• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم
1. کسی میدونه در مصاحبه عقیدتی سیاسی چجور سوالایی میپرسن؟
2. من برای گرفتن کسری پدرم( زمان جنگ خدمت میکرد) چطوری اقدام کنم؟ حین آموزشی یا بعد از آموزشی اقدام کنم؟ گواهی اشتغال به خدمت بگیرم یا از امریه ای که آخر آموزشی میدن استفاده کنم؟

مصاحبه ع.س برای چی؟!!
هر وقت افدام کنی میشه، اما با توجه به اینکه هر روز یه قانون جدید میاد، این کار ها رو هر وقت و هر چه زودتر بتونی پیگیری کنی به نفعت میشه دیگه
همین دیروز یکی از بچه های معاونت خودمون، کارهاش تموم شد و یکسال معافیت واسش خرد...کلی خوشحال بود...سر همین قضیه جبهه پدرش

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستانی که تو ستاد نیرو هستند شنیدم بچه هایی که تا 1/3 اعزام شدند مشمول 18 ماه خدمت هستند کسی از دوستان در اینجا خبری نشنیده ؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیزم معاف از رزم تو کارت درج نمی شه چون خودم داشتم .معاف از اسلحه هم بستگی به بپادگانتون داره بعضی جاها نامه رو می ندازن تو کمد بعضی هام اجرا می کنن منظورم فرمانده ها هستش واسه ما ها که همچین خبر هایی هم نبود به خصوص که فرمانده ها می دونن وظیفه ها می خوان نگهبانی هاشو بپرونن:eek:

بچه ها تو رو خدا نترسونید منو من معاف از رزم دارم.. تو پادگان هیچ مزیتی واسه من نداره مثل همه همه کار میکنم حالا یه دوست عزیز میگه با معافیت دائم فرق نمیکنه ؟ یعنی من 21 ماه خدمت کنم آخرش کارتم مثل معافیت پزشکی باشه؟:eek:hno:

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
این 21 ماه برای همه است ؟
یعنی برای لیسانس یا فوق دیپلم چیزی کم نمیشه ؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه
برو بچس 01 تلو چطور بود؟! :D هوای اردوگاه اون 2 روزی که توش بودیم شده بود شبیه کلاردشت! :دی فقط شب اول چادر آب گرفت 8 نفر رو کت و کول هم خوابیدیم که یخ نزنیم! در کل اگه شب اول رو حساب نیاریم خوب بود.
شما هنگ 1 بودید تو هوای ناز رفتید اومدید تا نوبت به هنگ 2 رسید هوا آتیش شد هممون سوختیم زیر آفتاب

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

تا از اول امسال کسری تحصیلی رو حذف کردن تا پارسال برای لیسانس 1 ماه و فوق 2 ماه و دکترا 3 ماه کسر میکردن که از سال 91 خبری ازش نیست. در ضمن تا پایان سال قبل 18 ماه بود که برای سال 91 شده 21 ماه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها تو رو خدا نترسونید منو من معاف از رزم دارم.. تو پادگان هیچ مزیتی واسه من نداره مثل همه همه کار میکنم حالا یه دوست عزیز میگه با معافیت دائم فرق نمیکنه ؟ یعنی من 21 ماه خدمت کنم آخرش کارتم مثل معافیت پزشکی باشه؟:eek:hno:

سلام نخیر خودت حساب کن ببین اصلا چنین چیزی ممکنه بشه آخه؟
کارت پایان خدمت میگیری میذاری جیبت معاف دائم که خدمت نمیکنه اون کارت معافیت میگیره
کارت پایان خدمت با معافیت فرق داره داداش البته بعدا همش یه کارایی داره

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
از دوستانی که تو ستاد نیرو هستند شنیدم بچه هایی که تا 1/3 اعزام شدند مشمول 18 ماه خدمت هستند کسی از دوستان در اینجا خبری نشنیده ؟
اقا من تو ستاد فرماندهی هستم.گفتم هنوز هم مشخص نیست

