• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو برگ سبز من نوشته محل اموزش : متعاقبا اعلام خواهد شد، نگفته كجا؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

ehsan.mohamadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من 45 کیلو وزن و 175 سانت قد دارم آزمایش خون ندادم که ببینم پرکاری تیرویید دارم و فک کنم داشته باشم چون وزن من الان 5-6 ساله ثابت رو 45 هست
آیا می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من 45 کیلو وزن و 175 سانت قد دارم آزمایش خون ندادم که ببینم پرکاری تیرویید دارم و فک کنم داشته باشم چون وزن من الان 5-6 ساله ثابت رو 45 هست
ممنون

سلام
اول آزمایش بده ببین داری یا نه، همینجوری که نمیشه نظر داد. پرکاری تیروئید که فقط یه نشانه نداره.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
من بعد از 10 روز مرخصی امروز رفتم سر یگان... گروه 99 توپخانه پدافند هوایی پرندک... با مدرک فوق لیسانس و درجه ستوان 2 افتادم یه جا که واقعا افتضاحه ... خیلی دارم با خودم کلنجار می رم که فردا برم یا نرم اصلا ... آخه انصافه بعد از ای همه درس خوندن بیوفتی همچین جایی

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
هااا ما هم تو این تاپیک شریک شیم احتمالا تاپیک خوبیه
bn19tc28an5uonprej31.gif

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
ممنون

سلام دوست من
از من میشنوی هرگز به این خاطر معافیت پزشکی نگیر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هااا ما هم تو این تاپیک شریک شیم احتمالا تاپیک خوبیه
bn19tc28an5uonprej31.gif

تاپیک صاحاب داره ها یهو سرتو انداختی پایین اومده داخل
74498_eskelet_5.gif

پ.ن: خوش اومدی، بیا بچه ها رو راهنمایی کن خیر ببینی.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
امیدوارم که همه دوستانی که الان در حال خدمت هستن و اونهایی که قراره به زودی به خدمت اعزام بشن سلامت و تندرست باشن و خدمت به صورتی کاملا خوب و مفید براشون تمام بشه. خوب استفاده این لحظات رو بکنید که بعدا یادتون میوفته مثل من آآآآآآه میکشید !!!!

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ... یه موقعیت خیلی پیچیده پیش اومده برام !!

من 19 ام تاریخ اعزاممه ( میبد - یزد ) ... و امروز متوجه شدم که شرایط معافیت دارم ... ( مجموع شماره ی دو تا چشمم + آستیگمات بالای 8 و حتی 10 هست و دیپلمه هستم ... )

طبق چیزی هم که تو سایت Sarbazi.us نوشته :

۲ – مجموع نمره چشم برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم جهت معافیت چه میزان می باشد؟
بر اسا س ضوابط موجود در حال حاضر مجموع نمره چشم برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم بیش از ۸ میباشد . و برای مشمولان دارای تحصیلات فوق دیپلم و بالاتر بیش از ۱۰ می باشد.

میخواستم بدونم اگه برم درخواست کمیسیون پزشکی بدم تاریخ اعزامم عقب میفته ؟! ( غیبت هم داشتم ! )
بخشش غیبت هم خوردم ... ولی مطمئنم که اگه اقدام کنم معاف میشم !!

نظر شما چیه ؟؟ چی کار کنم ؟؟ :exclamati

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوستان ... یه موقعیت خیلی پیچیده پیش اومده برام !!

من 19 ام تاریخ اعزاممه ( میبد - یزد ) ... و امروز متوجه شدم که شرایط معافیت دارم ... ( مجموع شماره ی دو تا چشمم + آستیگمات بالای 8 و حتی 10 هست و دیپلمه هستم ... )

طبق چیزی هم که تو سایت Sarbazi.us نوشته :

میخواستم بدونم اگه برم درخواست کمیسیون پزشکی بدم تاریخ اعزامم عقب میفته ؟! ( غیبت هم داشتم ! )
بخشش غیبت هم خوردم ... ولی مطمئنم که اگه اقدام کنم معاف میشم !!

نظر شما چیه ؟؟ چی کار کنم ؟؟ :exclamati

//
حاج مسن خیلی مخلصیم
hippie.gif

//

آخی میبد یزد افتادی ؟ پادگان نبی اکرم ؟ پسر هلته اونجا
ugly_smiley_15.gif
بخور بخابه جان میتی
ugly_smiley_15.gif

حاالا بگذریم ...
ببین شما باید بری اونجا و در اون تاریخ خودت رو معرفی کنی چون در غیر این صورت برات خیلی سخت میشه توچیه کنی که کجا بودی و اینا ...

