ما که آموزشی نرفتم.
دارم میرم دوره کارت سبز.
چقد حال میده ها.
به جای اینکه بری آموزشی روزی 2-3 ساعت بری اونم راحت و آسوده.
دوستان کسی سوال در مورد دوره کارت سبز داره بپرسه.
دوست عزیز میتونی بگی دوره عملیش کیه؟ قبل شهریور؟
ما که آموزشی نرفتم.
دارم میرم دوره کارت سبز.
چقد حال میده ها.
حاجی من **** محمد رسوالله تهران هستم
الانم دارم میرم کلاس های عقیدتی - سیاسی تا یه هفته
شما چی ؟چیکار میکنید
دوست عزیز میتونی بگی دوره عملیش کیه؟ قبل شهریور؟
.ما که آموزشی نرفتم.
دارم میرم دوره کارت سبز.
چقد حال میده ها.
آره انصافا 02 جای خوبیه... ولی 01 از هفته دوم تهرانی ها رو می فرسته و تا هفته سوم اکثرا ساعت 4 می رن بیرون... بهترین جای ممکن برای آموزشی 01 و بعد 02 هستمیبینم که همه دارن دوره اموزشی رو سپری میکنن و تاپیک سوت کور شده
از جلو نظاااام خبرداااااااار
قدم روووووووو
خدایش 02 بهترین مکانه برای دوره اموزشی
همون روزه اول به ما مرخصی دادن و ظاهرن قراره به بچه های تهران هر روز ساعت 4 بعد از ظهر مرخصی بدن (انگاری که کفگیرشون ته دیگ خورده نمیتونن خرج سربازا رو بدن )
من الان تو مرخصی دوره آموزشی هستم و می خواستم بهتون بگم شاید راحت باشی اما خیلی چیزها و از جمله فنون و مهارت های شرایط سخت و آستانه تحمل رو از دست دادی. به نظر من آدم تا وقتی مجرده باید این چیزها رو یاد بگیره و در واقع این دو ماه آموزشی جزو مهمترین دوران زندگی هر آدمه (در ایران فقط پسر:goateeدر هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم اما پخته خوری هم حدی داره دیگه و نباید همیشه به فکر راحتی باشیمما که آموزشی نرفتم.دارم میرم دوره کارت سبز.چقد حال میده ها.به جای اینکه بری آموزشی روزی 2-3 ساعت بری اونم راحت و آسوده.دوستان کسی سوال در مورد دوره کارت سبز داره بپرسه.
من الان تو مرخصی دوره آموزشی هستم و می خواستم بهتون بگم شاید راحت باشی اما خیلی چیزها و از جمله فنون و مهارت های شرایط سخت و آستانه تحمل رو از دست دادی. به نظر من آدم تا وقتی مجرده باید این چیزها رو یاد بگیره و در واقع این دو ماه آموزشی جزو مهمترین دوران زندگی هر آدمه (در ایران فقط پسر:goateeدر هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم اما پخته خوری هم حدی داره دیگه و نباید همیشه به فکر راحتی باشیم
این پست شما با پست قبلیتون در تناقض آشکاره آقای المجیدی!پسر خوب و نازنین.
ما هم اینا رو هم میریم.
ما هم 7 روز میرم پادگان.
دقیقا همون آموزش های شما رو داریم.
چادر زنی.تیراندازی-پرش ارماشین و ....
فقط غذا و صبح بلند شدن و ... رو نداریم و تو پادگانم نمیمونیم.
آره انصافا 02 جای خوبیه... ولی 01 از هفته دوم تهرانی ها رو می فرسته و تا هفته سوم اکثرا ساعت 4 می رن بیرون... بهترین جای ممکن برای آموزشی 01 و بعد 02 هست
اما بعدش دیگه ماله نیرو زمینی هستن دیگه و ...
این پست شما با پست قبلیتون در تناقض آشکاره آقای المجیدی!
به نظر میرسه شما متوجه عرایض بنده نشدی.. در پست قبلی شما میگی راحت و آسوده هستی و حال و هول میکنی و 2 3 ساعت بیشتر نیست حالا میای میگی چادر میزنی و تیراندازی میکنی! خب عزیز دل برادر اینا رو بچه های دوم دبیرستانی و راهنمایی هم که در دوره آموزش دفاعی انجام میدن!!
به هر صورت من کلی عرض کرده بودم و ایراد رو در **** میدونم نه شما
اولش تناقضی نیست.جریان این المجیدی نمیدونم چیه.منظورت 7 رویایی هست.(احتمالا پرسپولیسی هستید.الینجا کل کل نیست وگرنه میگفتم اشکال نداره شما زخم خورده داش فرهاد هستید.)
من میگم راحتیم و 2-3 ساعت میریم ولی آموزش تو پادگان اجباری هست و 7 روز میبرن تیراندازی و .... همون دوره های که شما میبیند تو اون 7 روز ما هم میبیتم .