تا از اول امسال کسری تحصیلی رو حذف کردن تا پارسال برای لیسانس 1 ماه و فوق 2 ماه و دکترا 3 ماه کسر میکردن که از سال 91 خبری ازش نیست. در ضمن تا پایان سال قبل 18 ماه بود که برای سال 91 شده 21 ماه.
دوستانم میگن اینجوریه که بعد یک یا دو ماه پرونده ای برات تشکیل میشه که توی اون دقیق همه چیز از جمله مدت زمان خدمتت ذکر شده...اگه اینجوری باشه کم کم پرونده من و امثال من که پایه اردیبهشت هستیم باید تشکیل بشه...وقتی پروندمون شکل بگیره اون موقع کامل و دقیق میتونیم بگیم خدمت چند ماه واسمون ثبت شده

تنها امید من به پایان نامم هست...میخوام ببرمش نخبگان نیروهای مسلح شاید به کارشون بیاد و یه دو سه ماهی کسری بهم برسه...هر چند خیلی چیز سخت و شانسی هستش...اما نا امید نیستم:)

محسن تو چطوری؟پسر تو قصد سربازی رفتن نداری ها :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن تو چطوری؟پسر تو قصد سربازی رفتن نداری ها :دی

قربونت، نه فعلا راحتم :happy:
نمیدونم یا برای کمیسیون پزشکی درخواست میدم یا 1 ماه دیگه دفترچه رو پست میکنم که برای برج8 اعزام بیاد و همزمان ببرم **** ببینم شاید ایندفعه بدشانسیم تموم شده باشه و پذیرفته بشم. خودم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم خصوصا برای کمیسیون پزشکی.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
شما هنگ 1 بودید تو هوای ناز رفتید اومدید تا نوبت به هنگ 2 رسید هوا آتیش شد هممون سوختیم زیر آفتاب

:lol: آره هوا خیلی خوب بود. شما کلا شانس ندارید نه از فرمانده هنگتون نه از این اردوگاه :eek: به غیر تیراندازی و رزم شب کار دیگه ای هم انجام دادید؟!

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
دوستان من فوق دیپلم کامپیوترم
الان دفترچه رو پست کنم،6/1 اعزامم دیگه؟
تو این فرصت می تونم برای پذیرش **** اقدام کنم؟
اگه نمیشه بگید که وایسم برای برج 8
جایی رو نمیشناسید برای پذیرش **** تو تهران

ARIA5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان و سپاس از موضوعی که در موردش صحبت میکنید
من 34 ساله هستم وسربازی نرفتم به اصرار خانواده و سایر مشکلات مربوط به سربازی نرفتن و.... اقدام به ارسال دفترچه کردم و طی مراحلی ناخواسته معاف از رزم شدم و حالا برگ آماده به خدمت برام ارسال شده
سوالم این بود که اگر در این مرحله به سربازی نرم ( کلا بیخیال سربازی بشم)چه عواقبی داره
با سپاس از شما دوستان

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
دوستان من فوق دیپلم کامپیوترم
الان دفترچه رو پست کنم،6/1 اعزامم دیگه؟
تو این فرصت می تونم برای پذیرش **** اقدام کنم؟
اگه نمیشه بگید که وایسم برای برج 8
جایی رو نمیشناسید برای پذیرش **** تو تهران

سلام عزیز
احتمال داره بیوفتید برج 8 معلوم نیست و بستگی به تعداد نیروها داره.
الان برای برج 6 خیلی دیره و نمیتونید پذیرش بگیرید باید برگه اعزامتون حداقل 2 ماه قبل از اعزام دستتون باشه.
اگه میخواید پذیرش **** بگیرید میتونید دفترچه رو دیرتر بفرستید که اعزام برج 8 بخوره و حتما تا 1/6 برگه تون رو ببرید **** و برای پذیرش اقدام کنید.

موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام به دوستان و سپاس از موضوعی که در موردش صحبت میکنید
من 34 ساله هستم وسربازی نرفتم به اصرار خانواده و سایر مشکلات مربوط به سربازی نرفتن و.... اقدام به ارسال دفترچه کردم و طی مراحلی ناخواسته معاف از رزم شدم و حالا برگ آماده به خدمت برام ارسال شده
سوالم این بود که اگر در این مرحله به سربازی نرم ( کلا بیخیال سربازی بشم)چه عواقبی داره
با سپاس از شما دوستان

سلام
عواقبش مثل قبل هست (چون تا همین الان هم معلومه غایب بودید و تا 34 سالگی نرفتید) و سرباز غایب به حساب میاید و از یه سری کارها محروم میشید.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
قربونت، نه فعلا راحتم :happy:
نمیدونم یا برای کمیسیون پزشکی درخواست میدم یا 1 ماه دیگه دفترچه رو پست میکنم که برای برج8 اعزام بیاد و همزمان ببرم **** ببینم شاید ایندفعه بدشانسیم تموم شده باشه و پذیرفته بشم. خودم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم خصوصا برای کمیسیون پزشکی.

اما جدای شوخی.اینقدر دست دست نکن...زود تر برو شرش رو بکن دیگه...بعدا به این حرف من میرسی ها
زمان رو زیاد تلف نکن...همینجوریش 2 سال عمرت بر فنا میشه..
کم کم داره پایه خدمتی ام میره بالا ها:دی شده ام 3 ماه خدمتی:دی :دی

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من آلان آموزشی هستم . نیرو زمینی ارتش . به نظر شما یگان بهترین جایی که میشه خدمت کرد تو تهران کجاست ؟
سرباز حفاظت اطلاعات؟ سرباز عقیدتی؟ ستاد مشترک ؟ فرماندهی ؟ بیمارستان ارتش ؟ یا جایه دیگه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اما جدای شوخی.اینقدر دست دست نکن...زود تر برو شرش رو بکن دیگه...بعدا به این حرف من میرسی ها
زمان رو زیاد تلف نکن...همینجوریش 2 سال عمرت بر فنا میشه..
کم کم داره پایه خدمتی ام میره بالا ها:دی شده ام 3 ماه خدمتی:دی :دی

یا برج 8 میرم یا اینکه چند روز دیگه درخواست کمیسیون میدم ببینم چی میشه.

خودمم خیلی اصرار داشتم زود برم ولی متاسفانه فعلا یه مشکلی برام پیش اومده که مانع شده باید اول یه فکری برای این بکنم.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
:lol: آره هوا خیلی خوب بود. شما کلا شانس ندارید نه از فرمانده هنگتون نه از این اردوگاه :eek: به غیر تیراندازی و رزم شب کار دیگه ای هم انجام دادید؟!

آره همون فرماندهمون که خودت میدونی مارو برد تو تپه ها واسم سخنرانی مرد سوال پرسید استتار کردیم پیاده روی کردیم و... شما هم که زحمت کشیده بودید اردوگاهو کثیف کرده بودید ما نظافت کردیم ..

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من 29 تير دفترچه رو تكميل و تحويل دادم.حالا ميخواستم بدونم اگه برگ آماده به خدمتم بخواد زود بياد حد اقل تا كي مياد؟ ممنون ميشم توضيح بديد

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان.من 29 تير دفترچه رو تكميل و تحويل دادم.حالا ميخواستم بدونم اگه برگ آماده به خدمتم بخواد زود بياد حد اقل تا كي مياد؟ ممنون ميشم توضيح بديد

شما مشخص نکردید که دیپلم و زیر دیپلم هستید یا تحصلات دانشگاهی دارید.
البته نمیشه مشخص کرد که چه تاریخی میاد ولی تقریبی میشه حدس زد.

بالا