• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که آموزشی نرفتم.
دارم میرم دوره کارت سبز.
چقد حال میده ها.
به جای اینکه بری آموزشی روزی 2-3 ساعت بری اونم راحت و آسوده.
دوستان کسی سوال در مورد دوره کارت سبز داره بپرسه.

دوست عزیز میتونی بگی دوره عملیش کیه؟ قبل شهریور؟

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی من **** محمد رسوالله تهران هستم
الانم دارم میرم کلاس های عقیدتی - سیاسی تا یه هفته
شما چی ؟چیکار میکنید

برج 6 اعزام..لیسانس کامپیوتر-آموزشی کجا ردیفه؟ کرج مدرس خوبه؟ یگان چطور
تجربیاتتو بنویس

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که آموزشی نرفتم.
دارم میرم دوره کارت سبز.
چقد حال میده ها.
به جای اینکه بری آموزشی روزی 2-3 ساعت بری اونم راحت و آسوده.
دوستان کسی سوال در مورد دوره کارت سبز داره بپرسه.
.
دوره من از امروز شروع میشه. شنیدم جمعه ها میبرن میدون تیر. درسته؟
یادمه گفتی شهریور اعزامی. اگه دوره عملیش تو شهریور باشه مشکلی واست پیش نمیاد؟

Last edited:

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میبینم که همه دارن دوره اموزشی رو سپری میکنن و تاپیک سوت کور شده
از جلو نظاااام خبرداااااااار
قدم روووووووو

خدایش 02 بهترین مکانه برای دوره اموزشی
همون روزه اول به ما مرخصی دادن و ظاهرن قراره به بچه های تهران هر روز ساعت 4 بعد از ظهر مرخصی بدن (انگاری که کفگیرشون ته دیگ خورده نمیتونن خرج سربازا رو بدن :D )
آره انصافا 02 جای خوبیه... ولی 01 از هفته دوم تهرانی ها رو می فرسته و تا هفته سوم اکثرا ساعت 4 می رن بیرون... بهترین جای ممکن برای آموزشی 01 و بعد 02 هست
اما بعدش دیگه ماله نیرو زمینی هستن دیگه و ...

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که آموزشی نرفتم.دارم میرم دوره کارت سبز.چقد حال میده ها.به جای اینکه بری آموزشی روزی 2-3 ساعت بری اونم راحت و آسوده.دوستان کسی سوال در مورد دوره کارت سبز داره بپرسه.
من الان تو مرخصی دوره آموزشی هستم و می خواستم بهتون بگم شاید راحت باشی اما خیلی چیزها و از جمله فنون و مهارت های شرایط سخت و آستانه تحمل رو از دست دادی. به نظر من آدم تا وقتی مجرده باید این چیزها رو یاد بگیره و در واقع این دو ماه آموزشی جزو مهمترین دوران زندگی هر آدمه (در ایران فقط پسر:goatee:)در هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم اما پخته خوری هم حدی داره دیگه و نباید همیشه به فکر راحتی باشیم ;)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من الان تو مرخصی دوره آموزشی هستم و می خواستم بهتون بگم شاید راحت باشی اما خیلی چیزها و از جمله فنون و مهارت های شرایط سخت و آستانه تحمل رو از دست دادی. به نظر من آدم تا وقتی مجرده باید این چیزها رو یاد بگیره و در واقع این دو ماه آموزشی جزو مهمترین دوران زندگی هر آدمه (در ایران فقط پسر:goatee:)در هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم اما پخته خوری هم حدی داره دیگه و نباید همیشه به فکر راحتی باشیم ;)

پسر خوب و نازنین.
ما هم اینا رو هم میریم.
ما هم 7 روز میرم پادگان.
دقیقا همون آموزش های شما رو داریم.
چادر زنی.تیراندازی-پرش ارماشین و ....
فقط غذا و صبح بلند شدن و ... رو نداریم و تو پادگانم نمیمونیم.

