• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
:D

آره، غیبت ها سر جاشه تا وقتی که **** ببخشه (عید فطری، 22 بهمنی، عید نوروزی، نیمه شعبانی چیزی)
کارت هیچی، این دوست بالایی شوخی میکنن.
چون بدشانسم بدشانس بدشانس

الان انگار دفترچه نفرستادم (اطلاعات ندارم تو سیستم) و هر وقت بخوام دوباره باید دفترچه بفرستم که یعنی آماده مو و دوست دارم برم اونوقت برگه میاد برام (غیبت ها سرجاشه تا وقتی بخشیده بشه).

هییییی روزگار!

محسن بیرون نیا.
چون الان میتونن بگیرینت سرباز فراری :D
چیز لازم داشتی بگو تا واست بفرستم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن بیرون نیا.
چون الان میتونن بگیرینت سرباز فراری :D
چیز لازم داشتی بگو تا واست بفرستم.

:D اینقدر از دوستام هستن 4 ساله فرارین و هیچ کاری به کارشون ندارن. من که هنوز اولشه :دی
میگم برای پذیرش **** بعضی ها خود دفترچه رو میبرن **** واسه پذیرش تا اصلا اونا بفرستنش **** وظیفه درسته؟ میشه منم اینکارو کنم؟ میشه از الان بهشون بدم بفرستن اگه بتونن واسه برج 6 اگه نه برای 8 پذیرشم کنن؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
:D اینقدر از دوستام هستن 4 ساله فرارین و هیچ کاری به کارشون ندارن. من که هنوز اولشه :دی
میگم برای پذیرش **** بعضی ها خود دفترچه رو میبرن **** واسه پذیرش تا اصلا اونا بفرستنش **** وظیفه درسته؟ میشه منم اینکارو کنم؟ میشه از الان بهشون بدم بفرستن اگه بتونن واسه برج 6 اگه نه برای 8 پذیرشم کنن؟

من تا حالا با این همه تجربه در امور پذیرش و ... اینطور چیزی نه شنیدم و نه دیدم.
البته اگه میشه برو و اینکار رو انجام بده.
یه چیزی تاحالا پرسیدی اصلا میشه کسی که غیبت داره تو **** پذیرش بشه؟
پاه استان ما به هیچ وجه کسانی که غیبت قبل خدمت رو دارن و در دفترچه اعزام به خدمت براشون غیبت زده رو پذیرش نمیکنن.
محسن چرا نمیری دوره کارت سبز.که کلا آموزشی رو هم بپیچونی.توکه استاد پیچوندنی.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها هیچ وقت فصل گرما مخصوصا تیر ماه خدمت نرید پاره میشید . ما 1 تیر اعزام شدیم 01 . پوست سر صورت و گردن بیشتر بچه ها سوخته . زیر این آفتاب داغ رژه رفتن ستمه هر چقدر آب بخوری بازم تشنه ای .. بعضی مواقع مجبوریم 2 ساعت جلوی آفتاب آفتاب باشیم و آب نخوریم له له میزنیم . حالا اردوگاهمون مونده خدا رحم کنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من تا حالا با این همه تجربه در امور پذیرش و ... اینطور چیزی نه شنیدم و نه دیدم.
البته اگه میشه برو و اینکار رو انجام بده.
یه چیزی تاحالا پرسیدی اصلا میشه کسی که غیبت داره تو **** پذیرش بشه؟
پاه استان ما به هیچ وجه کسانی که غیبت قبل خدمت رو دارن و در دفترچه اعزام به خدمت براشون غیبت زده رو پذیرش نمیکنن.
محسن چرا نمیری دوره کارت سبز.که کلا آموزشی رو هم بپیچونی.توکه استاد پیچوندنی.

میگن نمیشه ولی خب هم رئیس الان **** و هم رئیس قدیمیش توصیه مو کردن و رفتم پیش مسئول نیروی انسانی گفت مشکلی نیست برگه اعزامت رو بیار میفرستیم (معلوم نیست تهران کدتو عوض کنه یا نه ولی احتمالا عوضش میکنن واست)
بسیج ندارم!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
میگن نمیشه ولی خب هم رئیس الان **** و هم رئیس قدیمیش توصیه مو کردن و رفتم پیش مسئول نیروی انسانی گفت مشکلی نیست برگه اعزامت رو بیار میفرستیم (معلوم نیست تهران کدتو عوض کنه یا نه ولی احتمالا عوضش میکنن واست)
بسیج ندارم!

