هنوز ١٠ روز نشده ، اگه نيومد ميرن ميگيرم مرسيبرگ سبز 10 روزه میاد
اگه تا 10 روز نیومد برو از پلیس +10 بگیر
هنوز ١٠ روز نشده ، اگه نيومد ميرن ميگيرم مرسيبرگ سبز 10 روزه میاد
اگه تا 10 روز نیومد برو از پلیس +10 بگیر
مال منكه هنوز معلوم نيست كجا ميوفتم ولي با اين وضعيت كه گفتين هر جا باشه ميرم ديگه...!غیبت میزنن و 3 ماه اضافه خدمت و از یه سری مزایا محروم میشی (شرکت در کنکور و بعضی از معافیت ها و ...)
آخه مسئله اینه که من دنبال پذیرش **** هستم و میخوام زودتر تکلیفم مشخص بشه و نهایتا چند روز دیگه وقت دارم برای همین نمیدونم اگه برم **** وظیفه اونجا نمیتونن برگه ای بدن که توش نوشته باشه تاریخ اعزام 1.6 که ببرم واسه پذیرش ****؟ 20 یا 25 روز دیگه خیلی دیره.
چي كار ميكنند اگه نري اونجا كه گفتن، فقط غيبت مزنن دوباره اعزام ميكنن يا دردسر ديگه هم داره؟؟!؟!
مرسي از توضيحتون، من غيبت ندارم ، حالا بايد صبر كنم برگم بياد، ببينم كجا افتادممن سال 90 دفترچه فرستادم
و به قانون جدید نخوردم
کسایی هم که تا 3 خرداد دفترچه پست کرده بودند هم اضافه خدمتشون بخشیده شد
الان تویه برگه من اضافه خدمت رو زده 0 روز (هرچند خدمت شده 21 ماه)
توی قانون جدید اگه تا یکسال غیبت داشته باشی 3 ماه اضافه خدمت میخوری
اگه بیشتر از یکسال بشه 6 ماه اضافه میخوری و دادگاهی میشی!
حالا ببین چند ماه از تاریخ فراغت تحصیلت گذشته و چند ماه تا یکسال وقت داری
اگه جات بده و هنوز تا یکسال وقت داری و غیبت هم برات مهم نیست میتونی نری و 1 ماهه بعد بری پیگیری کنی تاریخ جدید برات میزنن
هر چند بعدش هم معلوم نیست کجا بیوفتی ممکنه یه جا بیوفتی بدتر از جایه قبلیت!
کلا این کارا دله شیر میخواد
برای من خوب شد
به جای مشکین شهر افتادم تهران
يعني ميشه منم يه روز مثل شما بيام بگم تموم شد...! هرچي به تاريخ فكر ميكنم و اينكه ٢١ ماه كي تموم ميشه، بيشتر افسوس اين زماني رو كه ميشد خيلي مفيدتر سپري بشه رو ميخورم...خدمت منم شنبه تموم شد ! اعزامی 89/10/01 پدافند هواییستاد فرماندهی. آموزشی مشهد بودم.18 ماه خدمت کردم با فوق دیپلم اعزام شدم.انگار همین دیروز بود اومدم اینچا پست دادم پدافند مشهد کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر
خدمت منم یکشنبه هفته بعد تموم میشه ....خدمت منم شنبه تموم شد ! اعزامی 89/10/01 پدافند هوایی ستاد فرماندهی. آموزشی مشهد بودم.18 ماه خدمت کردم با فوق دیپلم اعزام شدم.انگار همین دیروز بود اومدم اینچا پست دادم پدافند مشهد کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر
خدمت منم یکشنبه هفته بعد تموم میشه ....
منم انگار همین دیروز بود واسه اعزام به خدمتم اینجا پست دادم ....
واقعا خوش به حالت، حاضرم 10 میلیون بدم معاف بشم
محسن ده میلیون میدی؟
من میام به جات خدمت میکنم.
آخر کار عکس تو بره رو کارت خوبه؟
حاجی من **** محمد رسوالله تهران هستمبچه ها کسی **** نبوده اینجا همه ارتشن؟؟؟
یه اماری از **** بدین
والا اگه میشد من حرفی نداشتم! 10 تومنو دو دستی تقدیم میکردم.
محسن کار **** تو ردیف شد؟یا همون نیرو انتظامی؟