• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
ببین اخوی شما بری اونجا بهتره چون وقتی میری اونجا دیگه پذیرش اونجایی الان شما افتادی **** ! این خودش یه شانس بزرگه .... اگه اعزام نشی و راهیی که محسن گفت رو بگی دوباره برمیدارن تقسیمت میکنن دیگه معلوم نیس کجا بیوفتی شاید بری ارتش ... مدرک درست حسابی هم که نداری ... تو ارتش و نیرو انتظامی دهنت رو جوری سرویس میکنن که روزی صدبار آرزو مرگ کنی :D
نیرو انتظامی که 24 باید آماده باش وایسی
اما وقتی میری تو اون پادگان بعد اینکه نتونستی معافی بگیری تجدید دوره میشی ! یه اصطلاحه یعنی دوباره باید آموزشی رو از نو بری همون جا ...

نهایت دو روز اونجا بمونی بعد میای دنبال کارات

پس اینجور که میگی نبی اکرم واقعا هتله !!!! :D:D

دو روز که چیزی نیست ... فقط بدونم معافم !! دو ماه آموزشیمم کامل میرم !! :rolleyes:

امشب رفتم شماره ی جدید چشممو گرفتم ... یکی 4 و نیم ! یکی دو و خورده ای ... آستیگمات هم 4 و نیم !
دکترم گفت مراجعه کننده هایی که شماره چشمشون در این حد و یا کمتر و میان اینجا همه معافی گرفتن !
عینک فروشی هم که رفتم و گفتم عینک رو زودتر آماده کنه چون به زودی عازمم ... گفت این شماره ی چشم معافی داره !!

ببینیم خدا چی میخواد ...

ممنون از راهنمایی :wub:

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره عزیز منم اردکانم ...شما اعزامی چه برجی هستی؟؟؟:happy:

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شما هم اردکان هستید؟

اره عزیز منم اردکانم ...شما اعزامی چه برجی هستی؟؟؟
happysmiley.gif
امار داری نسبت به جاهای دیگه چجور جاییه؟؟؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
پس اینجور که میگی نبی اکرم واقعا هتله !!!! :D:D

دو روز که چیزی نیست ... فقط بدونم معافم !! دو ماه آموزشیمم کامل میرم !! :rolleyes:

امشب رفتم شماره ی جدید چشممو گرفتم ... یکی 4 و نیم ! یکی دو و خورده ای ... آستیگمات هم 4 و نیم !
دکترم گفت مراجعه کننده هایی که شماره چشمشون در این حد و یا کمتر و میان اینجا همه معافی گرفتن !
عینک فروشی هم که رفتم و گفتم عینک رو زودتر آماده کنه چون به زودی عازمم ... گفت این شماره ی چشم معافی داره !!

ببینیم خدا چی میخواد ...

ممنون از راهنمایی :wub:

ببین یزد فقط بدیش الان آب و هواشه ... یعنی گو ترین آب و هوا رو الان یزد داره
bluegrin.gif
مثلا ساعت 8 ئه صبحه تو میدون صبحگاه نشستی فرمانده داره برات صحبت میکنه انگار 2 ئه بعد از ظهره
از رفیقت میپرسی ساعت چنده میگه 8 صب ! یعنی اصن یه وضی
TAfEL_SmileyCente.gif

ولی خوب خوبیشم اینه که آب سرد کنای توپی داره
144fs605123.gif
آسایشگاه هاشم خیلی مجهزه ... فقط مخابرات تخمی ای داره حالا میری میبینی
5.gif
یاد شبایی که تو یزد بودم بخیر ... من اونجا خدمت نکردم فقط یه هفته مهمون اونجا بودیم تشریفاتی ... شبای کویر خیلی عالی بود ... و دلگیر

هرچند تو که یکی دو روز بیشتر نمیخوای اونجا بمونی مهم نیس واست اینا ...

