• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
یه سوال دارم، پادگان ولیعصر (عج) تهران که قبلا تو میدان **** بود الان آدرس دقیقش کجاست؟
اینو میدونم که رفته چیتگر ولی آدرسش رو نمیدونم، راه های رفتنش رو هم اگر میدونید بگید، مثلا موقعیتش نسبت به ایستگاه مترو چیتگر و یا نسبت به میدان آزادی
خیلی ممنون از همگی

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من هوا فضای **** میدونم چیتگر اگه به کارت میاد بگم
سلام
یه سوال دارم، پادگان ولیعصر (عج) تهران که قبلا تو میدان **** بود الان آدرس دقیقش کجاست؟
اینو میدونم که رفته چیتگر ولی آدرسش رو نمیدونم، راه های رفتنش رو هم اگر میدونید بگید، مثلا موقعیتش نسبت به ایستگاه مترو چیتگر و یا نسبت به میدان آزادی
خیلی ممنون از همگی

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
امروز روز نوزدهم آموزشیمون تو 01 بود . سرهنگ هنگ 2 مکه بود تازه برگشته چشتون روز بد نبینه داره سرویس میکنه . امروز مجبور کرد روی ریگ داغ آسفالت سینه خیز بریم . دست و آرنج و زانو بچه ها از شدت داغی آسفالت سوخت ... خدا این چه سرنوشتیه....

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز میدون **** بودم چه خبر بود شلوووووووغ. ما هم رفتنی شدیم بلاخره فردا 8 شب ترمینال جنوب به سمت اردکان یزد ایشالا که زود بگذره برا همه سربازا

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان کسی در مورد پادگان های **** کرج و کرمانشاه اطلاعاتی داره؟من شهریور اعزامم.هرچی میدونین در این مورد بهم بگین لطفا.خیلی استرس دارم!!!

در مورد شهدای کرمانشاه سوالی داشتین از بنده بپرسین
grouphugg.gif

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی نیروی انتظامی بیرجند چطور جایی هست؟ (شهر, پادگان, فرمانده ها)
ماه رمضون چطور میگذره؟
بعد از آموزشی کجا میفرستند؟
بالاخره این آموزشی چند ماه هست؟ 2 یا 3؟

لطفا اگر اطلاعاتی دارید حتما بنویسید چون خیلی مهمه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
آموزشی نیروی انتظامی بیرجند چطور جایی هست؟ (شهر, پادگان, فرمانده ها)
ماه رمضون چطور میگذره؟
بعد از آموزشی کجا میفرستند؟
بالاخره این آموزشی چند ماه هست؟ 2 یا 3؟

لطفا اگر اطلاعاتی دارید حتما بنویسید چون خیلی مهمه

سلام
بیرجند آموزش مرزبانی هست. شنیدم خیلی جالب نیست.
ماه رمضون معمولا آسونتر میگیرن.
چون مرزبانی هست اگه شرایط نداشته باشید احتمالش هست تقسیم بشید مرز.
آموزشی 2 ماهه.

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی 2 ماهه.

ممنون
حالا چه کار میشه کرد که مرز نیفتیم؟
گریه و التماس , پول , یا هر چی ...

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو دفترچه نوشته بود كجا دوست داريد بيوفتيد،كدام نيرو، واقا تاثير داره يا اصلا به ما كاري ندارن هرجا خالي باشه ميفرستنمون؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون
حالا چه کار میشه کرد که مرز نیفتیم؟
گریه و التماس , پول , یا هر چی ...

یا یه دوره تمدید کنی، یا به هر دلیلی نری طوری که غیبت نخوری (شکستگی دست یا پا) یا اینکه غیبت کنی و 3 ماه اضافه رو به جون بخری!
البته هیچ تضمینی نیست که دوباره نیوفتی مرز. من دفعه اول افتادم همین بیرجند نرفتم دفعه دوم افتادم مرزبانی کرمانشاه.

تو دفترچه نوشته بود كجا دوست داريد بيوفتيد،كدام نيرو، واقا تاثير داره يا اصلا به ما كاري ندارن هرجا خالي باشه ميفرستنمون؟؟

بی فایده س، هر جا عشقشون بکشه میفرستن.

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی 2 ماهه.

مرسی

یا یه دوره تمدید کنی، یا به هر دلیلی نری طوری که غیبت نخوری (شکستگی دست یا پا) یا اینکه غیبت کنی و 3 ماه اضافه رو به جون بخری!
البته هیچ تضمینی نیست که دوباره نیوفتی مرز. من دفعه اول افتادم همین بیرجند نرفتم دفعه دوم افتادم مرزبانی کرمانشاه.

بی فایده س، هر جا عشقشون بکشه میفرستن.