اما شما که اونجا میری ... همون دو سه روز اول تا تشکیل پرونده بدین و برگه ساتر و این چیزارو بگیرین موقع تشکیل پرونده از شما میپرسن که فلانی مریضی یا بیماری خاصی داری ؟ بعد شمارو به کمیسیون پزشکی خودشون معرفی میکنند و از اونجا شما میتونی خیلی راحت برای معاینه به بیمارستان بری با مدارک و چیزای خودت برگردی ...

دوتا از دوستان خودم همین طوری خیلی راحت اومدن و از طرف کمیسیون پزشکی همون پادگان رفتن معرفی شدن و حالا هم معافن ...

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
//
حاج مسن خیلی مخلصیم
hippie.gif

//

آخی میبد یزد افتادی ؟ پادگان نبی اکرم ؟ پسر هلته اونجا
ugly_smiley_15.gif
بخور بخابه جان میتی
ugly_smiley_15.gif

حاالا بگذریم ...
ببین شما باید بری اونجا و در اون تاریخ خودت رو معرفی کنی چون در غیر این صورت برات خیلی سخت میشه توچیه کنی که کجا بودی و اینا ...

اما شما که اونجا میری ... همون دو سه روز اول تا تشکیل پرونده بدین و برگه ساتر و این چیزارو بگیرین موقع تشکیل پرونده از شما میپرسن که فلانی مریضی یا بیماری خاصی داری ؟ بعد شمارو به کمیسیون پزشکی خودشون معرفی میکنند و از اونجا شما میتونی خیلی راحت برای معاینه به بیمارستان بری با مدارک و چیزای خودت برگردی ...

دوتا از دوستان خودم همین طوری خیلی راحت اومدن و از طرف کمیسیون پزشکی همون پادگان رفتن معرفی شدن و حالا هم معافن ...

سلام

آره داداش نبی اکرمم !! باور میکنی اولین نفری هستی که در مورد نبی اکرم تو اینترنت اطلاعات داره ؟؟؟!!! :دی

خیلی ممنون بابت جواب و اطلاعاتت ...

پس باید برم ... اگه تشکیل پرونده پزشکی دادن نهایتا چند روز باید میبد بمونم تا تکلیفم مشخص شه ؟؟
کارای پزشکی رو انتقال نمیدن به تهران ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

آره داداش نبی اکرمم !! باور میکنی اولین نفری هستی که در مورد نبی اکرم تو اینترنت اطلاعات داره ؟؟؟!!! :دی

پس باید برم ... اگه تشکیل پرونده پزشکی دادن نهایتا چند روز باید میبد بمونم تا تکلیفم مشخص شه ؟؟

داداش اگه دوست داشتی باشی و میدونی معاف میشی میتونی اصلا نری آموزشی، همین الان برو پلیس +10 فرم پر کن برای کمیسیون پزشکی و مدارکت رو هم با خودت ببر میفرستن **** وظیفه و اعزامت رو کنسل میکنن و به جاش برات تاریخ کمیسیون میاد دم خونتون.

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
داداش اگه دوست داشتی باشی و میدونی معاف میشی میتونی اصلا نری آموزشی، همین الان برو پلیس +10 فرم پر کن برای کمیسیون پزشکی و مدارکت رو هم با خودت ببر میفرستن **** وظیفه و اعزامت رو کنسل میکنن و به جاش برات تاریخ کمیسیون میاد دم خونتون.

ایول پس میتونم از همین تهران درخواست کمیسیون بدم ... آره مطمئنم چون شرایطم یه مقدارم بیشتر از حد معافیت ِ !!!

ممنون محسن جان ... همین فردا اقدام میکنم حتما

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ایول پس میتونم از همین تهران درخواست کمیسیون بدم ... آره مطمئنم چون شرایطم یه مقدارم بیشتر از حد معافیت ِ !!!

ممنون محسن جان ... همین فردا اقدام میکنم حتما

ایشاالله که معاف می شی ! ولی نشی اضافه می خوری !
غمت نباشه ، وقتی شماره چشمت بالاست حله

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام

ببین اخوی شما بری اونجا بهتره چون وقتی میری اونجا دیگه پذیرش اونجایی الان شما افتادی **** ! این خودش یه شانس بزرگه .... اگه اعزام نشی و راهیی که محسن گفت رو بگی دوباره برمیدارن تقسیمت میکنن دیگه معلوم نیس کجا بیوفتی شاید بری ارتش ... مدرک درست حسابی هم که نداری ... تو ارتش و نیرو انتظامی دهنت رو جوری سرویس میکنن که روزی صدبار آرزو مرگ کنی :D
نیرو انتظامی که 24 باید آماده باش وایسی
اما وقتی میری تو اون پادگان بعد اینکه نتونستی معافی بگیری تجدید دوره میشی ! یه اصطلاحه یعنی دوباره باید آموزشی رو از نو بری همون جا ...

نهایت دو روز اونجا بمونی بعد میای دنبال کارات

بالا