در کل جای خوبیه فقط بدیش گرمی هواشه اینارو نوشتم شاید یه بنده خدای دیگه هم افتاد نبی اکرم میبد بیاد سرچ کنه بفهمه چی به چیه
TAEL_SmileygfCente.gif

از انبار ساتر تا آسایشگاه هم خیلی راهه موقع لباس گرفتن به فاk عظما مییری
TAEL_SmileyCentz.gif

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bluegrin.gif
مثلا ساعت 8 ئه صبحه تو میدون صبحگاه نشستی فرمانده داره برات صحبت میکنه انگار 2 ئه بعد از ظهره
TAfEL_SmileyCente.gif

144fs605123.gif
5.gif
یاد شبایی که تو یزد بودم بخیر ... من اونجا خدمت نکردم فقط یه هفته مهمون اونجا بودیم تشریفاتی ... شبای کویر خیلی عالی بود ... و دلگیر

در کل جای خوبیه فقط بدیش گرمی هواشه اینارو نوشتم شاید یه بنده خدای دیگه هم افتاد نبی اکرم میبد بیاد سرچ کنه بفهمه چی به چیه
TAEL_SmileygfCente.gif

TAEL_SmileyCentz.gif

داداش اماره اردکان یزدم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چظوره؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
داداش اماره اردکان یزدم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چظوره؟

نه متاسفانه اونجا رو نمیدونم
فقط میتونم بگم الان خدایی از برج 4 تا 7 یزد خیلی جای بدیه ... جهنمه :(
ولی ماه رمضون بهترین موقعی ایه که میشه رفت دوران آموزشی

شماها هر کدومتون اگه میخواین راحت باشید تو آموزشی بندازین تاریخ اعزام رو ماه رمضون ... هیچ کاری بهتون ندارن

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
bluegrin.gif
TAfEL_SmileyCente.gif

144fs605123.gif
5.gif

TAEL_SmileygfCente.gif

TAEL_SmileyCentz.gif

آره ... آب و هوا خیلی داغون ِ اونجا !!
o19.gif
من خودمو همه جوره برای یزد آماده کرده بودم که دیروز غروب دکترم گفت میتونم معافی بگیرم !!
3148910f.gif

شنیدم غروب و طلوع آفتابشم فوق العادست ...
na2.gif

پس درخواست کمیسیون بدم یکی دو روز بیشتر مهمونشون نیستم !!!
o33.gif

اشکال نداره ... من مرد روزای سختم !!
trenchcoat.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آره ... آب و هوا خیلی داغون ِ اونجا !!
o19.gif
من خودمو همه جوره برای یزد آماده کرده بودم که دیروز غروب دکترم گفت میتونم معافی بگیرم !!
3148910f.gif

شنیدم غروب و طلوع آفتابشم فوق العادست ...
na2.gif

پس درخواست کمیسیون بدم یکی دو روز بیشتر مهمونشون نیستم !!!
o33.gif

اشکال نداره ... من مرد روزای سختم !!
trenchcoat.gif

وااای طلوع غروب فوق العادست پسر ... بهترین مکان واسه دیدن طلوع و غروب خورشید همونجاست ... اما اینقد دلت میگیره که نگو مخصوصا موقع غروب... وای خیلی زیباست :D

راستی تیغ و سیگار و این چیزا با خودت نبر که ازت میگیرن دم در ... روز اولم که میخواین برین تو دژبان ها یه حال اساسی بهتون میدن خیلی اذیتتون میکنن به قول معروف چُس ماهی میکشن ازتون
09954.gif
این رواله اونام سربازن ولی خوب دیگه ... شاخ بازی و این چیزا در نیار سرو ساکت باش هر چی گفتن گوش کن

مدارک پزشکی هم با خودت ببر که اونجا دیگه همون بهداری فقط تایید کنه بفرستت برگردی دیگه نیاز به معاینه و این چیزاش نباشه

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه متاسفانه اونجا رو نمیدونم
فقط میتونم بگم الان خدایی از برج 4 تا 7 یزد خیلی جای بدیه ... جهنمه :(
ولی ماه رمضون بهترین موقعی ایه که میشه رفت دوران آموزشی

شماها هر کدومتون اگه میخواین راحت باشید تو آموزشی بندازین تاریخ اعزام رو ماه رمضون ... هیچ کاری بهتون ندارن

دمت گرم دادااا....ایشاله که ماه خوبی باشهه....

