• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز ..اقا منم اردکانم اونحا در کل چه جور جاییه نسبت به جاها دیگه ... من لیسانسم و از سه شنبه باس اونجا باشم ...
مرسی از راهنماییت

سلام . داداش خودت که 1 تیر اومدی شرایط رو از نزدیک دیدی به اینجا میگن هتل اردکان البته هتل غربت ، طلوع و غروب هایی داره که تا حالا تو زندگیت ندیدی یه کوه داره به اسم کوه دختر انگار صورت یه دختره تو آسایشگاه ما که 1 امام سجاد هستیم هممون دانشجوی اخراجی یا انصرافی هستیم سخت گیر ترین فرمانده افتاده با ما تو اون گرما و اون آفتاب 2 ساعت رژه میریم بعد 15 دقیقه استراحت میکنیم ایشالا هفته ی دیگه شنبه جلوی شما ها رژه میریم خیالت راحت به لیسانسه ها زیاد سخت نمیگیرن ولی بازم معلوم نیست بستگی به فرماندتون داره . روز اول براتون گوسفند میکشن ، اگه خوب باشید امام زاده میبرنتون ، استخر میبرن ، سینما 5 بعدی ، نماز جماعت ببرن که عشق و حاله میتونی 1 ساعت تو شهر آزاد باشی ، شاید الان خندت بگیره بگی 1 ساعت چیه ولی موقش که برسه واست میشه 1 دنیا . بازم سوالی بود در خدمتم .

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خبری دارید از این که اعزامی های 1 اردیبهشت و خرداد مدت خدمتشون مثل سال قبل یعنی 18 ماه هست یا خیر ؟ جسته گریخته یه چیزایی شنیده می شه ... کسی خلاصه خبری نداره ؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها بهترین جایی که ارتش بعد از آموزشی(یگان) میشه خدمت کرد کجاست؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
دوست های با تجربه میشه به این پست بیاید و نظر خودتون را بگید
http://forum.persiantools.com/t276740.html
با مدرک فوق دیپلم؟
اره برو، تو اموزشی جز تحصیل کرده ها میشی در کنار بچه های لیسانس به بالا یکجور اموزش میبینی.بعدشم که گروهبان میشی بدک نیست.اگه لیسانس میتونستی بگیری و بری به نظرمف شخصا بهتر بود...هر چند کلا سربازی سربازیه دیگه...همین که سرباز صفر نباشی کافیه
خب من دیگه دارم آماده میشم که برم و احتمالا تا آخر ماه رمضون که دوره ما هم همون حدودا تموم میشه اونجا هستم.
تا اون موقع خداحافظ

به سلامتی...خدا پشت و پناهت

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال ؟
من الان دارم تو 01 آموزشیم رو میگذرونم می خواستم ببینم اگه بخوایم برای ارتش از یک جایی پذیرش بگیریم دقیقا چیکار میشه کرد؟
آشناش داره جور میشه

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . داداش خودت که 1 تیر اومدی شرایط رو از نزدیک دیدی به اینجا میگن هتل اردکان البته هتل غربت ، طلوع و غروب هایی داره که تا حالا تو زندگیت ندیدی یه کوه داره به اسم کوه دختر انگار صورت یه دختره تو آسایشگاه ما که 1 امام سجاد هستیم هممون دانشجوی اخراجی یا انصرافی هستیم سخت گیر ترین فرمانده افتاده با ما تو اون گرما و اون آفتاب 2 ساعت رژه میریم بعد 15 دقیقه استراحت میکنیم ایشالا هفته ی دیگه شنبه جلوی شما ها رژه میریم خیالت راحت به لیسانسه ها زیاد سخت نمیگیرن ولی بازم معلوم نیست بستگی به فرماندتون داره . روز اول براتون گوسفند میکشن ، اگه خوب باشید امام زاده میبرنتون ، استخر میبرن ، سینما 5 بعدی ، نماز جماعت ببرن که عشق و حاله میتونی 1 ساعت تو شهر آزاد باشی ، شاید الان خندت بگیره بگی 1 ساعت چیه ولی موقش که برسه واست میشه 1 دنیا . بازم سوالی بود در خدمتم .

