• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آيا معاف از رزم(mvp پرولپس) = معاف از نگهباني (با درجه *) در ارتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باز هم می گم معاف از رزم نگیرید ! تو بهداری پادگان نامه بگیرید !

معاف از رزم فرقی با معافیت دائم نداره کارتش

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
یه سوال داشتم ازدوستانی که اطلاع دارن وتحقیق کردن درمورد این موضوع.داشتن کارت معافیت پزشکی چقدتوبازارکارمحدودیت ایجاد میکنه؟من ازچندنفرکه پرسیدم اطلاعات یکسانی ندادن بعضیاگقتن استعلام میکنن نوع معافیت پزشکیو،ممکنه کسی به خاطرمعلولیت ذهنی پعاف شده باشه کسه دسگه به خاطرلاغری،ولی بعضی ازافرادم گفتن فرقی نمیکنه.حالا به نظر شمامیصرفه آدم بره دنبال معافیت پزشکی.بافرض اینکه میتونه بگیره کارتشو..

Sent from my GT-P6200 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عههه !! پس بامرامه .. آره فوق العاده نظامی و محکم برخورد میکرد !! همون روز اولم از یکی از سربازا چک افسری خورد !! :D پسره رو تجدید دورش کردن ...
به همه میگفت دعا کنید گردان امام علی نیفتید !!

دژبانای خیلی عوضی ای داشت واقعا ... اون 71 ای ِ که میگی موقع گشتن وسایل ساک سربازا رو به گ* میداد ... تو پودر رخت و بیسکوئیت ساقه طلائیم میگشت اسکل !
biggrinsmiley.gif

میری ام میشناسم ... روز آخر که داشتیم میومدیم بیرون از پادگان هم میگفت : هی پسر ساکتو شوت میکنم وسط پادگانا ...... :دی

ایشالا که معاف میشم ... اگه نشدم حتما , دمت گرم

راستی فامیلی سرگرد باحال ِ یادم اومد ... دلاوری بود !
biggrinsmiley.gif
آره دقیقن... امام علی بیافتید یعنی.... هم امام علی هم پیش فرماندهی که رزم آور یکمه... اسمش و نمی تونم بگم و تو حضرت فاطمس.... ببین ینی کله ی سربازارو می کندن... ما تو استراحت بودیم اونا تمرین شکل سازی با نفرات می کردن دلمون براشون کباب می شد...

آره دلاوری... امام علی دست اینه... فک کن با این ظاهر باحال اما خدا نکنه تو گردانش بیافتی...

دقیقن......

معاف از رزما تو میبد عملن همه کار می کردن و پا به پای بقیه می اومدن... حتی گاهی بهشون سخت تر می گرفتن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ای روزگار...
هرچی دوره تکمیلی رفتیم نشد.**** هم کارام درست بود واسه پذیرش ولی کد ارتش خوردم.
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای روزگار...
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.

چی شد؟!!! تو که گفتی دانشگاه پذیرش گرفتی! چرا جور نشد!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای روزگار...
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.

چیییییی؟ جدی میگی علی؟!!!!!!؟!!!!!!

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای روزگار...
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.
اشكال نداره، مهم اينه كه سعي كنيم كارا درست شه، من هم يه وقتايي همه تلاشمو براي يه كاري ميكنم ولي هي نميشه!!! اميدوارم كه كارت درست شه ولي اگر هم ارتش افتادي يه جاي خوب بيوفتي..

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چی شد؟!!! تو که گفتی دانشگاه پذیرش گرفتی! چرا جور نشد!!
آره کد ارتش خوردم.
دانشگاه امام حسین کارم اوکی بود.
ولی خوب کد ارتش اومد دیگه.

چیییییی؟ جدی میگی علی؟!!!!!!؟!!!!!!
آره محسن ارتشی شدیم رفت.
فکر نکنم بشه کاری کرد برای تغییر کد.

اشكال نداره، مهم اينه كه سعي كنيم كارا درست شه، من هم يه وقتايي همه تلاشمو براي يه كاري ميكنم ولي هي نميشه!!! اميدوارم كه كارت درست شه ولي اگر هم ارتش افتادي يه جاي خوب بيوفتي..
فدات دوست من.
مهم نیست دیگه به قول شما ما تلاش رو کردیم.
انصافا کسانی هم که کاری دستشون بود برام تلاش کردن ولی نشد دیگه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره محسن ارتشی شدیم رفت.
فکر نکنم بشه کاری کرد برای تغییر کد.

حیف شد، واقعا آدم بعد اینهمه زحمت زورش میاد! ولی در هر صورت به نظرم ارتش خیلی بهتره تا نیروی انتظامی (خصوصا واسه مدرک دارا) من که از خدام بود همین ارتش میوفتادم و ناجا نمیرفتم.
امیدوارم جای خیلی خوبی بیوفتی و زود شرشو بکنی.

موفق باشی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حیف شد، واقعا آدم بعد اینهمه زحمت زورش میاد! ولی در هر صورت به نظرم ارتش خیلی بهتره تا نیروی انتظامی (خصوصا واسه مدرک دارا) من که از خدام بود همین ارتش میوفتادم و ناجا نمیرفتم.
امیدوارم جای خیلی خوبی بیوفتی و زود شرشو بکنی.

موفق باشی

فدات.
آره بابا نیروانتظامی چیه.
خدا روشکر ارتش افتادم.
مهم نیست که **** نیفتادم.این همه کلاس و رو زدن و .... آدم زورش میبره.

