سلام دوستان.من 29 تير دفترچه رو تكميل و تحويل دادم.حالا ميخواستم بدونم اگه برگ آماده به خدمتم بخواد زود بياد حد اقل تا كي مياد؟ ممنون ميشم توضيح بديد
همونطور که علی جان هم گفت بستگی داره به مدرک تحصیلیت.
سلام دوستان.من 29 تير دفترچه رو تكميل و تحويل دادم.حالا ميخواستم بدونم اگه برگ آماده به خدمتم بخواد زود بياد حد اقل تا كي مياد؟ ممنون ميشم توضيح بديد
1-ممنون كه جواب داديد.مدركم ديپلمه و ساكن شهرري-ازم پرسيدن دوست داري كي اعزام بشي، منم گفتم 19 مرداد.حالا ميخواستم بدونم ممكنه اين تاريخ اعزام بشم يانه.
2-بين برگ آماده به خدمت و برگ اعزام چه مدت فاصله ممكنه وجود داشته باشه؟
بچه ها من آلان آموزشی هستم . نیرو زمینی ارتش . به نظر شما یگان بهترین جایی که میشه خدمت کرد تو تهران کجاست ؟
سرباز حفاظت اطلاعات؟ سرباز عقیدتی؟ ستاد مشترک ؟ فرماندهی ؟ بیمارستان ارتش ؟ یا جایه دیگه ؟
بچه ها من آلان آموزشی هستم . نیرو زمینی ارتش . به نظر شما یگان بهترین جایی که میشه خدمت کرد تو تهران کجاست ؟
سرباز حفاظت اطلاعات؟ سرباز عقیدتی؟ ستاد مشترک ؟ فرماندهی ؟ بیمارستان ارتش ؟ یا جایه دیگه ؟
سلام دوستان
من الان آموزشی پدافند هوایی سمنان هستم حسابی ما رو زیر آفتاب چزوندن
دفترچه بیمه ام اعتبارش 17 ماهه هست - لیسانس هم دارم
دیروز یه جایی خوندم که نوشته بود دانشجویان ورودی قبل از سال 90 طبق قانون قدیم باهاشون برخورد میشه یعنی من که لیسانس دارم خدمتم همون 17 ماه هست و تا اینجای کار هم دست پیش رفته چون دفترچه بیمه ام هم 17 ماه اعتبار داره !
میخواستم بپرسم کسی در این باره اطلاعات موثقی داره ؟
سلام
فقط به دفترچه بیمه دلتون رو خوش نکنید بعضی ها میگن هنوز دفترچه بیمه ها رو تغییر ندادن که وقتی مهلتش تموم شد میرید واسه تمدید و همون 21 ماه است.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از اجرای قانون جدید خدمت وظیفه عمومی برای دانشجویان ورودی سال ۹۱ خبر داد.سردار موسی کمالی در گفت وگو با فارس گفت: کلیه دانشجویانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شدند شامل مقررات قدیم خدمت وظیفه عمومی می شوند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: کسانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شده اند با قانون قبلی با آنها برخورد خواهد شد اما افرادی که از مهرماه سال ۹۱ وارد دانشگاه می شوند وضعیت **** وظیفه آنها بر اساس قانون جدید برنامه ریزی خواهد شد.
وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد ۸ سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به **** وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به ۶ سال کاهش یافت.
کمالی گفت: قانون جدید از مهرماه ۹۱ برای دانشجویان ورودی جدید به مرحله عمل در خواهد آمد و کسانی که هم اکنون در حال تحصیل هستند نگران قانون جدید خدمت وظیفه عمومی نباشند چرا که قانون قبلی برای آنها اجرا می شود.
حالا امیدوارم منظورشون از وضعیت **** وظیفه مدت زمان خدمت سربازی هم باشه
سربازی=تلف کردن وقت در اوج جوانی
سربازی=تلف کردن وقت در اوج جوانی
هیچ شکی درش نیست.
طبق چیزهایی که گفته شده منظورش مدت نیست، تو بعضی سایتها کاربران نظر دادن که پرسیدن از **** وظیفه و گفتن که خیر منظور همون 8 سال یا 6 سال برای هر دوره تحصیلیه.
اين يعني چي يعني مني كه ورودي 90 كارشناسي ناپيوسته هستم و سال ديگه درسم تموم ميشه خدمتم 21 ماه هست يا 18 ماه ؟!
اين يعني چي يعني مني كه ورودي 90 كارشناسي ناپيوسته هستم و سال ديگه درسم تموم ميشه خدمتم 21 ماه هست يا 18 ماه ؟!
همینی که تو پست بالایی گفتن تایید میشه
محسن پس تو کی میخوای بری سربازی
این تاپیک از 5 سال پیش شروع شده و تو داری فعالیت میکنی.:lol:
1 میلیون نفر رفتن خدمت سربازی و تموم کردن تو حالا نرفتی.