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر خوب و نازنین.
ما هم اینا رو هم میریم.
ما هم 7 روز میرم پادگان.
دقیقا همون آموزش های شما رو داریم.
چادر زنی.تیراندازی-پرش ارماشین و ....
فقط غذا و صبح بلند شدن و ... رو نداریم و تو پادگانم نمیمونیم.
این پست شما با پست قبلیتون در تناقض آشکاره آقای المجیدی!
به نظر میرسه شما متوجه عرایض بنده نشدی.. در پست قبلی شما میگی راحت و آسوده هستی و حال و هول میکنی و 2 3 ساعت بیشتر نیست حالا میای میگی چادر میزنی و تیراندازی میکنی! خب عزیز دل برادر اینا رو بچه های دوم دبیرستانی و راهنمایی هم که در دوره آموزش دفاعی انجام میدن!!
به هر صورت من کلی عرض کرده بودم و ایراد رو در **** میدونم نه شما

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
آره انصافا 02 جای خوبیه... ولی 01 از هفته دوم تهرانی ها رو می فرسته و تا هفته سوم اکثرا ساعت 4 می رن بیرون... بهترین جای ممکن برای آموزشی 01 و بعد 02 هست
اما بعدش دیگه ماله نیرو زمینی هستن دیگه و ...

01 یه زمانی بهتر بوده
ولی الان به فرموده خوده کسایی که 01 هستن زیاد جالب نیست
فقط 02 رو عشقه
امروز هم مرخصی دادن :rolleyes:
به هرکی میگم روزه اول و دوم اموزشی مرخصی دادن شاخ درمیاره!
کلا مسئولاش اهل حال دادن هستن
از برخورد خوبه پرسنل و دژبان و فرمانده و... بگیر تا چیزای دیگه
البته من تویه بهترین گردان افتادم یعنی گردان نصر و توی بهترین گروهانش یعنی گروهان 2
هر روز به 20 نفر مرخصی میدن ، 5شنبه جمعه هم اگه نگهبان نباشی میری شنبه میای
ولی تا جایی که میدونم جاهایه دیگه حتی 01 تا هفته دوم خبری از مرخصی نیست
اموزشا رو یکم سخت میگیرن ولی از اون طرف حال میدن به سربازا

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقايون يه سوال دارم، روز اول تو پادگان فرمي چيزي ميدم كه اطلاعاتمون توش بنويسيم؟ اخه من شماره حساب سپه كه پليس +١٠ زده اشتباه زده، مي خوام بدونم قبل از اعزام برم دنبالش **** وظيفه يا ميشه تو پادگان شماره درستو بهشون داد؟؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
به نظر میرسه شما متوجه عرایض بنده نشدی.. در پست قبلی شما میگی راحت و آسوده هستی و حال و هول میکنی و 2 3 ساعت بیشتر نیست حالا میای میگی چادر میزنی و تیراندازی میکنی! خب عزیز دل برادر اینا رو بچه های دوم دبیرستانی و راهنمایی هم که در دوره آموزش دفاعی انجام میدن!!

اولش تناقضی نیست.جریان این المجیدی نمیدونم چیه.منظورت 7 رویایی هست.(احتمالا پرسپولیسی هستید.الینجا کل کل نیست وگرنه میگفتم اشکال نداره شما زخم خورده داش فرهاد هستید.)
من میگم راحتیم و 2-3 ساعت میریم ولی آموزش تو پادگان اجباری هست و 7 روز میبرن تیراندازی و .... همون دوره های که شما میبیند تو اون 7 روز ما هم میبیتم .
شما هم کلاس عقیدتی و ... دارید ما هم داریم.اسلجه شناسی و .... فشرده تر.
ما دیگه پادگان نیستم 24 ساعته.
جدی کجا تیراندازی میبرن.شما متولد چندی شاید جدیدا نمیدونم ولی زمان ما اینطور چیزا نبوده ولی شنیدم نفری یه دونه تیر میدن دانش آموزا میگن بندازید ولی فکر کنم تو شهر شما دانش آموزان رو 7 روز میبرن واسه آموزش تو پادگان پس به صورت خود به خود تمام دانش آموزان شما کارت سبز دارن.چه خوب.
در مورد اینکه منظورتون **** هست.
ان شاالله مطرح کنید شاید تونستید جلوش رو بگیرید.

پ.ن:الان رفتم پست های شما رو نگاه کردم .چه جوشی میزدید واسه **** حالا که **** نیفتادید **** شد بد ؟؟؟
جالبه به خدا.