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
آدرس سازمان وظیفه عمومی رو میخوام ؟
معاف شدم ولی یه کاری دارم اینجا به این دلیل

لطفا دقیق لطف کنید

هم اتوبوس هم تاکسی هم مترو

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ای روزگار.....
خدمتمون افتاد ارتش...
راستی یه چیزی هست با این همه که خیلی تلاش کردم بیفتیم **** ولی امروز فهمیدم ارتش افتادم اصلا ناراحت نشدم.
نمیدونم چرا.
با اینکه میدونم ارتش بد میگذره و سخته و ... و قابل مقایسه نیست با **** شهر خودم.
ولی باز نمیتونم ناراحت باشم.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
قانون جدیدسربازی و دانشجویان ورودی 91

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از اجرای قانون جدید خدمت وظیفه عمومی برای دانشجویان ورودی سال 91 خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت وگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: کلیه دانشجویانی که تا پایان سال 90 وارد دانشگاه شدند شامل مقررات قدیم خدمت وظیفه عمومی می شوند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: کسانی که تا پایان سال 90 وارد دانشگاه شده اند با قانون قبلی با آنها برخورد خواهد شد اما افرادی که از مهرماه سال 91 وارد دانشگاه می شوند وضعیت **** وظیفه آنها بر اساس قانون جدید برنامه ریزی خواهد شد.

وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد 8 سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به **** وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به 6 سال کاهش یافت.

به گزارش فارس،کمالی گفت: قانون جدید از مهرماه 91 برای دانشجویان ورودی جدید به مرحله عمل در خواهد آمد و کسانی که هم اکنون در حال تحصیل هستند نگران قانون جدید خدمت وظیفه عمومی نباشند چرا که قانون قبلی برای آنها اجرا می شود

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
ای روزگار.....
خدمتمون افتاد ارتش...
راستی یه چیزی هست با این همه که خیلی تلاش کردم بیفتیم **** ولی امروز فهمیدم ارتش افتادم اصلا ناراحت نشدم.
نمیدونم چرا.
با اینکه میدونم ارتش بد میگذره و سخته و ... و قابل مقایسه نیست با **** شهر خودم.
ولی باز نمیتونم ناراحت باشم.
تکمیلی رو ول نکن حداقل از کسریش استفاده کن

wwecsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره دلاوری... امام علی دست اینه... فک کن با این ظاهر باحال اما خدا نکنه تو گردانش بیافتی...

دقیقن......

معاف از رزما تو میبد عملن همه کار می کردن و پا به پای بقیه می اومدن... حتی گاهی بهشون سخت تر می گرفتن.

با تشكر از دوستانم

[

Last edited:

gharibistudent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی اصلا ناراحت نشو من خودم اعزامی 91/4/1 هستم که یک ماه مونده بود پذیرش گرفته بودم ولی چون زود اقدام نکرده بوده افتادم ارتش ، ولی همون موقع برگه سبزم رو بردم **** محمد روسل یه کپی از برگه سبزم گرفت و گفت برو یه هفته دیگه از پلیس +10 پرینت کارت سفیدت رو یه با دیگه بگیر،منم دقیقا همین کار رو کردم که خودشون کد رو عوض کرده بودن و کدسپاه خورده بود.الانم دارم تو ناحیه مقاومت بسیج محلمون خدمت میکنم.
اینو گفتم که فکر نکنی احنمال تغییر کد نیست.پرو پگیرش باش.ان شاا... که **** میفتی.

یک سرباز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود خدمت تو ارتش زیاد هم ترسناک نیست بابا چیرز های خوب زیاد داره یکی اش اینه که شما هم جز ارازل اوباش ارتش بالاخص ارازل اوباش دوست داشتنی نیرو زمینی .تو بسیج زیاد به درجه اهمیت نمی دن اما تو ارتش چرا بالاخره درسخوندها زودتر دست از کار می کشن تو یگانها ی بیگاری ارتش که کم نداره نمی افتن اما وای به روز سرباز تو هردو قسمت **** مخصوصا نیرو زمینی ارتش که حسابی آشخوری داره..
:cool:

یک سرباز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم معاف از رزم تو کارت درج نمی شه چون خودم داشتم .معاف از اسلحه هم بستگی به بپادگانتون داره بعضی جاها نامه رو می ندازن تو کمد بعضی هام اجرا می کنن منظورم فرمانده ها هستش واسه ما ها که همچین خبر هایی هم نبود به خصوص که فرمانده ها می دونن وظیفه ها می خوان نگهبانی هاشو بپرونن:eek:

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
یه سوال داشتم ازدوستانی که اطلاع دارن وتحقیق کردن درمورد این موضوع.داشتن کارت معافیت پزشکی چقدتوبازارکارمحدودیت ایجاد میکنه؟من ازچندنفرکه پرسیدم اطلاعات یکسانی ندادن بعضیاگقتن استعلام میکنن نوع معافیت پزشکیو،ممکنه کسی به خاطرمعلولیت ذهنی پعاف شده باشه کسه دسگه به خاطرلاغری،ولی بعضی ازافرادم گفتن فرقی نمیکنه.حالا به نظر شمامیصرفه آدم بره دنبال معافیت پزشکی.بافرض اینکه میتونه بگیره کارتشو..

Sent from my GT-P6200 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

بالا