• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ما که خدمتمون رو کردیم :دی

اگر توی هوای گرم اموزشی میرید:

دوغ بهترین مایعی هست که توی اموزشی حداقل یکبار در روز بخورید ، علت ؟ (علت رو مینویسم که فکر نکنید تبلیغ صدا و سیما برای دوغه :لول)

1- خاصیت عمومی که مایع هست و تابستان خوراک عرق کردن و گرما زده شدن هست و هرچقدر مایعات بیشتر بخورید بهتره
2- تشنگی رو کمتر میکنه
3- گودی زیر چشم رو بهبود میبخشه
4- سیاهی زیر چشم رو بهبود میبخشه
5- خوردن زیاد اب در تابستان شما رو راهی درمانگاه میکنه ولی دوغ خیر میتونید راحت بخورید بدون مشکل ...
6- ارامش بخشه ! مسخره اس نه ؟ ولی دوغ غلیط خواب اوره !

tablo1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد شهدای کرمانشاه سوالی داشتین از بنده بپرسین
grouphugg.gif

lمدرس کرچ شهریور پذیرش نداره چون دوره هیئت علمیش از 15 مرداد شروع می شه. فقط فوق لیسانس و دکترا می گیره. معمولا "فقط" 2-3 تا لیسانس ، شانسی بینشون هست. ولی خداییش خیلی خوبه خیلیییییییییی. بهترین گروهان، گروهانه "بهتریه". بهتری ماااااااهه. به جز هفته اول بقیشو همش روزبرگ مرخصی می ده. **** جمع رو تو روزای گرم، یا تو سایه صبحگاه می زارن یا آمفی تئاتر!!!!! غذاش نسبتا خوبه. خیلی خیلیییی احترام می زارن به سرباز. استاداش هم خیلی خوبن. نماز اختیاریه ولی به نفعته شرکت کنی. اگر فوق باشی و امریه، 99% می یفتی اونجا. به طور کلی بهترین پادگانه ایرانه. فقط هفته اولش سخته. اونم به خاطر علاف بودنه نه اینکه سخت گیری بکنن. اگر هم اردو داشته باشید یه کم سخته و الا بقیش محشره.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
باور کن هیچی نفهمیدم تو این چند روز ... همه چی درهم برهم بود !
موهای جو گندمی ای داشت ... همش سوار موتور بود از این ساختمون به اون ساختمون ! فرمانده نبود ... کسی بود که نیرو ها رو بین فرمانده ها تقسیم میکرد ! دیگه بیشتر از این نمیدونم ازش :1:

برادر 12 ساعت و خورده ای ما رو زیر آفتاب بیرون پادگان نگه داشتن !! آب معدنی میخوردیم درجا بخار میشد !! به غلط کردن افتاده بودیم

داخل پادگان که آب معدنی نمیخواست !!! آب سردکناش محشر بودن خدایی ... ولم میکردن دم آب سرد کن بودم همش ! :lol: آب سرد کن قبل حسینیه !! :D

موزر هم نمیذاشتن !! کلا گفتن لوازم برقی ممنوع ! شارژر ... سیم کارت ... باطری موبایل , خود موبایل , موزر , ژیلت و ... همه رو گرفتن !
گرفتم کی رو می گی... یه لبخندی هم اکثرن رو لب داره.... اون فرمانده گردان امام علی ه... به خندش نگا نکن. موقع کار، کار می کشه از نیرو. روز اول ها معمولن اون میاد سر و سامون میده... یادمه روز اول ما جلو ساتر تو آفتاب نشسته بودیم همه رو برد تو سایه... دمش گرم. اگر دقت کرده بودی درجش رو می دیدی سرگرده. فرمانده گروهانا یا سروانن یا ستوان یکم...

آره ما هم آخرین نفرا بودیم که رفتیم تو پادگان! دقیقن هم اولین نفرا رسیده بودیم. کلن سیستم تخیلیه.