اوکی پس بند پ فعال می باشد.
خوب محسن وقتی بند پ فعال هست اونم میبشه کاریش کرد.
دوره کارت سبز کجا و آموزشی کجا.
من الان دارم میرم کارت سبز الان از روز خدمتم حساب میشه.:D
به جای اینکه 1/4 تا 1/6 برم آموزشی دارم از 1/4 تا 1/6 روزی 2-3 ساعت میرم دوره کارت سبز.
البته شاید بیان کردن این صحبت هام باعث سوز بعضی ها بشه ولی خوب چیکار کنیم صفا داره باید آدم بگه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اوکی پس بند پ فعال می باشد.
خوب محسن وقتی بند پ فعال هست اونم میبشه کاریش کرد.
دوره کارت سبز کجا و آموزشی کجا.
من الان دارم میرم کارت سبز الان از روز خدمتم حساب میشه.:D
به جای اینکه 1/4 تا 1/6 برم آموزشی دارم از 1/4 تا 1/6 روزی 2-3 ساعت میرم دوره کارت سبز.
البته شاید بیان کردن این صحبت هام باعث سوز بعضی ها بشه ولی خوب چیکار کنیم صفا داره باید آدم بگه.

آره بند پ که هست تا ببینم چی میشه.
خوبه دیگه راحتی، بسلامتی. من تو هیچی شانس ندارم.
خوش بگذره ;)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
امروز رفتم ، متاسفانه برام معاف از رزم زدن ! حالم به حدی بد هست که جدا موندم چکار کنم !

اعتراض زدم انتقال داده بیمارستان بقیه الله !

دکتر بی شرف ، استرابیسم چشمم رو نزده !

زندگیم داره الکی الکی خراب می شه ، مدرک دانشگاهیمو کنسل کردم ( با 4 واحد مونده ) که معافیت بگیرم که اینجور شد !

عوضی ترین پزشک ها همین بیمارستان امام سجاد ناجا داره ، خدا لعنتشون کنه ، حتی یه نگاه نکردن ! فقط می خواست رد کنه بره ! :(

کسی آشنا نداره بیمارستان بقیه الله ! ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
امروز رفتم ، متاسفانه برام معاف از رزم زدن ! حالم به حدی بد هست که جدا موندم چکار کنم !

اعتراض زدم انتقال داده بیمارستان بقیه الله !

دکتر بی شرف ، استرابیسم چشمم رو نزده !

زندگیم داره الکی الکی خراب می شه ، مدرک دانشگاهیمو کنسل کردم ( با 4 واحد مونده ) که معافیت بگیرم که اینجور شد !

عوضی ترین پزشک ها همین بیمارستان امام سجاد ناجا داره ، خدا لعنتشون کنه ، حتی یه نگاه نکردن ! فقط می خواست رد کنه بره ! :(

کسی آشنا نداره بیمارستان بقیه الله ! ؟

لعنت بر پدر و مادرشان، امیدوارم با اعتراضت حل بشه.

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها هیچ وقت فصل گرما مخصوصا تیر ماه خدمت نرید پاره میشید . ما 1 تیر اعزام شدیم 01 . پوست سر صورت و گردن بیشتر بچه ها سوخته . زیر این آفتاب داغ رژه رفتن ستمه هر چقدر آب بخوری بازم تشنه ای .. بعضی مواقع مجبوریم 2 ساعت جلوی آفتاب آفتاب باشیم و آب نخوریم له له میزنیم . حالا اردوگاهمون مونده خدا رحم کنه
نظر به راااااااست....منم 01 هستم کدوم گروهانی؟

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی از دوستام دیسک کمر داره نافرم!!!
اینو معافش میکنن یا بهش معاف از رزم میدن؟!

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
خب به ما هم تا شنبه صبح مرخصی دادن ( اعزامی 1 تیر)

در مورد هتل 02 کسی سوالی داره در خدمتم

تاپیک رو که میخوندم دیدم در مورد غیبت صحبت شده

در مورد غیبت به این موارد توجه کنید:
1.طبق قانون جدید غیبت تا یکسال 3 ماه اضافه خدمت و بالای یکسال 6 ماه اضافه خدمت داره
2. به هیچ عنوان کسایی که غیبت دارن نمیتونن پذیرش جایی رو بگیرن (حتی اگه پذیرش هم بشی، لغو میشه و برگه سفیدت که بیاد میبینی افتادی یه جایه دیگه)
3.یه روز هم زودتر بری خدمت به نفعته چون اول آخرش میری (من بعد از 3 سال غیبت دارم این حرفو میزنم...)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خب به ما هم تا شنبه صبح مرخصی دادن ( اعزامی 1 تیر)

در مورد هتل 02 کسی سوالی داره در خدمتم

تاپیک رو که میخوندم دیدم در مورد غیبت صحبت شده

در مورد غیبت به این موارد توجه کنید:
1.طبق قانون جدید غیبت تا یکسال 3 ماه اضافه خدمت و بالای یکسال 6 ماه اضافه خدمت داره
2. به هیچ عنوان کسایی که غیبت دارن نمیتونن پذیرش جایی رو بگیرن (حتی اگه پذیرش هم بشی، لغو میشه و برگه سفیدت که بیاد میبینی افتادی یه جایه دیگه)
3.یه روز هم زودتر بری خدمت به نفعته چون اول آخرش میری (من بعد از 3 سال غیبت دارم این حرفو میزنم...)

