار هر کی تو رو واسه قیافه و موهات می خواد بشناسی آدم اینجوری می فهمه کی به خاطر خود آدم، آدم رو دوست داره

srivhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام روزنوشت های من از دوره ی آموزشی رو توی sarbusy.blogfa.com ببینید.
من اعزامی 1 تیر هستم. پادگان 02 ارتش . امروز مطلب جدیدی نوشتم

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
آقا من این چپ و راست رو قاطی کردم ، سمت چپ خودم یا سمت چپ وقتی از روبرو نگاه میکنی ؟
اینطوری که داداشم پشت تلفن گفت بهم گفت سمت راست بدن خودم _ اصلا گیج شدم

داداشم باید سمت راست خودت بچسبونی یعنی وقتی لباس رو پوشیدی اتیکت باید نزدیک بازوی راستت باشه...:f34r:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
داداش بی خیال دنیا دوباره درمیاد تازه مد هم هست. بذار هر کی تو رو واسه قیافه و موهات می خواد بشناسی آدم اینجوری می فهمه کی به خاطر خود آدم، آدم رو دوست داره

مرسی داداشم . با حرفت احساس دیگه ای پیدا کردم .

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
داداشم باید سمت راست خودت بچسبونی یعنی وقتی لباس رو پوشیدی اتیکت باید نزدیک بازوی راستت باشه...:f34r:

دمت آبگرمکن حموم های پدافند هوایی سمنان - دقیقا متوجه شدم..
به ما نگفتن چیزی بنویسید اما خودم اسمم رو مینویسم اونطرفشو خالی میزارم بمونه

بالا