آب سرد کن قبل حسینیه زیاد خوب نیست. آبش نسبت به بقیه آب سرد کنا گرمه... کثیفم هست دور و اطرافش. جلوی غذاخوری...

الان که یادم می افته واقعن دلم تنگ می شه برای پادگان. فکر اینکه 63 روز خاطره داشتم از اونجا و دیگه هیچ وقت نمی تونم پام و اونجا بذارم اذیتم می کنه
از ما نه سیم کارت گرفتن نه موزر...

دوستان این هفته شایعه شده که دوباره خدمت 18 ماه شده
شایعه از اینجا شروع شد که دفترچه بیمه ها اومد و تاریخ انقضا برای لیسانس ها رو 17 ماه زده

کسی خبری نداره قضیه چیه؟؟؟

نه دروغه...

دفترچه بیمه ها سیستمش طبق سیستم قبله و هنوز برای 21 ماه تنظیم نشده. دفترچه های ما یه سریش خورده بود 18 یه سری 21 یه سری حتی 24!

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
23 روز به همین راحتی گذشت ، نبود؟؟ (مرکز آموزش 02)

سه شنبه هفته پیش هم رفتیم تلو تیراندازی (خیلی خوش گذشت ، شبا زیره پتو میخوابیدیم!!)
فرمانده ما میگفت بعد از تلو عملا اموزشی تموم میشه و بعدش همه کلاسا تئوری هست و من داستان حسین کرد رو میخونم شما هم سینه میزنید :blink:

به کسایی که تازه اعزام شدن هم توصیه میکنم تا جای که میتونید سعی کنید منشی بشید چون کارتون خیلی راحت میشه
البته منشی فرمانده تون نشید چون پوستتون کنده میشه
هر فرمانده یه منشی داره که افسر آموزشتون هم هست
اگه بتونید منشی افسر اموزشتون بشید و باهاش رفیق بشید کارتون خیلی راحت میشه

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
گرفتم کی رو می گی... یه لبخندی هم اکثرن رو لب داره.... اون فرمانده گردان امام علی ه... به خندش نگا نکن. موقع کار، کار می کشه از نیرو. روز اول ها معمولن اون میاد سر و سامون میده... یادمه روز اول ما جلو ساتر تو آفتاب نشسته بودیم همه رو برد تو سایه... دمش گرم. اگر دقت کرده بودی درجش رو می دیدی سرگرده. فرمانده گروهانا یا سروانن یا ستوان یکم...

آره ما هم آخرین نفرا بودیم که رفتیم تو پادگان! دقیقن هم اولین نفرا رسیده بودیم. کلن سیستم تخیلیه.

آب سرد کن قبل حسینیه زیاد خوب نیست. آبش نسبت به بقیه آب سرد کنا گرمه... کثیفم هست دور و اطرافش. جلوی غذاخوری...

الان که یادم می افته واقعن دلم تنگ می شه برای پادگان. فکر اینکه 63 روز خاطره داشتم از اونجا و دیگه هیچ وقت نمی تونم پام و اونجا بذارم اذیتم می کنه
از ما نه سیم کارت گرفتن نه موزر...

نه دروغه...

دفترچه بیمه ها سیستمش طبق سیستم قبله و هنوز برای 21 ماه تنظیم نشده. دفترچه های ما یه سریش خورده بود 18 یه سری 21 یه سری حتی 24!

ایول آره خودشه !! خیلی هوای کارامون و داشت و هر جا میرفتیم بهترین جای سایه ی ساختمون و نشونمون میداد میگفت بشینیم و راحت باشیم ... خیلی گشاده رو و مهربون هم بود ! با حوصله و دلسوزی سوالامون و جواب میداد ! کلیم پیگیر کارمون بود و سفارش کارمون و میکرد و نمیذاشت از زیر کار در برن بقیه ... حیلی حوشم اومد ازش در کل ...
کلا کادری هاش آدمای خوبی به نظر میرسیدن ... برخورد نظامی داشتن ولی خوش برخورد بودن !
روز اول هنوز 10 دقیقه از ورودمون داخل پادگان نگذشته بود که تنبیهی خوردیم !! :lol: یکی از فرمانده ها رو مسخره کردیم بهش خندیدیم گفت کفشاتون و در بیارید یه ساعت پامون کف کویر داغ بود ... ولی خیلی حال داد کلی خندیدیم ...