سلام

1- تا 3 ماه غيبت 3 ماه اضافه بيشتر از 3 ماه 6 ماه اضافه.
2- ميشه گرفت خودم رفتم **** يكي از سربازا برج 8 پارسال اعزامش بود (نيروي انتظامي) غيبت كرد و واسه برج 10 پذيرش **** شهرمون رو گرفت.

موق باشي

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لعنت بر پدر و مادرشان، امیدوارم با اعتراضت حل بشه.

دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ( انحراف و تنبلی چشم همراه با دوربینی ) برای اعزام اقدام کرده بودم ولی حالا برای معافی اقدام کردم دکترم که گفت معاف میشی حالا **** وظیفه نمیدونم چی پیش بیاد
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ( انحراف و تنبلی چشم همراه با دوربینی ) برای اعزام اقدام کرده بودم ولی حالا برای معافی اقدام کردم دکترم که گفت معاف میشی حالا **** وظیفه نمیدونم چی پیش بیاد
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه

دوست عزیز ، رفتی اونجا زیر بار نرو و بگو حتما قید کنند !

یه سری آدم کثیف و لجن نشستند فقطشماره چشم رو می بینند !

فکر کردم برام نوشته ، دیدم فقط شماره چشم رو نوشته !

حتما بخواه ازشون ، حتما

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان به ویژه محسن
خوبین؟
آقا خدا رو صد هزار بار شکر کار من که درست شد.مثل چند نفر دیگه از دوستام.کد اولیه من سیستان بلوچستان بود
اما خوب کارم درست شد و کدم ستاد فرماندهی مرزبانی ناجا خورد.میدون عطار بالاتر از میدون ونک.مقر اصلی خود احمدی مقدم و ذوالفقاری.یه 10 روزی شد که دوره تکمیلی من شروع شد و تا الان خوب بوده اونجا:)
امیدوارم هیچ کسی از خونه و کاشونه اش دور نیوفته

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

1- تا 3 ماه غيبت 3 ماه اضافه بيشتر از 3 ماه 6 ماه اضافه.
2- ميشه گرفت خودم رفتم **** يكي از سربازا برج 8 پارسال اعزامش بود (نيروي انتظامي) غيبت كرد و واسه برج 10 پذيرش **** شهرمون رو گرفت.

موق باشي

منم دقیقا همین شرایط رو دشتم
1 اسفند 90 افتادم ناجا (مشکین شهر) ولی نرفتم
بعد رفتم نیروی هوایی **** پذیرش شدم ولی...
الان هم دارم 02 خدمت میکنم

احتمالاش خیلی کمه غیبت داشه باشی و پذیرشت رو قبول کنن (در هر موردی استثنا هست)
البته فکر کنم پارتی خیلی کلفتی هم داشته (همه اینجوری نیستن)...

معید باشی

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

خب شما که تو تهرانی- منو چی میگی که تو بیرجند در دل کویر دارم دوران آموزشی رو طی می کنم (تازه بیشتر موقع ها آب سرد هم نداریم) اما اونقدر ها هم بد نیست و میشه گفت برای تحصیل کرده ها جای خوبیه.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خب شما که تو تهرانی- منو چی میگی که تو بیرجند در دل کویر دارم دوران آموزشی رو طی می کنم (تازه بیشتر موقع ها آب سرد هم نداریم) اما اونقدر ها هم بد نیست و میشه گفت برای تحصیل کرده ها جای خوبیه.
بستگی به شرایط جسمی طرف داره خوب کسایی هستن تو پادگان که خیالشون نیست ولی برای امثال من که ار لحاظ جسمی کمی ضعیف هستیم شرایط خیلی سخته مخصوصا تحمل گرما و تشنگی .
یه بار حالم بد شد بهداری واسم 4 روز معاف از رژه نوشت که فرماندمون قبول نکرد گفت باید رژه بری!!!!!
معاف از رزمی هم که تو پادگان کشکه قبولش ندارن .

بالا