آيا معاف از رزم(mvp پرولپس) = معاف از نگهباني (با درجه *) در ارتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز هم می گم معاف از رزم نگیرید ! تو بهداری پادگان نامه بگیرید !
معاف از رزم فرقی با معافیت دائم نداره کارتش
آيا معاف از رزم(mvp پرولپس) = معاف از نگهباني (با درجه *) در ارتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دقیقن... امام علی بیافتید یعنی.... هم امام علی هم پیش فرماندهی که رزم آور یکمه... اسمش و نمی تونم بگم و تو حضرت فاطمس.... ببین ینی کله ی سربازارو می کندن... ما تو استراحت بودیم اونا تمرین شکل سازی با نفرات می کردن دلمون براشون کباب می شد...عههه !! پس بامرامه .. آره فوق العاده نظامی و محکم برخورد میکرد !! همون روز اولم از یکی از سربازا چک افسری خورد !! پسره رو تجدید دورش کردن ...
به همه میگفت دعا کنید گردان امام علی نیفتید !!
دژبانای خیلی عوضی ای داشت واقعا ... اون 71 ای ِ که میگی موقع گشتن وسایل ساک سربازا رو به گ* میداد ... تو پودر رخت و بیسکوئیت ساقه طلائیم میگشت اسکل !
میری ام میشناسم ... روز آخر که داشتیم میومدیم بیرون از پادگان هم میگفت : هی پسر ساکتو شوت میکنم وسط پادگانا ...... :دی
ایشالا که معاف میشم ... اگه نشدم حتما , دمت گرم
راستی فامیلی سرگرد باحال ِ یادم اومد ... دلاوری بود !
ای روزگار...
هرچی دوره تکمیلی رفتیم نشد.**** هم کارام درست بود واسه پذیرش ولی کد ارتش خوردم.
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.
ای روزگار...
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.
اشكال نداره، مهم اينه كه سعي كنيم كارا درست شه، من هم يه وقتايي همه تلاشمو براي يه كاري ميكنم ولي هي نميشه!!! اميدوارم كه كارت درست شه ولي اگر هم ارتش افتادي يه جاي خوب بيوفتي..ای روزگار...
ما که رفتیم ارتش...
ارتش 1/6.
حالا نمیدونم کجا بیفتیم.
آره کد ارتش خوردم.چی شد؟!!! تو که گفتی دانشگاه پذیرش گرفتی! چرا جور نشد!!
آره محسن ارتشی شدیم رفت.چیییییی؟ جدی میگی علی؟!!!!!!؟!!!!!!
فدات دوست من.اشكال نداره، مهم اينه كه سعي كنيم كارا درست شه، من هم يه وقتايي همه تلاشمو براي يه كاري ميكنم ولي هي نميشه!!! اميدوارم كه كارت درست شه ولي اگر هم ارتش افتادي يه جاي خوب بيوفتي..
آره محسن ارتشی شدیم رفت.
فکر نکنم بشه کاری کرد برای تغییر کد.
حیف شد، واقعا آدم بعد اینهمه زحمت زورش میاد! ولی در هر صورت به نظرم ارتش خیلی بهتره تا نیروی انتظامی (خصوصا واسه مدرک دارا) من که از خدام بود همین ارتش میوفتادم و ناجا نمیرفتم.
امیدوارم جای خیلی خوبی بیوفتی و زود شرشو بکنی.
موفق باشی
تکمیلی رو ول نکن حداقل از کسریش استفاده کنای روزگار.....
خدمتمون افتاد ارتش...
راستی یه چیزی هست با این همه که خیلی تلاش کردم بیفتیم **** ولی امروز فهمیدم ارتش افتادم اصلا ناراحت نشدم.
نمیدونم چرا.
با اینکه میدونم ارتش بد میگذره و سخته و ... و قابل مقایسه نیست با **** شهر خودم.
ولی باز نمیتونم ناراحت باشم.
آره دلاوری... امام علی دست اینه... فک کن با این ظاهر باحال اما خدا نکنه تو گردانش بیافتی...
دقیقن......
معاف از رزما تو میبد عملن همه کار می کردن و پا به پای بقیه می اومدن... حتی گاهی بهشون سخت تر می گرفتن.
تکمیلی رو ول نکن حداقل از کسریش استفاده کن