یه پسره هست دم غذاخوری وامیسه به صف میکنه سربازارو ... خیلی اذیت میکرد ! میگفتن سرهنگه :hmm: لباس لجنی تنش بود ... چهارشنبه صبح اولین بار بود میرفتیم میدون صبحگاه اومد میکروفون و وصل کنه صحبت کنه همه با نفرت نگاش میکردن ! میکروفون اولش کار نمیکرد بعد یهو کار افتاد دو کلمه گفت دوباره قطع شد و صداش رو به پایین رفت ... بعد همه سربازا از همه ی شهرا یه صدا داد زدن " ریییییییییییدیییییییییییییییی " :lol::lol: پسر هم ما , هم خودش , هم اون فرمانده ها و سرگرده همه خندیدن !! :D انگار تنها چیزی که اون لحظه به ذهن اون همه جمعیت رسید همین یه کلمه بود !! :D

کر و کثیف که بود دورش ولی سردی آبش خیلی فرق نداشت با بقیه ... آب هرچی سردتر باشه بیشتر تشنه میکنه لامصب ...

انصافا پادگان خوبی بود ... همه چیش خوب بود الا اون آفتاب بی رحمش !!!!! واقعا آفتاب ستمی داشت !!!!! من سفید پوستم ... برگشتم تهران فکر میکردی بچه ناف جنوبم ! از دیروز پوست صورتم ور اومده قلفتی قلفتی کنده میشه !! :blink::D الان رو صورتم پوست ندارم !! دارم آتیش میگیرم از سوزش ... :ph34r2:

از ما همه چیزو گرفتن ... ژیلت و آجیلمونم پس ندادن ! کثافتا دژبانا واسه زنگ زدن به آژانس 5 تومن میگرفتن !! دو تا ماشین 10 تومن !! :hmm: بهشون میگفتیم این چه کاری ِ میکنید ؟! میگفتن توام جای ما بودی همین کارو میکردی !!!! :blink: ( تو عمرم این جوری قانع نشده بودم !! :D )

دعا کن بتونم معافی بگیرم و تجدید دوره نشم ... :mario:

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lمدرس کرچ شهریور پذیرش نداره چون دوره هیئت علمیش از 15 مرداد شروع می شه. فقط فوق لیسانس و دکترا می گیره. معمولا "فقط" 2-3 تا لیسانس ، شانسی بینشون هست. ولی خداییش خیلی خوبه خیلیییییییییی. بهترین گروهان، گروهانه "بهتریه". بهتری ماااااااهه. به جز هفته اول بقیشو همش روزبرگ مرخصی می ده. **** جمع رو تو روزای گرم، یا تو سایه صبحگاه می زارن یا آمفی تئاتر!!!!! غذاش نسبتا خوبه. خیلی خیلیییی احترام می زارن به سرباز. استاداش هم خیلی خوبن. نماز اختیاریه ولی به نفعته شرکت کنی. اگر فوق باشی و امریه، 99% می یفتی اونجا. به طور کلی بهترین پادگانه ایرانه. فقط هفته اولش سخته. اونم به خاطر علاف بودنه نه اینکه سخت گیری بکنن. اگر هم اردو داشته باشید یه کم سخته و الا بقیش محشره.