Last edited:

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولش تناقضی نیست.جریان این المجیدی نمیدونم چیه.منظورت 7 رویایی هست.(احتمالا پرسپولیسی هستید.الینجا کل کل نیست وگرنه میگفتم اشکال نداره شما زخم خورده داش فرهاد هستید.)
من میگم راحتیم و 2-3 ساعت میریم ولی آموزش تو پادگان اجباری هست و 7 روز میبرن تیراندازی و .... همون دوره های که شما میبیند تو اون 7 روز ما هم میبیتم .
شما هم کلاس عقیدتی و ... دارید ما هم داریم.اسلجه شناسی و .... فشرده تر.
ما دیگه پادگان نیستم 24 ساعته.
جدی کجا تیراندازی میبرن.شما متولد چندی شاید جدیدا نمیدونم ولی زمان ما اینطور چیزا نبوده ولی شنیدم نفری یه دونه تیر میدن دانش آموزا میگن بندازید ولی فکر کنم تو شهر شما دانش آموزان رو 7 روز میبرن واسه آموزش تو پادگان پس به صورت خود به خود تمام دانش آموزان شما کارت سبز دارن.چه خوب.
در مورد اینکه منظورتون **** هست.
ان شاالله مطرح کنید شاید تونستید جلوش رو بگیرید.

پ.ن:الان رفتم پست های شما رو نگاه کردم .چه جوشی میزدید واسه **** حالا که **** نیفتادید **** شد بد ؟؟؟
جالبه به خدا.

بله قصدم از پذیرش گرفتن این بود که شهر خودم باشم اما نه اینکه 2 ماه آموزشی رو هم بپییچونم!!! میفهمی برادر؟
و اینکه نمی دونم در ولایت شما دوران آمادگی دفاعی چطوره اما اینجا بنده به عنوان مدرس همراه بچه های دوم دبیرستانی بودم و در اردوی 5 روزه به پادگان نظامی می برند.
و نکته آخر اینکه بنده قصد کل کل با شما رو ندارم چون از اون عکسی که گذاشتی و هم پاسخ های خنده دارتون میشه راحت به سن و سال و سطح شما پی برد!

پ.ن:کاش بجای فوضولی در پست های مردم کمی هم بهشون فکر میکردی بعد پاسخ سنجیده و عاقلانه میدادی

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
سلام بچه ها
خوب هفته اول آموزشی ما در پادگان جوادنیا قزوین گذشت... دیروز ساعت 3 از پادگان زدیم بیرون و تا شنبه ساعت 6 صبح مرخصی هستیم.

در یک کلام به نظرم جای خیلی خوبی بود. مخصوصا تو این فصل که گرما پدر آدم رو در میاره هوای خیلی خوبی داشت (مخصوصا صبح ها و عصرها)

فقط روزهای اول چون آدم تو یه شرایط جدید نظامی قرار میگیره سخت میگذره (و مخصوصا دیر میگذره) اما کم کم درست میشه

غذاهاشم که عالیه. رفتار فرماندهان و درجه دار ها هم با دانشجوها خیلی خوبه (غیر از معدود آدمهای عقده‌ای)

من تو گروهان 12 هستم. از بچه های اینجا کی اونجاست؟

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش این **** کدوم کارش روی حساب کتابه که این یکی باشه !
امیدوارم این ارسال من به برادر پاسدار استقلالی بر نخوره!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بله قصدم از پذیرش گرفتن این بود که شهر خودم باشم اما نه اینکه 2 ماه آموزشی رو هم بپییچونم!!! میفهمی برادر؟
و اینکه نمی دونم در ولایت شما دوران آمادگی دفاعی چطوره اما اینجا بنده به عنوان مدرس همراه بچه های دوم دبیرستانی بودم و در اردوی 5 روزه به پادگان نظامی می برند.
و نکته آخر اینکه بنده قصد کل کل با شما رو ندارم چون از اون عکسی که گذاشتی و هم پاسخ های خنده دارتون میشه راحت به سن و سال و سطح شما پی برد!

پ.ن:کاش بجای فوضولی در پست های مردم کمی هم بهشون فکر میکردی بعد پاسخ سنجیده و عاقلانه میدادی

فکرنمیکنم کسی رو واسه آمادگی دفاعی 5 روز ببرن پادگان نظامی.
در کل عزیزم وقتی جوابی نداری به صحبت های کسی بدی چرا حرف میزنی واسه خودت جواب نداده.
یه سوال دارم ؟ عکس چه ربطی به سطح یک نفر داره؟

پ.ن: اولین کسی که تو کار مردم فضولی کرده شما بودی من گفتم بیا در مورد پست من نظر بده که نظر دادی تازه الانم معترضی.

سلام داداش این **** کدوم کارش روی حساب کتابه که این یکی باشه !
امیدوارم این ارسال من به برادر پاسدار استقلالی بر نخوره!

باشه آقا کار **** حساب کتاب نداره.
من اینجا مدافع **** نیستم.
ولی میگم مصداق این مثال نباشیم.
گربه دستش به گوشت نمیرسید می گفت پیف پیف بو میده.
فقط همی
راستی برادر بالایی که گفتم مثال بودی توهین تلقی نکنی.

