٠١ فقط از تهران هستن؟ يا ما از شهرستانم ممكنه اونجا بيوفتيم؟
از همه جا هستن ولی بیشتر از استان تهرانن
٠١ فقط از تهران هستن؟ يا ما از شهرستانم ممكنه اونجا بيوفتيم؟
تو برگ سبز من نوشته محل اموزش : متعاقبا اعلام خواهد شد، نگفته كجا؟؟
بله من اول شهريور بايد برم.خوب شما حتما 1/6 هستید.
به موقع اش برگه میاد واست و توش نوشته.
سلام دوستان
من 45 کیلو وزن و 175 سانت قد دارم آزمایش خون ندادم که ببینم پرکاری تیرویید دارم و فک کنم داشته باشم چون وزن من الان 5-6 ساله ثابت رو 45 هست
آیا می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟
ممنون
سلام دوستان
من 45 کیلو وزن و 175 سانت قد دارم آزمایش خون ندادم که ببینم پرکاری تیرویید دارم و فک کنم داشته باشم چون وزن من الان 5-6 ساله ثابت رو 45 هست
آیا می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟
ممنون
هااا ما هم تو این تاپیک شریک شیم احتمالا تاپیک خوبیه
۲ – مجموع نمره چشم برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم جهت معافیت چه میزان می باشد؟
بر اسا س ضوابط موجود در حال حاضر مجموع نمره چشم برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم بیش از ۸ میباشد . و برای مشمولان دارای تحصیلات فوق دیپلم و بالاتر بیش از ۱۰ می باشد.
سلام دوستان ... یه موقعیت خیلی پیچیده پیش اومده برام !!
من 19 ام تاریخ اعزاممه ( میبد - یزد ) ... و امروز متوجه شدم که شرایط معافیت دارم ... ( مجموع شماره ی دو تا چشمم + آستیگمات بالای 8 و حتی 10 هست و دیپلمه هستم ... )
طبق چیزی هم که تو سایت Sarbazi.us نوشته :
میخواستم بدونم اگه برم درخواست کمیسیون پزشکی بدم تاریخ اعزامم عقب میفته ؟! ( غیبت هم داشتم ! )
بخشش غیبت هم خوردم ... ولی مطمئنم که اگه اقدام کنم معاف میشم !!
نظر شما چیه ؟؟ چی کار کنم ؟؟ :exclamati
//
حاج مسن خیلی مخلصیم
//
آخی میبد یزد افتادی ؟ پادگان نبی اکرم ؟ پسر هلته اونجابخور بخابه جان میتی
حاالا بگذریم ...
ببین شما باید بری اونجا و در اون تاریخ خودت رو معرفی کنی چون در غیر این صورت برات خیلی سخت میشه توچیه کنی که کجا بودی و اینا ...
اما شما که اونجا میری ... همون دو سه روز اول تا تشکیل پرونده بدین و برگه ساتر و این چیزارو بگیرین موقع تشکیل پرونده از شما میپرسن که فلانی مریضی یا بیماری خاصی داری ؟ بعد شمارو به کمیسیون پزشکی خودشون معرفی میکنند و از اونجا شما میتونی خیلی راحت برای معاینه به بیمارستان بری با مدارک و چیزای خودت برگردی ...
دوتا از دوستان خودم همین طوری خیلی راحت اومدن و از طرف کمیسیون پزشکی همون پادگان رفتن معرفی شدن و حالا هم معافن ...
سلام
آره داداش نبی اکرمم !! باور میکنی اولین نفری هستی که در مورد نبی اکرم تو اینترنت اطلاعات داره ؟؟؟!!! :دی
خیلی ممنون بابت جواب و اطلاعاتت ...
پس باید برم ... اگه تشکیل پرونده پزشکی دادن نهایتا چند روز باید میبد بمونم تا تکلیفم مشخص شه ؟؟
کارای پزشکی رو انتقال نمیدن به تهران ؟؟
داداش اگه دوست داشتی باشی و میدونی معاف میشی میتونی اصلا نری آموزشی، همین الان برو پلیس +10 فرم پر کن برای کمیسیون پزشکی و مدارکت رو هم با خودت ببر میفرستن **** وظیفه و اعزامت رو کنسل میکنن و به جاش برات تاریخ کمیسیون میاد دم خونتون.
ایول پس میتونم از همین تهران درخواست کمیسیون بدم ... آره مطمئنم چون شرایطم یه مقدارم بیشتر از حد معافیت ِ !!!
ممنون محسن جان ... همین فردا اقدام میکنم حتما
سلام
آره داداش نبی اکرمم !! باور میکنی اولین نفری هستی که در مورد نبی اکرم تو اینترنت اطلاعات داره ؟؟؟!!! :دی
خیلی ممنون بابت جواب و اطلاعاتت ...
پس باید برم ... اگه تشکیل پرونده پزشکی دادن نهایتا چند روز باید میبد بمونم تا تکلیفم مشخص شه ؟؟
کارای پزشکی رو انتقال نمیدن به تهران ؟؟
سلام شما هم اردکان هستید؟سلام دوستان/// از اعزامی های 1.4کسی هست اینجا که اردکان یزد افتاده باشه؟؟؟ نیرو هوایی ****:eh:
ایشاالله که معاف می شی ! ولی نشی اضافه می خوری !
غمت نباشه ، وقتی شماره چشمت بالاست حله