داداش مطمئنی؟آخه من 1 شهریور اعزاممه و بهم گفتن **** کرجه آموزشیت.از خود **** پذیرش گرفتم.این منبعت موسخه یا همینجوری گفتی که دورشون از 15 مرداد شروع میشه؟بدجور تو فکر انداختیم...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
یه پسره هست دم غذاخوری وامیسه به صف میکنه سربازارو ... خیلی اذیت میکرد ! میگفتن سرهنگه :hmm: لباس لجنی تنش بود ... چهارشنبه صبح اولین بار بود میرفتیم میدون صبحگاه اومد میکروفون و وصل کنه صحبت کنه همه با نفرت نگاش میکردن ! میکروفون اولش کار نمیکرد بعد یهو کار افتاد دو کلمه گفت دوباره قطع شد و صداش رو به پایین رفت ... بعد همه سربازا از همه ی شهرا یه صدا داد زدن " ریییییییییییدیییییییییییییییی " :lol::lol: پسر هم ما , هم خودش , هم اون فرمانده ها و سرگرده همه خندیدن !! :D انگار تنها چیزی که اون لحظه به ذهن اون همه جمعیت رسید همین یه کلمه بود !! :D

:

اون دژبانه. اگه صداش بمه و نسبت به بقیه دژبان ها یکمی خوش هیکل تره تقی پوره.

تقی پور رفتارش فوق العاده نظامیه. فک می کنه سرهنگه رسمن. اما با مرامترین دژبانه. ببین ما اولش حالمون ازش به هم می خورد. همیشه هم فرمانده میدان می شه تو صبحگاه اما این بشر فوق العاده با مرامه. باهاش دم خور بشی می فهمی. شانس بیارید دژبان گروهانتون بشه. یه بار هم کد به فرمانده ما نداد. هرکاری می کردیم خودش می گفت من خودم تنبیهشون می کردم نهایت تنبیهشم این بود که آخر شب وقتی همه می خوابیدن می گفت بیاید بیرون کارتون دارم. میرفتیم بیرون 15 مین شرو می کرد باهامون حرف زدن حتی می تونستی باهاش درد و دلم بکنی و بعد می گفت برو بخواب.

حواستون باشه رزمی کاره... حتی ایمیلشم دارم من.

باقی دژبان ها رسمن عوضی ان.

یکی هست میری.... اون که رسمن پشمه. س هاش می زنه. تیکه کلامشم هی پسره... یه بار به من گفت هی پسر... گفتم من حداقل 5 سال ازت بزرگترم احترام خودت و نگه دار. دیگه چیزی بهم نمی گفت.

یکی هست بهش می گفتیم پینوکیو... کپ پینوکیوه... عوضیه رسمن.

یکی هم هست شیکاریه فامیلیش. متولد 71 قد کوتاه انقدر پشمه که ما تقریبن هر روز انگشت .....

اگر خدایی نکرده معاف نشدی و همونجا تجدید دوره شدی بگو یه سری اطلاعات ناب بدم بهت به کارت بیاد شدید.

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
اون دژبانه. اگه صداش بمه و نسبت به بقیه دژبان ها یکمی خوش هیکل تره تقی پوره.

تقی پور رفتارش فوق العاده نظامیه. فک می کنه سرهنگه رسمن. اما با مرامترین دژبانه. ببین ما اولش حالمون ازش به هم می خورد. همیشه هم فرمانده میدان می شه تو صبحگاه اما این بشر فوق العاده با مرامه. باهاش دم خور بشی می فهمی. شانس بیارید دژبان گروهانتون بشه. یه بار هم کد به فرمانده ما نداد. هرکاری می کردیم خودش می گفت من خودم تنبیهشون می کردم نهایت تنبیهشم این بود که آخر شب وقتی همه می خوابیدن می گفت بیاید بیرون کارتون دارم. میرفتیم بیرون 15 مین شرو می کرد باهامون حرف زدن حتی می تونستی باهاش درد و دلم بکنی و بعد می گفت برو بخواب.

حواستون باشه رزمی کاره... حتی ایمیلشم دارم من.

باقی دژبان ها رسمن عوضی ان.

