تهرانی داداش ؟؟؟ چند روز پیش درخواست کمیسیون داده بودی ؟؟
19/04/91 پادگان ولیعصر اردکان هوا فضای **** نبود ؟
بنده 30 رفتم بیمارستان !
31 ویزیت شدم
دیروز برگه کمیسیون اومد که می شه فردا
پس بزن بریم بچه کجایی داداش؟ ی امارایی دارم{چرا نیست داداش اماده باش 20ام بریمممممممممم....آماده ای؟؟؟؟ آمار داری چه جور جایه؟؟؟:lol:
من که از این صفرها نصیبم نشد ..... من نیــــــــــــروی انتظــــــــــــــامی افتادم ........ فردا هم اعزامم به محمد رسول الله بیـــــــــرجند:medieval:
اگه زنده برگشتم میام همینجا خبرشو اعلام می کنم.... اگر هم که :skull: شدم که هیچ......
تا اون روز بدرود کامپیوتر، بدرود استراحت، بدرود خواب خوش، بدورد آزادی و.... بـــــــدورد زنـــــــــــــــدگی! . ....
پس بزن بریم بچه کجایی داداش؟ ی امارایی دارم
sarbaz idito natonestam add konam to mano add kon pouya_hekmatبچه کرج عزیز....حاجی این ای دی من ...یه پیغام بده اگه تو یاهو اومدی ....sad_but_true_986 ....
sarbaz idito natonestam add konam to mano add kon pouya_hekmat
داداش اماره اردکان یزدم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چظوره؟
سلام من 1 شهریور اعزامم **** کرج.کسی میدونه اونجا چجور جاییه؟سخت میگیرن یا نه؟دورش چند روزه؟مرخصی چطور میدن؟آسایشگاهش مجهزه یا نه؟وضع غذاش چطوره؟کلا سخت میگذره یا نه؟خیلی استرس دارم...:blush:
مگه بجز مدرس پادگان دیگه ای هم داره کرج دوست عزیزم؟سلام
شهید مدرس؟ بهترین پادگان آموزشی **** کشوره، هتل، معمولا افراد با تحصیلات بالا و اونهایی که پارتی دارن میوفتن اونجا، راحت میگیرن و اصلا بی احترامی نمیکنن. همه چیز اوکی هست.
مگه بجز مدرس پادگان دیگه ای هم داره کرج دوست عزیزم؟
چه باحال ميگم يه دوره ديگم بپيچون، ديگه حتما ميگن هر وقت وقت كردي برو هرجا حال ميكني وايسا فقط يه خبر به ما بده اخرش كارت بديم در خونه....بچه ها اوضاع من چه باحال شده، 2 دوره زدن مرزبانی نرفتم الان رفتم پلیس +10 گفت کلا اطلاعات تو سیستم نداری. رفتم **** وظیفه گفت چون غیبت کردی برات برگه نمیزنن هر وقت دلت خواست دوباره دفترچه پست کن!
پدرشونو دراوردم، گردنم کلفت شده
بچه ها اوضاع من چه باحال شده، 2 دوره زدن مرزبانی نرفتم الان رفتم پلیس +10 گفت کلا اطلاعات تو سیستم نداری. رفتم **** وظیفه گفت چون غیبت کردی برات برگه نمیزنن هر وقت دلت خواست دوباره دفترچه پست کن!
پدرشونو دراوردم، گردنم کلفت شده
چه باحال ميگم يه دوره ديگم بپيچون، ديگه حتما ميگن هر وقت وقت كردي برو هرجا حال ميكني وايسا فقط يه خبر به ما بده اخرش كارت بديم در خونه....
یعنی محسن روز از نو روزی از نو؟
غیبت چی؟
غیبت هات هم پاک میشه؟
جریان کارت چیه حالا.
اولین نفری هستی که میبینم انقد سربازیش کش دار شده.