شما هم کلاس عقیدتی و ... دارید ما هم داریم.اسلجه شناسی و .... فشرده تر.
ما دیگه پادگان نیستم 24 ساعته.
جدی کجا تیراندازی میبرن.شما متولد چندی شاید جدیدا نمیدونم ولی زمان ما اینطور چیزا نبوده ولی شنیدم نفری یه دونه تیر میدن دانش آموزا میگن بندازید ولی فکر کنم تو شهر شما دانش آموزان رو 7 روز میبرن واسه آموزش تو پادگان پس به صورت خود به خود تمام دانش آموزان شما کارت سبز دارن.چه خوب.
در مورد اینکه منظورتون **** هست.
ان شاالله مطرح کنید شاید تونستید جلوش رو بگیرید.
پ.ن:الان رفتم پست های شما رو نگاه کردم .چه جوشی میزدید واسه **** حالا که **** نیفتادید **** شد بد ؟؟؟
جالبه به خدا.
سلام داداش این **** کدوم کارش روی حساب کتابه که این یکی باشه !این پست شما با پست قبلیتون در تناقض آشکاره آقای المجیدی!
به نظر میرسه شما متوجه عرایض بنده نشدی.. در پست قبلی شما میگی راحت و آسوده هستی و حال و هول میکنی و 2 3 ساعت بیشتر نیست حالا میای میگی چادر میزنی و تیراندازی میکنی! خب عزیز دل برادر اینا رو بچه های دوم دبیرستانی و راهنمایی هم که در دوره آموزش دفاعی انجام میدن!!
به هر صورت من کلی عرض کرده بودم و ایراد رو در **** میدونم نه شما
بله قصدم از پذیرش گرفتن این بود که شهر خودم باشم اما نه اینکه 2 ماه آموزشی رو هم بپییچونم!!! میفهمی برادر؟
و اینکه نمی دونم در ولایت شما دوران آمادگی دفاعی چطوره اما اینجا بنده به عنوان مدرس همراه بچه های دوم دبیرستانی بودم و در اردوی 5 روزه به پادگان نظامی می برند.
و نکته آخر اینکه بنده قصد کل کل با شما رو ندارم چون از اون عکسی که گذاشتی و هم پاسخ های خنده دارتون میشه راحت به سن و سال و سطح شما پی برد!
پ.ن:کاش بجای فوضولی در پست های مردم کمی هم بهشون فکر میکردی بعد پاسخ سنجیده و عاقلانه میدادی
سلام داداش این **** کدوم کارش روی حساب کتابه که این یکی باشه !
امیدوارم این ارسال من به برادر پاسدار استقلالی بر نخوره!
نه واقعا بچه هستی. بچه جون تو چند سالته؟!فکرنمیکنم کسی رو واسه آمادگی دفاعی 5 روز ببرن پادگان نظامی.
در کل عزیزم وقتی جوابی نداری به صحبت های کسی بدی چرا حرف میزنی واسه خودت جواب نداده.
یه سوال دارم ؟ عکس چه ربطی به سطح یک نفر داره؟
پ.ن: اولین کسی که تو کار مردم فضولی کرده شما بودی من گفتم بیا در مورد پست من نظر بده که نظر دادی تازه الانم معترضی.
نه واقعا بچه هستی. بچه جون تو چند سالته؟!
اگر می فهمیدی دارم بهت میگم من خودِخودم باهاشون رفتم پادگان بازم این حرفای الکیت رو تکرار میکنی؟! پس همه حرفات اینطوریه؟ عجب هان!
اینجا هرکس در مورد هر چیزی دوست داشته باشه نظر میده و البته نظر منطقی و به شما هم ربطی نداره آقای المجیدی 7 رویایی!!
از عکس اون بازیکن کوچیک و حاشیه ای که گذاشتی مشخصه از کل کل و درگیریخوشت میاد پس بهتره به پست هات محل نزاریم
با اجازه دوستمون جواب این یارو رو میدماون که میبرن بهش میگن دوره مقدماتی که تو پادگان هست.
تناقضی داری و اهل توهینی.
کجا من بهت توهین کردم.
اصلا چه ربطی داره موضوع عکس که من گذاشتم با بحثی که ما داریم ؟
اشکال نداره اراجیفت رو برحسب این میذارم که دوره آموزشی بهت سخت میگذره.
دیگه جوابی نمیدم.
با اجازه دوستمون جواب این یارو رو میدم
اولا: کوچولو احترام بزرگترت رو نگه دار (مشخصه بچه هستی)
دوما: شخصیت و سطح فکر رو میشه از خیلی چیزها تشخیص داد( مثل همین عکس جنجالی که گذاشتی)
سوما: تناقض توی خرفای تو هست و اینقدر مغلطه نکن گلم
چهارما: کیه که از مفت خوری بدش بیاد!! تو هم یکی مثل بقیه مفت خورها !