یکی هست میری.... اون که رسمن پشمه. س هاش می زنه. تیکه کلامشم هی پسره... یه بار به من گفت هی پسر... گفتم من حداقل 5 سال ازت بزرگترم احترام خودت و نگه دار. دیگه چیزی بهم نمی گفت.

یکی هست بهش می گفتیم پینوکیو... کپ پینوکیوه... عوضیه رسمن.

یکی هم هست شیکاریه فامیلیش. متولد 71 قد کوتاه انقدر پشمه که ما تقریبن هر روز انگشت .....

اگر خدایی نکرده معاف نشدی و همونجا تجدید دوره شدی بگو یه سری اطلاعات ناب بدم بهت به کارت بیاد شدید.

عههه !! پس بامرامه .. آره فوق العاده نظامی و محکم برخورد میکرد !! همون روز اولم از یکی از سربازا چک افسری خورد !! :D پسره رو تجدید دورش کردن ...
به همه میگفت دعا کنید گردان امام علی نیفتید !!

دژبانای خیلی عوضی ای داشت واقعا ... اون 71 ای ِ که میگی موقع گشتن وسایل ساک سربازا رو به گ* میداد ... تو پودر رخت و بیسکوئیت ساقه طلائیم میگشت اسکل !
biggrinsmiley.gif

میری ام میشناسم ... روز آخر که داشتیم میومدیم بیرون از پادگان هم میگفت : هی پسر ساکتو شوت میکنم وسط پادگانا ...... :دی

ایشالا که معاف میشم ... اگه نشدم حتما , دمت گرم

راستی فامیلی سرگرد باحال ِ یادم اومد ... دلاوری بود !
biggrinsmiley.gif

Last edited:

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان این برگه ای که از پادگان برای پیگیری پزشکی گرفتم و باید ببرم **** وظیفه یا پلیس + 10 ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که نگفته کسری تحصیلی و مدت خدمت هم همونه. فایده ای نداره :(

خوب همشو نگفته. فقط یه مثال زده. به نظر شما عمل شدن مثل قانون قبل چه معنی میتونه داشته باشه غیر از مدت خدمت و کسری های سابق؟!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خوب همشو نگفته. فقط یه مثال زده. به نظر شما عمل شدن مثل قانون قبل چه معنی میتونه داشته باشه غیر از مدت خدمت و کسری های سابق؟!!!

این معنی:

وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد 8 سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به **** وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به 6 سال کاهش یافت.

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها باور كردنش برام سخته ولي همين 1.5 سال پيش داشتم دنباله اطلاعات از سربازي ميگشتم. ولي حالا كه دارم مينويسم تموم شده هييييي زندگي . هر كاريش كنه ميگزره.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این معنی:

وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد 8 سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به **** وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به 6 سال کاهش یافت.

خوب نوشته به عنوان مثال!!!!!!!!!! یعنی چیزهای دیگه هم هست!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان چه جوری میشه رژه 31 شهریور رو بپیچونم؟

امسال رژه ما افتاده دست عملیات پادگان،بیچارمون میکنن تو اوج گرما،تمرینات رژه بلافاصله بعد ماه رمضان شروع میشه...

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا کنه ولی زیاد نمیشه امیدوار بود به 18 ماه و کسری تحصیلی.
من هم فكر نمي كنم ديگه كم كنند، بايد ٢١ ماه رفت، البته خدا ميدونه يه وقت شايد لطف خدا شامل حالمون بشه نيرو زياد شه دوباره كمش كنند!!!

wwecsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم دنبال معاف از رزم نرو یا معاف دائم یا هیچی ...
من دو سال از عمر ت*میم رو پای معافی حدر دادم آخرش معاف از رزم شدم و معاف از نگهبانی توی ارتش و بلاخص نیروی زمینی همش سرش گرد بود ...
خواستی توضحیات کاملتر ارائه می کنم ...

معاف از رزم در ارتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:
بالا