با سلام ..عزیز دستت درد نکنه ...اقا مرخصی اام میدن؟؟ الان به شما چند روز دادن...ماه رمضون اونجا خوبه؟؟ شرمنده هی سوال میکنم....:blush:

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان یک سوال ؟
من الان دارم تو 01 آموزشیم رو میگذرونم می خواستم ببینم اگه بخوایم برای ارتش از یک جایی پذیرش بگیریم دقیقا چیکار میشه کرد؟
آشناش داره جور میشه

آموزشیت تموم شده ؟ یا تازه شروع شده ؟
به هر حال هر جایی که میخوای امریه بگیری ( الان فقط میتونی از یگان های نیروی زمینی ارتش امریه بگیری) باید بری و صحبت کنی تا اسمت رو رد کنن موقع تقسیم بری اونجا .
البته پارتی میخواد مثلا یک افسر کادری نیرو زمینی باید بره برات امریه بگیره

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست های با تجربه میشه به این پست بیاید و نظر خودتون را بگید
http://forum.persiantools.com/t276740.html

داداش من قبل از هر چیز بسته به یگانت داره
در نیروی انتظامی کلا تفاوت بین سربازا کمه یعنی بین دیپلم فوق دیپلم لیسانس حتی فوق لیسانس فرق هست ولی نه به اون شدت مثلا توی کلانتریها و پاسگاه ها
من خودم لیسانس دیدم توی کلانتری پست میده
در **** بین سرباز صفر یا دیپلم و فوق دیپلم فرق زیادتری هست تا فوق دیپلم با لیسانس
در ارتش هر چقدر درجت بالا باشه خوبه یعنی لیسانس خیلی بهتر از فوق دیپلم هست و فوق دیپلم بهتر از دیپلم
تقسیم بندی به اون شدت ربطی به مدرک نداره در هر پادگانی سرباز صفر هم لازمه گروهبانم لازمه افسرم لازمه
در نیروی انتظامی احتمال اینکه فوق دیپلمها بیفتن قسمت مرزبانی بالاتر از لیسانس هاست هر چند همین فروم بودند فوق لیسانسهایی که افتاده بودند مرزبانی
ولی نظر شخصی من در مورد شما اگه صرفا میخوای لیسانس بگیری تا خدمتت نسبت به فوق دیپلم راحتتر باشه سراغش نرو و با همین مدرک برو خدمت

ahooradownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی آماری از کهریزک (نیرو انتظامی) نداره ؟؟؟

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ..عزیز دستت درد نکنه ...اقا مرخصی اام میدن؟؟ الان به شما چند روز دادن...ماه رمضون اونجا خوبه؟؟ شرمنده هی سوال میکنم....:blush:

مرخصی شهری نمیدن فقط مرخصی میان دوره که بین 3 تا 6 روزه که بستگی به رفتاره کل گروهان تو کل دوره داره به ما 5 روز دادن فردا 9 شب باید پادگان باشیم . تو اون 10 15 روز اول سرویسمون میکنن شما ها هم استثنا نیستین ولی ماه رمضون باید 2 و نیم صبح بیدار بشی سحری بخوری بگیری بخوابی بعد تا 12 ظهر میری کلاس بعد میگیری میخوابی تا افطار . من کدم 138 هستش گردان 1 امام سجاد . به زودی میبینمت رفیق

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرخصی شهری نمیدن فقط مرخصی میان دوره که بین 3 تا 6 روزه که بستگی به رفتاره کل گروهان تو کل دوره داره به ما 5 روز دادن فردا 9 شب باید پادگان باشیم . تو اون 10 15 روز اول سرویسمون میکنن شما ها هم استثنا نیستین ولی ماه رمضون باید 2 و نیم صبح بیدار بشی سحری بخوری بگیری بخوابی بعد تا 12 ظهر میری کلاس بعد میگیری میخوابی تا افطار . من کدم 138 هستش گردان 1 امام سجاد . به زودی میبینمت رفیق

خیلی مردی ...کدتو نوشتم...میای حتما امار میگرم میبینمت....منم سه شنبه 7 صبح اونجاممم ....مو ها رم با 2 زدممم...هه هه...اگه اومدی تو یاهو یه پی ام بده مرررردد....sad_but_true_1986

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی از شرایط معافی چشم خبر داره ؟؟ من دیپلمه هستم ( طبق قانون مجموع شماره ی دو چشمم باید بالای 8 باشه ! )

شماره ی چشمم هم به این ترتیبه :

R - 4.00 | 3.50 × 20

L - 2.50 | 4.50 × 170

شرایط معافی رو دارم ؟؟

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man 19 ezamame diplomam sakht giri mikonan diplomo ba lisans?

چیزی که باید در نظر گرفت ما رفتیم تو **** اونجا هم به ما فشار میارن که ساخته بشیم ، فرمانده های اونجا با کسی پدر کشتگی ندارن فقط 2 تا چیز میخوان نظم و سکوت اگه کل گروهانتون این 2تا رو رعایت کرد که عشق و حاله به هتل خوش اومدی ولی اگر حتی 1 نفر هم انجام نداد همه رو تنبیه میکنن شرایط برای لیسانسه ها خوبه ولی در کل 12-13 روز اول اصلا زمان برات نمیگزره دیونه میشی ولی بعدش اصلاَ نمی فهمی کی شب میشه کی روز میشه من وقتی اومدم واسه مرخصی باورم نمیشد که 1 ماه گذشته . حالا میای اونجا با راهنمایی هایی که بهت میکنم به مشکلات ما بر نمی خوری ایشالا .

بالا