غیبت که فایده نداره چون آخرش هم معلوم نیست چی بشه

راستی اجازه میدن از عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب استفاده کنیم یا نه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
غیبت که فایده نداره چون آخرش هم معلوم نیست چی بشه

راستی اجازه میدن از عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب استفاده کنیم یا نه؟

ضد آفتاب که حتما ببر، کاری ندارن بهت.
عینک رو دقیق نمیدونم موقع رژه و اینا که نمیشه ولی بعدش فکر نکنم کاری داشته باشن. (مطمئن نیستم)

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي در مورد نحوه پذيرش گرفتن از **** چيزي مي دونه و اينكه از كجا مطلع بشيم كه قبول كردن پذيرش ما رو يا نه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بچه ها كسي در مورد نحوه پذيرش گرفتن از **** چيزي مي دونه و اينكه از كجا مطلع بشيم كه قبول كردن پذيرش ما رو يا نه؟

باید صبر کنید تا وقتی که یا برگه تون بیاد دم خونه یا کدها رو که زدن برید پلیس +10 بپرسید ببینید که کجا افتادید.

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید صبر کنید تا وقتی که یا برگه تون بیاد دم خونه یا کدها رو که زدن برید پلیس +10 بپرسید ببینید که کجا افتادید.
مرسي از راهنمايي، فقط كدها چند روز قبل اعزام مشخص ميشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسي از راهنمايي، فقط كدها چند روز قبل اعزام مشخص ميشه؟

دقیق معلوم نیست. حدودا 10 روز قبل از اعزام برگه ش میاد درخونتون (دیر و زود داره) و کدها حدودا 1 ماه قبل از اعزام مشخص میشه.

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
من یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه
اگر بفرض امروز مدارکم رو به پلیس +10 برای اعزام تحویل بدم ، چه قدر حدودا طول میکشه تا برگه سبزم به دستم برسه
من شنیدم میتونی به پلیس +10 هم مراجعه کنی و برگه رو بگیری ، در هر دو صورت چه قدر طول میکشه برگه بدستم برسه
نمیدونم ارتباطی داره یا نه ولی من ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانسه
در ضمن به احتمال 100 درصد اگر الان پست کنم شهریور اعزامم میشه ، به نظر شما کی پست کنم اعزامم آبان میشه با توجه به این مطلب که بیشترین فاصله را تا اعزام داشته باشم آخه میخوام برای امریه اقدام کنم و همه جا هم برگه سبز رو میخواد و جالبه که میگه باید حداقل مثلا 50-60 روز هم فرصت داشته باشند ، بخاطر این سوال کردم
ممنون میشم کسانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
من یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه
اگر بفرض امروز مدارکم رو به پلیس +10 برای اعزام تحویل بدم ، چه قدر حدودا طول میکشه تا برگه سبزم به دستم برسه
من شنیدم میتونی به پلیس +10 هم مراجعه کنی و برگه رو بگیری ، در هر دو صورت چه قدر طول میکشه برگه بدستم برسه
نمیدونم ارتباطی داره یا نه ولی من ساکن تهرانم و مدرکم هم فوق لیسانسه
در ضمن به احتمال 100 درصد اگر الان پست کنم شهریور اعزامم میشه ، به نظر شما کی پست کنم اعزامم آبان میشه با توجه به این مطلب که بیشترین فاصله را تا اعزام داشته باشم آخه میخوام برای امریه اقدام کنم و همه جا هم برگه سبز رو میخواد و جالبه که میگه باید حداقل مثلا 50-60 روز هم فرصت داشته باشند ، بخاطر این سوال کردم
ممنون میشم کسانی که تجربه دارند راهنمایی کنند
من ٢٤ خرداد فرستادم و ٢٧ خرداد المثني از پليس +١٠ گرفتم كه اول شهريور اعزام هستم ، من اينطوري بيش از ٢ ماه وقت داشتم، شما هم اگه مي خواين ابان بيوفتين، ٢٥ مرداد تو همين حدود ارسال كنيد ديگه شهريور نميوفتيد و ابان اعزام هستيد، براي من كه اين اتفاغ افتاد.

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی از شرایط معافی چشم خبر داره ؟؟ من دیپلمه هستم ( طبق قانون مجموع شماره ی دو چشمم باید بالای 8 باشه ! )

شماره ی چشمم هم به این ترتیبه :

R - 4.00 | 3.50 × 20

L - 2.50 | 4.50 × 170

شرایط معافی رو دارم ؟؟

دوست عزیز تو **** وظیفه که من رفته بودم فقط دو تا شماره اول رو جمع جبری میکنن و بغیر از این چیزی حالیشون نیست واسه من هم همین جمع رو زدن گفتن حد اکثز معاف از رزم میشی و وقتی رفتم پیش دکتر متخصص خودم اون با نمره چشم معاف نمیشی و با دو تا بند دیگه احتمال معافیت خیلی زیاده الانم اقدام کردم منتظر کمسیون پزشکیم هستم به شمام توصیه میکنم بری پیش یه دکتر متخصص و ازش مشاوره بگیری چون اکثر دکترا از قوانین معافی اطلاع کاملی دارن و خیلی بهتر میتونن راهنماییت کنن

بالا