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم، من شماره حساب بانك سپه كه تو فرم دفترچه مي خواست اشتباهي نوشتم، حالا ميشه وقتي رفتم پادگان اموزشي اونجا درست كنم؟ اولي كه ميريم فرمي چيزي نمي دن؟؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من يه سوال دارم، من شماره حساب بانك سپه كه تو فرم دفترچه مي خواست اشتباهي نوشتم، حالا ميشه وقتي رفتم پادگان اموزشي اونجا درست كنم؟ اولي كه ميريم فرمي چيزي نمي دن؟؟

کدوم ارگان داری خدمت میکنی ؟
**** خودش یه حساب دیگه تو بانک انصار باز میکنه براتون دیگه نیازی به سپه نیست ...

اما اگه غیر این باشید من اطلاعی ندارم که سپه هنوز اعتبار داره برای حقوق سرباز یا نه ... در هر صورت تو آموزشی اگه نتونستی ( مطمئن نیستم میشه یا نه ) اما تو یگان خدمتی حتما میتونی به کارگزینی سرباز مراجعه کنی و انجامش بدی...

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم ارگان داری خدمت میکنی ؟
**** خودش یه حساب دیگ تو بانک انصار باز میکنه براتون دیگه نیازی به سپه نیست ...

اما اگه غیر این باشید من اطلاعی ندارم که سپه هنوز اعتبار داره برای حقوق سرباز یا نه ... در هر صورت تو آموزشی اگه نتونستی ( مطمئن نیستم میشه یا نه ) اما تو یگان خدمتی حتما میتونی به کارگزینی سرباز مراجعه کنی و انجامش بدی...
مرسي از راهنماييتون، هنوز اعزام نشدم، شهريور ميرم، اگه تو يگان بشه درستش كرد ديگه مشكلي نيست.

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
وااای طلوع غروب فوق العادست پسر ... بهترین مکان واسه دیدن طلوع و غروب خورشید همونجاست ... اما اینقد دلت میگیره که نگو مخصوصا موقع غروب... وای خیلی زیباست :D

راستی تیغ و سیگار و این چیزا با خودت نبر که ازت میگیرن دم در ... روز اولم که میخواین برین تو دژبان ها یه حال اساسی بهتون میدن خیلی اذیتتون میکنن به قول معروف چُس ماهی میکشن ازتون
09954.gif
این رواله اونام سربازن ولی خوب دیگه ... شاخ بازی و این چیزا در نیار سرو ساکت باش هر چی گفتن گوش کن

مدارک پزشکی هم با خودت ببر که اونجا دیگه همون بهداری فقط تایید کنه بفرستت برگردی دیگه نیاز به معاینه و این چیزاش نباشه

باز خوبه یکی دو روز چشممون به جمال طلوع و غروبش روشن میشه ... :D

نه اهل دود که نیستم ... ( بچه ی خوبیم :D )

نه دیگه دو - سه روز تا نهایتا یه هفته که شاخ بازی نمیطلبه !!
47.gif

شماره چشمامو تو دفترچه تامین اجتماعی نوشته ... همونو ببرم کافیه ؟؟ یا برم از دکتر یادداشتی چیزیم بگیرم ؟؟؟
s4.gif

ahooradownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من آموزشی تیپ المهدی (عج) کهریزک (نیرو انتظامی) افتادم. کسی از اینجا آمار داره؟ چطور جای هست؟ :hmm:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
برگه کمیسیون پزشکی بنده هم اومد ! چهارشنبه ! ناحیه جنوب

بالا