• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
19/04/91 پادگان ولیعصر اردکان هوا فضای **** نبود ؟

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس بزن بریم بچه کجایی داداش؟ ی امارایی دارم

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که از این صفرها نصیبم نشد:eek: ..... من نیــــــــــــروی انتظــــــــــــــامی افتادم:( ........ فردا هم اعزامم به محمد رسول الله بیـــــــــرجند:medieval:
اگه زنده برگشتم میام همینجا خبرشو اعلام می کنم.... اگر هم که :skull: شدم که هیچ......
تا اون روز بدرود کامپیوتر، بدرود استراحت، بدرود خواب خوش، بدورد آزادی و.... بـــــــدورد زنـــــــــــــــدگی! . ....

با سلام
خب من اومدم مرخصی و اون هم زنده!
در این ده-دوازده روزی که اونجا بودم (محمد رسول ا... بیرجند) مشکلی خاصی نبود و میشه گفت تقریبا جای خوبی هست، و حرف و حدیث هایی که درباره ی اونجا میگن حقیقت نداره و فقط یکم مشکل گرما هست و دیگر هیچ.
اگه کسی درباره اونجا سوالی داره در خدمت هستم.

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اماره اردکان یزدم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چظوره؟

داداش من 19 خرداد اعزام شدم به اونجا امروز مرخصی میان دوره دادن بهمون 2 ساعته مه رسیدم خونه ، تاریخ اعزامت کی هستش ؟ مدرکت چیه ؟ هر چی که می خوای بدونی رو بگو تا بگم ، لوازمی که اونجا احتیاج داری رو هم اگه خواستی بگو تا بهت بگم

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اعزامم 19 خزداد بوده اگه سوالی راجبه پادگان داری بپرس تا بهت بگم

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 1 شهریور اعزامم **** کرج.کسی میدونه اونجا چجور جاییه؟سخت میگیرن یا نه؟دورش چند روزه؟مرخصی چطور میدن؟آسایشگاهش مجهزه یا نه؟وضع غذاش چطوره؟کلا سخت میگذره یا نه؟خیلی استرس دارم...:blush:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام من 1 شهریور اعزامم **** کرج.کسی میدونه اونجا چجور جاییه؟سخت میگیرن یا نه؟دورش چند روزه؟مرخصی چطور میدن؟آسایشگاهش مجهزه یا نه؟وضع غذاش چطوره؟کلا سخت میگذره یا نه؟خیلی استرس دارم...:blush:

سلام
شهید مدرس؟ بهترین پادگان آموزشی **** کشوره، هتل، معمولا افراد با تحصیلات بالا و اونهایی که پارتی دارن میوفتن اونجا، راحت میگیرن و اصلا بی احترامی نمیکنن. همه چیز اوکی هست.

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شهید مدرس؟ بهترین پادگان آموزشی **** کشوره، هتل، معمولا افراد با تحصیلات بالا و اونهایی که پارتی دارن میوفتن اونجا، راحت میگیرن و اصلا بی احترامی نمیکنن. همه چیز اوکی هست.
مگه بجز مدرس پادگان دیگه ای هم داره کرج دوست عزیزم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بچه ها اوضاع من چه باحال شده، 2 دوره زدن مرزبانی نرفتم الان رفتم پلیس +10 گفت کلا اطلاعات تو سیستم نداری. رفتم **** وظیفه گفت چون غیبت کردی برات برگه نمیزنن هر وقت دلت خواست دوباره دفترچه پست کن! :D
پدرشونو دراوردم، گردنم کلفت شده :D

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اوضاع من چه باحال شده، 2 دوره زدن مرزبانی نرفتم الان رفتم پلیس +10 گفت کلا اطلاعات تو سیستم نداری. رفتم **** وظیفه گفت چون غیبت کردی برات برگه نمیزنن هر وقت دلت خواست دوباره دفترچه پست کن! :D
چه باحال:D ميگم يه دوره ديگم بپيچون، ديگه حتما ميگن هر وقت وقت كردي برو هرجا حال ميكني وايسا فقط يه خبر به ما بده اخرش كارت بديم در خونه....

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

یعنی محسن روز از نو روزی از نو؟
غیبت چی؟
غیبت هات هم پاک میشه؟
جریان کارت چیه حالا.
اولین نفری هستی که میبینم انقد سربازیش کش دار شده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چه باحال:D ميگم يه دوره ديگم بپيچون، ديگه حتما ميگن هر وقت وقت كردي برو هرجا حال ميكني وايسا فقط يه خبر به ما بده اخرش كارت بديم در خونه....

:D

یعنی محسن روز از نو روزی از نو؟
غیبت چی؟
غیبت هات هم پاک میشه؟
جریان کارت چیه حالا.
اولین نفری هستی که میبینم انقد سربازیش کش دار شده.

آره، غیبت ها سر جاشه تا وقتی که **** ببخشه (عید فطری، 22 بهمنی، عید نوروزی، نیمه شعبانی چیزی)
کارت هیچی، این دوست بالایی شوخی میکنن.
چون بدشانسم بدشانس بدشانس

الان انگار دفترچه نفرستادم (اطلاعات ندارم تو سیستم) و هر وقت بخوام دوباره باید دفترچه بفرستم که یعنی آماده مو و دوست دارم برم اونوقت برگه میاد برام (غیبت ها سرجاشه تا وقتی بخشیده بشه).

هییییی روزگار!

بالا