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکرنمیکنم کسی رو واسه آمادگی دفاعی 5 روز ببرن پادگان نظامی.
در کل عزیزم وقتی جوابی نداری به صحبت های کسی بدی چرا حرف میزنی واسه خودت جواب نداده.
یه سوال دارم ؟ عکس چه ربطی به سطح یک نفر داره؟

پ.ن: اولین کسی که تو کار مردم فضولی کرده شما بودی من گفتم بیا در مورد پست من نظر بده که نظر دادی تازه الانم معترضی.
نه واقعا بچه هستی. بچه جون تو چند سالته؟!
اگر می فهمیدی دارم بهت میگم من خودِخودم باهاشون رفتم پادگان بازم این حرفای الکیت رو تکرار میکنی؟! پس همه حرفات اینطوریه؟ عجب هان!
اینجا هرکس در مورد هر چیزی دوست داشته باشه نظر میده و البته نظر منطقی و به شما هم ربطی نداره آقای المجیدی 7 رویایی!!
از عکس اون بازیکن کوچیک و حاشیه ای که گذاشتی مشخصه از کل کل و درگیریخوشت میاد پس بهتره به پست هات محل نزاریم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نه واقعا بچه هستی. بچه جون تو چند سالته؟!
اگر می فهمیدی دارم بهت میگم من خودِخودم باهاشون رفتم پادگان بازم این حرفای الکیت رو تکرار میکنی؟! پس همه حرفات اینطوریه؟ عجب هان!
اینجا هرکس در مورد هر چیزی دوست داشته باشه نظر میده و البته نظر منطقی و به شما هم ربطی نداره آقای المجیدی 7 رویایی!!
از عکس اون بازیکن کوچیک و حاشیه ای که گذاشتی مشخصه از کل کل و درگیریخوشت میاد پس بهتره به پست هات محل نزاریم

اون که میبرن بهش میگن دوره مقدماتی که تو پادگان هست.
تناقضی داری و اهل توهینی.
کجا من بهت توهین کردم.
اصلا چه ربطی داره موضوع عکس که من گذاشتم با بحثی که ما داریم ؟
اشکال نداره اراجیفت رو برحسب این میذارم که دوره آموزشی بهت سخت میگذره.
دیگه جوابی نمیدم.

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون که میبرن بهش میگن دوره مقدماتی که تو پادگان هست.
تناقضی داری و اهل توهینی.
کجا من بهت توهین کردم.
اصلا چه ربطی داره موضوع عکس که من گذاشتم با بحثی که ما داریم ؟
اشکال نداره اراجیفت رو برحسب این میذارم که دوره آموزشی بهت سخت میگذره.
دیگه جوابی نمیدم.
با اجازه دوستمون جواب این یارو رو میدم

اولا: کوچولو احترام بزرگترت رو نگه دار (مشخصه بچه هستی)
دوما: شخصیت و سطح فکر رو میشه از خیلی چیزها تشخیص داد( مثل همین عکس جنجالی که گذاشتی)
سوما: تناقض توی خرفای تو هست و اینقدر مغلطه نکن گلم
چهارما: کیه که از مفت خوری بدش بیاد!! تو هم یکی مثل بقیه مفت خورها !

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
با اجازه دوستمون جواب این یارو رو میدم

اولا: کوچولو احترام بزرگترت رو نگه دار (مشخصه بچه هستی)
دوما: شخصیت و سطح فکر رو میشه از خیلی چیزها تشخیص داد( مثل همین عکس جنجالی که گذاشتی)
سوما: تناقض توی خرفای تو هست و اینقدر مغلطه نکن گلم
چهارما: کیه که از مفت خوری بدش بیاد!! تو هم یکی مثل بقیه مفت خورها !

برحسب وظیفه که اگه جواب ندم دور ورمیداری.
کی اصلا با تو صحبت کرد؟
به کسی ربطی نداره من عکس کی رو گذاشتم.
فکر نکن مفت خور تر از شما پیدا بشه.
ولی خوب واستون بستر فراهم نیست دارید میسوزید.
به قول احمدی نژاد آبو بریز اونجا که میسوزه.:D

جوابی دیگری داده نمیشه.

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam azizane del... agha man oftadam markaz amoozesh hava faz aradakane yaazd ...kasi ounja boode ya amare sho dare ke darkol che jur jaeiye???? maro ferestdan ke ke 20om bargardim vase shuru amoozesh ,....amuzeshi tu mah ramezun be lakahre khube ya bade ..dametun garm rofagha...:happy:

بالا